Αν ομως εισαι ενας απο τους 300 που κολλησαν τότε τι σε νοιαζουν οι στατιστικες;παιδια και με μια γρατζουνια στο μπασκετ μπορεις θεωρητικα να κολλησεις αιητζ πρακτικα ομως ειναι απιθανο για αυτο δεν λεει κανεις οτι με το μπασκετ κολλας αιητζ.
αρκετοι πχ εχει αποδειχτει οτι κολλησαν αιητζ απο οδοντιατρικα εργαλεια που δεν αποστειρωθηκαν σωστα, προφανως ομως ο παγκοσμιος οργανισμος υγειας δεν αναφερει ως σημαντικο παραγοντα εξαπλωσης του αιητζ τις επισκεψεις σε οδοντιατρους. το οτι κολλησαν πχ 300 ατομα σε ολο τον κοσμο αιητζ με αυτον τον τροπο θεωρειται αμελητεο στους εκατομμύρια φορεις.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 377K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
ε αμα εισαι τοσο υποχονδριος που πιστευεις οτι θα τυχεις τετοιο λαχειο μην πηγαινεις και οδοντιατρο δεν σε υποχρεωνει κανειςΑν ομως εισαι ενας απο τους 300 που κολλησαν τότε τι σε νοιαζουν οι στατιστικες;
ΤΟ θεωρητικα δεν σημαίνει και οτι δεν θα συμβει/εχει συμβεί.ε αμα εισαι τοσο υποχονδριος που πιστευεις οτι θα τυχεις τετοιο λαχειο μην πηγαινεις και οδοντιατρο δεν σε υποχρεωνει κανεις
Για αυτό πρεπει ολοι αυτοι να ειναι ιδιαιτερα αυστηροι με τους κανονες υγιεινης ,πχ δεν εχεις ακουσει για περιπτωσεις που μολυνθηκαν απο μεταγγιση αίματος;
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
βεβαια και εχω ακουσει αλλα δεν θα αρνηθω ποτε μεταγγιση αιματος απο φοβο μηπως και ειμαι ο 1 στο εκατομμυριο που θα κολλησειΤΟ θεωρητικα δεν σημαίνει και οτι δεν θα συμβει/εχει συμβεί.
Για αυτό πρεπει ολοι αυτοι να ειναι ιδιαιτερα αυστηροι με τους κανονες υγιεινης ,πχ δεν εχεις ακουσει για περιπτωσεις που μολυνθηκαν απο μεταγγιση αίματος;
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
...και οδοντιατρο επισης παω αν εχω προβλημα, δεν φοβαμαι μην τυχω στον σπανιο οδοντιατρο που δεν αποστειρωσε καλα τα εργαλεια του
ac/dc
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Γεια σε ολους!
Θελω την γνωμη σας για ενα θεμα που με απασχολει.
Μια γυναικα μου προτινει να κανουμε σεξ,η οποια δεν ειναι ...τανα!
δεν την ξερω καλα και ανησυχω μηπως με κολλησει κατι.Ειμαι υποχονδριος σε μεγαλο βαθμο,αλλα πιστευω πως αυτο ειναι υπερβολικο που κανω!
Φυσικα και θα γινουν ολα με προφυλαξη αλλα και παλι αγχωνομαι.
καποιος να βοηθησει με την γνωμη του?
δεν την ξερω καλα και ανησυχω μηπως με κολλησει κατι.Ειμαι υποχονδριος σε μεγαλο βαθμο,αλλα πιστευω πως αυτο ειναι υπερβολικο που κανω!
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
γυναικα να σου προτεινει σεξ αντι να της προτεινεις εσυ λεγεται ...τανα!Γεια σε ολους!
Αντε να ανοιξουν τα σχολεια επιτέλους!!!Γεια σε ολους!
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
αντε επιτελους μπας και ησυχασουμεΑντε να ανοιξουν τα σχολεια επιτέλους!!!
Eως και επιστημονικη φαντασια το λες!γυναικα να σου προτεινει σεξ αντι να της προτεινεις εσυ λεγεται ...τανα!
memphesis
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2014
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Συναγωνιστές παρατήρησα δίπλα από το αιδοίο της γκόμενας ένα πράγμα σαν καρουμπαλάκι- σπυράκι χωρίς πύον είναι στο χρώμα του δέρματος και γύρω-γύρω μια ελαφρώς κόκκινη περίμετρο. Όταν το είδα φρίκαρα και της λέω τί είναι αυτό? (το πέρασα για κονδυλωμα). Εκείνη με καθησύχασε λέγοντας μου πως της βγαίνει που και που και μετά εξαφανίζεται λέει πως είναι κάτι του οργανισμού της και πως δεν δεν είναι αφροδίσιο νόσημα. Μπορεί κανένας να βοηθήσει?
ΕιναιΕρπης,ειναι κολλητικο,κι αν κολλησεις δεν θεραπευεται..φυλαξου!!Συναγωνιστές παρατήρησα δίπλα από το αιδοίο της γκόμενας ένα πράγμα σαν καρουμπαλάκι- σπυράκι χωρίς πύον είναι στο χρώμα του δέρματος και γύρω-γύρω μια ελαφρώς κόκκινη περίμετρο. Όταν το είδα φρίκαρα και της λέω τί είναι αυτό? (το πέρασα για κονδυλωμα). Εκείνη με καθησύχασε λέγοντας μου πως της βγαίνει που και που και μετά εξαφανίζεται λέει πως είναι κάτι του οργανισμού της και πως δεν δεν είναι αφροδίσιο νόσημα. Μπορεί κανένας να βοηθήσει?
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
ΕιναιΕρπης,ειναι κολλητικο,κι αν κολλησεις δεν θεραπευεται..φυλαξου!!
Ετσι οπως το θετεις ακουγεται χειροτερα και απο εμπολα η φαση τυπε.
memphesis
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2014
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Αλλά ρε συναγωνιστή ΜΑΧ στο google που το έψαξα, οι φωτογραφίες δείχνουν πολλές φυσσαλίδες- πληγές μαζί... της γκόμενας είναι μόνο ένα καρουμπαλάκι-σπυράκι στο χρώμα του δέρματος και όπως μου είπε το φαινόμενο είναι περιοδικό... Την πιέζω να πάμε στη γυναικολόγο της για να δούμε τί παίζει... Αλλά το γεγονός ότι το βγάζει που και που και δεν έχει πάει στο γιατρό να εξεταστεί πρέπει να με προβληματίζει, έ?
livornezos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 743
- Πόντοι
- 96
οτι και να ναι πρπει να παει σε ενα δερματολογο ρε τυπε !!! το αυτονοητο δεν κανετε ελεος εχουμε γεμισει αφροδισια με τις καριολεςΑλλά ρε συναγωνιστή ΜΑΧ στο google που το έψαξα, οι φωτογραφίες δείχνουν πολλές φυσσαλίδες- πληγές μαζί... της γκόμενας είναι μόνο ένα καρουμπαλάκι-σπυράκι στο χρώμα του δέρματος και όπως μου είπε το φαινόμενο είναι περιοδικό... Την πιέζω να πάμε στη γυναικολόγο της για να δούμε τί παίζει... Αλλά το γεγονός ότι το βγάζει που και που και δεν έχει πάει στο γιατρό να εξεταστεί πρέπει να με προβληματίζει, έ?
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Δωσε μας περισσοτερα στοιχεια για να βγαλουμε διαγνωσηΑλλά ρε συναγωνιστή ΜΑΧ στο google που το έψαξα, οι φωτογραφίες δείχνουν πολλές φυσσαλίδες- πληγές μαζί... της γκόμενας είναι μόνο ένα καρουμπαλάκι-σπυράκι στο χρώμα του δέρματος και όπως μου είπε το φαινόμενο είναι περιοδικό... Την πιέζω να πάμε στη γυναικολόγο της για να δούμε τί παίζει... Αλλά το γεγονός ότι το βγάζει που και που και δεν έχει πάει στο γιατρό να εξεταστεί πρέπει να με προβληματίζει, έ?
Ποσο χρονων ειναι?
Παρθενα την πηρες?
Κολο δινει?
Το ξυριζει το νιμου της?
Βαλε και μια φωτο για επιτυχης προβλεψη ;)
memphesis
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2014
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Έτσι είναι φίλε μου, το μόνο που τις ενδιαφέρει είναι να πηδηχτούν καλά... Εμένα με κοροιδεύουν κιόλας όταν της ρωτάω τα στοιχειώδη, αν έχουν εξεταστεί κι αν έχουν νοσήσει στο παρελθόν από κάποιο αφροδίσιο νόσημα.. η απάντηση που παίρνω είναι '' έλα μωρέ μικροβιοφοβικέ, πώς κάνεις έτσι? Τί είναι αυτά που ρωτάς? Εμείς οι γυναίκες ξενερώνουμε με αυτά'' Καλά αν με κόλλησε τπτ σοβαρό η καριόλα θα την κ΄΄ανω να με θυμάται για πάντα...
koloteroritas
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1
Κωνσταντίνε Κατακουζινέ ,να τις αλείφεις με μπεταντίν πριν τις
Πώς σου ξέφυγε!