Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
παιδια και με μια γρατζουνια στο μπασκετ μπορεις θεωρητικα να κολλησεις αιητζ πρακτικα ομως ειναι απιθανο για αυτο δεν λεει κανεις οτι με το μπασκετ κολλας αιητζ.
αρκετοι πχ εχει αποδειχτει οτι κολλησαν αιητζ απο οδοντιατρικα εργαλεια που δεν αποστειρωθηκαν σωστα, προφανως ομως ο παγκοσμιος οργανισμος υγειας δεν αναφερει ως σημαντικο παραγοντα εξαπλωσης του αιητζ τις επισκεψεις σε οδοντιατρους. το οτι κολλησαν πχ 300 ατομα σε ολο τον κοσμο αιητζ με αυτον τον τροπο θεωρειται αμελητεο στους εκατομμύρια φορεις.
Αν ομως εισαι ενας απο τους 300 που κολλησαν τότε τι σε νοιαζουν οι στατιστικες;

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Αν ομως εισαι ενας απο τους 300 που κολλησαν τότε τι σε νοιαζουν οι στατιστικες;
ε αμα εισαι τοσο υποχονδριος που πιστευεις οτι θα τυχεις τετοιο λαχειο μην πηγαινεις και οδοντιατρο δεν σε υποχρεωνει κανεις

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
ε αμα εισαι τοσο υποχονδριος που πιστευεις οτι θα τυχεις τετοιο λαχειο μην πηγαινεις και οδοντιατρο δεν σε υποχρεωνει κανεις
ΤΟ θεωρητικα δεν σημαίνει και οτι δεν θα συμβει/εχει συμβεί.
Για αυτό πρεπει ολοι αυτοι να ειναι ιδιαιτερα αυστηροι με τους κανονες υγιεινης  ,πχ δεν εχεις ακουσει για περιπτωσεις που μολυνθηκαν απο μεταγγιση αίματος;

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ΤΟ θεωρητικα δεν σημαίνει και οτι δεν θα συμβει/εχει συμβεί.
Για αυτό πρεπει ολοι αυτοι να ειναι ιδιαιτερα αυστηροι με τους κανονες υγιεινης  ,πχ δεν εχεις ακουσει για περιπτωσεις που μολυνθηκαν απο μεταγγιση αίματος;
βεβαια και εχω ακουσει αλλα δεν θα αρνηθω ποτε μεταγγιση αιματος απο φοβο μηπως και ειμαι ο 1 στο εκατομμυριο που θα κολλησει

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
...και οδοντιατρο επισης παω αν εχω προβλημα, δεν φοβαμαι μην τυχω στον σπανιο οδοντιατρο που δεν αποστειρωσε καλα τα εργαλεια του

ac/dc

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2009
Like
2
Πόντοι
0
Γεια σε ολους!
Θελω την γνωμη σας για ενα θεμα που με απασχολει.
Μια γυναικα μου προτινει να κανουμε σεξ,η οποια δεν ειναι ...τανα!
δεν την ξερω καλα και ανησυχω μηπως με κολλησει κατι.Ειμαι υποχονδριος σε μεγαλο βαθμο,αλλα πιστευω πως αυτο ειναι υπερβολικο που κανω!
Φυσικα και θα γινουν ολα με προφυλαξη αλλα και παλι αγχωνομαι.
καποιος να βοηθησει με την γνωμη του?

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Γεια σε ολους!
δεν την ξερω καλα και ανησυχω μηπως με κολλησει κατι.Ειμαι υποχονδριος σε μεγαλο βαθμο,αλλα πιστευω πως αυτο ειναι υπερβολικο που κανω!
γυναικα να σου προτεινει σεξ αντι να της προτεινεις εσυ λεγεται ...τανα!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Γεια σε ολους!
Αντε να ανοιξουν τα σχολεια επιτέλους!!!

memphesis

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2014
Like
1
Πόντοι
1
Συναγωνιστές παρατήρησα δίπλα από το αιδοίο της γκόμενας ένα πράγμα σαν καρουμπαλάκι- σπυράκι χωρίς πύον είναι στο χρώμα του δέρματος και γύρω-γύρω μια ελαφρώς κόκκινη περίμετρο. Όταν το είδα φρίκαρα και της λέω τί είναι αυτό? (το πέρασα για κονδυλωμα). Εκείνη με καθησύχασε λέγοντας μου πως της βγαίνει που και που και μετά εξαφανίζεται λέει πως είναι κάτι του οργανισμού της και πως δεν δεν είναι αφροδίσιο νόσημα. Μπορεί κανένας να βοηθήσει?

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Βγαλε μια photo ρε τυπε....τι διαγνωση θες να κανουμε ετσι?

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Συναγωνιστές παρατήρησα δίπλα από το αιδοίο της γκόμενας ένα πράγμα σαν καρουμπαλάκι- σπυράκι χωρίς πύον είναι στο χρώμα του δέρματος και γύρω-γύρω μια ελαφρώς κόκκινη περίμετρο. Όταν το είδα φρίκαρα και της λέω τί είναι αυτό? (το πέρασα για κονδυλωμα). Εκείνη με καθησύχασε λέγοντας μου πως της βγαίνει που και που και μετά εξαφανίζεται λέει πως είναι κάτι του οργανισμού της και πως δεν δεν είναι αφροδίσιο νόσημα. Μπορεί κανένας να βοηθήσει?
ΕιναιΕρπης,ειναι κολλητικο,κι αν κολλησεις δεν θεραπευεται..φυλαξου!!

memphesis

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2014
Like
1
Πόντοι
1
Έρπης? Την γάμησα και τη γάμησα, τότε...

memphesis

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2014
Like
1
Πόντοι
1
Αλλά ρε συναγωνιστή ΜΑΧ στο google που το έψαξα, οι φωτογραφίες δείχνουν πολλές φυσσαλίδες- πληγές μαζί... της γκόμενας είναι μόνο ένα καρουμπαλάκι-σπυράκι στο χρώμα του δέρματος και όπως μου είπε το φαινόμενο είναι περιοδικό... Την πιέζω να πάμε στη γυναικολόγο της για να δούμε τί παίζει... Αλλά το γεγονός ότι το βγάζει που και που και δεν έχει πάει στο γιατρό να εξεταστεί πρέπει να με προβληματίζει, έ?

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Αλλά ρε συναγωνιστή ΜΑΧ στο google που το έψαξα, οι φωτογραφίες δείχνουν πολλές φυσσαλίδες- πληγές μαζί... της γκόμενας είναι μόνο ένα καρουμπαλάκι-σπυράκι στο χρώμα του δέρματος και όπως μου είπε το φαινόμενο είναι περιοδικό... Την πιέζω να πάμε στη γυναικολόγο της για να δούμε τί παίζει... Αλλά το γεγονός ότι το βγάζει που και που και δεν έχει πάει στο γιατρό να εξεταστεί πρέπει να με προβληματίζει, έ?
οτι και να ναι πρπει να παει σε ενα δερματολογο ρε τυπε !!! το αυτονοητο δεν κανετε ελεος εχουμε γεμισει αφροδισια με τις καριολες

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Δωσε μας περισσοτερα στοιχεια για να βγαλουμε διαγνωση
Ποσο χρονων ειναι?
Παρθενα την πηρες?
Κολο δινει?
Το ξυριζει το νιμου της?
Βαλε και μια φωτο για επιτυχης προβλεψη ;)

memphesis

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2014
Like
1
Πόντοι
1
Έτσι είναι φίλε μου, το μόνο που τις ενδιαφέρει είναι να πηδηχτούν καλά... Εμένα με κοροιδεύουν κιόλας όταν της ρωτάω τα στοιχειώδη, αν έχουν εξεταστεί κι αν έχουν νοσήσει στο παρελθόν από κάποιο αφροδίσιο νόσημα.. η απάντηση που παίρνω είναι '' έλα μωρέ μικροβιοφοβικέ, πώς κάνεις έτσι? Τί είναι αυτά που ρωτάς? Εμείς οι γυναίκες ξενερώνουμε με αυτά'' Καλά αν με κόλλησε τπτ σοβαρό η καριόλα θα την κ΄΄ανω να με θυμάται για πάντα...

koloteroritas

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
1
Κωνσταντίνε Κατακουζινέ ,να τις αλείφεις με μπεταντίν πριν τις  :fuck1:
Πώς σου ξέφυγε!  :grin: