RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.079
- Πόντοι
- 3.556
Φίλε μου ναι σε καλά, με έσωσες. Κουράστηκα να κάνω copy/paste τα βυζιά μου έδω πέρα.
'Οπως και να χει υπάρχουν οι φεμινάζι, υπάρχουν και οι ανδροναζί. Και τα δύο κινήματα απαρτίζονται από άτομα καμένα, με ψυχολογικά που προσπαθούν να εξηγήσουν τα ανεξήγητα σε μια απελπισμένη αυταπάτη ότι το δικό τους φύλο υπερέχει έναντι του αντιθέτου. Και οι δύο πλευρές είναι εξίσου επικίνδυνες. Εσείς οι τύποι που κράζετε όλες τις γυναίκες ως πουτάνες και βρωμιάρες (εκτός από την μάνα και την αδελφή σας) είστε το ίδιο νεοναζί και φασίστες με τις αδελφάρες λεσβίες-γεροντοκόρες άπλυτες με γάτες που υποστηρίζουν τάχα μου την γυναικεία ισότητα. Ενδόμυχα (λέμε τώρα) κρύβονται ίσως απωθημένα από άτομο του αντιθετου φύλου που ΔΕΝ τους έκατσε ή ομοφυλοφιλικές τάσεις ή σκέτο χέσιμο στην ιδέα και μόνο της υπέροχης του αντίθετου φύλου.
Ο κόσμος καλώς η κακώς περνά από διάφορους κύκλους ούτως ώστε να έρθει η ισσοροπία (και μετά ξανά το χάος). Μετά από αιώνες μαζικής πατριαρχίας και περιορισμού του ρόλου των γυναικών στα "οικιακά" σιγά σιγά θα περάσουμε στο άλλο άκρο ώπου οι γυναίκες καλώς η κακώς θα συντηρούνται τελείως μόνες τους ή θα πληρώνουν άνδρες καθαρά για σεξ ή για να κάνουν παιδιά χωρίς δεσμεύσεις. Για κάποιους είναι εφιάλτης αλλά όταν καταπιέζεσαι για αιώνες ως φύλο υπάρχει η στιγμή που κάνεις μπαμ και περνάς στο άλλο άκρο (με εξίσου ολέθριες συνέπειες). Mark my words....
ματσο μαν μια ζωη ρε νιαμου