Νέα

Σεξισμός και η σφοδρή επίθεση στους άνδρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gnnakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 266
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.970
Πόντοι
3.656
Οι γυναικοκτονίες υπερτερούν των ανδροκτονιών.
Γυναικοκτονία = δολοφονία με μισογυνιστικά κίνητρα

Οι γυναίκες δεν μπορούν να αντισταθούν εύκολα στον άντρα-καταπιεστή,ο άντρας μπορεί αντίστοιχα σε μια γυναίκα-καταπιέστρια.

Ωστόσο,καταδικάζω τη δολοφονία.
όχι, στην πραγματικότητα είσαι ακραίος σεξιστής, αφού δηλώνεις πως η δολοφονία μιας γυναίκας από έναν άντρα είναι χειρότερο έγκλημα από την δολοφονία ενός άντρα από μία γυναίκα. Και αν κάποιο φύλο μισεί το άλλο (άσχετα αν δεν μπορούσε να το εκφράσει μέχρι σήμερα) είναι σαφές από τα βίντεο που ανεβάζουν κι αυτά που γράφουν στο Διδίκτυο

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.970
Πόντοι
3.656
ποιες ειναι οι πιθανοτητες να συμβουν αυτα ρε μποκολε? λοιπον μποκολε....ελα κανε μ τη χαρη..αιντε. ευκαιρια ψαχνεις καθε φορα να μου την πεις...(με μαλακιες παντα)
ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΣΈΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ. Οι πιθανότητες είναι ελάχιστες. Παραδέξου ότι έχεις μάυρη άγνοια για το τι πραγματικά συμβαίνει σήμερα στη Δύση, κι ασε τις αμπελοφιλοσοφίες. Κι αυτός ο φουκαράς που προσπάθησε να βοηθήσει, δεν μπορούσε να φανταστεί τις συνέπειες. Και δεν είδα να αναφέρεις τις επιπτώσεις που είχε για την ψευδώς καταγγέλουσα

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.245
Πόντοι
7.865
Ο κομμουνισμος δεν ειναι η ριζα του κακου αλλα ενα εργαλειο
Το εργαλειο σημερα ονομαζεται πολιτικη ορθοτητα και στην ελλαδα το εκπροσωπει ο γαλαζιος χωρος
Δεν δινει κινητρα το ΚΚΕ να ερθουν και αλλοι αιτουντες ασυλο στην Ελλαδα και στην Ευρωπη
Το ιδιο το κρατος αναγνωριζει καθεστως ασυλου σε Αλγερινους, Αιθιοπες Πακιστανους κλπ
Δεν υπαρχει πια ΕΣΣΔ που να προσπαθει να υποβαθμισει την Ευρωπη
Ειμαι σιγουρος πως αν το δεις πιο ανοιχτα θα το διαπιστωσεις
Μην πας πολωτικά....ΚΚΕ και ΝΔ συνεργάστηκαν πολύ άμεσα και ακομα το κάνουν.Ο ένας δίνει κίνητρα και ο άλλος δίνει υποστήριξη και κάνει "αγώνες" για τον καθε βρωμύλο.ο γαλάζιος χώρος είναι μπολσεβικικός και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που λέγαμε κάποτε "παραδοσιακή δεξια".Θέλει λαθρο στις χώρες που δραστηριοποιείται για να εξυπηρετήσουν διάφορα συμφέροντα, κυρίως για υποβάθμιση του επιπέδου ζωής,μείωση ημερομισθίων και διάλυση των εργασιακών σχέσεψν,νομων,κανόνων κτλ.Οι άλλοι θέλουν λάθρο για να έχουν μπούγιο,μα φαίνεται ότι κάτι είναι,κάτι κάνουν και σε περίπτωση που ελληνοποιηθούν να έχουν και ψηφοφόρους.Το ίδιο ισχύει και για τον ΣΥΡΙΖΑ,μπορεί και περισσότερο,καθώς είναι κομμα εξουσίας.Όσο για τα καθεστώτα ασύλου που αναγνωρίζονται,να θυμηθούμε ποιοί έκαννα συλλαλητήρια σερί για αυτό,όταν η χώρα καιγόταν απο πολλές πλευρές.Τα πέρασαν οι μπλέ,του Καραμαλούγκρα τότε, αρχισαν να φέρνουν καστανά αγόρια για να πηδάνε του Λιγνάδηδες και με τις ανοχές αριστερών ΜΚΟ,εννοείται και γαλάζιων και τώρα όλοι μαζί μουγκα στη στρουγκα.Επίσης ο Πούτιν,ο φασίστας-τυραννος Πούτιν αναβιώνει την σοβιετία και υποστηρίζει άμεσα το ΚΚΕ εδώ με λεφτά,ακριβώς για την υποβάθμιση της Ευρώπης απέναντι του.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.618
Πόντοι
1.706
Υπεβαλα την εξής ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ. ...........Μια παπαδιά σκότωσε την άντρα της. Είδες να γίνει ο χαμός που έγινε για το Έγκλημα τα Γλυκά Νερά; Εξήγησέ μου που βλέπεις την Ισότητα....... Μου απάντησες .....Θα υποστεί τις συνέπειες που ορίζει ο νόμος...... Είσαι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ για ποιο λόγο οι γυναίκες μας έχουν καβαλήσει. Αντί να απαντήσεις ευθέως, ότι ναι, η Κοινωνία συμπεριφέρθηκε σαν να μην συνέβη ο φόνος του Ιερέα, ενώ όταν τα φύλα ήταν αντίθετα έγινε της τρελής, μου πουλάς παπάτζες. Για φαντάσου δηλαδή να έπαιρνες εσύ εξουσία, τι είχαμε να τραβήξουμε. Έτσι λοιπόν αντιλαμβάνεται η Αριστερά την Ισότητα;
Μα αυτο εχει απαντηθει.
Για ολα φταινε οι λευκοι ιπποτες, οι πιρφοροι, οι αγαπουληδες, οι φεμινιστες.

Οι γυναικες βρισκουν καθαρο το τοπιο κ απλα το εκμεταλευοντε

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.245
Πόντοι
7.865
Μα αυτο εχει απαντηθει.
Για ολα φταινε οι λευκοι ιπποτες, οι πιρφοροι, οι αγαπουληδες, οι φεμινιστες.

Οι γυναικες βρισκουν καθαρο το τοπιο κ απλα το εκμεταλευοντε
Ακριβώς.Και η ελληνική κοινωνία είναι πιρφορική όσο δεν πάει,καθώς για κάποιο λόγο εκθειάζεται η γυναίκα, σε φάση έχει δίκιο,πρέπει να φέρεσαι καλά,πρεπει να έχει δικαιώματα,πρέπει εκείνο και πρέπει το άλλο.Μην μιλήσω για πατεράδες που λένε στην κάθε πατσαβουρα πως είναι πριγκίπισσα και στην κάθε μάνα πως πρεπει να βρεί έναν πλουσιο μαλάκα.Βρήκε και η Caroline και κονόμησε.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΣΈΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ. Οι πιθανότητες είναι ελάχιστες. Παραδέξου ότι έχεις μάυρη άγνοια για το τι πραγματικά συμβαίνει σήμερα στη Δύση, κι ασε τις αμπελοφιλοσοφίες. Κι αυτός ο φουκαράς που προσπάθησε να βοηθήσει, δεν μπορούσε να φανταστεί τις συνέπειες. Και δεν είδα να αναφέρεις τις επιπτώσεις που είχε για την ψευδώς καταγγέλουσα
Ποια δυση ρε τυπε δε λέει κάτι το αρχικό θέμα για δυση.. Εγώ γενικά μιλαω

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21
Mε τα λύπης μου παρατηρώ ότι κάποιες ομόφυλες (μην πω και άνδρες οι οποίοι το παίζουν τάχα εναλλακτικοί τρομάρα τους) έχουν ξεφτιλίσει το θέμα "φεμινισμός" με την πρωταρχική του έννοια (οπως τον εννοούσαν στον 19ο-20ο αιώνα. Από την μια προωθούνε την ισότητα και γυναικεία ενώ παρουσιάζουν τους εαύτους τους σαν αδύναμα θύματα και έρμαια των ανδρών με κάθε ευκαιρία--από την μια εκθειάζουν το γυναικείο κάλλος ενώ οι ίδιες είναι άπλυτες, αξύριστες και γύφτισσες με ψευτο-αριστερή φιλελεύθερη νοοτροπία, μην πω και λεσβίες "μάτσο" που όμως δεν πάνε με του συναφιού τους αλλά την πέφτουνε σε θυληπρεπείς περιποιημένες γυναίκες που φαίνονται straight. Και από την μια, αντιστέκονται σε κάθε μορφής βία κατά των γυναικών και ομοφυλοφύλων (συνήθως αυτά τα δύο πάνε πακέτο) ενώ οι επιθέσεις (παντός είδους) κατά των άνδρων γιατί απλά είναι άνδρες είναι δικαιολογημένες και θα σε πουν και σεξιστή/νεοναζί αν πράξεις το αντίθετο.

Προσωπικά είμαι υπέρ της (σχετικής) ισότητας των δύο φύλων σε κοινωνικό-οικονομικό επίπεδο αλλά αυτό το κύμα ακραίου φεμινισμού με τα απίστευτα διπλά στάνταρ δεν με εκφράζει διόλου και λυπάμε γιατί κάποιες και κάποιοι στην προσπάθεια τους να προωθήσουν αυτήν την ισότητα φτάνουν σε ακραία πράγματα και χάνουν τον δίκαιο τους.

Και μπορεί να φαντάζει εφιάλτης σε πολλούς αλλά αν συνεχίσουμε έτσι καλώς ή κακώς σε λίγα χρονάκια από τώρα η γυναίκα θα φτάσει σε επίπεδο που θα συντηρεί τον εαύτο της μόνη της με τον ρόλο του άνδρα να περιορίζετε για σκοπούς αναπαραγωγής--οι άνδρες από την άλλη θα χάνουν όλο και περισσότερο τον άνδρισμο και την πυγμή τους γιατί οι ίδιοι θα επιτρέπουν στην γυναίκα να τους συντηρά και να τους ελέγχει λόγω δικής τους ανικανότητας. Δεν ξέρω αν τα πράγματα στην Ελλάδα πηγαίνουν προς αυτη την κατεύθυνση αλλά εδώ στην Κύπρο επικρατεί τελευταίως μια τάση όμορφες πλούσιες, και πετυχημένες νεαρές γυναίκες από καλές οικογένειες να παντρεύονται φτωχούς, άσχημους, φλώρους ή αρσενικά Β'κατηγορίας (3/10 σε όλα) οι οποίοι βγάζουν τον 1/3 από αυτό που βγάζει η γυναίκα τους--και δεν έχουν πρόβλημα η γυναίκα να έχει το πάνω χέρι--η οποία μένει μαζί τους για να έχει το πάνω χέρι αλλά απατά τον άνδρα της με μαύρους και πακιστανούς ή έρχεται μετά από 5 χρονάκια να τον χωρίσει και να πάρει την ανατροφή των παιδιών με τον άνδρα να συνεισφέρει ένα συμβολικό ποσό 300-400 ευρώ τον μήνα.

Στην τελική ευθύνονται και τα δύο φύλλα (μια σημαντική μερίδα τους τουλάχιστον) γι'αυτή την κατάντια. Φταίνει και οι γυναίκες φεμινάζι αλλά και η απίστευτη δεν ξέρω πως να το εκφράσω "φλωροποιήση"-"γυναικοποιήση" των ανδρών την σήμερον ημέρα. Ο Θεός να μας ελεήσει ειλικρινά γιατί έχουμε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια.

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.606
Πόντοι
746
Σε κοινωνικά πειράματα που έκαναν όταν γυναίκα έβριζε και χτυπούσε άντρα κάνεις ίσως ένας να μπει να διακόψει.
Ενώ στην περίπτωση άνδρας που κακοποιουσε γυναίκα όλοι τετραγωνιζαν και του ορμούσαν.
Δεν υπάρχει ισότητα πουθενά.
Ο Χ-Υ χρωμόσωμα δεν μπορείς να παίξει ξύλο με την Χ-Χ χρωμόσωμα, ούτε τένις, ούτε ποδόσφαιρο, ούτε τρέξιμο κτλπ γιατί δεν θα είναι δίκαιο.
Ισότητα μέχρι να βουλιάξει το πλοίο. Ύστερα οι γυναίκες και τα γυναικόπαιδα φεύγουν πρώτα.
Ισότητα δεν θα υπάρξει, ίσως σε κάποια θέματα να κρίνονται τα φύλα επί ίσοις όροις.
Δηλαδή:
Πέρασες με κόκκινο; Όχι επειδή είσαι άντρας 500€.
Επειδή είσαι γυναίκα 200€ ή ελεύθερη γιατί έχεις ωραία φάτσα και βυζους κτλπ

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Στην τελική ευθύνονται και τα δύο φύλλα (μια σημαντική μερίδα τους τουλάχιστον) γι'αυτή την κατάντια. Φταίνει και οι γυναίκες φεμινάζι αλλά και η απίστευτη δεν ξέρω πως να το εκφράσω "φλωροποιήση"-"γυναικοποιήση" των ανδρών την σήμερον ημέρα. Ο Θεός να μας ελεήσει ειλικρινά γιατί έχουμε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια.
ΨΩΦΑ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ που θα μας βγάλεις και πούστηδες.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.706
Πόντοι
736
Οι γυναικοκτονίες υπερτερούν των ανδροκτονιών.
Γυναικοκτονία = δολοφονία με μισογυνιστικά κίνητρα

Οι γυναίκες δεν μπορούν να αντισταθούν εύκολα στον άντρα-καταπιεστή,ο άντρας μπορεί αντίστοιχα σε μια γυναίκα-καταπιέστρια.

Ωστόσο,καταδικάζω τη δολοφονία.
Υπάρχει μια σειρά "deadly women" η κάπως έτσι , που αν δεν κάνω λάθος βασιζόταν σε πραγματικές δολοφονίες όπου γυναίκες δολοφονούσαν τους άντρες τους , είτε τους δηλητηρίαζαν η τους σκότωναν στον ύπνο τους ... δεν θυμάμαι καλά τις υποθέσεις γιατί έχει χρόνια που είχα παρακολουθήσει κάποια επεισόδια.

Αλλά αν είναι όντως βασισμένη σε πραγματικές δολοφονίες όπως νομίζω , το οτι βγήκε ολόκληρη σειρά πάει να πει οτι ηταν πολλές.

• Like
Αντιδράσεις: obi1

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.859
Πόντοι
216
Καλημέρα και καλή εβδομάδα στους συναγωνιστές!

Με αφορμή όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου σχετικά με την δολοφονία στα Γλυκά Νερά, έτυχε να ακούσω διάφορα κουφά από μια πολύ παλιά καλή μου φίλη, η οποία δυστυχώς κάπου στην πορεία το χασε και ασπάστηκε τον (άκρως φασιστικό) δογματισμό του 'νεοφεμινισμού'.
Κάνοντας λοιπόν εκτενή κουβέντα μαζί της, προσπαθώντας κάπως να καταλάβω από που πηγάζει αυτή η παράνοια και που ακριβώς ριζώνει, κατέληξα σε κάποια συμπεράσματα τα οποία θέλω να μοιραστώ μαζί σας, προς συζήτηση.

Καταρχάς, υπάρχει η 'έπιχειρηματολογία' του 'white privileged men'....αυτό από μόνο του είναι μια άκρως ρατσιστική διάκριση, καθώς βασίζεται στο χρώμα του δέρματος κάποιου ανθρώπου ως επιχείρημα να τον απαξιώσει: πείτε μου τί διαφορά έχει αυτό από το δόγμα του ναζισμού που ακολουθούσε μια αντίστοιχη πρακτική έναντι στους εβραίους πολίτες!
Δηλαδή πρέπει να νιώσω άσχημα για το χρώμα του δερματός μου? ωραία πράγματα μας κυρήττουν...κάπου το γέλιο σταματάει όμως.
Στην τελική οι μαύροι έχουν τεράστιες πούτσες: εμείς γιατί δεν το αποκαλούμε black privilege αυτό?

Πάμε παρακάτω....
Μάθαμε μια νέα λέξη τελευταία: 'γυναικοκτονία'...δηλαδή, μπήκαμε στην διαδικασία να κάνουμε διακρίσεις και να 'ζυγίζουμε' την 'αξία' της ζωής ενός αδικοχαμένου νέου ανθρώπου βάσει του φύλου του...Δηλαδή έχει άλλη αξία η ζωή μιας γυναίκας απο τη ζωή ενός άνδρα ή τη ζωή μιας τρανς? Σου λέει ΄'είναι πιο συχνό φαινόμενο'-οκ δεν έχουμε λόγο να αμφιβάλλουμε, πειτε.
Και τωρα τί? Η τοποθέτηση μίας αόριστης ταμπέλας σ ένα ειδεχθές έγκλημα, θα προτρέψει έναν αρρωστο άνθρωπο από το να το διαπράξει?
Δηλαδή θα του ρθει στο μυαλό η εικόνα με χοντρές λεσβίες να σκούζουν στους δρόμους την στιγμή που θα ναι έτοιμος να στραγγαλίσει, και θα σκεφτεί 'πωωω όχι ρε φίλε, είναι χοντρό επειδή φωνάζουν αυτές, χεστο δεν το κάνω'.....
Ανδροκτονίες δεν υπάρχουν? Απλά οι γυναίκες δολοφόνοι καταφεύγουν σε άλλες τεχνικές απλά (δηλητηρίασμα πχ). Ποιό το νόημα όλης αυτής της παραφροσύνης εν τέλει?
Νομίζω πως είναι ξεκάθαρο πως το έγκλημα διαπράχθηκε λόγω της ψυχικής αρρώστιας αυτού του όντος, και όχι λόγω 'πατριαρχίας'...

'Πατριαρχία'...η ρίζα όλων των δεινών του πλανήτη:
ΤΙ ΕΙΝΑΙ η πατριαρχία λοιπόν? Η απόδοση του όρου διαφέρει σημαντικά μεταξύ της ίδιας της επιστημονικής κοινότητας. Οι δε ανθρωπολόγοι την αποδίδουν ως προιόν εξελικτικής πίεσης που οδήγησε τον άνθρωπο στην μονογαμία, με σκόπο την ορθή διαχείριση των πόρων μιας κοινωνίας, ενώ οι κοινωνιολόγοι φέρουν συχνά ως παράδειγμα πατριαρχικών κοινωνιών τις μουσουλμανικές κοινωνίες...οπού υπάρχει και ο θεσμός της πολυγαμίας.

Προσωπικά, έχοντας κάτσει αρκετή ώρα -από ανθρώπινη περιέργεια- να ακούσω την ''αλλη' πλευρά, καταλήγω πως όλος αυτός ο νεοφερμένος δογματισμός απλά βασίζεται ο ίδιος σε ρατσιστικές διακρίσεις και απάνθρωπες πρακτικές. Και οι όροι που χρησιμοποιούνται είναι εντελώς αυθαίρετοι, τοποθετημένοι ετοιματζίδικα, με την ελπίδα πως δεν θα χρειαστεί ποτέ να ζητηθεί κάποια ορθή επιχειρηματολογία προκειμένου να στηριχθούν. Σου λέει, (εντελώς παιδικά) 'εάν φωνάζουμε, θα φοβηθούν όλοι'....
Άρα προφανώς υπάρχει και το στοιχείο του εκφοβισμού μέσα σ όλο αυτό!...

Να μιλήσουμε για το 'me too'? Ας μπούμε και σ αυτή τη διαδικασία, καθώς έχω ένα τρανό παράδειγμα:
Κοπέλα, γαμιέται μ έναν τύπο μεθυσμένη που την ψώνισε από μαγαζί. Δεν είμαι σε θέση να αμφιβάλλω εάν τη βίασε ή οχι, οπότε δεν αποκλείεται.
Περνάνε τρία χρόνια....ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ....μία ανάρτηση στα σόσιαλ απλά αρκει....ο τύπος ναι μεν, μπορεί να κινηθεί νομικά, καθώς νομικά είναι αθέμιτο να κατηγορήσεις δημοσίως κάποιον επώνυμα, χωρίς κιόλας να δωθούν αποδείξεις και χωρίς την επίσημη εμπλοκή του συστήματος δικαιοσύνης...
Μέσα σε μία ημέρα, αποκτά 15.000+ followers η κοπέλα αυτή, ενώ ο τύπος είναι κοινωνικά νεκρός.
Δεν θίγω ΚΑΘΟΛΟΥ το θέμα του γεγονότος (εάν τη βίασε ή οχι), αλλά θίγω την εξέλιξη?
Προφανώς θα χρειαστεί η πολιτεία να λάβει κάποια νομικά μέτρα (αν και ήδη νομικά ισχύουν, η ορθή εφαρμογή τους είναι άλλο θέμα) αλλά θα πρέπει κι εμείς -όχι απλά ως 'άνδρες΄ αλλά ως νοήμονα όντα και πολίτες μιας κοινωνίας, να αντιδρούμε σε αυτό. 'Οχι με υστερίες και φωνούλες, αλλά πολύ απλά και ήρεμα, προκαλώντας αυτά τα όντα να επιχειρηματολογήσουν και να στηρίξουν όλη αυτή την παράνοια.

Τέλος, θεωρώ πως από τη στιγμή που κάποιος είναι αποδεδειγμένα 'καθαρός' (δλδ. δεν υπάρχει καταγγελία ή κατηγορία εισ βάρος του) ΟΥΔΕΜΙΑ υποχρέωση έχουμε να ακούμε οτιδήποτε από αυτά. Και να κόβεται μαχαίρι οποιαδήποτε νύξη.
Μην τους αφήνετε να λένε μαλακίες ασύστολα απλά επειδή βαριέστε την γκρίνια. Εξαντλήστε τους προκαλώντας να επιχειρηματολογήσουν εαν είναι, και θα σκάσουν μόνοι τους. Οι πρακτικές του Γκέμπελς από τα λιντλ μπορούν εύκολα να ξεπεραστούν.

Τελευταία απορία που παραθέτω: Γιατί δεν τολμάνε να πάνε στην Καμπούλ να φωνάξουν 'γυναικοκτονία' την ώρα του δημόσιου λιθοβολισμού μιας γυναίκας που αντιμίλησε στο ''ανδρα' της, και τα ακούμε εμείς που τους ανοίγουμε την πόρτα να περάσουν πρώτες, επειδή γουστάρουμε να είμαστε κύριοι?...θρασυδειλη υποκρισία.

Τέλος: είδε ποτέ κανείς σας ευτυχισμένο και πετυχημένο (ως ύπαρξη) και συνάμα ελκυστικό άνθρωπο να διαλαλεί αυτές τις μπούρδες? Παπάρια!
-Μισούν και ζηλεύουν τον 'privileged white male' απλά επειδή δεν τους έδωσε ποτέ καμμία σημασία (συμπεριλαμβάνονται και οι πατέρες τους συνήθως).
-Μισούν την 'πατριαρχία' επειδή νιώθουν υποδεέστερες από αυτές που μισούν. Κατά βάθος ένα πανέρι γαρύφαλλα στα μπουζούκια επιθυμούν πολλές απο δαύτες, που δεν τους το ριξε κανείς.
-Είναι ελαττωματικά υποπροιόντα του 'καπιταλισμού' καθώς σ αυτόν οφείλουν μεν την ύπαρξη τους και απολαμβάνουν την ελευθερία της έκφρασης, αλλά απέτυχαν να 'ανθίσουν' εντός αυτού.
Και χέρι που ταίζει, δεν το δαγκώνεις, μαγκες...

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21
ΨΩΦΑ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ που θα μας βγάλεις και πούστηδες.

Λολ δεν μίλησα για ΟΛΟΥΣ τους άνδρες. Προφανώς όποιος έχει την μύγα, μυγιάζεται. Σκέψου πόσο ΠΟΥΣΤΗΣ/ΦΛΩΡΟΣ/ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ με ψυχολογικά είσαι για να θιχτείς, έχω κατηγορήσει γυναίκες και άνδρες και εσύ αυτό κατάλαβες. GLAD YOU ARE TRIGGERED ΒΙTCH!

1624276004395.png

Aν και ευχαριστώ που έβαλες τον εαύτο σου στην λίστα των σκατών για να ξέρω και εγώ η δόλια με ποιους λίγους και τυχερούς να έχω επαφή στα private. Πιστέψε με θα ήθελες πολύ να σου δείξω ποια κρύβεται από πίσω.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.468
Πόντοι
14.936
Σαφώς και δεν υπήρχε σε καμία κομμουνιστική χώρα το multi culti,αλλά ήθελαν να το επιβάλλουν σε άλλες για να τις καταστρέψουν.Το ΚΚΕ εδώ αυτόν τον ρόλο είχε απο πάντα.Ένας δούρειος ίππος μέσα στην Ελληνική ομοιογένεια.Επίσης ο όρος μπολσεβικισμός δεν είναι για τον κομμουνισμό,αλλά για όλους όσους βγάζουν το άσπρο μαύρο και επιμένουν σε αυτό μέχρι να επικρατήσει η άποψή τους.Και ο Μήτς αν και νεοφιλελεύθερος σκατάς και παλιοκαριόλης,τι διαφορά έχει απο τον Μπολσεβίκο Τσίπρα στις τακτικές ύπνωσης μέσω ΜΜΕ για να βαπτίσει όλη του την αποτυχία σε επιτυχία ή να φέρει επαχθή μέτρα ως προνόμια;Καμία.Όμως ο κομμουνισμός είναι η αρχή και η ρίζα του κακού,καθώς οι τακτικές και η προπαγάνδα που έκανε εφαρμόζονται μέχρι και σήμερα.
αλλωστε ειναι ευρεως γνωστο οτι η ουσια και το πνευμα του μπολσεβικισμου ειναι ψυχικο και πνευματικο δηλητηριο.
δεν χρειαζεται να εισαι κομμουνιστης για να εισαι μπολσεβικος.το μονο που χρειαζεται για να εισαι μπολσεβικος ειναι μαυρη ψυχη.
απλως τυχαινει και οι περισσοτεροι κομμουνιστες ειναι και μπολσεβικοι.καλο παραδειγμα επισης οπως ειπες και η τωρινη κυβερνηση.
τι διαφορα εχει απο την προηγουμενη?απολυτως καμια και μαλλον ειναι και χειροτερη.

• Like
Αντιδράσεις: ave.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.416
Πόντοι
3.296
ετσι ειναι φιλαρακι.
αφησα τα κοτερα και πηγα στα ελικοπτερα :eyebrows:
τα δικυκλα ηταν για τα 80ς.
πανε αυτα... ψοφησαν και μειναν μονο για τους καγκουραιους.
το μελλον ειναι... ο αερας.
πουλα αερα δηλαδη :tooth:
Φοβερη η κουνιαδα φιλε @papaphilips
Το τι βιδωτα τσιμπουκια το τι στησιμο στα 4 εκανε...πωωω ρε...
Και δεν αφηνε σταγονα να πεσει κατω η καριολα...
Στο σοσιαλ μονο ηταν λιγο σπασαρχιδω..
Ολο για σενα μου μιλαγε
Εχω ενα μια τηλεοραση στο σαλονι μαρκας philips την ειπα να σου βαλω τσοντουλα;
Και ξεσπασε σε λυγμους
Ααααα η τηλεορασηηηη
Τι επαθε η τηλεοραση
Τη ρωταω
Ειναι philiiipsssss
Ε και;της λεω;
Σαν τον papaphilips μουυυυ
Σκασε μωρη της λεω κι ερχομαι απο πισω της και της τριβω το καυλι μου...
Ετσι της λεω θα σου κανω ελικοπτερακια στη σουφρα σου
Αααααααα αυτη
ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΜΩΡΗΗΗ;;
ΤΗ ρωταω "το ελικοπτερο του παπαφιλιππα μουυυυ"
Ελεος μωρη καρχια λεω
Και τη στρωνω σε μια εξαιρετικη πιπα....

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.245
Πόντοι
7.865
αλλωστε ειναι ευρεως γνωστο οτι η ουσια και το πνευμα του μπολσεβικισμου ειναι ψυχικο και πνευματικο δηλητηριο.
δεν χρειαζεται να εισαι κομμουνιστης για να εισαι μπολσεβικος.το μονο που χρειαζεται για να εισαι μπολσεβικος ειναι μαυρη ψυχη.
απλως τυχαινει και οι περισσοτεροι κομμουνιστες ειναι και μπολσεβικοι.καλο παραδειγμα επισης οπως ειπες και η τωρινη κυβερνηση.
τι διαφορα εχει απο την προηγουμενη?απολυτως καμια και μαλλον ειναι και χειροτερη.
Ακριβώς.Και τα δίπολα και οι διαφορές που μας λένε είναι τρίχες κατσαρές για εσωτερική κατανάλωση και πόλωση,με την διχόνοια που συνεπάγεται.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.468
Πόντοι
14.936
Φοβερη η κουνιαδα φιλε @papaphilips
Το τι βιδωτα τσιμπουκια το τι στησιμο στα 4 εκανε...πωωω ρε...
Και δεν αφηνε σταγονα να πεσει κατω η καριολα...
Στο σοσιαλ μονο ηταν λιγο σπασαρχιδω..
Ολο για σενα μου μιλαγε
Εχω ενα μια τηλεοραση στο σαλονι μαρκας philips την ειπα να σου βαλω τσοντουλα;
Και ξεσπασε σε λυγμους
Ααααα η τηλεορασηηηη
Τι επαθε η τηλεοραση
Τη ρωταω
Ειναι philiiipsssss
Ε και;της λεω;
Σαν τον papaphilips μουυυυ
Σκασε μωρη της λεω κι ερχομαι απο πισω της και της τριβω το καυλι μου...
Ετσι της λεω θα σου κανω ελικοπτερακια στη σουφρα σου
Αααααααα αυτη
ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΜΩΡΗΗΗ;;
ΤΗ ρωταω "το ελικοπτερο του παπαφιλιππα μουυυυ"
Ελεος μωρη καρχια λεω
Και τη στρωνω σε μια εξαιρετικη πιπα....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Λολ δεν μίλησα για ΟΛΟΥΣ τους άνδρες. Προφανώς όποιος έχει την μύγα, μυγιάζεται. Σκέψου πόσο ΠΟΥΣΤΗΣ/ΦΛΩΡΟΣ/ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ με ψυχολογικά είσαι για να θιχτείς, έχω κατηγορήσει γυναίκες και άνδρες και εσύ αυτό κατάλαβες. GLAD YOU ARE TRIGGERED ΒΙTCH!

1624276004395.png

Aν και ευχαριστώ που έβαλες τον εαύτο σου στην λίστα των σκατών για να ξέρω και εγώ η δόλια με ποιους λίγους και τυχερούς να έχω επαφή στα private. Πιστέψε με θα ήθελες πολύ να σου δείξω ποια κρύβεται από πίσω.
ΨΩΦΑ ΨΩΦΑ ΨΩΦΑ ΠΟΥΤΑΝΑ. Το κωλοδάχτυλο βάλτο στο κώλο σου. Νομίζεις ότι θα κάτσω να στην πέσω στο κάθε πουτανάκι ελλεεινίδα αυτού του κόσμου;; Καλύτερα να μείνω αγάμητος για όλη μου την ζωή.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.468
Πόντοι
14.936
Mε τα λύπης μου παρατηρώ ότι κάποιες ομόφυλες (μην πω και άνδρες οι οποίοι το παίζουν τάχα εναλλακτικοί τρομάρα τους) έχουν ξεφτιλίσει το θέμα "φεμινισμός" με την πρωταρχική του έννοια (οπως τον εννοούσαν στον 19ο-20ο αιώνα. Από την μια προωθούνε την ισότητα και γυναικεία ενώ παρουσιάζουν τους εαύτους τους σαν αδύναμα θύματα και έρμαια των ανδρών με κάθε ευκαιρία--από την μια εκθειάζουν το γυναικείο κάλλος ενώ οι ίδιες είναι άπλυτες, αξύριστες και γύφτισσες με ψευτο-αριστερή φιλελεύθερη νοοτροπία, μην πω και λεσβίες "μάτσο" που όμως δεν πάνε με του συναφιού τους αλλά την πέφτουνε σε θυληπρεπείς περιποιημένες γυναίκες που φαίνονται straight. Και από την μια, αντιστέκονται σε κάθε μορφής βία κατά των γυναικών και ομοφυλοφύλων (συνήθως αυτά τα δύο πάνε πακέτο) ενώ οι επιθέσεις (παντός είδους) κατά των άνδρων γιατί απλά είναι άνδρες είναι δικαιολογημένες και θα σε πουν και σεξιστή/νεοναζί αν πράξεις το αντίθετο.

Προσωπικά είμαι υπέρ της (σχετικής) ισότητας των δύο φύλων σε κοινωνικό-οικονομικό επίπεδο αλλά αυτό το κύμα ακραίου φεμινισμού με τα απίστευτα διπλά στάνταρ δεν με εκφράζει διόλου και λυπάμε γιατί κάποιες και κάποιοι στην προσπάθεια τους να προωθήσουν αυτήν την ισότητα φτάνουν σε ακραία πράγματα και χάνουν τον δίκαιο τους.

Και μπορεί να φαντάζει εφιάλτης σε πολλούς αλλά αν συνεχίσουμε έτσι καλώς ή κακώς σε λίγα χρονάκια από τώρα η γυναίκα θα φτάσει σε επίπεδο που θα συντηρεί τον εαύτο της μόνη της με τον ρόλο του άνδρα να περιορίζετε για σκοπούς αναπαραγωγής--οι άνδρες από την άλλη θα χάνουν όλο και περισσότερο τον άνδρισμο και την πυγμή τους γιατί οι ίδιοι θα επιτρέπουν στην γυναίκα να τους συντηρά και να τους ελέγχει λόγω δικής τους ανικανότητας. Δεν ξέρω αν τα πράγματα στην Ελλάδα πηγαίνουν προς αυτη την κατεύθυνση αλλά εδώ στην Κύπρο επικρατεί τελευταίως μια τάση όμορφες πλούσιες, και πετυχημένες νεαρές γυναίκες από καλές οικογένειες να παντρεύονται φτωχούς, άσχημους, φλώρους ή αρσενικά Β'κατηγορίας (3/10 σε όλα) οι οποίοι βγάζουν τον 1/3 από αυτό που βγάζει η γυναίκα τους--και δεν έχουν πρόβλημα η γυναίκα να έχει το πάνω χέρι--η οποία μένει μαζί τους για να έχει το πάνω χέρι αλλά απατά τον άνδρα της με μαύρους και πακιστανούς ή έρχεται μετά από 5 χρονάκια να τον χωρίσει και να πάρει την ανατροφή των παιδιών με τον άνδρα να συνεισφέρει ένα συμβολικό ποσό 300-400 ευρώ τον μήνα.

πολυ σωστα εγραψες σιγα σιγα και αυτοι που εχουμε μεινει να φυλαμε θερμοπυλες θα σας γραψουμε και μετα θα ειστε με ολα τα
σοκολατενια-δροσερα αγορια απο το πακισταν-μπαγκλαντες να παιζεται τρενακι και μακρια γαιδουρα που τοσο πολυ τους αρεσει.
αυτες ειστε..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Είχα τις Κυπριες για επιλεκτικές.Απατούν τους αντρες τους με μαύρους και πακια αντί για λευκους Αρειους?Οι Αραπηδες ίσως έχουν καποιο πλεονέκτημα.Τα πακια τι ακριβώς έχουν και τους προτιμάνε για εραστές?

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Είχα τις Κυπριες για επιλεκτικές.Απατούν τους αντρες τους με μαύρους και πακια αντί για λευκους Αρειους?Οι Αραπηδες ίσως έχουν καποιο πλεονέκτημα.Τα πακια τι ακριβώς έχουν και τους προτιμάνε για εραστές?
Οι ελλεεινίδες κύπριες για αράπηδες πάκηδες είναι. Είναι σαν την μύγα που θα προτιμήσει να πάει να κάτσει πάνω στο σκατό,εκεί της αρέσει να κάθεται εκεί πάει. Δεν παίζει ρόλο άν είναι αράπης ή πάκης ο άλλος ,αυτές πάνε εκεί γιατί εκεί είναι το επίπεδο τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom