Όποιος έχει πάει,αγαπητέ,έχει δεί πολλά.Έστω σαν τουρίστας. Η πρώτη φορά που πήγα στην Σουηδία ήταν στα πλαίσια ενός προγράμματος μελέτης της σοσιαλιστικής νομοθετικής ευελιξίας σκανδιναβικού τύπου,περί τα τέλη του 70, στα πλαίσια του μεταπτυχιακού μου στο Παρίσι.Κάτσαμε 2 μήνες εκεί.Σας το λέω με πλήρη ειλικρίνια,πως σκεφτόμουν,τελειώνοντας τις σπουδές μου,να μην έρθω στην Ελλάδα,αλλά να πάω εκεί για εργασία, αν και δεν θα έκανα την δουλειά που ήθελα,καθώς έπρεπε να είμαι Σουηδός πολίτης και να γνωρίζω άριστα το δίκαιό τους.Τέλος πάντων....Πέρα απο την έλλειψη εγκληματικότητας,εβλεπες κόσμο χαρούμενο,να γυρνάει χωρίς φόβο.Δηλαδή ακόμα καλύτερα και απο την χύμα Ελλάδα.Βρήκαμε μια άκρη με κάτι παρτούζες και μιλάμε πως ηταν η φάση απο αλλο πλανήτη και τελειώνοντας φεύγαμε όλοι και πηγαίναμε για μπύρες σαν να μην τρέχει τίποτε.Γενικά έβλεπες τάξη παντού,χωρίς να χρειαστεί να επιβληθεί απο το κράτος.Τους είχαν πείσει πως αν όλοι τηρούν κάποιους κανόνες,όλοι θα είχαν οφέλη απο αυτό.Ακομα και οι πατριώτες μας, οι Τούρκοι, οι διάφοροι σλάβοι κτλ το έκαναν επειδή το έβλεπαν να δουλεύει.
Πέρασαν αρκετά χρόνια και βρίσκομαι εκεί πάλι για εργασία στο μακρινό 1994 και έκατσα εκει περίπου 3 μήνες.Η κατάσταση σχετικά καλή,αλλά καμία σχέση με την φάση που είδα 1 χρόνια πριν.Είχαν έρθει οι αραπάδες και έσφαζαν και βίαζαν.Υπήρχαν πολλές φωνές στην Σουηδία,ακομα και απο μετανάστες,που έλεγαν ότι οι αράπηδες είναι επικίνδυνοι και να τους περιορίσουν λίγο.Μαντέψτε ποιοί τους υποστήριζαν...;;;;;Οι φεμινίστριες-λεσβίες-χοντρές που ήταν οι πρώτες του τρίτου κυμματος φεμινισμού-αυτού που ζουμε-όπως και ο αντίστοιχος αριστερίζων μπαφοκομμουναριστεροτσίπρας της εποχής,που μετά απο χρόνια αποδείχθηκε ότι ήταν για πολλά χρόνια πράκτορας της KGB και της μετέπειτα FSB.
Σαν τουρίστας πήγα το 2014...Αίσχος.ΑΙΣΧΟΣ.Αράπηδες να το παίζουν και καλά gangstaz απο τα γκέτο της Αμερικής,που δεν τόλμαγες ούτε να τους κοιτάξεις,μουσουλμάνοι στην ίδια φάση,οι βιασμοί στα κέντρα φιλοξενίας στο κατακόρυφο,καθώς βίαζαν εθελόντριες,κυρίως νοσηλεύτριες,γιατρούς και βρεφονηπιοκόμους που πήγαιναν να φροντίσουν τους ίδιους και τα μπάσταρδά τους και γενικά παρακμή.Είδα μπροστά μου να μπαίνουν σε δημοτικό παντοπωλείο (είναι για να ψωνίζουν οι ηλικιωμένοι και οι άνεργοι σε τιμές κόστους) και να το σηκώνουν.Μιλησες με επιχειρήματα και εξέφρασες προβληματισμό;Είσαι φασίστας.Ποιός σε έκραζε;Φεμινίστριες και αριστερίζοντες.
Πρώτα οι φεμινίστριες και μερά οι αριστερίζοντες είναι ο πραγματικός εχθρός.Για αυτούς ότι και να έχει συμβεί,ότι συμβαίνει και ότι και να συμβεί πάντα φταίει ο λευκός άνδρας,η πατριαρχία και ο καπιταλισμός.