geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.871
- Πόντοι
- 34.478
αυτα ειναι γενικολογιεςEλα φιλε παρε να μορφωθεις ελπιζω να ξερεις αγγλικα μονο.
τετοια αρθα βρισκει και στην ελλαδα
εχει καποιο τιπ δικο σου;
αυτα ειναι γενικολογιεςEλα φιλε παρε να μορφωθεις ελπιζω να ξερεις αγγλικα μονο.
μα καλα ολα απο το ιντερνετ τα μαθενις;;Eλα φιλε παρε να μορφωθεις ελπιζω να ξερεις αγγλικα μονο.
πως θα γινει το ντιλ στην πραξη φιλε?πολλα ειναι,αλλα πως θα το κανεις?φορα κ διακοσαρι??τοτε γιατι δεν παιρνεισ κι αλλες,κ παιρνεις μονο μια?την ιδια για εξι μερες,,,Βρηκα απο το μπαντου ενα κοριτσακι απο το κιεβο και μου ζητησε 1200$ για μια εβδομαδα με μπονους ενα 3ωρο με την φιλη της....η φιλη της ειναι η απο πισω....τι λετε;;;
απο οσα γραφει για την βουλγαρια που ειναι αρλουμπες δημοσιοκαφριλας,συμπεραινω και τα αλλα ειναι τελειως θεωρητικες μαλ..ιεςEλα φιλε παρε να μορφωθεις ελπιζω να ξερεις αγγλικα μονο.
200 την πρωτη μερα αφου το κανουμε και τις επομενες απο 1300 γριβνες καθε πρωϊπως θα γινει το ντιλ στην πραξη φιλε?πολλα ειναι,αλλα πως θα το κανεις?φορα κ διακοσαρι??τοτε γιατι δεν παιρνεισ κι αλλες,κ παιρνεις μονο μια?την ιδια για εξι μερες,,,
αν παλι τα δωσεις μπροστα,ακομα κ τα μισα,που ειναι το λογικο να δωσεις,ΔΕΝ ΘΑ ΤΙς ΞΑΝΑΔΕΙς,,οποτε ?πως θα γινει????
Για τι παιχνιδι εντος η εκτος εδρας ?Βρηκα απο το μπαντου ενα κοριτσακι απο το κιεβο και μου ζητησε 1200$ για μια εβδομαδα με μπονους ενα 3ωρο με την φιλη της....η φιλη της ειναι η απο πισω....τι λετε;;;
αποριψε μια κ πες οτι ειμαι φιλος σουενα εχω να πω
που βασικα ολοι το ξερουν
αν αποριψεις μια ουκρανη για τα ματια μιας αλλης
αυτη θα παει να γαμηθει στα ισια με τον φιλο σου και καλα
παλιο ποστ,τωρα τοδα.αλλα ,,ΣΩΣΤΟΤΑΤΟ!απο οσα γραφει για την βουλγαρια που ειναι αρλουμπες δημοσιοκαφριλας,συμπεραινω και τα αλλα ειναι τελειως θεωρητικες μαλ..ιες
χαλαρααποριψε μια κ πες οτι ειμαι φιλος σου
αρπαζω κρανος αμπεχωνο κ τσιγκονο σωβρακο και ασπιδα ,κιτρινο περιβραχιονιο-κιεβο ειπαμε μην μπερδευτουμε- κι εφτασα!!
καλοπερασες γερο;;;παρανοια!!!
στην αιθουσα αναμονης κιεβο ειναι 100+ γυναικες απο 20 εως 50 και 7 αντρες για Αθηνα