ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΖΟΝΤΑΙΜαλλον να το πούμε πιο σωστά οι πορνοεκδρομες είναι νεκρές εδώ και πολλά χρόνια
ΔΕΣ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ Ο dude901123
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΖΟΝΤΑΙΜαλλον να το πούμε πιο σωστά οι πορνοεκδρομες είναι νεκρές εδώ και πολλά χρόνια
ΕΤΣΙ!!!Αν περιμένεις απαντηση.............
Το θρεντ ειναι νεκρό χρόνια τώρα
Ότι θέλεις ρώτα,εδώ είμαστεεγω που ανεβαινω κιεβο αρχες ιουνη ποιος θα με κατατοπισει;
Χμμμμμμ μυρίζω νέο θύμα.... Πόλεμοι γίνονται, κρίσεις πάνε και έρχονται αλλά η Ελληνική παραμένει η ίδια....Ελπίζω όμως στο φίλο να τα γράφει εδώ μέσα και να μην εξαφανιστεί...εγω παιδια ψαχνω να φερω μια κοπελα απο Ουκρανια η Ρωσια για διακοπες το καλοκαιρι απο διαφορα σαιτ αλλα υπαρχει μεγαλο προβλημα. Δεν ξερουν αγγλικα οι περισσοτερες.Εσεις που πατε εκει πως συννενοειστε?
εγω παιδια ψαχνω να φερω μια κοπελα απο Ουκρανια η Ρωσια για διακοπες το καλοκαιρι απο διαφορα σαιτ αλλα υπαρχει μεγαλο προβλημα. Δεν ξερουν αγγλικα οι περισσοτερες.Εσεις που πατε εκει πως συννενοειστε?
Χάρουλη αν δε γαμάς δεν σου φταίει λανένα σάιτ.Ένας είναι ο μέντορας του σεξοτουρισμού.ποσες φορες θα τα πουμε για τα σαιτ και τα τραβελ γκερλσ τι παιζει?μπεσ και στο antiscam να δεις τι παιζει,μονο θα στειλεις τσαμπα λεφτα χαχαχαχ.πες μου σε πειο σαιτ εισαι και με τι ονομα,θα φτιαξω κανα προφαιλ να μου παρεις κανα εισιτιριο η κανα λεφτο να στειλεις γιατι πεινανε τα καυμενα που με περιμενουν οδυσσο χαχαχαχ
λοιπον βρηκα ενα πινακακι και ειναι ενδιαφερον
το πριν και το μετα της ουκρανιας
οπως σας εγραφα πριν μερικα χρονια στις αρχες των ταξιδιων μου στην ουκρανια εκανα τις συμφωνιες μου σε δολλαρια
200 με 400 δολλαρια την καθε γκομενα την εβδομαδα περιπου ...οπου το κοστος σε ευρω ηταν 60% 400$ τοτε κοστιζαν 240 ευρω (1 ευρω = 1,40 $)
εκανα μετα τις συμφωνιες μου σε γριβνες οπου παλι τα ποσα δεν ειχαν ιδιετερς αποκλεισεις ασε που κοστιζαν και λιγοτερα
σας παραθετω το πινακακι οπου λεει ποσο ηταν ο μεσος μηνιαιως μισθος πριν και μετα το μαινταν
σε γριβνες πριν το μαινταν ηταν 3300 περιπου
ενω τωρα 3600 με υποβαθμιση της γριβνας περιπου 4 φορες κατω
γινετε ρε φιλε να μην γραφεις εδω; γιατι λες μαλακιες;Δεν ήταν ποτέ ο μέσος μισθός στην Ουκρανία 400 δολλάρια.Στο Κίεβο μόνο έφτασε αυτό το ποσό.Απλά πριν τον πόλεμο ήταν 250 και τώρα είναι 150.
Μία από τις γκόμενες που γάμησα την τελευταία φορά που πήγα πριν δυο βδομάδες έπαιρνε 700 γκρίβνυα τομήνα δηλαδή 30 ευρώ.Μου είπε οτι πριν τον πόλεμο έπαιρνε 1800 γκρίβνυα δηλαδή 70 ευρώ.Για αυτούς είναι μεγάλη διαφορά.Σε πολλές μικρές πόλεις ο μέσος μισθός αυτή τη στιγμή δεν ξεπερνάει τα 80 ευρώ.Στο Κίεβο είναι κάπου 200 ευρώ.
γινετε ρε φιλε να μην γραφεις εδω; γιατι λες μαλακιες;
τελικα οντως εισαι μαλακας.... ουτε να διαβαζεις αριθμους δεν ξερειςΑυτά που λες δεν ισχύουν.Δεν μπορείς να τα αποδείξεις.Απλά είσαι ένας μαλάκας που κάνει πίσω.Δεν μπορείς να ελίσσεσαι.Στα αρχίδια μου οι έμποροι.Εδώ είναι κρεατομηχανή.
Να παρε και τα στοιχεία.Πού τα βλέπεις τα 400 δολλάρια μέσο μισθό πριν τον πόλεμο?
Είστε όλοι μαλάκες βγάζετε συμπεράσματα από τα συμφραζόμενα δε βλεπετε τα ξερά στοιχεία.
το κοστος που εχω εγω συνηθως ειναι γυρω στα 2500
350-500 το εισητηριο
120-150 το ξενοδοχειο ημερησιο κοστος (εχει και φτηνοτερα το μπουκινγκ)
50χ7 μερες το φαγητο
100 ευρω συνολο τα ταξι (γιατι εγω δεν παω αξιοθεατα κλεινομε στο δωματιο )
και 2 κοπελες με κοστος και για τις δυο 100$
βαλε σουβενιρ, ψωνια (για παρτυ μου οχι για τις γκομενες)
αμα ο ανθρωπος ειναι μαλακας ειναι μαλακας τελικα.....ανεπιστρεπτη μαλακας...Ο φτηνιάρης Σινοχάρας που είναι αστέρι στις διαπραγματεύσεις πετυχαίνει συνήθως κόστος 2500 ευρώ.
Για αυτό σας λέω.Προσέξτε τι γράφουν μεμονωμένα.Οχι το γενικό πλαίσιο αν φαίνονται λογικά.Τότε θα δείτε οτι έχω δίκιο.