Νέα

Sex-Tour Ουκρανια, Εμπειριες, Συμβουλες, Γενικη κουβεντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 203
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Μαλλον να το πούμε πιο σωστά οι πορνοεκδρομες είναι νεκρές εδώ και πολλά χρόνια
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΖΟΝΤΑΙ
ΔΕΣ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ Ο dude901123

xxxnikos69

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Like
30
Πόντοι
1
Οπως πάει η Ελλαδιτσα θα πηγαίνουμε πορνοεκδρομες στην Αθηνα

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
εγω που ανεβαινω κιεβο αρχες ιουνη ποιος θα με κατατοπισει;

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
σε 2 ωρες εισαι στο παραδεισο του μουνιου το κιεβο και οι αλλοι γραφουν συνεχεια για την πυρφορο-βαρσοβια..τι να πω

johnnyv13

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
100
Πόντοι
1
εγω παιδια ψαχνω να φερω μια κοπελα απο Ουκρανια η Ρωσια για διακοπες το καλοκαιρι απο διαφορα σαιτ αλλα υπαρχει μεγαλο προβλημα. Δεν ξερουν αγγλικα οι περισσοτερες.Εσεις που πατε εκει πως συννενοειστε?

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
αγγλικα μιλανε αρκετες στο κιεβ καλυτερα να πας εκει να δεις.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
εγω παιδια ψαχνω να φερω μια κοπελα απο Ουκρανια η Ρωσια για διακοπες το καλοκαιρι απο διαφορα σαιτ αλλα υπαρχει μεγαλο προβλημα. Δεν ξερουν αγγλικα οι περισσοτερες.Εσεις που πατε εκει πως συννενοειστε?
Χμμμμμμ μυρίζω νέο θύμα.... Πόλεμοι γίνονται, κρίσεις πάνε και έρχονται αλλά η Ελληνική  :jerking: παραμένει η ίδια....Ελπίζω όμως στο φίλο να τα γράφει εδώ μέσα και να μην εξαφανιστεί...

Για όσους θέλετε να γνωρίσετε κοπέλες μέσω Ίντερνετ διαβάστε 100-200 σελίδες από το θρέντ παραπάνω με τις Ουκρανίδες Μουνάρες...Είναι διαχρονικά πόστ!

Και αν βαριέστε να διαβάζετε σας λέω περιληπτικά πως ο βαθμός συνεννόησης εξαρτάται από το μετρητό που είστε διατεθημένος να χορηγείσετε! Αν δεν ξέρετε κουβέντα Ρώσικα οι Ντέβουσκες θα σας δαγκώσουν γερά! Αν ξέρετε Ρώσικα το εμπόρευμα είναι σχεδόν τσάμπα, προσαρμοσμένο στην οικονομία της χώρας! Με τα Αγγλικά ανήκετε στην Κατηγορία προς ... σφαγή... :2funny:  

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Ουκρανία: Η φορολόγηση στις πόρνες θα τονώσει την οικονομία της χώρας
Ουκρανία θα υλοποιήσει την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, χρησιμοποιώντας τις πόρνες», γράφει το δημοσίευμα
Μάιος 30, 2015.
Η Βερχόβνα Ράντα (κοινοβούλιο) προτείνει να χρησιμοποιήσει την εμπειρία της Ευρώπης και στη νομιμοποίηση της πορνείας στην Ουκρανία.

Η προσέγγιση αυτή θα αποφέρει καθαρά οικονομικά κέρδη. Φυσικά, μόνο από την πορνεία, η Ουκρανία δεν σώζεται, γράφει «vzglyad», αλλά θα επιλυθούν μια σειρά άλλα κοινωνικό- οικονομικά προβλήματα. Και το πιο σημαντικό η χώρα θα κάνει πράγματι ένα βήμα πιο κοντά στην Ευρώπη.

Ο βουλευτής του Λαϊκού Κόμματος της Ουκρανίας, Μιχαήλ Γκαβρίλιουκ σε συνέντευξή  του στο UNN προτείνει τη νομιμοποίηση της πορνείας στη χώρα, όπως γίνεται σε πολλές χώρες. Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό θα σημαίνει ότι θα παύσει η εξάπλωση των σεξουαλικά μεταδιδόμενων ασθενειών, αφού θα έχουν νόμιμο έλεγχο υγιεινής.

«Πιστεύω ότι στο εξωτερικό ξέρουν τι κάνουν. Εάν οι γυναίκες που προσφέρονται ελεύθερα, ενταχθούν σε οίκους ανοχής θα υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις και δεν θα υπάρχουν ασθένειες», είπε ο βουλευτής, «και από την άλλη, τα χρήματα αυτά, της βιομηχανίας αυτής, με νόμιμο τρόπο θα γεμίσουν τον προϋπολογισμό και δεν θα μπαίνουν στα πορτοφόλια των διεφθαρμένων αξιωματικών επιβολής του νόμου και των κυβερνητικών αξιωματούχων».

Και συνέχισε:

« Είμαι πεπεισμένος ότι η φορολόγηση των πορνών θα αποφέρει σημαντικά έσοδα στο δημόσιο, όπως και η φορολόγηση των κουλοχέρηδων που τώρα εισρέουν στα ιδιωτικά πορτοφόλια».

Η πορνεία έχει νομιμοποιηθεί σε πολλές χώρες της ΕΕ, ιδίως στη Γερμανία, την Αυστρία, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ουγγαρία, την Ολλανδία και οι πόρνες έχουν σχηματίσει συνδικαλιστικά όργανα.

Οι πόρνες εργάζονται, επίσης, νόμιμα  στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε άλλες χώρες. Από την άποψη αυτή αφού η Ουκρανία στρέφεται προς την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, η παράνομη πορνεία είναι μια σκιά στην οικονομία της, σημειώνει το δημοσίευμα.

Το επόμενο βήμα θα ήταν να συμπεριληφθεί ο κύκλος εργασιών του κλάδου στον υπολογισμό του ΑΕΠ. Όπως γίνεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Από το Σεπτέμβριο, όλες οι χώρες μέλη της ΕΕ (ακόμη και σε εκείνες που τα ‘κορίτσια’ δεν έχουν νομιμοποιηθεί) θα απαιτηθεί να λαμβάνονται υπόψη στον προϋπολογισμό του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος τα κέρδη από την πορνεία, όπως και η παραγωγή και διακίνηση των ναρκωτικών.

Τέτοιου είδους φορολόγηση  αποδίδει και δίδει ώθηση στην οικονομική ανάπτυξη.
Έτσι η Βρετανία έχει αυξήσει το έσοδά της αφού υπολογίζονται στο 1% του ΑΕΠ, στη Γερμανία αντιστοιχεί με το 3%, στην Ελλάδα ενώ είχαν μεγάλες προοπτικές τελικά αποδίδει μόνο στο 2% του ΑΕΠ, παρεμπιπτόντως και το ποσοστό αυτό είναι καλό.

Η Ουκρανία αποτελεί το πιο σημαντικό ευρωπαϊκό κέντρο του σεξουαλικού τουρισμού, σύμφωνα με μελέτη της διεθνούς HIV/AIDS Συμμαχίας για την Ουκρανία του 2013. Οι περιοχές του Κιέβου, Χάρκοβο, Οδησσού θεωρούνται φαβορί στον τομέα αυτόν του τουρισμού.

Ειδικότερα, την περίοδο του καλοκαιριού, στην Οδησσό έρχονται κατά κύματα οι Τούρκοι να εξυπηρετηθούν σεξουαλικά.

Σύμφωνα με την οργάνωση αυτή, στην Ουκρανία με το ‘σπορ’ αυτό ασχολούνται περίπου 80 χιλιάδες νέες γυναίκες.

Στις μεγάλες πόλεις, περίπου το 1,5% του γυναικείου πληθυσμού εμπλέκεται στην παροχή σεξουαλικών υπηρεσιών. Ενώ σε άλλες χώρες της Ανατολική Ευρώπης το ποσοστό αυτό κυμαίνεται από το 0,4 ως το 1,4%, και στη Δυτική Ευρώπη από το 0,1 έως το 1,4%.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός, κατά πάσα πιθανότητα,  ότι, όχι μόνο, στην Ουκρανία υπάρχουν όμορφα κορίτσια, αλλά είναι χαμηλό το επίπεδο ζωής καθώς και η έλλειψη ποινικών κυρώσεων με σκοπό την πορνεία. Σύμφωνα με την ουκρανική νομοθεσία, η πορνεία τιμωρείται με ένα απλό πρόστιμο.

Η νομιμοποίηση της πορνείας στην Ουκρανία, μπορεί να τονώσει την ανάπτυξη των εσόδων από τον σεξουαλικό τουρισμό.

Έτσι, εάν επιβληθεί φόρος 30% επί των κερδών, ο προϋπολογισμός της Ουκρανίας θα τονωθεί με 4 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ ετησίως.
Αυτό μπορεί να συγκριθεί με τις πληρωμές στον κρατικό προϋπολογισμό της δημόσιας εταιρείας των Σιδηροδρόμων της Ουκρανίας.
Αυτό τώρα για καλό η για κακό γίνεται  :think:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
ποσες φορες θα τα πουμε για τα σαιτ και τα τραβελ γκερλσ τι παιζει?μπεσ και στο antiscam να δεις τι παιζει,μονο θα στειλεις τσαμπα λεφτα χαχαχαχ.πες μου σε πειο σαιτ εισαι και με τι ονομα,θα φτιαξω κανα προφαιλ να μου παρεις κανα εισιτιριο η κανα λεφτο να στειλεις γιατι πεινανε τα καυμενα που με περιμενουν οδυσσο χαχαχαχ

fidilio 42

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
0
ποσες φορες θα τα πουμε για τα σαιτ και τα τραβελ γκερλσ τι παιζει?μπεσ και στο antiscam να δεις τι παιζει,μονο θα στειλεις τσαμπα λεφτα χαχαχαχ.πες μου σε πειο σαιτ εισαι και με τι ονομα,θα φτιαξω κανα προφαιλ να μου παρεις κανα εισιτιριο η κανα λεφτο να στειλεις γιατι πεινανε τα καυμενα που με περιμενουν οδυσσο χαχαχαχ
Χάρουλη αν δε γαμάς δεν σου φταίει λανένα σάιτ.Ένας είναι ο μέντορας του σεξοτουρισμού.

Συνημμένα

• Dirty7-2.jpg
    Dirty7-2.jpg
    39,1 KB · Εμφανίσεις: 97
  • Dirty7a.jpg
    Dirty7a.jpg
    74,7 KB · Εμφανίσεις: 100
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
650
λοιπον βρηκα ενα πινακακι και ειναι ενδιαφερον
το πριν και το μετα της ουκρανιας
οπως σας εγραφα πριν μερικα χρονια στις αρχες των ταξιδιων μου στην ουκρανια εκανα τις συμφωνιες μου σε δολλαρια
200 με 400 δολλαρια την καθε γκομενα την εβδομαδα περιπου ...οπου το κοστος σε ευρω ηταν 60% 400$ τοτε κοστιζαν 240 ευρω (1 ευρω = 1,40 $)
εκανα μετα τις συμφωνιες μου σε γριβνες οπου παλι τα ποσα δεν ειχαν ιδιετερς αποκλεισεις ασε που κοστιζαν και λιγοτερα
σας παραθετω το πινακακι οπου λεει ποσο ηταν ο μεσος μηνιαιως μισθος  πριν και μετα το μαινταν
σε γριβνες πριν το μαινταν ηταν 3300 περιπου
ενω τωρα 3600 με υποβαθμιση της γριβνας περιπου 4 φορες κατω

Συνημμένα

• 12359949_842390002540513_7284992940173539696_n.jpg
    12359949_842390002540513_7284992940173539696_n.jpg
    48,4 KB · Εμφανίσεις: 86

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
λοιπον βρηκα ενα πινακακι και ειναι ενδιαφερον
το πριν και το μετα της ουκρανιας
οπως σας εγραφα πριν μερικα χρονια στις αρχες των ταξιδιων μου στην ουκρανια εκανα τις συμφωνιες μου σε δολλαρια
200 με 400 δολλαρια την καθε γκομενα την εβδομαδα περιπου ...οπου το κοστος σε ευρω ηταν 60% 400$ τοτε κοστιζαν 240 ευρω (1 ευρω = 1,40 $)
εκανα μετα τις συμφωνιες μου σε γριβνες οπου παλι τα ποσα δεν ειχαν ιδιετερς αποκλεισεις ασε που κοστιζαν και λιγοτερα
σας παραθετω το πινακακι οπου λεει ποσο ηταν ο μεσος μηνιαιως μισθος  πριν και μετα το μαινταν
σε γριβνες πριν το μαινταν ηταν 3300 περιπου
ενω τωρα 3600 με υποβαθμιση της γριβνας περιπου 4 φορες κατω

Δεν ήταν ποτέ ο μέσος μισθός στην Ουκρανία 400 δολλάρια.Στο Κίεβο μόνο έφτασε αυτό το ποσό.Απλά πριν τον πόλεμο ήταν 250 και τώρα είναι 150.
Μία από τις γκόμενες που γάμησα την τελευταία φορά που πήγα πριν δυο βδομάδες έπαιρνε 700 γκρίβνυα τομήνα δηλαδή 30 ευρώ.Μου είπε οτι πριν τον πόλεμο έπαιρνε 1800 γκρίβνυα δηλαδή 70 ευρώ.Για αυτούς είναι μεγάλη διαφορά.Σε πολλές μικρές πόλεις ο μέσος μισθός αυτή τη στιγμή δεν ξεπερνάει τα 80 ευρώ.Στο Κίεβο είναι κάπου 200 ευρώ.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
650
Δεν ήταν ποτέ ο μέσος μισθός στην Ουκρανία 400 δολλάρια.Στο Κίεβο μόνο έφτασε αυτό το ποσό.Απλά πριν τον πόλεμο ήταν 250 και τώρα είναι 150.
Μία από τις γκόμενες που γάμησα την τελευταία φορά που πήγα πριν δυο βδομάδες έπαιρνε 700 γκρίβνυα τομήνα δηλαδή 30 ευρώ.Μου είπε οτι πριν τον πόλεμο έπαιρνε 1800 γκρίβνυα δηλαδή 70 ευρώ.Για αυτούς είναι μεγάλη διαφορά.Σε πολλές μικρές πόλεις ο μέσος μισθός αυτή τη στιγμή δεν ξεπερνάει τα 80 ευρώ.Στο Κίεβο είναι κάπου 200 ευρώ.
γινετε ρε φιλε να μην γραφεις εδω; γιατι λες μαλακιες;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
γινετε ρε φιλε να μην γραφεις εδω; γιατι λες μαλακιες;

Αυτά που λες δεν ισχύουν.Δεν μπορείς να τα αποδείξεις.Απλά είσαι ένας μαλάκας που κάνει πίσω.Δεν μπορείς να ελίσσεσαι.Στα αρχίδια μου οι έμποροι.Εδώ είναι κρεατομηχανή.

Να παρε και τα στοιχεία.Πού τα βλέπεις τα 400 δολλάρια μέσο μισθό πριν τον πόλεμο?

Είστε όλοι μαλάκες βγάζετε συμπεράσματα από τα συμφραζόμενα δε βλεπετε τα ξερά στοιχεία.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
650
Αυτά που λες δεν ισχύουν.Δεν μπορείς να τα αποδείξεις.Απλά είσαι ένας μαλάκας που κάνει πίσω.Δεν μπορείς να ελίσσεσαι.Στα αρχίδια μου οι έμποροι.Εδώ είναι κρεατομηχανή.

Να παρε και τα στοιχεία.Πού τα βλέπεις τα 400 δολλάρια μέσο μισθό πριν τον πόλεμο?

Είστε όλοι μαλάκες βγάζετε συμπεράσματα από τα συμφραζόμενα δε βλεπετε τα ξερά στοιχεία.
τελικα οντως εισαι μαλακας.... ουτε να διαβαζεις αριθμους δεν ξερεις

εδω ειναι τα στοιχεια της ουκρανικης στατιστικης υπηρεσιας πριν το μαϊνταν

κι εδω ειναι η ισοτιμα του γριβνα εναντι του δολλαριου την τελευταια 5 ετια

για να μαθουμε λοιπον την διαιρεση..... το 3300 μεση τιμη δια του 8 ποσο μας κανει;

επειδη εισαι φαντασιοπληκτος και μαλακας και δεν θα το γαμησεις κι εδω με μυθευματα, γιατι υπαρχουν ανθρωποι που ενδιαφεροντια να μαθουν κατι θα σε παρακαλουσα μην το γαμας κι εδω

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
το κοστος που εχω εγω συνηθως ειναι γυρω στα 2500
350-500 το εισητηριο
120-150 το ξενοδοχειο ημερησιο κοστος (εχει και φτηνοτερα το μπουκινγκ)
50χ7 μερες το φαγητο
100 ευρω συνολο τα ταξι (γιατι εγω δεν παω αξιοθεατα κλεινομε στο δωματιο   )
και 2 κοπελες με κοστος και για τις δυο 100$
βαλε σουβενιρ, ψωνια (για παρτυ μου οχι για τις γκομενες)

Ο φτηνιάρης Σινοχάρας που είναι αστέρι στις διαπραγματεύσεις πετυχαίνει συνήθως κόστος 2500 ευρώ.
Για αυτό σας λέω.Προσέξτε τι γράφουν μεμονωμένα.Οχι το γενικό πλαίσιο αν φαίνονται λογικά.Τότε θα δείτε οτι έχω δίκιο.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
650
Ο φτηνιάρης Σινοχάρας που είναι αστέρι στις διαπραγματεύσεις πετυχαίνει συνήθως κόστος 2500 ευρώ.
Για αυτό σας λέω.Προσέξτε τι γράφουν μεμονωμένα.Οχι το γενικό πλαίσιο αν φαίνονται λογικά.Τότε θα δείτε οτι έχω δίκιο.
αμα ο ανθρωπος ειναι μαλακας ειναι μαλακας τελικα.....ανεπιστρεπτη μαλακας...
σε μια αναφορα 3 ετων πριν με την γριβνα στο 10 και το δολαριο στο 1,40 κανει συγκρισεις...
καταρχας πλεον τα εισητηρια απο Αθηνα ειναι εως 230 ευρω το πολυ μεχρι οδησσο εως 100 περα δωθε εως Κιεβο
το ξενοδοχειο απο 100 ευρω τοτε την μερα εχει 30 συγκεκριμενα το λοντονσκαγια που ανεφερα τοτε
και τα 100$ του τοτε ηταν 800 γριβνες του τωρα δηλαδη 30$
απορω γιατι γραφει με παραθεσεις αφου ειναι ρομπας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom