Νέα

Sex-Tour Ουκρανια, Εμπειριες, Συμβουλες, Γενικη κουβεντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 203
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
αμα ο ανθρωπος ειναι μαλακας ειναι μαλακας τελικα.....ανεπιστρεπτη μαλακας...
σε μια αναφορα 3 ετων πριν με την γριβνα στο 10 και το δολαριο στο 1,40 κανει συγκρισεις...
καταρχας πλεον τα εισητηρια απο Αθηνα ειναι εως 230 ευρω το πολυ μεχρι οδησσο εως 100 περα δωθε εως Κιεβο
το ξενοδοχειο απο 100 ευρω τοτε την μερα εχει 30 συγκεκριμενα το λοντονσκαγια που ανεφερα τοτε
και τα 100$ του τοτε ηταν 800 γριβνες του τωρα δηλαδη 30$
απορω γιατι γραφει με παραθεσεις αφου ειναι ρομπας

Σοβαρά?Δηλαδή έγινες άσσος στις διαπραγαματεύσεις μόλις έπεσε το γκρίβνυα?Ασε φάνηκε τι είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
650
Σοβαρά?Δηλαδή έγινες άσσος στις διαπραγαματεύσεις μόλις έπεσε το γκρίβνυα?Ασε φάνηκε τι είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις.
τελικα δεν το εχεις.....το να διαβαζεις ελληνικα εννοω... :2funny:
να διαπραγματευομουν τι;
τα αεροπορικα;
τα ξενοδοχεια;
το μεγαλυτερο κοστος του ταξιδιου ηταν αυτα τα 2 3 χρονια πριν

οι γκομενες οπως ειδες στα ιδια επιπεδα της εχω ακομα και πιο φτηνα τα 100δλλαρια τοτε ηταν 60 ευρω για τις δυο...τωρα ειναι ακομα πιο φτηνα....απλα θες να πεις την μαλακια σου

και παντα ελεγα ποσο ειναι το κοστος μια γκομενας
αφου αυτο μας ενδιαφερε

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
τελικα δεν το εχεις.....το να διαβαζεις ελληνικα εννοω... :2funny:
να διαπραγματευομουν τι;
τα αεροπορικα;
τα ξενοδοχεια;
το μεγαλυτερο κοστος του ταξιδιου ηταν αυτα τα 2 3 χρονια πριν

οι γκομενες οπως ειδες στα ιδια επιπεδα της εχω ακομα και πιο φτηνα τα 100δλλαρια τοτε ηταν 60 ευρω για τις δυο...τωρα ειναι ακομα πιο φτηνα....απλα θες να πεις την μαλακια σου

και παντα ελεγα ποσο ειναι το κοστος μια γκομενας
αφου αυτο μας ενδιαφερε

Αυτο σου λεω.Οτι τα 2500 ευρω ησουν διατεθειμενος να τα δωσεις.Δεν εχει σημασια αν φευγουν σε γκομενες η σε εξοδα ξενοδοχειου,ρεστωραν κτλ.Επεσε το γκριβνα επεσαν και καπως τα εξοδα.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
650
Αυτο σου λεω.Οτι τα 2500 ευρω ησουν διατεθειμενος να τα δωσεις.Δεν εχει σημασια αν φευγουν σε γκομενες η σε εξοδα ξενοδοχειου,ρεστωραν κτλ.Επεσε το γκριβνα επεσαν και καπως τα εξοδα.
μιλαμε για εβδομαδα και πανω
η διαφορα μας ειναι οτι εσυ αυτα τα δινεις σε πολυ λιγοτερες μερες και τωρα...εγω τα εδινα 3 χρονια πριν

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
ποσο να εχει τωρα το dnipro hotel ? ειχα παει με 50 ευρω το μικρο δωματιο...

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Τσακωνονται ποιος δινει τα λιγοτερα... :2funny: :2funny: :2funny:  :jerking: Πουτιν που σας χρειαζετε

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16

αν δεν ξερεις ρωσικα μεγαλε ατο καλυτερα

giorgossschania

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
144
Πόντοι
1
Συναθλητες και συμφορουμιτες Γεια σας!! :hi: Αποφασισα κ εγω να δοκιμασω τον σεξοτουρισμο, κ μαλιστα στην Οδησσο της Ουκρανιας με 20 χρονη ντοπια κορασιδα η οποια στο mamba ψαχνει για γαμους κ παντρειες!!! (Καλα, μας επεισε!!!) Αφου ζητησε μια οικονομικη βοηθεια την οποια κ αρνηθηκα ευγενικα με την δικαιολογια οτι λογω κρισης και capital control δεν επιτρεπονται εμβασματα στο εξωτερικο, της ειπα οτι οταν παω θα της δωσω το δωρακι της. Της προτεινα επειδη αυτη νοικιαζει ενα δωματιο σε σπιτι να μεινουμε η σε διαμερισμα η σε ξενοδοχειο με τζακουζι κτλ. Αρνειται κατηγοριματικα κ θελει να μεινουμε στο δωματιο της. Εμενα με συμφερει γιατι θα ειναι πιο οικονομικο, αλλα μηπως με βρουνε πουθενα θαμμενο κ να με εχουν κλεψει;; Καμια ιδεα η αποψη απο εσας που το κατεχετε περισσοτερο το σπορ απο εμενα;;

Συνημμένα

• IMG-20160802-WA0019.jpg
    IMG-20160802-WA0019.jpg
    139,9 KB · Εμφανίσεις: 97

giorgossschania

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
144
Πόντοι
1
Εν τω μεταξυ της ειπα να μου στειλει ολοσωμη φωτο για να δω το σωμα της κ αυτη μου εστειλε  αυτες:

Συνημμένα

• IMG-20160802-WA0020.jpg
    IMG-20160802-WA0020.jpg
    150,8 KB · Εμφανίσεις: 97
  • IMG-20160802-WA0017.jpg
    IMG-20160802-WA0017.jpg
    128,2 KB · Εμφανίσεις: 96

giorgossschania

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
144
Πόντοι
1
Κ αυτες κατευθειαν::

Συνημμένα

• IMG-20160802-WA0018.jpg
    IMG-20160802-WA0018.jpg
    219,4 KB · Εμφανίσεις: 102
  • IMG-20160802-WA0016.jpg
    IMG-20160802-WA0016.jpg
    106,8 KB · Εμφανίσεις: 94
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
650
Συναθλητες και συμφορουμιτες Γεια σας!! :hi: Αποφασισα κ εγω να δοκιμασω τον σεξοτουρισμο, κ μαλιστα στην Οδησσο της Ουκρανιας με 20 χρονη ντοπια κορασιδα η οποια στο mamba ψαχνει για γαμους κ παντρειες!!! (Καλα, μας επεισε!!!) Αφου ζητησε μια οικονομικη βοηθεια την οποια κ αρνηθηκα ευγενικα με την δικαιολογια οτι λογω κρισης και capital control δεν επιτρεπονται εμβασματα στο εξωτερικο, της ειπα οτι οταν παω θα της δωσω το δωρακι της. Της προτεινα επειδη αυτη νοικιαζει ενα δωματιο σε σπιτι να μεινουμε η σε διαμερισμα η σε ξενοδοχειο με τζακουζι κτλ. Αρνειται κατηγοριματικα κ θελει να μεινουμε στο δωματιο της. Εμενα με συμφερει γιατι θα ειναι πιο οικονομικο, αλλα μηπως με βρουνε πουθενα θαμμενο κ να με εχουν κλεψει;; Καμια ιδεα η αποψη απο εσας που το κατεχετε περισσοτερο το σπορ απο εμενα;;
θαμμενο οχι σιγουρα...κέψια αρκετα πιθανον,,,,,πρωτη φορα οδησσο καλυτερα ξενοδοχειο

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Αναμενουμε πορνοσιμβουλεσ κ πορνοεμπιριεσ απο τον τιτανοτεραστιο μεντορα του ανατολικου μπλοκ σλαβιανι!!!ρισπεκτ μιστι μου!!! :rockon:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
εγω παιδια ψαχνω να φερω μια κοπελα απο Ουκρανια η Ρωσια για διακοπες το καλοκαιρι απο διαφορα σαιτ αλλα υπαρχει μεγαλο προβλημα. Δεν ξερουν αγγλικα οι περισσοτερες.Εσεις που πατε εκει πως συννενοειστε?

Τι λεσ ρε πεδακι μου!!!
Τορα περιμενε ερχοντε ορδεσ για τα ομορφα σου ματια!!!
Οι πιρφοροι κατεστρεψαν τιν ελλαδα!!!
Ο ελινασ πιρφοροσ σινεχιζι να παραμενι πιρφοροσ!!!μια φορα πιρφοροσ για παντα πιρφοροσ!!!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
πως θα γινει το ντιλ στην πραξη φιλε?πολλα ειναι,αλλα πως θα το κανεις?φορα κ διακοσαρι??τοτε γιατι δεν παιρνεισ κι αλλες,κ παιρνεις μονο μια?την ιδια για εξι μερες,,, :think:
αν παλι τα δωσεις μπροστα,ακομα κ τα μισα,που ειναι το λογικο να δωσεις,ΔΕΝ ΘΑ ΤΙς ΞΑΝΑΔΕΙς,,οποτε ?πως θα γινει????
Μιστι μου προσφορα!!!μιν τιν χασισ...δοσε το μπαγιοκακι με κλιστα ματια!!!εγγιιμενι επιτιχια!!!

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
   Όλα τα συντρίμμια εδώ μαζευτικαν  :2funny: :2funny:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
καυλεα μου στιλε λινκ να πιρφορουμε κε εμισ με τιν κορασιδα  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
wap.love.mail.ru/users/1602449483?hit=7
επαναλαμβανω,δεν απαντανε σε καπειον που δεν ειναι εκει,ακομα και εκει σπανια μου απαντανε.στον σαλονικιο αντι η κοπελα ηρθαν 2 ντουλαπεσ και του ζητησαν λεφτα,σε μενα πηρα με αλλα νουμερα απαντουσε αντρασ.αυτα.πλακα ειχε η αλλη χτεσ που ζητησε να τησ παρω εισιτιριο τουρκια-χαρκοβ,ειμαι τσιγουνησ και για αυτο ειμαι μονοσ ειπε χαχαχαχ.ειπα να σου αγορασει ο γκομενοσ που σε περιμενει σπονσαρω στο χερι οπεια μου καθετε αντε γεια

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
η αλλη χτεσ που ζητησε να τησ παρω εισιτιριο τουρκια-χαρκοβ,ειμαι τσιγουνησ και για αυτο ειμαι μονοσ ειπε χαχαχαχ.ειπα να σου αγορασει ο γκομενοσ που σε περιμενει
πρε κουμπάρο!!!!! :rockon: :2funny: Για πες λίγο γι αυτό...Απο που πήρε το δικαίωμα να σου ζητήσει εισητήρια;Τι σχέση είχατε;Πρώην;Σπονσορετ; Υποψήφια για πούτσο;Πως δηλαδή σου είπε ....πλήρωσε το Χάρκοβο -Τουρκία??? :think: :think: :think:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
πρε κουμπάρο!!!!! :rockon: :2funny: Για πες λίγο γι αυτό...Απο που πήρε το δικαίωμα να σου ζητήσει εισητήρια;Τι σχέση είχατε;Πρώην;Σπονσορετ; Υποψήφια για πούτσο;Πως δηλαδή σου είπε ....πλήρωσε το Χάρκοβο -Τουρκία??? :think: :think: :think:
χαχαχαχα τιποτα!γνωριστηκαμε στο μολλ με αυτην και την φιλη τησ,εβλεπα πως παιζανε.δεκαρια ητανε κοντουλεσ 18 ετων.λεω βγαλαμε το μεροκαματο.ηθελαν να παμε γρανατ,λεω να με μαδησουν θελουν τελικα το γρανατ που πηγε ο τασοσ και αλλοσ φιλοσ μετα παφτηνο ειναι.με ξεγελουσε ο χωροσ και τησ πηρα σε αλλο μεροσ που πληρωσα ακριβοτερα,μηκυριλε.πηγαμε φαγαμε μακαροναδα στο μπαφαλο και γλυκακι,τσιμπανε λιγο οι τιμεσ εκει σε σχεση με τα ξυλινα σπιτακια που τρωω τελεια μακαροναδα αλλα ηθελα να κανω εντυπωση.ειπα στισ μικρεσ δεν γουσταρα γκρανατ γιατι μαδανε ξενουσ τελικα λαθοσ ημουν,μεροσ για φιγουρα ειναι.προτεινα να τησ σπονσαρω και τισ δυο,λεφτα,δωρα,ειπα 3000 χιλιαδεσ γριβνα την μερα!τα αξιζαν γκομεναρεσ για να τησ δελεασω,θα τησ γαμουσα και δευτερη μερα αστισ να περιμενουν σκεφτηκα,αν ηταν βιζιτεσ τοσα θα αξιζαν,κουκλακια.η μια εμενε τουρκια αγγυρα.ειπα αν αν δεν θελετε,θα βρω αλλεσ.μου ειπαν οκ,φαγανε πηγαμε μετα για ναργιλε και μετα με αφησαν ετσι και εφυγαν γελωντασ φαγαμε του βλακα λεφτα και δεν του κατσαμε.τισ επερνα μετα ξεχωριστα τηλεφωνο και εταζα δωρα λεφτα και με δουλευαν.ηθελαν παλι μαζι να φανε και να φυγουνε ετσι τησ παρατησα.εστειλα στην μια γειια σου πριν μια εβδομαδα,απαντησε και προχτεσ ζητησε εισιτιρια.ειμαι τσιγουνησ και θα ειμαι μονοσ ειπε χαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom