Νέα

Sex-Tour Ουκρανια, Εμπειριες, Συμβουλες, Γενικη κουβεντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 203
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
παντως νυκτερε,οφειλω να σε παραδεχτω.Εισαι απιστευτος.Μπραβο σου.

Επισκέπτης
Ο νυκτερος ειναι απλα ρισπεκτ. Μακραν το νο1 σε ποιοτητα και ποσοτητα νεαρων ντεβουσκιδων.
ειναι απο τοης λιγους που ζηλευω. Οτι και να λεει θελω πολλα καρβελια να τον φτασω

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ο νυκτερος ειναι απλα ρισπεκτ. Μακραν το νο1 σε ποιοτητα και ποσοτητα νεαρων ντεβουσκιδων.
ειναι απο τοης λιγους που ζηλευω. Οτι και να λεει θελω πολλα καρβελια να τον φτασω
Να αφησεις τα καρβελια και να κανεις διαιτα,για να μην στη λεει ο γαριδακης.
Ειχε κανει παλι κλωνο και σε εβριζε,αλλα τον εκανα αναφορα και τον διεγραψαν. :grin:

Επισκέπτης
Να αφησεις τα καρβελια και να κανεις διαιτα,για να μην στη λεει ο γαριδακης.
Ειχε κανει παλι κλωνο και σε εβριζε,αλλα τον εκανα αναφορα και τον διεγραψαν. :grin:

Πρεπει να εχω ρεκορ κλωνων εχω μετρησει 40 τους τελευταιους 2 μηνες :2funny:
οσα δεν φτανει η αλεπου πηδαει και τα φτανει

Την πιο σημαντικη καταγγελια την εκανε ο νταβαριτς ο ποντιος πιλατος εχει τρομερες εμπειριες και το κρυβει. Για ελα πουλακι μου ξερασε τα ολα :2funny:

Αντε αυριο στο νημα βουλγαριας θα ποσταρω το γλυκο που παραγγειλα να φαει ο αλλαν νταλον.
τον προκαλω να το ποσταρει μονος του :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Το ρισπεκτ πρεπει να ειναι για ολους τους συναγωνιστες που τολμησαν να παμε στο αγνωστο,χωρις να γνωριζουν την γλωσσα,προσωπα και καταστασεις. Εγω επαιζα εντος εδρας οποτε ειναι πιο ευκολα για μενα τα πραγματα,τα δυσκολα ηταν για αυτους. Τωρα αν εγω μενω σε νησι και εσυ μερικες χιλιαδες χιλιομετρα μακρια απο την θαλασσα επομενο ειναι οτι θα εχω κανει και περισσοτερα μπανια απο εσενα.

PUTANIKOS

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια τι να πω αυτα τα λιγα που εχετε γραψει δεν θα τα ανακαλυπτα μονος μου ουτε σε 5 χρονια...ποσο μαλλον τον τελευταιο χρονο που με τρωει πολυ το σαρακι με τις ρωσιδες και ψαχνω τον τροπο....

Σαν πρωταρης εχω παρα πολλες ερωτησεις αλλα οι λιγες που μου ερχονται στο μυαλο ειναι οι εξης:

1)Στο παρελθον γραφτηκα σε σαιτ γνωριμιων για να βρω απο ανατολικο μπλοκ..δεν θυμαμαι σε πια ακριβως αλλα καταλαβα απο την επικοινωνια που ειχα με τα mail οτι ολα ηταν fake προφιλ που σου ζηταγανε να τους στειλεις λεφτα οποτε ειχα εγκαταληψει το ιντερνετ για μεγαλο διαστημα...αν και το τελευταιο σαιτ που πετυχα φενοταν καλο το τραβελγερλς..(ειμαι τελειως rookie το ξερω...)
προσπαθησα απο το φεισμπουκ μεσω ρωσικων σελιδων η σαιτ ελληνορωσικου ενδιαφεροντος αλλα με ελαχιστα αποτελεσματα απο οτι καταλαβα αυτες ολες εχουν περισσοτερο το vk το προβλημα ομως ειναι οτι δεν μιλανε γρι αγγλικα...κιεγω γρι ρωσικα...πιο με συμβουλευετε να χρησιμοποιησω αυτο το mamba που διαβασα πιο πανω ειναι καλο;

2)Εχω ψαξει με εταιρο συναγωνιστη το θεμα ταξιδιου στην Ρωσια (αυτο το Sochi τι ειναι αξιζει;)γενικα παντως μαθαμε οτι σε σταματανε στο δρομο οι αστυνομικοι τους και σου ζητανε φιλοδωρηματα αλλιως σε πανε μεσα...δηλαδη θα διναμε 385 ευρω για την βιζα και ποιος ξερει και ποσα αλλα στον καθε πικραμενο...οποτε μια λυση ειναι να μην πολυβγεναμε απο το ξενοδοχειο το οποιο μπορει απο μονο του να προσφερει τετοια πραγματα (ξερετε για το κοσμος στην Μοσχα τι παιζει;)αλλη ιδεα ηταν να πηγαιναμε σε καμμια πολη στο "διαολο"...σκεφτηκαμε λοιπον το Irkutsk μηπως ομως σε κατι τετοια μερη με το που θα σε κοψουν ξενο με λεφτα στην τσεπη σε πετσοκοψουνε..; χωρις παρεξηγηση αλλα τους Ρωσους δεν τους εχω και για ιδιαιτερα ευγενικους και πολιτισμενους...ισως γιαυτο οι γυναικες εκει να εχουν απηβδισει...

3)Σαν προσεγγιση με τις ρωσιδες μπενω με τη μια στο ψητο οπως οταν κανω συνεννοηση με τις τσατσαδες στα στουντιο η θελουν με το μαλακο;(πολυ καλη η πληροφορια για την φιλανδικη visa)

Αυτο που θελω λοιπον ειναι το εξης:
Το target group μου ειναι αυτο που διαβασα λιγο πιο πανω girl next door που θελει λιγα χρηματα για συμπληρωμα...οχι απαραιτητα μανεκεν αλλα εκει και η μετρια ρωσιδα ειναι μουναρα...δεν θα ηθελα 'τανα αφου την βρισκω και στα στουντιο(αν και οι περισσοτερες πλεον ειναι ρουμανες), σαν ηλικια(εγω ειμαι 35) οχι πανω απο 23,24..με σκοπο να την καλεσω μια εβδομαδα στην Ελλαδα και να την παω καπου διακοπες σε ενα ξενοδοχειο (οχι πολλες χλιδες αλλα ουτε και γυφτιες)..νορμαλ πραγματα..

Ευχαριστω

Επισκέπτης
Ρε παιδια τι να πω αυτα τα λιγα που εχετε γραψει δεν θα τα ανακαλυπτα μονος μου ουτε σε 5 χρονια...ποσο μαλλον τον τελευταιο χρονο που με τρωει πολυ το σαρακι με τις ρωσιδες και ψαχνω τον τροπο....

Σαν πρωταρης εχω παρα πολλες ερωτησεις αλλα οι λιγες που μου ερχονται στο μυαλο ειναι οι εξης:

1)Στο παρελθον γραφτηκα σε σαιτ γνωριμιων για να βρω απο ανατολικο μπλοκ..δεν θυμαμαι σε πια ακριβως αλλα καταλαβα απο την επικοινωνια που ειχα με τα mail οτι ολα ηταν fake προφιλ που σου ζηταγανε να τους στειλεις λεφτα οποτε ειχα εγκαταληψει το ιντερνετ για μεγαλο διαστημα...αν και το τελευταιο σαιτ που πετυχα φενοταν καλο το τραβελγερλς..(ειμαι τελειως rookie το ξερω...)
προσπαθησα απο το φεισμπουκ μεσω ρωσικων σελιδων η σαιτ ελληνορωσικου ενδιαφεροντος αλλα με ελαχιστα αποτελεσματα απο οτι καταλαβα αυτες ολες εχουν περισσοτερο το vk το προβλημα ομως ειναι οτι δεν μιλανε γρι αγγλικα...κιεγω γρι ρωσικα...πιο με συμβουλευετε να χρησιμοποιησω αυτο το mamba που διαβασα πιο πανω ειναι καλο;

2)Εχω ψαξει με εταιρο συναγωνιστη το θεμα ταξιδιου στην Ρωσια (αυτο το Sochi τι ειναι αξιζει;)γενικα παντως μαθαμε οτι σε σταματανε στο δρομο και οπου σε δουν οι αστυνομικοι τους...σου ζητανε φιλοδωρηματα αλλιως σε πανε μεσα...δηλαδη θα διναμε 385 ευρω για την βιζα και ποιος ξερει και ποσα αλλα στον καθε πικραμενο...οποτε μια λυση ειναι να μην πολυβγεναμε απο το ξενοδοχειο το οποιο μπορει απο μονο του να προσφερει τετοια πραγματα (ξερετε για το κοσμος στην Μοσχα τι παιζει;)αλλη ιδεα ηταν να πηγαιναμε σε καμμια πολη στο "διαολο"...σκεφτηκαμε λοιπον το Irkutsk μηπως ομως σε κατι τετοια μερη με το που θα σε κοψουν λιγο ξενο με λεφτα στην τσεπη σε πετσοκοψουνε..; χωρις παρεξηγηση αλλα τους Ρωσους δεν τους εχω και για ιδιαιτερα ευγενικους και πολιτισμενους...ισως γιαυτο οι γυναικες εκει να εχουν απηβδισει...

3)Σαν προσεγγιση με τις ρωσιδες μπενω με τη μια στο ψητο οπως οταν κανω συνεννοηση με τις τσατσαδες στα στουντιο η θελουν με το μαλακο;(πολυ καλη η πληροφορια για την φιλανδικη visa)

Αυτο που θελω λοιπον ειναι το εξης:
Το target group μου ειναι αυτο που διαβασα λιγο πιο πανω girl next door που θελει λιγα χρηματα για συμπληρωμα...οχι απαραιτητα μανεκεν αλλα εκει και η μετρια ρωσιδα ειναι μουναρα...δεν θα ηθελα 'τανα αφου την βρισκω και στα στουντιο(αν και οι περισσοτερες πλεον ειναι ρουμανες), σαν ηλικια(εγω ειμαι 35) οχι πανω απο 23,24..με σκοπο να την καλεσω μια εβδομαδα στην Ελλαδα και να την παω καπου διακοπες σε ενα ξενοδοχειο (οχι πολλες χλιδες αλλα ουτε και γυφτιες)..νορμαλ πραγματα..

Ευχαριστω

1) οπου ζητανε χρημματα μπροστα φυγε
το μαμπα ειναι καλο αλλα θελει ψαξιμο

2)εγω που εχω παει ρωσσια και ουκρανια ποτε δεν επαθα τιποτα και ποτε δεν με σταματησαν

3) με την μια στο ψητο

4)με λιγο υπομονη κι επιμονη ανετα θα βρεις παραπανω απο μια κοπελα σαν επισκεπτρια
δοκιμασε και με χωρες τις βαλτικης που δεν θελουν βιζα

φιλικα

PUTANIKOS

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
1) οπου ζητανε χρημματα μπροστα φυγε
το μαμπα ειναι καλο αλλα θελει ψαξιμο

2)εγω που εχω παει ρωσσια και ουκρανια ποτε δεν επαθα τιποτα και ποτε δεν με σταματησαν

3) με την μια στο ψητο

4)με λιγο υπομονη κι επιμονη ανετα θα βρεις παραπανω απο μια κοπελα σαν επισκεπτρια
δοκιμασε και με χωρες τις βαλτικης που δεν θελουν βιζα

φιλικα

Ευχαριστω!

Επισκέπτης
στο μαμπα μπορεις να στειλεις εως 30 πμ την μερα
αν βαλεις 80 λεπτα εως 100 πμ την μερα
απο Αγια πετρουπολη ψαξε, σχεδον ολες εχουν βιζα σεγκεν λογω φιλανδιας
αν βρεις καποια να βγαλεις ηλεκτονικο εισητηριο κι οχι λεφτα στο χερι

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Eφοσον ειναι η πρωτη σας φορα καλυτερα να ξεκινησετε με Oυκρανια.Ειναι πιο κοντα πιο φθηνα σαν χωρα δεν θελει βιζα και δεν υπαρχουν προβληματα μα τους ντοπιους.  Επιπλεον εχει τις ιδιες γυναικες σε ομορφια και πολυ πιο ευκολες.

Επισκέπτης
Αρτι αφιχθεις απο Κιεβο
Αλλαξαν αρκετα τα πραγματα
Λιγο ακριβοτερα απο τον Οκτωβριο
Βεβαια το Κιεβο ηταν πιο ακριβο ανεκαθεν απο την υπολοιπη Ουκρανια!
Αυτη την φορα κινηθηκα σε γνωστα μονοπατια οσον αφορα της ντεβουσκες οχι γιατι ειναι πιο δυσκολο να βγαλεις αλλα το ταξιδι το εκανα στο φτερο για 4 μερες και δεν ηθελα να χασω χρονο ψαχνοντας κατι καινουριο
Δεν υπαρχει κατι καινουριο να πω, οτι εχω πει ισχυουν, το μονο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι μολις ελεγα Ελληνας με ρωταγαν για την κριση
κι οτι τα πακετα για νησια τα πουλαγαν πιο φτηνα ακομα κι απο τουρκια
Χαλκιδικη απο 400 ευρω την εβδομαδα
Ροδος απο 600 ευρω την εβδομαδα
Κρητη απο 500 Ευρω την εβδομαδα
τιμες σε δικλινο και με τα αεροπορικα
ειπαμε να πουλαμε φτηνα τον τουρισμο αλλα οχι κι ετσι

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Eφοσον ειναι η πρωτη σας φορα καλυτερα να ξεκινησετε με Oυκρανια.Ειναι πιο κοντα πιο φθηνα σαν χωρα δεν θελει βιζα και δεν υπαρχουν προβληματα μα τους ντοπιους.  Επιπλεον εχει τις ιδιες γυναικες σε ομορφια και πολυ πιο ευκολες.
δεν ισχυει φιλε...με την εννοια ππυ λεω ππιο κατω..

δηλ, οσο πιο ψηλα πας τοσο πιο ευκολες ειναι οι γκομενες  ;)
πχ ο δημητρης πηγε μολδαβια που ειναι παμπτωχοι αλλα τα βρηκε πολυ πιο δυσκολα να γαμ,,σει απ οτι αγ πετρουπολη η το νοβγκοροντ που γραφει
η αιτια ειναι η διαφορετικοτητα,,,,
ισχυει κι ανατ κ δυτ ευρωπη αυτο
πχ πιο ευκολα 10 φορες γαμας πχ αμβουργο ,απ οτι στο μοναχο,,, ;)

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.533
Πόντοι
216
Δεν υπαρχει κατι καινουριο να πω, οτι εχω πει ισχυουν, το μονο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι μολις ελεγα Ελληνας με ρωταγαν για την κριση

Εχουμε βγαλει τη φήμη ότι είμαστε οι φτωχομπινέδες της ευρώπης;

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Εχουμε βγαλει τη φήμη ότι είμαστε οι φτωχομπινέδες της ευρώπης;
Οταν οι ελληνιδες θα φροντιζουν τα παιδια και τους γερους τον ρωσων και ουκρανον και οταν τα μπουρδελα τα στουντιο και τα στριπτιζαδικα τους θα γεμισουν ελληνιδες τοτε πιθανο να ειμαστε οι φτωχομπινεδες της Ευρωπης. Μην ακουτε βλακειες ειμαστε πολυ καλυτερα απο αυτους .

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.864
Πόντοι
34.478
ενδιαφερουσες πληροφοριες
γιατι ειναι τοσο καιρο ανενεργο το θεμα;;;
φτωχυναμε τοσο πολυ σαν λαος και ουτε ουκρανια μπορουμε να παμε;;;

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
ενδιαφερουσες πληροφοριες
γιατι ειναι τοσο καιρο ανενεργο το θεμα;;;
φτωχυναμε τοσο πολυ σαν λαος και ουτε ουκρανια μπορουμε να παμε;;;
Μπορώ εγώ να σου δώσω αν θες αρκετές πληροφορίες
Για κάθε αρχάριο ταξιδιώτη προτείνω το Κίεβο που έχει εύκολη πρόσβαση
με aegean----> Zhυliani & UIA---> Borispol απευθείας πτήση και πολύ φτηνή γύρω στα 200 με 250 μάξιμουμ πέρα δώθε
ο λόγος που προτείνω Κίεβο είναι ότι θα βρεις αρκετές εκδιδόμενες και σε καλή τιμή (από 40 ευρώ την ώρα)
εκτός αν θες να το παίξεις αγαπητικός οπότε πάει άλλου το θέμα
είναι βέβαια 30% σε όλα πιο ακριβά από την υπόλοιπη Ουκρανία
και εκεί θα βρεις κόσμο που θα μιλάει και τυπικά έως πολύ καλά αγγλικά
άλλα είναι μια πρώτη γεύση
τώρα αν θες κάτι άλλο ρωτάς

ΥΓ..Κουράστηκα με τον διορθωτή κείμενου

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
καλη χρονια σε ολους,,οσο γινεται!!
φιλε βδσμ1988,τι νικ κι αυτο!!!ποια εταιρεια πετα με τοσο λιγο κιεβο?δεν βρηκα καμμια στα 200-250ε με ρετουρ
ολες που βλεπω στα σαιτ ειναι απο 300 εως 400ε..ποια εταιρεια η σαιτ βλεπεις με 200-250??
επισης  αν ξερεις αν εχει για οδησσο φτηνη πτηση?στα 250 δηλ,και ποια εταιρεια..
ας ειναι κ μια φορα την εδβομαδα
επισης μιλας για 50δολαρια(40ε) βιζιτοκατασταση..σε ποοιο σαιτ αναφερεσαι?στο μαμπα που κοιταω και την ψαχνω εγω,δεν δεχεται καμμια με κατω απο 100-150,βασικα 200-300 ζηταν για 3ωρο,δεν ερχονται για πιο λιγο λενε,αλλα τασπα,τα κοντρολαρω αυτα,πιο λιγο ομως δεν δεχοναται,πχ 50 μια ωρα-φορα..
,μιλαω με  καποιες που ειναι ωραιες με αληθινες φωτογραφιες,οχι μπαζα...
υγ σχινοχαρας ,ξερω τι θα πεις εσυ,αλλα εμενα μ αρεσει η ποικιλια,δεν θελω σε μια βδομαδα δυο γκομενες μονο,κι ας βγαινει οικονομικα ετσι ,σε πιστευω σε αυτο
θελω ενναλαγη,οποτε το συστημα σου δεν βολευει,,ετσι κι αλλιως για βολτα πηγαινω ειναι απειρες οι κενες ωρες σε μια βδομαδα,οποτε χρειαζομαι ενναλαγη απο ντεβουσκιδια
περιμενω απο βδσμ λοιπον αν και τι εχει υπ οψην του
επισης αν εχει υποψην κατι καποιος απο απαρταμεντ κοντα σε χρεσατικ ολυμπικ γενικα 5λεπτα αποσταση με ποδια απο κεντρο
αναμενομενη αναχωρηση 10 μηνα,αν υπαρχει κι αλλος μερακλης ,ας επικοινωνησει να παμε μαζι
δεκτοι εως 39.5 ετων  :grin: ,απο εκει κ περα δεν θα μπορουμε να κυκλοφορησουμε κ παρεα,,χασμα γενεων γαρ...

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
130-200 Ευρω Πηγαινε -έλα  βρίσκεις  απο το pamediakopes.gr για τον Ιανουάριο .

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.864
Πόντοι
34.478
130-200 Ευρω Πηγαινε -έλα  βρίσκεις   απο το pamediakopes.gr για τον Ιανουάριο .

εγω που εριξα μια ματια με την aegean εχει πτησεις καθε Τρίτη και Παρασκεύη αλλα για παραδειγμα εβαλα 10-17 Γεναρη και μου το βγαζει
Πίνακας Τιμών
Σύνολο:  € 235.71
Ενήλικας x 1:€ 173.00
Φόροι€ 62.71
Σύνολο:  € 235.71
με Κάρτα Πληρωμής  € 243.71 με Aegean Visa € 235.71

βαλε και τα 2,5 ευρω με χρηση καρτας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom