Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.110
- Πόντοι
- 1.686
Μια διευκρινηση Κρασναγια μόρε ειναι ερυθρα θαλασσαΣυμφωνώ απολύτως !
Το Londonskaya δεν είναι ακριβό ;
Εγώ προτιμώ το Κρασναγια μόρε ( Black sea ) .
Μια διευκρινηση Κρασναγια μόρε ειναι ερυθρα θαλασσα
Ειναι πολυ δυσκολη πλεον αυτη η κατηγορια και ξερουν την αξια τους,καποτε με λιγα γλυκολογα και μερικα παραμυθια της ειχες και τζαμπαΗ ιδια ,στην ..ιδια τιμή !
Ξεπαραδιαστηκα ,αλλά τι να κάνω ,να μην παρω το μωρό ;
Ειναι πολυ δυσκολη πλεον αυτη η κατηγορια και ξερουν την αξια τους
Αν ειναι για οφθαλμολουτρο πολυ καλα ειναι και στο Σοτσι,Σεβαστουπολη,Γιαλτα.Αυτή ευτυχώς ήταν πολύ συνεργάσιμη !
Συνήθως τα " μοντέλα " είναι σπαστικές .
Καλύτερα να πάρεις μια ομορφούλα ,παρά " μοντέλο " .
Αλλά ρε φίλε ,θέλω να κάνω και οφθαλμόλουτρο ,να βλέπω καλλονές !
Τελικά καταλήγεις ότι πρέπει να παω Χαρκοβο ;
Ξέρω μέτρια Ρωσικα .
το Londonskaya ειναι οντως ακριβο ξενοδοχειο γυρω στα 250 Ευρω την βραδυαΣυμφωνώ απολύτως !
Το Londonskaya δεν είναι ακριβό ;
Εγώ προτιμώ το Τσορναγια μόρε ( Black sea ) .
Το Παπακωστας δεν το ξερω ειναι καλο;;;Στην οδησσο μενω στο Παπακωστα ,με 50 Ε,στην Μοσχα στο Πανοραμα μαξιμα και στο Ibis pavleskaya
Εκεί είχα μείνει τριήμερο το καλοκαίρι του '10,δεν λέει και πολλά σαν ξενοδοχείο.Πάντως η Οδησσός αξίζει πράγματι για οφθαλμόλουτρο.Εγώ προτιμώ το Τσορναγια μόρε ( Black sea ) .
το πιο ωραιο που ειδα ήταν ενα ελληνικο σουβλατζιδικο με ανεκτα σουβλακια και πραγματικη χωριατικη σαλαταεχω μεινει στο μαυρη θαλασσα,ειναι εκτος κεντρου,εχει μεγαλα δωματια,αλλα καθολου ασφαλεια στον οροφο που δεν ειναι η ρεσεψιον.Ενα βραδυ ανοιξαν την πορτα και επαθα ζημια.Ηταν ενας τυπος,ζητησε συγνωμη και εφυγε,Δεν ξερω τι επαιζε.Το παπακωστας εχει μεγαλα δωματια,ενα μετριο ξενοδειο με δωματια,αλλα μενεις χωρις να αισθανθεις ασχημα
^ Fankoni είναι και άνοιξε πρόσφατα και στο Κισινάου.
Εμένα πάντως το σούσι μ'αρέσει πολύ και ειδικά το california