Επισκέπτης
Να ερθουν τα κοριτσια
Με αυτες που ειναι Ελλαδα λιγο δυσκολο,στην κυριολεξια περνουν 50-70 γραμματα καθε μερα αν εισαι Ρωσια Ουκρανια μια που εισαι νεος και ωραιος θα περνεις εσυ 5-15 γραμματα απο γυναικες καθε μερα και τζαμπα.Στην Ελλαδα τοσα χρονια εχω βγαλει απο μαμπα αλλα ειναι πολυ μεγαλος ο ανταγωνισμος.Δεν γουσταρουν ολες τα λεφτα αρκετες γουσταρουν και εσενα τον ιδιοΝα ρωτήσω shinohara, τις πουτάνες στο mamba που διαβάζω είναι η πηγή του πληρωμένου ερωτα πως τις ξεχωρίζεις? τις γκόμενες που γάμησες σαν γαμπρός που λες μπορούσες να τις γαμήσεις και αυτές με ένα μικρό χρηματικό αντάλλαγμα η αυτές είναι σε άλλη κατηγορια? έκανα ένα λογαρισμό στο mamba και μίλησα με 2,3 αλλα είναι πολύ βαρετό το παιχνίδι από εκεί!
καποτε στο μαμπα μια ουκρανη μου ειπεΝα ρωτήσω shinohara, τις πουτάνες στο mamba που διαβάζω είναι η πηγή του πληρωμένου ερωτα πως τις ξεχωρίζεις? τις γκόμενες που γάμησες σαν γαμπρός που λες μπορούσες να τις γαμήσεις και αυτές με ένα μικρό χρηματικό αντάλλαγμα η αυτές είναι σε άλλη κατηγορια? έκανα ένα λογαρισμό στο mamba και μίλησα με 2,3 αλλα είναι πολύ βαρετό το παιχνίδι από εκεί!
Μπραβο πολυ καλο το μωροΓενικα στης χωρες ΚΑΚ εχουν περιεργο ντεκορ και περιεργη αποψη για τα εστιατορια
Λιγο κιτς με πολυελαιους και πολυ χαμηλο φωτισμο και καναπεδες, οι δε καρεκλες ειναι σαν σαλονιου μπαροκ στυλ
να μια φωτο απο εκει
Όλες τα ίδια λένε παντού,μ'αρέσει πάντως αυτό που λένε και οι ρουμάνες για τις ουγγαρεζες:"στην ρουμανία έχουμε πολλές πουτάνες στην ουγγαρία είναι όλες τους πουτάνες"καποτε στο μαμπα μια ουκρανη μου ειπε
υπαρχουν 3 ειδων πουτανες στην ουκρανια
οι επαγγελματιες
οι ημι=επαγγελματιες
και ολε οι υπολοιπες ειναι απλα κρυφες
Δεν φανταζεσαι τι αστερια κυκλοφορουν σε ολες τις πολεις της Ουκρανιας,και ποσο υπεροχο ειναι να μπαινεις στο κλαμπ και να εισαι ο μονος ξενος. Ολα ειναι πολυ ευκολα και η κατασταση σου θυμιζει δεκαετια του ενενηντα. Τοτε ενταξει παντου μαμουσαμε αλλα ημασταν και 20+ τωρα δεν ειναι και τοσο ευκολο για τις πρωτοκλασατες στις μεγαλες και ανεπτυγμενες πολεις.
Μην τα κανουμε τοσο τραγικαΕχεις δίκιο ! Μόνο που πρέπει κανείς να ξέρει τα ΡΩΣΣΙΚΑ και τη ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ !
Και το άλλο θέμα είναι οτι οι ντόπιοι ΖΗΛΕΥΟΥΝ τους τουρίστες και
θέλει προσοχή .Στις τουριστικές πόλεις όμως οι ντόπιοι δεν ενοχλούν
τόσο τους τουρίστες .
Μην τα κανουμε τοσο τραγικα
ενταξει να ξερεις ρωσσικα ειναι πλεονεκτημα
αλλα στο πρωτο μου ταξιδι στη Μοσχα μια χαρα τα περασα με ενα λεξικο μονο και ενα ντα κι ενα νταβαϊ
υπαρχουν απο τοτε αρκετες αγγλομαθεις γκομενιτσες
Με το να ξερεις ρωσσικα καλα απλα εχεις πιο πολλες επιλογες
και στο πρωτο μου ταξιδι στο κιεβο σε 5 μερες πηρα 3 κοπελες και τοτε τα ρωσσικα μου ηταν πολυ κατω του μετριου
εννοειτε οτι με επαγγελματια και σουαχιλι να μιλας μια χαρασυμφωνώ! αλλα αν θες να χτυπήσεις μη επαγγελματία κανονική γκομενίτσα, αν δεν ξέρεις ρωσικα η αν δεν ξέρει αγγλικά είναι πολύ δύσκολο! αν πας για επαγγελματία και σουαχίλι να μιλάς θα τις δόσεις το αντίτιμο και θα την γαμήσεις!
ευχαριστουμεεδω θα σας διαβαζω προσεκτικα
Στην Ρωσια ειναι καπως με τους ντοπιους, Ουκρανια ποτε δεν ειχα προβληματα ακομα και στα πιο μικρα χωρια.Γενικα οι Ουκρανοι ειναι φιλικοι και αν εχουν και καποιο συμφερον απο σενα σε κανουν νιωθεις σαν να σε ξερουν 20 χρονια. Δεν ξερω αν ειχες εσυ καποιο προβλημα με τους ντοπιους Κωστα Λαδακη αλλα αν ειχες γραψε να ξερουμε γιατι οσο ζεις μαθαινεις.Εχεις δίκιο ! Μόνο που πρέπει κανείς να ξέρει τα ΡΩΣΣΙΚΑ και τη ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ !
Και το άλλο θέμα είναι οτι οι ντόπιοι ΖΗΛΕΥΟΥΝ τους τουρίστες και
θέλει προσοχή .Στις τουριστικές πόλεις όμως οι ντόπιοι δεν ενοχλούν
τόσο τους τουρίστες .
Οκ παμε για υπνο τωρα και τα λεμε αυριο.Απριλιο παω Μολδαβια με καποια παιδια απο εδω,αν θες στειλε ΠΜ να τα πουμε
Απλά ΕΎΓΕ και πάλιΟ γυρος της Κριμαιας 2009