Νέα

Sex στο Βουκουρέστι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astrapm
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 247K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.485
Πόντοι
1.720
Στα περισσοτερα λαθος.
Οι τσαντες που αναφερεις ειναι δωρακια απο τα bosses τους επειδη καθονται και τις πηδανε.

Τιγκα στους μαυρους αφρικανους και αφρικανες επεισης, απλα εσυ πηγες σε περιοχες που ετυχε να μην εχει. Το λεω καθως πηγα προσφατως.
Τιγκα επισης στους τουρκους οι οποιοι ανοιγουν επειχηρησεις με λεφτα που σπονσοραρει ο Ερντο, κρατικες επιχορηγήσεις και καλα (που τα τσεπωνει απο το Καταρ).

Oλα τα λεφτα εχουν συγκεντρωθει στο Βουκουρέστι καθως πολλες πολυεθνικες εχουν γραφεια εκει λογω χαμηλης φορολογιας. Στο χωρο του ΙΤ αμα μπορει να βρει καποιος δουλεια εκει, λεει με τα 1000 καθως ειναι απο τα λιγα επαγγέλματα που πληρωνουν γυρω στο 2χιλιαρο.

Η χωρα εχει αλωθει πλήρως απο την Γερμανια, καθως ο προθυπουργός τους ειναι Γερμανος. Τα μισα προιόντα στα super-market ειναι γερμανικα. Στην χωρα επενδυεται μονο το χρημα που χρειάζεται για να πανε μπροστά οι ξενες επιχειρήσεις, και σαφώς υπαρχει τεράστειο bleeding κεφαλαιων στο εξωτερικο.

H "αναπτυξη" του gdp που λετε δεν εχει καμια σχεση με το ποσο ανεπτηγμένη ειναι η χωρα, καθως αυτο που μετράει ειναι το κατακεφαλην εισόδημα, το οποιο ειναι περιπου το μισο απο το Ελληνικο. Τουτέστιν μη λετε μαλακιες. Σε καμια 20ετια ισως μας περασουν στο κατα κεφαλην εισοδημα, μονο αν επιβληθουν 3-4 μνημόνια ακομα στην Ελλάδα, και αν δε μας προλάβει κανας 3ος Παγκοσμιος μεχρι τοτε.

Επισης, δε μπορω να καταλαβω γιατι πολλοι λενε οτι "χαλασε" η ρουμανια κτλ κτλ. Δε χαλασε καθολου, απλα θελουν ωραιους γκομενους να γαμιουνται. Δεν υπαρχει ουτε μια περιπτωση στις 100 καποιος να ειναι ωραιος και να μην τον τσιμπήσει ρουμανα.

Τωρα αν ειναι ολοι παπουληδες και χοντροι, και στραβωνουν που χιλοπιτιάζονται απο τις ρουμανες, και που δεν το δινουν για ενα πακετο τσιγάρα, ας πρόσεχαν.

σε ποιές περιοχές είδες Αφρικανούς κι Αφρικανές στο Βουκουρέστι  ;  γράψε μου την συνοικία για να δούμε τι λέμε. Έχω πολλούς φίλους σε διάφορες συνοικίες (Έλληνες και Ρουμάνους) και θα το τσεκάρω μόλις μου πεις σε ποια συνοικία είδες Αφρικανούς.

για το κατά κεφαλή εισόδημα, ΣΟΡΡΥ αλλά τα στοιχεία σε διαψεύδουν οικτρά :

Έχεις συνειδητοποιήσει τι ανεργία έχει η Ρουμανία (η μικρότερη στην ΕΕ) και τι ανεργία έχει η Ελλάδα (πρωταθλητές στην ΕΕ, νομίζω 2οι πίσω από την Ισπανία).

Φιλική συμβουλή, πριν να απαντήσεις, διάβασε τι γράφει ο άλλος. Όταν η βίζιτα το 2005 είχε 50 ευρώ για όλο το βράδυ και σε παρακαλούσαν, αντίθετα το 2019 δεν υπάρχει αυτό το σενάριο ούτε κατά διάνοια.
Σε λίγους μήνες (αν είναι εφικτό φυσικά) θα χρειαστεί να πάω ξανά στο Βουκουρέστι για μια εβδομάδα για δουλειά και θα ενημερώσω και για τις τελευταίες εξελίξεις.

Τέλος, ιδού και σχετικό  άρθρο που επιβεβαιώνει πλήρως την ανάλυσή μου

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.398
Πόντοι
3.936
:rolleyes:  Τώρα διανύουν την χρυσή περίοδο,  όπως στην ελλάδα του '04.
Μόλις μπούνε και αυτοί στο ευρώ θα δουν την γλύκα.. και θα κλάψουν μανούλες.  :S

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.485
Πόντοι
1.720
:rolleyes:  Τώρα διανύουν την χρυσή περίοδο,  όπως στην ελλάδα του '04.
Μόλις μπούνε και αυτοί στο ευρώ θα δουν την γλύκα.. και θα κλάψουν μανούλες.  :S

συμφωνώ μαζί σου. Για κάποια χρόνια (υπολογίζω καμιά εφταετία με δεκαετία) θα πάνε καλά. Τώρα πέφτουν τα πακέτα ανάπτυξης από την ΕΕ συν το γεγονός ότι έχουν ισχυρή βιομηχανία, κατασκευάζουν από αυτοκίνητα έως εργαλεία, χημικά, προϊόντα κλπ
Όταν μπουν στο ευρώ θα αρχίσει η πρέσα.

δεν είμαι σίγουρος ότι θα έχουν την δική μας οικονομική κατάντια καθότι το δημόσιο χρέος τους είναι πολύ μικρό. Εμείς είμαστε στο 110 περίπου τοις εκατό κι αυτοί στο 38 τοις εκατό.  Επίσης θεωρώ ότι πήραν ένα μάθημα από τον άκρατο δικό μας δανεισμό, αν κι αυτό θα φανεί στο μέλλον.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
[quote author=lycienr notid=115034 link=topic=547.msg9473935#msg9473935

Έχεις συνειδητοποιήσει τι ανεργία έχει η Ρουμανία (η μικρότερη στην ΕΕ) και τι ανεργία έχει η Ελλάδα (πρωταθλητές στην ΕΕ, νομίζω 2οι πίσω από την Ισπανία).

Φιλική συμβουλή, πριν να απαντήσεις, διάβασε τι γράφει ο άλλος. Όταν η βίζιτα το 2005 είχε 50 ευρώ για όλο το βράδυ και σε παρακαλούσαν, αντίθετα το 2019 δεν υπάρχει αυτό το σενάριο ούτε κατά διάνοια.
Σε λίγους μήνες (αν είναι εφικτό φυσικά) θα χρειαστεί να πάω ξανά στο Βουκουρέστι για μια εβδομάδα για δουλειά και θα ενημερώσω και για τις τελευταίες εξελίξεις.

[/quote]
Καλά τα παραλες.
Ρουμανία στο 3.9% και Μάλτα στο 3.3%

Mikelantzelo

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
185
Πόντοι
6
Γάμα Καμμία Γκόμενα στο Βουκουρέστι Είναι σαν το Playboy οι Γκόμενες εκεί Όλγα Φαρμάκη και Τέτοια Πλαστικές Μουναρες Καριολες Ρίξε Κανά Πουτσο στο Βουκουρέστι Ναός!!!!!!!!!!!!!!!!

Mikelantzelo

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
185
Πόντοι
6
Στα περισσοτερα λαθος.
Οι τσαντες που αναφερεις ειναι δωρακια απο τα bosses τους επειδη καθονται και τις πηδανε.

Τιγκα στους μαυρους αφρικανους και αφρικανες επεισης, απλα εσυ πηγες σε περιοχες που ετυχε να μην εχει. Το λεω καθως πηγα προσφατως.
Τιγκα επισης στους τουρκους οι οποιοι ανοιγουν επειχηρησεις με λεφτα που σπονσοραρει ο Ερντο, κρατικες επιχορηγήσεις και καλα (που τα τσεπωνει απο το Καταρ).

Oλα τα λεφτα εχουν συγκεντρωθει στο Βουκουρέστι καθως πολλες πολυεθνικες εχουν γραφεια εκει λογω χαμηλης φορολογιας. Στο χωρο του ΙΤ αμα μπορει να βρει καποιος δουλεια εκει, λεει με τα 1000 καθως ειναι απο τα λιγα επαγγέλματα που πληρωνουν γυρω στο 2χιλιαρο.

Η χωρα εχει αλωθει πλήρως απο την Γερμανια, καθως ο προθυπουργός τους ειναι Γερμανος. Τα μισα προιόντα στα super-market ειναι γερμανικα. Στην χωρα επενδυεται μονο το χρημα που χρειάζεται για να πανε μπροστά οι ξενες επιχειρήσεις, και σαφώς υπαρχει τεράστειο bleeding κεφαλαιων στο εξωτερικο.

H "αναπτυξη" του gdp που λετε δεν εχει καμια σχεση με το ποσο ανεπτηγμένη ειναι η χωρα, καθως αυτο που μετράει ειναι το κατακεφαλην εισόδημα, το οποιο ειναι περιπου το μισο απο το Ελληνικο. Τουτέστιν μη λετε μαλακιες. Σε καμια 20ετια ισως μας περασουν στο κατα κεφαλην εισοδημα, μονο αν επιβληθουν 3-4 μνημόνια ακομα στην Ελλάδα, και αν δε μας προλάβει κανας 3ος Παγκοσμιος μεχρι τοτε.

Επισης, δε μπορω να καταλαβω γιατι πολλοι λενε οτι "χαλασε" η ρουμανια κτλ κτλ. Δε χαλασε καθολου, απλα θελουν ωραιους γκομενους να γαμιουνται. Δεν υπαρχει ουτε μια περιπτωση στις 100 καποιος να ειναι ωραιος και να μην τον τσιμπήσει ρουμανα.

Τωρα αν ειναι ολοι παπουληδες και χοντροι, και στραβωνουν που χιλοπιτιάζονται απο τις ρουμανες, και που δεν το δινουν για ενα πακετο τσιγάρα, ας πρόσεχαν.
Καλά τα λες Φίλε Μουναρες οι Ρουμάνες σου Μιλά Ένας Ρουμανολαγνος Αλλά Εχουνε Ψηλά τον Αμανέ τους Αρέσουν οι Ωραίοι ο Ωραίος και η Ωραία Μοιάζουν και Είναι και Τεριαστα Ζευγάρια..........
Οι Ρουμάνες Είναι Πιο Ωραίες οι Ρουμάνοι πιο Αντρακλες.....
Καλοντυμένοι Μπορεί να Δεις και Κανά Χοντρό δεν είναι σαν τους Σέρβους Αλλά Πρέπει να Ναι Καλοντυμένοι και οι Ρουμάνοι Γαμησετα..........
Οι Ρουμάνες Αεροπλάνα και οι Άντρες Ψιλοσκληροι!!!!!!!!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
σε ποιές περιοχές είδες Αφρικανούς κι Αφρικανές στο Βουκουρέστι  ;  γράψε μου την συνοικία για να δούμε τι λέμε. Έχω πολλούς φίλους σε διάφορες συνοικίες (Έλληνες και Ρουμάνους) και θα το τσεκάρω μόλις μου πεις σε ποια συνοικία είδες Αφρικανούς.

τον ιουνιο πηγα μεσο βουκουρεστι ουκρανια και κατεβηκα στο μαλλ κοντα
στο οτοπενι.στον δρομο εβλεπες απο τα αμαξια οπως και στο μολλ οτι ειναι καλυτερα
απο την αθηνα που ηρθα πριν 3 χρονια 14 ωρες.

Skeptic

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2020
Like
62
Πόντοι
1
σε ποιές περιοχές είδες Αφρικανούς κι Αφρικανές στο Βουκουρέστι  ;  γράψε μου την συνοικία για να δούμε τι λέμε. Έχω πολλούς φίλους σε διάφορες συνοικίες (Έλληνες και Ρουμάνους) και θα το τσεκάρω μόλις μου πεις σε ποια συνοικία είδες Αφρικανούς.

Τέλος, ιδού και σχετικό  άρθρο που επιβεβαιώνει πλήρως την ανάλυσή μου

Μου παραθετεις ιστοσελιδες του κωλου που τελιωνουν σε .gr και θελεις να τα παρω στα σοβαρα? Ειδικα το liberal λολ, κατεξοχης μνημονιακο εδω και μια 10ετια.

Εχω οικογενειακους φιλους στη Ρουμανια εδω και μια δεκαετια, εχω περάσει πανω εκει αρκετα μεγαλο διαστημα. Φτωχια καταραμένη ως επι το πλειστον, απλα επιβιώνουν οριακα. Η χαμηλη φορολογια του 10% φερνει πολλες πολυεθνικες εκει, και μειώνεται η ανεργια. Αυτο ειναι ολο.
Θα μπορουσαμε να το κανουμε και εμεις αυτο, αλλα οι κυβερνησεις μας έχουν αλλες εντολες :)

Σταματα το googlαρισμα με τις μαλακισμενες ελληνικες ιστοσελιδες οπου καθε μαλακας γράφει τη παπαριά του για να κανει τον ελληνα να νιωσει φτωχότερος απο τον πεινασμενο ρουμανο.

Τα επισημα στοιχεια υπαρχουν σε αναγνωρισμένες σελιδες του εξωτερικου.

To κατα κεφαλην εισοδημα της ρουμανιας ειναι 11,534$ To κατα κεφαλην εισοδημα της Ελλαδας ειναι 23558$
Για ποιο λογω τα FFK της Γερμανιας εχουνε γεμισει ρουμανες, επειδη η ρουμανια εχει γαματη οικονομια? ξανα λολ εδω.
Mέσα σε μια 10ετια, εγιναν κατα μέσω όρο, 3000$ το χρονο πλουσιότεροι. Μέχρι να φτασουν τα 20κ με αυτο το ρυθμο αναπτυξης, θα χρειαστουν καμια 20αρια χρόνια ακομα. Οποτε άστο.

Τελος, σταματηστε σαν ηλιθιοι να χρησιμοποιειτε το % χρεος μια χωρας ως δεικτη οικονομικης ισχυος.
Με αυτο το σκεπτικο η ρουμανια εχει ισχυροτερη οικονομια απο τις Ηνωμενες Πολειτειες, την Ιαπωνια, την Ιταλια κτλ κτλ

Γενικως το Βουκουρέστι εχει πολλους σκουροχρωμους υπανθρωπους. Αν ισχυρίζεσαι το αντιθετο εισαι απλως ψέυτης.

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.939
Πόντοι
2.846
 Τελικα    εκτος  απο  Callgirλια   και  γραφεια  ,   παιζει   καμοια   καβατζα   λαδομαγαζου  η   κρυφης    γαμηστρονας   στο   Βουκουρεστη  ,   κατι   παπαριες   ειχε   γραψει   περυσι   ο  μπετοΒλακας   ο  PyssyWagos   οτι   ξερει   καποιες   καβατζες κ  καλα  :jerking: :jerking: ,  αλλα   δεν   εγραψε    ποτε   κατι   σαφες  ,   αερολογιες  και   φιδια   και  καλα  οτι   ξερει  κι  οτι   εχει   γαμησει  εκει  :S :S ,  σε  πμ   που  τον   ρωτησα   ουτε  το  αεροδρομιο   του  Βουκουρεστιου    δεν  ηξερε  :headbang: :headbang: :jerking: ,  anyway   ξερει  κανας   σοβαρος   παιχτης  που  εχει  παει κι   εχει   φαει   να  μας   ριξει  κανα  2   προτασεις  :cool2: :cool2:  

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Ο midas69 θα μπορουσε να σου πει που ειναι γνωστης της ρουμουνικης σχολης οσο λιγοι ... εχει να γραψει καιρο ομως.
προσωπικα τελευταια φορα στο Βουκουρεστι ειχα παει το 15 ,ακριβο πλεον το σπορ και δεν αξιζει οπως παλια

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
 Τελικα    εκτος  απο  Callgirλια   και  γραφεια  ,   παιζει   καμοια   καβατζα   λαδομαγαζου  η   κρυφης    γαμηστρονας   στο   Βουκουρεστη  ,   κατι   παπαριες   ειχε   γραψει   περυσι   ο  μπετοΒλακας   ο  PyssyWagos   οτι   ξερει   καποιες   καβατζες κ  καλα  :jerking: :jerking: ,  αλλα   δεν   εγραψε    ποτε   κατι   σαφες  ,   αερολογιες  και   φιδια   και  καλα  οτι   ξερει  κι  οτι   εχει   γαμησει  εκει  :S :S ,  σε  πμ   που  τον   ρωτησα   ουτε  το  αεροδρομιο   του  Βουκουρεστιου    δεν  ηξερε  :headbang: :headbang: :jerking: ,  anyway   ξερει  κανας   σοβαρος   παιχτης  που  εχει  παει κι   εχει   φαει   να  μας   ριξει  κανα  2   προτασεις  :cool2: :cool2:  

εχω γραψει πιο πισω ρε μπετοβλακα ξεστραβωσου μεχρι και χαρτη βαλαμε και φωτο απο το δρομο

σου γραφω και δνση

να πας να δεις αν ειναι ανοικτο

εγω περπατητο το εκανα απο old town και πιο πανω κιολας βραδυατικα με το φοβο να μου τη πεσουνε

σε πμ δεν εχω τιποτα να σου πω τα γραφω δημοσια κοιτα μερικες σελιδες πιο πισω δυο φορες τα εχω γραψει

απο σελιδα 34-35

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Η Ρουμανια εχει ξεφυγει, συντομα θα αφησουν και την Ελλαδα πισω σε μισθους.

Οι Ρουμανοι στελνουν στο εξωτερικο τα παιδια τους να σπουδασουν. Οποια εχω πετυχει σε Ρουμανα εκτος ηταν ωραια, σχετικα ευκολη αλλα τελειως βλαμενη. Μακρια απο μονιμοτητες.

Αλλος ενα χαμενος παραδεισος των μουνολιβαδων. Ισως η Μολδαβια να αξιζει ακομα.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Μπορει συντομα να ερχονται οι Ρουμανοι Ελλαδα για πορνοτουρισμο. Αν και οι Ελληνιδες δε το εχουν.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846

rakakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
3
Like
750
Πόντοι
366
Ναι νταξει τύποι, πάει τόσο γαματα η Ρουμανικη οικονομία που πριν κάνα μήνα εν μέσω καραντινας γινόταν το πατεις με πατώ σε στο αεροδρόμιο για να πάνε να μαζέψουν ελιές στη Γερμανια σαν ειλωτες της Μερκελ

Τα ίδια σκατα είναι η οικονομία τους όπως ήταν, και οι Ρουμανιτσες μου εδώ Αθήνα οπότε τις ρωτάω για τέτοια θέματα το ίδιο μου λένε, δουλειές γιοκ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Τον ιανουαριο του 2020 η ανεργια στη ρουμανια ηταν 3.7%... ποσοστα κατω του 5% ειναι σα να λεμε δεν υπαρχει ανεργια. Προφανως οι ρουμανες εννοουν δουλειες με καλα λεφτα.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Γιατί στην Ελλάδα όλες οι πόρνες είναι ελληνίδες;
Τι έγραψες τώρα..

Τυπε δε λεω αυτο.

Αυτο που λεω ειναι οτι καποτε (και ακομα και τωρα) καποιοι ελληναραδες ειχανε τις Ρουμανες (και γενικα του πρωην μπλοκ) οτι ειναι ολες πορνες κλπ.

Η Ρουμανια εχει αλλαξει αρδην και συντομα θα ειναι ψηλοτερα απο Ελλαδα απο αποψη οικονομικου. Και για αυτο λεω οτι πιο πιθανο βαση εισοδηματος να ερχονται αυτοι για πορνοτουρισμο, ομως οι δικες μας γκομενες δεν ειναι Ρουμανες απο αποψη εμφανισης. 

rakakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
3
Like
750
Πόντοι
366
Τον ιανουαριο του 2020 η ανεργια στη ρουμανια ηταν 3.7%... ποσοστα κατω του 5% ειναι σα να λεμε δεν υπαρχει ανεργια. Προφανως οι ρουμανες εννοουν δουλειες με καλα λεφτα.

Τυπε χαίρω πολύ, άμα είναι να πέφτει η ανεργία επειδή το 80% του πληθυσμού δουλεύει με 200 ευρώ το μήνα τότε μόνο πλασματικα πέφτει.Επι Τσαουσέσκου είχαν μηδεν ανεργία μ αυτή τη λογικη

Ειναι αστείο να γράφετε ότι η Ρουμανία σε λίγα χρόνια θα περάσει την Ελλάδα εκτός κι αν εννοείτε ως λίγα χρόνια καμία 20ετια.

Εχουμε περάσει γαμησε τα ύφεση και τόσα μνημόνια και ακόμα δεν υπάρχει καμία σχέση στο μέσο εισοδημα των 2 χωρων

ErotasPeiratis

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
669
Πόντοι
81
Λοιπόν τύποι, ενημέρωση από Βουκουρέστι. Μετά από ενδελεχές ψάξιμο στο nimfomane . com το υποίο είναι το αντίστοιχο bou της Ρουμανίας, έχω πάει ήδη με 2 μωρά. Η μία ξανθιά καθαρά PSE περίπτωση που σε βάζει κάτω και σου αλλάζει τα φώτα, κόστος 100 ευρώ η ώρα μαζί με κολαράκι και 2 φορές σεξ. Στον ίδιο χώρο είναι και η αδελφή της, δεν νομίζω να έχετε δει ομορφότερες ξανθούλες.... Την έχω στα υπόψη για την επόμενη φορά. Το άλλο μωρό που πήγα ήταν ένα κουκλάκι καθαρά GFE, το οποίο το κοιτάς και λιώνεις, παρόλα αυτά αντέχει σφυροκόπημα ανελέητο, τιμή 60 ευρώ η ώρα!! Είχα απογοητευτεί από τα λεγόμενά σας ότι η αγορά έχει πεθάνει, εγώ όμως με σωστό ψάξιμο ήδη βρήκα πολύ καλά τεμάχια σε αξιόλογες τιμές!! Αυτά που γάμησα αν τα έβρισκα Αθήνα θα ζητούσαν χαλαρά 200 ευρώ η ώρα!! Άσε που μόλις τους είπα ότι είμαι Έλληνας ξετρελάθηκαν, έχουν πήξει αυτές οι κακομοίρες με τους γυφτοτρουμάνους που τις γαμάνε κάθε μέρα!!!!

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Λοιπόν τύποι, ενημέρωση από Βουκουρέστι. Μετά από ενδελεχές ψάξιμο στο nimfomane . com το υποίο είναι το αντίστοιχο bou της Ρουμανίας, έχω πάει ήδη με 2 μωρά. Η μία ξανθιά καθαρά PSE περίπτωση που σε βάζει κάτω και σου αλλάζει τα φώτα, κόστος 100 ευρώ η ώρα μαζί με κολαράκι και 2 φορές σεξ. Στον ίδιο χώρο είναι και η αδελφή της, δεν νομίζω να έχετε δει ομορφότερες ξανθούλες.... Την έχω στα υπόψη για την επόμενη φορά. Το άλλο μωρό που πήγα ήταν ένα κουκλάκι καθαρά GFE, το οποίο το κοιτάς και λιώνεις, παρόλα αυτά αντέχει σφυροκόπημα ανελέητο, τιμή 60 ευρώ η ώρα!! Είχα απογοητευτεί από τα λεγόμενά σας ότι η αγορά έχει πεθάνει, εγώ όμως με σωστό ψάξιμο ήδη βρήκα πολύ καλά τεμάχια σε αξιόλογες τιμές!! Αυτά που γάμησα αν τα έβρισκα Αθήνα θα ζητούσαν χαλαρά 200 ευρώ η ώρα!! Άσε που μόλις τους είπα ότι είμαι Έλληνας ξετρελάθηκαν, έχουν πήξει αυτές οι κακομοίρες με τους γυφτοτρουμάνους που τις γαμάνε κάθε μέρα!!!!
Μπορεις να δωσεις καποιο λινκ και για τις 2? Σε 1 βδομαδα θα βρεθω κι εγω εκει, αλλα με τη γλωσσα δεν τα παω καλα και δεν μπορω να βρω ακρη μεσα απο το ιντερνετ ευκολα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom