Στα περισσοτερα λαθος.
Οι τσαντες που αναφερεις ειναι δωρακια απο τα bosses τους επειδη καθονται και τις πηδανε.
Τιγκα στους μαυρους αφρικανους και αφρικανες επεισης, απλα εσυ πηγες σε περιοχες που ετυχε να μην εχει. Το λεω καθως πηγα προσφατως.
Τιγκα επισης στους τουρκους οι οποιοι ανοιγουν επειχηρησεις με λεφτα που σπονσοραρει ο Ερντο, κρατικες επιχορηγήσεις και καλα (που τα τσεπωνει απο το Καταρ).
Oλα τα λεφτα εχουν συγκεντρωθει στο Βουκουρέστι καθως πολλες πολυεθνικες εχουν γραφεια εκει λογω χαμηλης φορολογιας. Στο χωρο του ΙΤ αμα μπορει να βρει καποιος δουλεια εκει, λεει με τα 1000 καθως ειναι απο τα λιγα επαγγέλματα που πληρωνουν γυρω στο 2χιλιαρο.
Η χωρα εχει αλωθει πλήρως απο την Γερμανια, καθως ο προθυπουργός τους ειναι Γερμανος. Τα μισα προιόντα στα super-market ειναι γερμανικα. Στην χωρα επενδυεται μονο το χρημα που χρειάζεται για να πανε μπροστά οι ξενες επιχειρήσεις, και σαφώς υπαρχει τεράστειο bleeding κεφαλαιων στο εξωτερικο.
H "αναπτυξη" του gdp που λετε δεν εχει καμια σχεση με το ποσο ανεπτηγμένη ειναι η χωρα, καθως αυτο που μετράει ειναι το κατακεφαλην εισόδημα, το οποιο ειναι περιπου το μισο απο το Ελληνικο. Τουτέστιν μη λετε μαλακιες. Σε καμια 20ετια ισως μας περασουν στο κατα κεφαλην εισοδημα, μονο αν επιβληθουν 3-4 μνημόνια ακομα στην Ελλάδα, και αν δε μας προλάβει κανας 3ος Παγκοσμιος μεχρι τοτε.
Επισης, δε μπορω να καταλαβω γιατι πολλοι λενε οτι "χαλασε" η ρουμανια κτλ κτλ. Δε χαλασε καθολου, απλα θελουν ωραιους γκομενους να γαμιουνται. Δεν υπαρχει ουτε μια περιπτωση στις 100 καποιος να ειναι ωραιος και να μην τον τσιμπήσει ρουμανα.
Τωρα αν ειναι ολοι παπουληδες και χοντροι, και στραβωνουν που χιλοπιτιάζονται απο τις ρουμανες, και που δεν το δινουν για ενα πακετο τσιγάρα, ας πρόσεχαν.
σε ποιές περιοχές είδες Αφρικανούς κι Αφρικανές στο Βουκουρέστι ; γράψε μου την συνοικία για να δούμε τι λέμε. Έχω πολλούς φίλους σε διάφορες συνοικίες (Έλληνες και Ρουμάνους) και θα το τσεκάρω μόλις μου πεις σε ποια συνοικία είδες Αφρικανούς.
για το κατά κεφαλή εισόδημα, ΣΟΡΡΥ αλλά τα στοιχεία σε διαψεύδουν οικτρά :
Έχεις συνειδητοποιήσει τι ανεργία έχει η Ρουμανία (η μικρότερη στην ΕΕ) και τι ανεργία έχει η Ελλάδα (πρωταθλητές στην ΕΕ, νομίζω 2οι πίσω από την Ισπανία).
Φιλική συμβουλή, πριν να απαντήσεις, διάβασε τι γράφει ο άλλος. Όταν η βίζιτα το 2005 είχε 50 ευρώ για όλο το βράδυ και σε παρακαλούσαν, αντίθετα το 2019 δεν υπάρχει αυτό το σενάριο ούτε κατά διάνοια.
Σε λίγους μήνες (αν είναι εφικτό φυσικά) θα χρειαστεί να πάω ξανά στο Βουκουρέστι για μια εβδομάδα για δουλειά και θα ενημερώσω και για τις τελευταίες εξελίξεις.
Τέλος, ιδού και σχετικό άρθρο που επιβεβαιώνει πλήρως την ανάλυσή μου