Patrinos1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2019
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Οποίος ενδιαφέρεται για Βουκουρεστι pm είχα πάει πριν κανα χρόνο με τίμιο κορασιο 100€ έκατσε όλο το βράδυ στο Airbnb, την επόμενη με ζάλισε να πάμε σε σπα Κτλπα αλλά την απέφυγα ..
Δυστυχώς δεν έχω τη δυνατότητα να κάνω αυτό που λες καθώς δεν θα είμαι μόνος μου. Για αυτό ψάχνω μασατζιδικο
χαχαχαχαχαΔεν τα χρειαζεσαι αυτα,απλα βγες εξω και κανε φανερο οτι εισαι Ελληνας (μας πανε πολυ) και εχεις χρηματα (ευρω),ολα τα αλλα θα ερθουν μονα τους (ενταξει μην εισαι σαν μαιμου απο εμφανιση ή λετσος στο ντυσιμο).Εχω ζησει Βουκουρεστι το 2014 για δυο 15μερα (εμενε φιλος εκει και οταν ερχοταν με αδεια Ελλαδα μου εδινε τα κλειδια του σπιτιου του,οκ καλο διαμερισμα σε καλη περιοχη). Η προσεγγιση ηταν απλη,απλα κοβεις βολτες και ρωτας (εννοειται τις καλες) για να μαθεις και καλα που ειναι κατι που ψαχνεις.Στην κουβεντα λες οτι εισαι επισκεπτης στην πολη,μονος με δικο σου σπιτι και οτι θα ηταν πολυ ωραιο καποιος να σου εδειχνε την πολη κλπ σαλτσες. Δεν θελει πολυ για να τσιμπησει η αλλη (αρκει να ξερει τιποτα ψευτοαγγλικουλια),εννοειται πως κερνας φαγητο κλπ,αλλα οκ ειναι πολυ χαμηλες οι τιμες για εμας που εχουμε ευρω.
LOL
Δεν τα χρειαζεσαι αυτα,απλα βγες εξω και κανε φανερο οτι εισαι Ελληνας (μας πανε πολυ) και εχεις χρηματα (ευρω),ολα τα αλλα θα ερθουν μονα τους (ενταξει μην εισαι σαν μαιμου απο εμφανιση ή λετσος στο ντυσιμο).Εχω ζησει Βουκουρεστι το 2014 για δυο 15μερα (εμενε φιλος εκει και οταν ερχοταν με αδεια Ελλαδα μου εδινε τα κλειδια του σπιτιου του,οκ καλο διαμερισμα σε καλη περιοχη). Η προσεγγιση ηταν απλη,απλα κοβεις βολτες και ρωτας (εννοειται τις καλες) για να μαθεις και καλα που ειναι κατι που ψαχνεις.Στην κουβεντα λες οτι εισαι επισκεπτης στην πολη,μονος με δικο σου σπιτι και οτι θα ηταν πολυ ωραιο καποιος να σου εδειχνε την πολη κλπ σαλτσες. Δεν θελει πολυ για να τσιμπησει η αλλη (αρκει να ξερει τιποτα ψευτοαγγλικουλια),εννοειται πως κερνας φαγητο κλπ,αλλα οκ ειναι πολυ χαμηλες οι τιμες για εμας που εχουμε ευρω.
Βόλτα με γκόμενα στην Ρουμανία απο Ελλάδα, είναι σαν να πας στο jumbo με το παιχνίδι σου απο το σπίτι.Αν ειναι να,παω βουκουρεστι θα,παω να χαζεψω τη πολη και αν κασει καμακι εκατσε . Σκεττομαι να,παω με τη δικια μου βολτα νοεμβρη θα δουμε
Καμάκι πώς θα κάνεις με την κοπέλα μαζί;Καλα ρε παιδια, 100 ε για βουκουρεστι? Ελεος με τοσα,πηδαμε και εδω! Αν ειναι να,παω βουκουρεστι θα,παω να χαζεψω τη πολη και αν κασει καμακι εκατσε . Σκεττομαι να,παω με τη δικια μου βολτα νοεμβρη θα δουμε
χαχαχαχαχα
ποιος τις εχει γραψει αυτες τισ μακακιεσ ρε τομ?????
Εννοειται οτι εδω ειναι πιο φθηνα ... πιο φθηνα απο Ελλαδα(ειδικα Αθηνα) για λευκες πουτανες δεν υπαρχει πουθενα αλλου σε ολο τον πλανητη πλεον.Καλα ρε παιδια, 100 ε για βουκουρεστι? Ελεος με τοσα,πηδαμε και εδω! Αν ειναι να,παω βουκουρεστι θα,παω να χαζεψω τη πολη και αν κασει καμακι εκατσε . Σκεττομαι να,παω με τη δικια μου βολτα νοεμβρη θα δουμε
καντε κονε με ταριφες αλλα θελουν λεφτα
θα σας πανε σε κρυφα στουντιο η σε κατι πολυκατοικιες μεγαλες τεραστιες
θυμαμαι ενας με πηγε σε μια τετοια και χτυπαγε κατι κουδουνια απο κατω ,αλλα δεν βγηκε ακρη και με πηγε αλλου ,ηθελε και να με περιμενει απο εξω αλλα τον εδιωξα
πλεον βουκουρεστι κατι σκαμπαζω απο δρομους οπωτε το παω περπατητο η κανα ταξακι
στον ταριφα εδωσε το κατιτισ του .να ξερετε θελει πολυ παζαρι παρα πολυ ,στον ταριφα εδωσα δεκαευρω νομιζω αλλα τουλαχιστον εμαθα το κρυφο στουντιο
ειχα υποσχεθει και πιο παλια να το αναφερω αλλα βαριεμαι να ψαξω την καρτουλα
παντως λεγεται club massage αλλα δεν θα το βρειτε ,θα το γραψω παντως αμα βρω την καρτουλα
εκει εδωσα 250 λει απο 350 που μου ζηταγανε
μια ωριτσα 2 πιστολιες διαλεγεις κοπελα εκτος κωλο ολα τα αλλα τα κανανε
το σπιτι ηταν πολυ καλτ και εγω δεν ξερω ποσα δωματια ειχε ανεβαινες σκαλες κατεβαινες σκαλες διαδρομοι υπογεια εμπανες σε δωματια απο πορτες εβγαινες απο αλλες κλεινανε τις κουρτινες στο σαλονι για να μην ερχονται οι πελατες φορα με φορα ,στη φυλλης ειμαστε ολοι οι συναγωνιστες στο ιδιο δωματιο ενω εκει σε περνουν ξεχωριστα
μια μερα με βαλανε σε ενα γραφειο -κανονικο γραφειο με καναπεδες τραπεζι γραφειου- για να μην πεσω απανω σε αλλο πελατη με κερασανε μια πορτοκαλαδιτσα και κοιταγα τις γκομενες .θυμαμαι την ανκα που την ζηταγα για γαμο και την τσατσα -οχι τσατσα δηλαδη μια μουναρα πιτσιρικα ονοματι μαρια που εκανε κουμαντο,δυστηχως δωματιο δεν εμπαινε
αυτα και αλλα ωραια θα βαλω και μια φωτο απο το δρομο που πηγαινεις προς τα εκει ,εγω πηγαινα με τα ποδια
λοιπον εψαξα τα κιταπια μου και σας βρηκα τη διευθυνση
Strada Căpitan Mircea Vasilescu
θα πατε σε αυτον τον δρομο και στο τελος του δρομου που συνανταει τον δρομο Strada Justitiei ειναι το σπιτι
θα το καταλαβετε γιατι υπαρχει κινηση απο εξω με ταξι που περιμενουν .το σπιτι ειναι κρυφο και χτυπας κουδουνι,ανοιγει μετα το απογευμα
ψαξτε την διευθυνση σε χαρτη του βουκουρεστιου θα το βρειτε ευκολα .ακριβως απο πανω ειναι η λεωφορος Regina Maria που ειναι οι γραμμες του τραμ που φαινονται και στη φωτο που εβαλα
καλα να περασατε οσοι πατε εκει
Σαν την Αθήνα πουθενά!20ευρω με κωλο και τελειωμα στο στομα δεν υπαρχει σε αλλη χωρα ...
και εδω γραφω για το που ειναι και πως θα πατε μαγκες
το πρωτο σκελος ηταν υποθετικο αν παω μονος.Καμάκι πώς θα κάνεις με την κοπέλα μαζί;
450???Λοιπόν μάγκες, μετά την απογοήτευση από την τζάμπα διαδρομή και ψάξιμο στο προαναφερθέν κρυφό σπίτι, μπήκα σε ένα ταξί και τον ρώτησα αν ξέρει κανένα άλλο.
Ακολουθεί η ιστορία:
Με πήγε σε ένα άλλο κρυφό σπίτι λοιπον. Πριν πάω μου είπε πως η τιμή είναι 450. Στο mood που ήμουν λέω δεν γαμιεται ας τα δωσω για την εμπειρία. Φτάσαμε σε ένα παλιό παράξενο σπίτι σε μια καταθλιπτική γειτονιά, χτύπησε το κουδούνι, βγήκε μια μουτρωμένη, με έβαλαν σε έναν προθάλαμο και μου είπαν να περιμενω. Το κλίμα ήταν σαν από ταινία τρόμου, σκεφτόμουν πως θα ερχόντουσαν τπτ μαφιόζοι και θα μου έπαιρναν το νεφρό. Τελικα ήρθαν 6 καλές γκόμενες και διαλεξα μια που έμοιαζε με next door. Η επιλογή μου αποδείχθηκε τελείως μαλακία καθώς η γκόμενα δεν έκανε ούτε για μαλακία. Ήταν μουτρωμένη κι αυτή σαν να της γάμησαν την μάνα (που μπορεί και να της την γάμησαν).
Με πήγε στον πάνω όροφο σε μια σοφίτα με ένα στρώμα στο πάτωμα. Άσχημο μέρος να πεθάνω σκέφτηκα. Μου λέει κοφτά, you give me 400, I make you massage and you have 1 finish. Εκπλησσομαι γιατί νόμιζα πως εννοούσε φραπεδιά και της λέω you mean no sex? Και μου λέει με ξυνισμένο υφακι, how you finish without sex? I told you one finish. Καλά λέω.
Πάμε να ξεκινήσουμε, είναι πάλι μουτρωμένη και παίρνει στάση που δεν μπορώ να πιάσω τίποτα ενώ μου τον παίζει μηχανικά και βαριεστημενα. Γιατί είσαι έτσι της λέω. Κουρασμένη μου λέει. Σκέφτηκα τότε τι μπορεί να τραβηξε μέσα στην μέρα. Μου έπεσε, ξενέρωσα τελείως και της λέω φύγε, αστο.
Κρατάω την εμπειρία του κρυφού μπουρδέλου, τα υπόλοιπα προτιμώ να τα ξεχάσω.