Νέα

Σεξ στα λόγια...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
στο χθεσινο τευχος του περιοδικο ''Ε'' της κυριακατικης ελευθεροτυπιας (ακους λακη ????  :grin:), δημοσιευτηκε μια πολυ ενδιαφερουσα συνεντευξη του γνωστου σε αρκετο κοσμο χειρουργου ανδρολογου-ουρολογου Dr κωνσταντινου κωνσταντινιδη, προεδρου της Ε.Μ.Α.Σ. (εταιρια μελετης ανθρωπινης σεξουαλικοτητας).

ειναι αρκετα μεγαλη συνεντευξη, αλλα θα παραθεσω μονο το κλείσιμό της, αντιγραφοντας απο τη συνεντευξη τις δυο τελευταιες ερωτο-απαντησεις:

Ερωτηση: η δικη μου αισθηση ειναι οτι η γυναικεια κοινωνικη ταυτοτητα κραταει τη βικτωριανη λογικη. δεν υπαρχει η ιδεα καν οτι το σεξ ειναι απολαυση. ειναι κατι που το παραχωρεις....

Απαντηση: λετε....?? η γυναικα της ηδονης, στη δυτικη φιλοσοφια, ειναι γυναικα-πορνη, η γυναικα-φαμ φαταλ. ενω η γυναικα-κοινωνικη υπεραξια, μητερα, συζυγος προσφερει την αγαπη, τη θαλπωρη και δεν εχει δικαιωμα πανω στο σωμα της. το σωμα της ειναι ενα ανηδονικο σωμα, ενα σωμα αγίας, ας πουμε.

παρα το οτι σημερα φαινεται να ντυνεται προκλητικα, θυμιζει αυτο που βλεπουμε και στον αντρα: ''φαινομαι σεξι, αλλα δεν ειμαι, γιατι δε με αφορά το σεξ. το φωναζω, ομως, οτι δεν ειμαι ανοργασμικη, το στηθος μου ειναι εξω, τα ποδια μου ειναι ωραια, ειμαι γυναικα της ηδονης κι ας μη βιωνω την ηδονη''

δεν ειμαστε πραγματικα απελευθερωμενοι στο σεξ, δεν εχουμε μαθει να βιωνουμε τη σεξουαλικοτητα μας καθαρα ως σεξουαλικοτητα. το σεξ εχει μια ενοχη κι ενα καθηκον. ο γιος μου τωρα, 21 ετων, βιωνει την ιδια ιστορια με τα κοριτσια που ισχυε παλια. αυτα που ελεγαν οι μαναδες μας (''μην του κατσεις ευκολα, θα σε περασει για πουτανα''), τα λενε και σημερα !

αρα ειμαστε μονο σε μια προσπαθεια προσεγγισης της απελευθερωσης.

Ερωτηση: απο την εμπειρια σας θα λεγατε οτι κινουμαστε προς καποια βελτιωση ?

Απαντηση: αν το μοντελο ειναι αυτο που ζουμε σημερα, οχι ! παμε πισω ! τα παντα εχουν γινει εικονα - δεν βλεπεις τι γινεται στα Μ.Μ.Ε. ?? ενώ η ερωτικη γλωσσα ειναι γεματη υπονοουμενα, καλλιεργεις την επιθυμια δια της ελληψης: θελω αυτο που δεν εχω. αν αυτο ειναι ορατο και μπορω να το αποκτησω και να το καταναλωσω, δεν το θελω πια !!

Συνημμένα

• sadlips.jpg
    sadlips.jpg
    62,2 KB · Εμφανίσεις: 79

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Δυστυχώς έτσι είναι ...

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Άψογο...

Αποτύπωση του <<θέα αθήναι>> στη σεξουαλικότητα....

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
οδευουμε προσ την καταστρωφη

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Είναι πολύ σωστός ο Dr...

τον έχω δει και σε αρκετές εκπομπές, και τα λέει έξω από τα δόντια  :rockon:

Μάλλον θα ρίχνει και καμιά ματιά εδώ  :grin:

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Είναι πολύ σωστός ο Dr...

τον έχω δει και σε αρκετές εκπομπές, και τα λέει έξω από τα δόντια  :rockon:

Μάλλον θα ρίχνει και καμιά ματιά εδώ  :grin:

Άρα δεν το πάει για βουλευτής... πάλι καλά!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Τα λέω εγώ ότι όλα είναι στα λόγια και στη μούφα, και μου τη λένε :tickedoff:

By the way για τις πουτάνες είπε τίποτα ο δόκτορας; :rockon:

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Είναι απόλυτα φυσιολογικό ρε παιδιά. Πάνω στο sex είναι στημένη όλη η υπερκαταναλωτική βιομηχανία.
Αν το sex ήταν το ποιό απλό πράγμα στον κόσμο ,ποιός θα αγόραζε κάθε τρεις και λίγο από καινούριο αυτοκίνητο μέχρι πουκάμισο? Πώς θα λειτουργούσε όλη αυτή η βιομηχανία υπηρεσιών σχετικών με το sex από την τσόντα στο περίπτερο μέχρι τα ct των χιλιάδων ευρώ ? Αν δεν αυξάνονταν ραγδαία τα διαζύγια κατά πλειοχηφία αποτέλεσμα της γυναικείας "χειραφέτησης" πώς θα δημιουργούνταν όλο και περισσότερο νοικοκυριά του ενός ατόμου?
Η πλειοψηφία των καταναλωτικών δαπανών γίνεται αποκλειστικά για την προσέλκυση του άλλου φύλλου ή το sex.Αν αυτό σταματούσε θα άλλαζαν οι καταναλωτικές συνήθειες ριζικά.

dysan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Είναι απόλυτα φυσιολογικό ρε παιδιά. Πάνω στο sex είναι στημένη όλη η υπερκαταναλωτική βιομηχανία.
Αν το sex ήταν το ποιό απλό πράγμα στον κόσμο ,ποιός θα αγόραζε κάθε τρεις και λίγο από καινούριο αυτοκίνητο μέχρι πουκάμισο? Πώς θα λειτουργούσε όλη αυτή η βιομηχανία υπηρεσιών σχετικών με το sex από την τσόντα στο περίπτερο μέχρι τα ct των χιλιάδων ευρώ ? Αν δεν αυξάνονταν ραγδαία τα διαζύγια κατά πλειοχηφία αποτέλεσμα της γυναικείας "χειραφέτησης" πώς θα δημιουργούνταν όλο και περισσότερο νοικοκυριά του ενός ατόμου?
Η πλειοψηφία των καταναλωτικών δαπανών γίνεται αποκλειστικά για την προσέλκυση του άλλου φύλλου ή το sex.Αν αυτό σταματούσε θα άλλαζαν οι καταναλωτικές συνήθειες ριζικά.

ετσι ακριβως  :thumbsup:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
I couldn't care less...

Aφηστε τις και λιγο αγαμητες να δειτε πως θα κανουν μετα.

Σαν το σκυλο που δεν του δινεις το κοκκαλο του, θα εκανε τα παντα για να το επαιρνε. ΣΚΥΛΕΣ.

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Aφηστε τις και λιγο αγαμητες να δειτε πως θα κανουν μετα.

μα, ειναι ετσι επειδη ειναι αγαμητες..
και οσο το πνιγουν μεσα τους, τοσο χειροτερευουν.

και για να τα λεμε και σωστα, ειναι αγαμητες γιατι τα σημερινα αγορακια δεν ξερουν να γαμανε..

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1

Έτσι ακριβώς ! Δείτε τι γίνεται στην τηλεόραση , συνδυάζουν τα πάντα με τη σεξουαλική επιθυμία για να πουλήσουν.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
giorgospapa έγραψε:
μα, ειναι ετσι επειδη ειναι αγαμητες..
και οσο το πνιγουν μεσα τους, τοσο χειροτερευουν.

και για να τα λεμε και σωστα, ειναι αγαμητες γιατι τα σημερινα αγορακια δεν ξερουν να γαμανε..
Δεν πιστευω να ειναι αυτο που λες.

Και θα σου εξηγησω το λογο.

Δεν εννοω αγαμητες με την εννοια αμιγως της πουτσας.

Πουτσα τρωνε να φανε και οι κοτες. Η τουλαχιστον υπαρχει απλετη να φανε οταν θελουν.

Το θεμα ειναι αλλου, και ειναι στο γεγονος πως ειναι αχορταγες στο ΜΥΑΛΟ. Δηλαδη ΔΕΝ χορταινουν ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Οχι μονο πουτσα, το οτιδηποτε, ειναι αχαριστες ρε παιδι μου.

Και αντιστοιχα, οι μαλακες που ειναι μαζι τους, τρεφουν αυτη τους την αχαριστια, καθως νομιζουν οτι το να κανεις αυτο που ζητα η γυναικα ειναι κατι το απαραιτητως καλο.

Ειναι αγαμητες γιατι δεν εχουν μαθει πως ειναι να εισαι χωρις μια πουτσα μονιμως καρφωμενη στο μουνι σου. Εχουν αυταπατες πως ο καθενας θα ειναι οπως τον θελουν αυτες, και η αγαμησια και η ξινομουνια τους φαινεται ΣΕ ΟΛΟΥΣ και ΠΑΝΤΑ, βεβαια ΜΟΝΟ ενας δεν μπορει να τα δει αυτα, και αυτος ειναι ο εκαστοτε κακομοιρης που ειναι μαζι τους.

Η κατηγορια που εθιξες εσυ, οι κακογαμημενες, πεφτει πανω στις αγαμητες, με την εννοια της αχαριστης/αχορταγης, που οπως και να τη γαμησεις δεν θα το ευχαριστηθει, καθως βλεπεις ειναι πριγκηπισα. ( για τον κακομοιρο που την εφερε στον κοσμο μονο ).

Βεβαια αν πεσει στα χερια καποιου που θα καταλαβει πως ειναι ΟΝΤΩΣ αγαμητη, θα κανει σαν τον σκυλο καθως η ποιοτητα θα ειναι απιστευτα καλυτερη, και ΠΑΛΙ θα φερθει αχορταγα καθως δεν πιστευει στα ματια της με την πουτσα που τρωει.

Γι'αυτο λεω : Ι couldn't care less...

Με τις περισσοτερες και τους περισσοτερους δυστυχως δεν ειναι να μπαινεις στη διαδικασια να πεις κατι παραπανω απο ενα απλο ΓΕΙΑ.

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Μα δεν είναι τυχαίο που οι περισσότερες ουσιαστικά μένουν αγάμητες και την στιγμή που "γαμιούνται". Τα εισαγωγικά γιατί ουσιαστικά δεν γανιούνται ,παραχωρούν.Στην ουσία σου δίνουν την τρύπα τους ως αντάλλαγμα αυτών που έχεις κάνει γι αυτές. Μας τάισες ,μας πλήρωσες τα ποτά,μας πήρες το χ δώρο ,μπράβο καλό σκυλί ,μπες και στην τρυπούλα λίγο ως κόκκαλο για να μας δώσεις κι αύριο.Δεν σας έχουν τύχει τέτοιες γκόμενες? Εγώ νομίζω ότι είναι πια η πλειοψηφία. Συναλλαγή αλλά όχι όπως οι πουτάνες. Αυτές είναι άνευ ταρίφας ,το έχουν αγοραίο ,ζητάμε όσα μας κατέβει ,αν μας κάτσει στην επόμενη γύρα ζητάμε κι άλλα κι άλλα μέχρι να σκάσει στο τέλος ο μαλάκας.Το ρεζουμέ φυσικά είναι ότι δεν απολαμβάνουν ούτε την στιγμή του πηδήματος αφού σκέφτονται ακόμα και τότε τις παροχές. Είναι οι κλασσικές "σχέσεις" της μιας εβδομάδας. Σε αυτές αν τους πεις θεσ να γαμηθούμε 2-3 φορές ,φυσικά θα σου πούν όχι. Αν τους την πέσεις για "σχέση" Δευτέρα ,γαμήσεις 3 μέρες και τισ στείλεις το Σάββατο ,όλα καλά ,ασυμφωνία χαρακτήρων.....
Τα έχουμε πει πολλές φορές. Υπάρχουν σωστές και εμφανίσιμες γυναίκες? Υπάρχουν.
Αλλά δεν θα την βρεις ούτε στις 5 το πρωί στο μπαρ να έχει πιεί ένα μισομπούκαλο τεκίλα ,ούτε στο κομμωτήριο επτά ώρες με οκτώ ανταύγιες. Συνήθως αθόρυβες αν σου τύχει θα την πετύχεις από κύκλο.Θέμα καθαρά timming.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν ειναι αχαριστες μωρε αναλ.........απλα βλαμμενες ειναι......δεν το φχαριστιουνται.......αμα ηξεραν να το φχαριστηθουν τοτε θα γινονταν αχαριστες γιατι θα ηξεραν ακριβως τι ζητανε και τι παιρνουν και θα κανανε μια μιρκοσυγκρισουλα ;) φευ.....

m8829

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
19
Πόντοι
1
Μου αρέσει τόσο καιρό που το λέγαμε εμείς αυτό, οι γυναίκες λέγανε "είστε μαλάκες, είστε φαλλοκράτες αυτά δεν ισχύουν", τώρα που τα είπε επιστήμονας θα συνεχίσουν να λεν το ίδιο?...!!
Κ όσο για το θέμα με τις "αγάμητες", πιστεύω πως η πιο σωστή λέξη είναι κακογαμημένες ή ξυνομούνες, σαν να μη ξέρουν να γαμηθούν, σαν να μη νιώθουν...!!  ;)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Δεν ειναι αχαριστες μωρε αναλ.........απλα βλαμμενες ειναι......δεν το φχαριστιουνται.......αμα ηξεραν να το φχαριστηθουν τοτε θα γινονταν αχαριστες γιατι θα ηξεραν ακριβως τι ζητανε και τι παιρνουν και θα κανανε μια μιρκοσυγκρισουλα ;) φευ.....

Οπως θες πεστες, εγω μια φορα δεν ασχολουμαι περα απο τα Threads του bourdela.com, γιατι αυτη ειναι και η αξια αυτων των κοριτσιων για εμενα.

Ανυπαρκτη μελανη που μαλιστα θα τις θαβει κιολας  :rockon:

Οποτε, να πανε να γαμηθουνε, αχαριστες η μη  :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αυτο που δεν εχετε σχολιασει μεχρι στιγμης ειναι οτι απο τις ιδιες αυτες οικογενειες που βγαινουν οι "μην του κατσεις και σε πει πουτανα" βγαινουν οι αδερφοι αυτων των κοριτσιων τους οποιους πρεπει να φορτωθουμε εμεις μετα και οι οποιοι κυκλοφορουν ειτε αναμεσα σας ειτε μεσα στο σαιτ ειτε οπουδηποτε....δεν ειναι ολα μονοπλευρα....οταν καποιος θελει "ευρωπαικες" αποψεις και τροπο ζωης πρεπει να ειναι και σε θεση να τον υποστηριξει οχι μονο στα λογια ;)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Τους εχουμε στολισει και αυτους αρκετα μη φοβασαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom