Νέα

Σεξ με την ξαδέρφη της κοπέλας μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ghorry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 76
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Άρχισε πάλι το γελοίο τρολάρισμα του κ. Picker / ghorry ...  :jerking:

Καλησπέρα,είμαι 21 χρονών μένω Αθήνα και αυτές τις μέρες ήρθε στο σπίτι να την φιλοξενήσουμε η 2η ξαδέρφη μου που πέρασε Πάντειο, μαζί με τον πατέρα της για να βρουν σπίτι κλπ...

Η φάση έχει ότι η κοπέλα είναι θεόμουνο. Μελαχρινή, μαυρισμένη, ωραίο βυζάκι κ κωλαράκι... προχθές λοιπόν που τραβούσα  :jerking: :jerking: :jerking: στο δωμάτιο μου μπούκαρε μέσα χωρίς να χτυπήσει πόρτα με αποτέλεσμα να με πιάσει με το... πουλί στο χέρι πλήρως καυλωμένο κ την τσόντα στο laptop! Βέβαια ζήτησε συγνώμη με την μια κ βγήκε, ενώ μέχρι στιγμής δεν μου έχει αναφέρει κάτι. Το θέμα είναι ότι με την όλη φάση απο την μια ντράπηκα πολύ, αλλά απο την άλλη καύλωσα ακόμα περισσότερο...

Σας έχει τύχει ποτέ παρόμοια φάση;

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
δλδ μουφα ειναι η ξαδερφη  :-

lexritis

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
488
Πόντοι
26
δλδ μουφα ειναι η ξαδερφη  :-

Δες τα θεματα του κ δες το "θελω να γαμησω τη ξαδέρφη μου""
Ολο το σάιτ αγωνιουσε ο σουκερας να θελει κι αλλο τα τρολ του σπαμοθρεντ να δινουν ρεσιτάλ...
Ωραιες.μερες

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Τρελό μουνί, αλλά βάζω στοίχημα ότι δεν είναι ξαδέρφη της γκόμενας σου ( της ποιας?)  :2funny:

%CE%A319%CE%A611.jpg

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Δες τα θεματα του κ δες το "θελω να γαμησω τη ξαδέρφη μου""
Ολο το σάιτ αγωνιουσε ο σουκερας να θελει κι αλλο τα τρολ του σπαμοθρεντ να δινουν ρεσιτάλ...
Ωραιες.μερες
Σιγα μην κατσω να ασχοληθω  :grin: ο τυπος αν ειναι ετσι εχει θεματα με τις ξαδερφες του γιατι μαλλον εχει καμια μουν@ν@ και για παρτη της το εχει τεντωσει στην  :jerking:  :grin:

OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Αν δεν κανουν πολυ παρεα δλδ να βγαινετε μαζι και τετοια. Θα σε ελεγα να τα ριξεις στην ξαδερφη και σιγα,σιγα να χωρισεις απο την δικια σου.Νομιζω αξιζει το μωρο  :grin:
Και η κοπέλα μου μούναρος είναι και αναρωτιέμαι αν αξίζει να χάσω το σίγουρο γαμήσι απο την κοπέλα μου, για το ρίσκο για την άλλη. Στέλνω και φώτο να δεις.

Και ναι, έχω ένα μικρό θεματάκι με τις ξαδέρφες ρε παίδες  :fuck1:

Συνημμένα

• A.jpg
    A.jpg
    238,8 KB · Εμφανίσεις: 42
OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Και μια φώτο της ξαδερφούλας με κοντινό στο βυζί μιας και τον έχω κάνει λάστιχο με αυτή την φώτο... Ελπίζω να μείνουμε μόνοι καμιά μέρα πάντως... ποιος ξέρει...

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    125,1 KB · Εμφανίσεις: 57

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Για ξενοπηδημα φιλε,  καλα ειναι να προτιμαs αγνωστεs(μεταξυ τουs) γυναικεs....Με φιλεs, γνωστεs, αδελφεs, ξαδελφεs και δεν θα κανειs τπτ(γιατι τα λενε μεταξυ τουs)  αλλα και θα χασειs την "επισημη"

OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Πάντως υπάρχουν και φώτο για όποιον δεν πιστεύει

Γιάννης1

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Πάντως υπάρχουν και φώτο για όποιον δεν πιστεύει

Aσ΄ το γιατί δεν εμπνέεις εμπιστοσύνη και οι 9 στους 10 σε έχουν πάρει είδηση. To ίδιο ισχύει με άλλους εδώ μέσα όπως ο Shark85, o Star86 κ.α.

Gamias_1988

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2014
Like
50
Πόντοι
1
σταματηστε το πολυ GTA και γενικα ps4 games ακου εκει ξαδερφη κοπελας μου...και πρασινα αλογα...
στην ελλαδα ειμαστε και η καθε κοπελα μοιραζετε με την ξαδερφη και την κολητη αυτο που ζει... μονο στα εργα γινετε αυτο
απλα με λιγα λογια ενα ακομα thread για να γεμισει με πολλες βαρετες κουραστικες και trollιες!!! :rockon:  :rockon:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Άρχισε πάλι το γελοίο τρολάρισμα του κ. Picker / ghorry ...  :jerking:

Το λιμενοτρόλλ βάζει ηθικά διλήμματα ρε τύπε...

Όπως να ρουφιανέψει ή όχι τον πολυγαμικό imaginary "φίλο" του κοκ...

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.493
Πόντοι
3.425
καταλαβες καπως οτι γουσταρει η ξαδερφη, η απλα τον παιζεις μονος σου και σεφτεσαι να χωθεις;

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom