Νέα

Σεξ με την ξαδέρφη της κοπέλας μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ghorry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 76
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Καλησπέρα παίδες, σας έχει τύχει να θέλετε να πηδήξετε αλύπητα την ξαδέρφη της κοπέλας σας; Αυτό έπαθα το καλοκαίρι με το που βλέπω μπροστά μου μια ψηλή κοκκινομάλλα 26αρα, με κάτι ποδάρες ατελειώτες και τα βυζάκια της να κάνουν μπαμ μέσα στο μαγιό που φορούσε... μην πω και για κωλάρα... απο τις λίγες ελληνίδες χωρίς κυτταρίτιδα!

Γενικά τον τελευταίο καιρό έχω τραβήξει πολλές  :jerking: :jerking: :jerking: με τις φώτο της με μαγιό απο το ΦΒ της

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
217
Πόντοι
1
Στείλε το ΦΒ της να αποφανθεί το Σώμα Ορκωτών Εκτιμητών του bourdela.com

OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Για να καταλάβετε τι βλέπω...

Συνημμένα

• 2.jpg
    2.jpg
    165,7 KB · Εμφανίσεις: 96
  • 1.jpg
    1.jpg
    83,5 KB · Εμφανίσεις: 77
OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
[quote author=Μπουλης Αγαμηδης  link=topic=231745.msg6594049#msg6594049 date=1446511135]
Στείλε το ΦΒ της να αποφανθεί το Σώμα Ορκωτών Εκτιμητών του bourdela.com
[/quote]
Πραγματικά θέλω να χώσω το κεφάλι μου μέσα στα βυζιά της και να χύσω την κωλάρα της στα 4

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
142
Πόντοι
16
τυπε εχεις κ αλλες φωτος?να την χυσουμε ολοι :cum: :cum:

OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Καλή τελικά ή μονο εγώ έχω το βίτσιο ρε παιδιά;

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
142
Πόντοι
16
κοκκινο ανοιχτό ειναι τύπε μου, του χαλκού ή όπως το λένε.
Στην φωτο ειναι ξανθο!κοιτα και εγω χυσι για φιλες κτλ απο γκομενες μου η γκομενες φιλων μου αλλα ως εκει...μηνε στο παιξιμο γιατι σκεψου αν η κοπελα σοθ ηθελε κατι παρομοιο και το εκανε κιολας πως θα ενιωθες γιαυτο σ λεω

OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Στην φωτο ειναι ξανθο!κοιτα και εγω χυσι για φιλες κτλ απο γκομενες μου η γκομενες φιλων μου αλλα ως εκει...μηνε στο παιξιμο γιατι σκεψου αν η κοπελα σοθ ηθελε κατι παρομοιο και το εκανε κιολας πως θα ενιωθες γιαυτο σ λεω
Απλά το βλέπεις αυτό το μουνί συνέχεια και ώρες ώρες θέλω να της ορμήξω κανονικά

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
142
Πόντοι
16
Απλά το βλέπεις αυτό το μουνί συνέχεια και ώρες ώρες θέλω να της ορμήξω κανονικά
ρε φίλε σε καταλαβαίνω μείνε όμως στις ορέξεις αν γουστάρεις την δικιά σου...σκέψου πως θα ένιωθες αν η δικιά σου γούσταρε κάποιον ξάδερφο σου που ήταν ποιο όμορφος από εσένα η ποιο γυμνασμένος...θα σου άρεσε?

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Τύπε ζεις έναν εσωτερικό εμφύλιο ανάμεσα στο μυαλό και στο πουλί σου.

Ό,τι και να αποφασίσεις, θα σε καταστήσει πιο σοφό για εσένα τον ίδιο.

Good luck!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 143452

Επισκέπτης
Ζητα της το τηλεφωνο!!

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
βρε μαλακα αν μπορεις να γαμησεις αυτον τον φωτο που ποσταρες,ειναι δυνατον να το ρωτας?
ΣΥΝΕΛΘΕ ΡΕ!
ορμα χωρις ενδοιασμους
:rockon: :rockon:

lexritis

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
488
Πόντοι
26
Εσυ μετα τη δικη σου ξαδερφη θες να πηδηξεις κ της γκομενας σου?

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Καλησπέρα παίδες, σας έχει τύχει να θέλετε να πηδήξετε αλύπητα την ξαδέρφη της κοπέλας σας; Αυτό έπαθα το καλοκαίρι με το που βλέπω μπροστά μου μια ψηλή κοκκινομάλλα 26αρα, με κάτι ποδάρες ατελειώτες και τα βυζάκια της να κάνουν μπαμ μέσα στο μαγιό που φορούσε... μην πω και για κωλάρα... απο τις λίγες ελληνίδες χωρίς κυτταρίτιδα!

Γενικά τον τελευταίο καιρό έχω τραβήξει πολλές  :jerking: :jerking: :jerking: με τις φώτο της με μαγιό απο το ΦΒ της
Αν δεν κανουν πολυ παρεα δλδ να βγαινετε μαζι και τετοια. Θα σε ελεγα να τα ριξεις στην ξαδερφη και σιγα,σιγα να χωρισεις απο την δικια σου.Νομιζω αξιζει το μωρο  :grin:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Γάμα της το σόι  :rockon:

Ενθυμούμαι πρίν χρόνια,με μια πρώην,που μου γνώρισε την κολητή της.Πιτσιρίκες κατά 7 χρόνια
σε σχέση με μένα.Αμέσως άρχισε τα πειράγματα και γενικά μου είπε η πρώην,χμμμ πολύ πειράγματα
με την Γιάννα.Κανονίσαμε να πάμε ζευγάρια στο εξοχικό μου και να ψήσουμε-πιούμε μπροστά στο τζάκι
και τέτοια κατάσταση.Η δικιά μου και ο δικός της λένε εμείς κοιμόμαστε νωρίς ρε γαμώτο,δεν θα το απολαύσουμε

Λέει αυτή,θα μείνω με τον μουνοχαλαστη ρε παιδιά.

Στην σκέψη και μόνο του σκηνικού,10 χρόνια μετά μ έχε φάει η μαλακία.Βέβαια λίγο πρωτού χαθεί
το όνειρο,με χώρισε η δικιά μου και έτσι έμεινα ακόμα μαλάκας.(εννοώ να την παίζω)

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
656
Πόντοι
96
Γάμα της το σόι  :rockon:

Ενθυμούμαι πρίν χρόνια,με μια πρώην,που μου γνώρισε την κολητή της.Πιτσιρίκες κατά 7 χρόνια
σε σχέση με μένα.Αμέσως άρχισε τα πειράγματα και γενικά μου είπε η πρώην,χμμμ πολύ πειράγματα
με την Γιάννα.Κανονίσαμε να πάμε ζευγάρια στο εξοχικό μου και να ψήσουμε-πιούμε μπροστά στο τζάκι
και τέτοια κατάσταση.Η δικιά μου και ο δικός της λένε εμείς κοιμόμαστε νωρίς ρε γαμώτο,δεν θα το απολαύσουμε

Λέει αυτή,θα μείνω με τον μουνοχαλαστη ρε παιδιά.

Στην σκέψη και μόνο του σκηνικού,10 χρόνια μετά μ έχε φάει η μαλακία.Βέβαια λίγο πρωτού χαθεί
το όνειρο,με χώρισε η δικιά μου και έτσι έμεινα ακόμα μαλάκας.(εννοώ να την παίζω)
...καλά και μείνατε μόνοι..και δεν της τον έδωσες..και χώρισες ??? ..σκάτα τ κανες δλδ..  :2funny:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom