Νέα

Sex με καυλωμένη έγκυο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Faidra Married
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 167
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αλήθεια γιατί δεν κάνει χύσιμο στον κόλπο πριν τον 9ο μήνα; Μήπως και πασαλείψουν τα χύσια το έμβρυο στη μούρη; Είναι μέσα στον αμνιακό σάκκο έξυπνη(-ε) ;)

προφανως εχει ανεμογκαστρι ο τυπος. δε το κατεχει το θεμα.

l0str0m0s

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ειτε τρολλαρεις ειτε απλα βγαζεις την ανωμαλια σου, ειτε εισαι αγορακι που του πηδουσαν την μαμα ειτε κοριτσακι με αγαμητο παρελθον, σου ευχομαι καλο ψοφο μονο και μονο που σου περναει απο το μυαλο κατι τετοιο. Ανωμαλα ζωα  :zfuck:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 19259

Επισκέπτης
Και εγώ όταν γαμούσα μια παντρεμένη την είχα γαμήσει και όταν ήταν έγκυος (από τον άντρα της...έτσι μου είπε τουλάχιστον). Τρελλό γαμήσι. Και φυσικά θα το ξαναέκανα

Και χέστηκα αν με πουν αλήτη... :grin:

να πω κι εγώ απο προσωπική εμπειρια ότι το γαμήσι με έγκυο ειναι μοναδική εμπειρία!!! η γυναικα στις μεγαλυτερες καυλες της!!! αχχχχχχχχ....νοσταλγία!!!!

tsizkeik

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εγω το εχω φετιχ πολλα χρονια τωρα, αλλα δεν μου παρουσιαστηκε η ευκαιρια...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...

Μερικά συντηρητικά μυαλά δεν μπορούν να αφήσουν τον εαυτό τους να πιστέψουν ότι μπορεί αυτά να είναι τα λόγια μίας γυναίκας. Ευτυχώς, η πραγματικότητα τους διαψεύδει.

Χαίρομαι, πάντως, που υπάρχουν άνδρες που θα με γαμούσαν, γιατί μόνο αυτό σκέφτομαι εδώ και 2 μήνες...πώς θα πηδιέμαι!

Πληροφοριακά... δεν επιτρέπεται το χύσιμο μέσα στον κόλπο, παρά μόνο στον 9ο μήνα! Οπότε μπορείτε να χύσετε τα φουσκωμένα βυζιά!

Αν τα βυζάκια σου είναι με καυλωμένη ρώγα, όπως στο αβαταρ που έχεις, εγώ θα σε γαμούσα και στα φουσκωμένα βυζιά κι όπου αλλού θέλεις.

:tits2: :cum: :tits2: :cum:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
 Αν τα βυζάκια σου είναι με καυλωμένη ρώγα, όπως στο αβαταρ που έχεις, εγώ θα σε γαμούσα και στα φουσκωμένα βυζιά κι όπου αλλού θέλεις.

Καλά κάθεσε και απαντάς στον βαρεμένο πιστεύοντας πως είναι στ' αλήθεια καυλωμένη έγγυος και κάνεις και διαδικτυακό καμάκι;

Συνέχισε έτσι και του χρόνου σε βλέπω φαβορί για τον τίτλο! :grin: :grin:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Καλά κάθεσε και απαντάς στον βαρεμένο πιστεύοντας πως είναι στ' αλήθεια καυλωμένη έγγυος και κάνεις και διαδικτυακό καμάκι;

:2funny: :2funny: :2funny:

ναι μ αρεσε :thumbsup:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 19259

Επισκέπτης

μα  αυτό ειναι το εξαιρετικό και μοναδικό στο να γαμας έγκυο (πέρα απο την απιστευτη καυλα που βγάζει): τα βυζια της πρήζονται και ειναι απολαυστικά ενώ οι θηλές της σκουραίνουν πολύ και οι ρωγες ειναι συνεχεια ορθωμένες! προκειται για μεγάλη καυλα, ιδίως όταν σε καβαλαει (σταση που προτείνεται) απολαμβανεις θεαμα και αισθηση!!!!

7GRAFIKOS7

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Ενας  Mod  να αποτρέψει αυτή την παρωδία που εξελλίσετε..κάποιος να παρέμβει μιλάμε για άρρωστα μυαλά...υπανθρώπουε με IQ  υποσαχάριας νομαδικής φυλής που  σκοπό έχει τον εξευτελισμό της υπόστασης της ανθρώπινης οντότητος....

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Όχι καλέ μμου Γιαννεβαν.

Την πλάκα μου κάνω εδω μέσα, όπως και ο "βαρεμένος"...

Στην πλάκα.... κάνουμε πλάκα.

:sunglasses:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.326
Πόντοι
22.266
1998 βουλγαρια πολη φιλιπουπολη εκανα με αλλους δυο συναγωνιστες μπουδελοτσαρκα μεσα στο βαρυ χειμωνα ανεβηκαμε σε ταξι και μας πηγαινε σε σπιτια που εκδιδοταν κοπελες εκει δεν υπαρχουν νομιμα μπουρδελα απλα τα σπιτια τους τα κανουν μπουρδελα η αλλιως ο νταβας νοικιαζει ενα διαμερισμα πεταει 3-4 πουτανες και ετοιμο το μπουρδελο
λοιπον αφου περιπλανιομασταν κανενα δυοωρο σε διαμερισματα στο τελος μας ειδε αναποφασιστους ο ταριφας και μας πηγε σε μια απομακρυσμενη περιοχη που μας λεει ανεβειτε στον τριτο οροφο και θα σας αρεσει!
μολις πατησαμε το κουδουνει βγαινει μια νταν ακια μας καλωσοριζει καθως μπαινουμε στο σαλονι ηταν δυο πρεζονια πουτανες και καλες ομως σε εμφανισει αλλα ηταν λιαρδα και εμφανιζονται κια 2 gilfs  και η αρχηγηνα μας λεει τις τιμες
εμεις ειπα ευχαριστουμε αλλα δεν θα παρουμε και για να μας κρατησει μας ειπς τοτε καλα εχουμε και σπεσιαλ κοπελα κια σφυραει μια να βγει απο ενα δωματιο και βγαινει μια ωραια μικρη κοπελιτσα στα 19 με 8 μηνων κοιλια!εγκυος κια μας ειπε το σπεσιαλ ειναι αυτο και κανει 25 δολλαρια !
εμενα μου ηρθε να ξερασω οταν ειδα κοπελα με 8 μηνων κοιλια να εκδιδετε η μαλλον να την εκδιδουν και εφγα αλλα απο τοτε μου εχει μεινει αυτη οι εικονα και δεν θα την ξεχασω ποτε
φρικαλεο!!!!!!!

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
sex με καυλωμενει εγκυο και απευθειας το ασπρο φορεμα και νοικιαζεις σπιτι στο δαφνη

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
1998 βουλγαρια πολη φιλιπουπολη εκανα με αλλους δυο συναγωνιστες μπουδελοτσαρκα μεσα στο βαρυ χειμωνα ανεβηκαμε σε ταξι και μας πηγαινε σε σπιτια που εκδιδοταν κοπελες εκει δεν υπαρχουν νομιμα μπουρδελα απλα τα σπιτια τους τα κανουν μπουρδελα η αλλιως ο νταβας νοικιαζει ενα διαμερισμα πεταει 3-4 πουτανες και ετοιμο το μπουρδελο
λοιπον αφου περιπλανιομασταν κανενα δυοωρο σε διαμερισματα στο τελος μας ειδε αναποφασιστους ο ταριφας και μας πηγε σε μια απομακρυσμενη περιοχη που μας λεει ανεβειτε στον τριτο οροφο και θα σας αρεσει!
μολις πατησαμε το κουδουνει βγαινει μια νταν ακια μας καλωσοριζει καθως μπαινουμε στο σαλονι ηταν δυο πρεζονια πουτανες και καλες ομως σε εμφανισει αλλα ηταν λιαρδα και εμφανιζονται κια 2 gilfs  και η αρχηγηνα μας λεει τις τιμες
εμεις ειπα ευχαριστουμε αλλα δεν θα παρουμε και για να μας κρατησει μας ειπς τοτε καλα εχουμε και σπεσιαλ κοπελα κια σφυραει μια να βγει απο ενα δωματιο και βγαινει μια ωραια μικρη κοπελιτσα στα 19 με 8 μηνων κοιλια!εγκυος κια μας ειπε το σπεσιαλ ειναι αυτο και κανει 25 δολλαρια !
εμενα μου ηρθε να ξερασω οταν ειδα κοπελα με 8 μηνων κοιλια να εκδιδετε η μαλλον να την εκδιδουν και εφγα αλλα απο τοτε μου εχει μεινει αυτη οι εικονα και δεν θα την ξεχασω ποτε
φρικαλεο!!!!!!!

extreme sports...

Δεν συμμετέχω ούτε εγώ σε τέτοια.

Πρόκειται για την απόλυτη ξευτίλα της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Μην τον κορο'ι'δεύετε τον άνθρωπο. Δεν είναι ανώμαλος. Απωθημένα έχει και αντί να τα ικανοποιήσει κάνει fake προφίλ και παίζει ρόλους.  :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 19259

Επισκέπτης
συναγωνιστές...εγώ τουλαχιστον κατεθεσα μαρτυρία απο ...οικογενειακές καταστάσεις! καμιά σχέση με τα παραπανω νοσηρά! (και εννοείται ότι σεξ με εγκυο επιτρέπεται μέχρι το πολύ τον 6ο μήνα...μετα απαγορεύεται αυτονοητα!)

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
συναγωνιστές...εγώ τουλαχιστον κατεθεσα μαρτυρία απο ...οικογενειακές καταστάσεις! καμιά σχέση με τα παραπανω νοσηρά! (και εννοείται ότι σεξ με εγκυο επιτρέπεται μέχρι το πολύ τον 6ο μήνα...μετα απαγορεύεται αυτονοητα!)
Και στην αρχή της εγκυμόσύνης απαγορεύεται...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Αλήθεια γιατί δεν κάνει χύσιμο στον κόλπο πριν τον 9ο μήνα; Μήπως και πασαλείψουν τα χύσια το έμβρυο στη μούρη; Είναι μέσα στον αμνιακό σάκκο έξυπνη(-ε) ;)
γιατρέ ίσα ίσα ,

παλαιότερα όταν δεν υπήρχαν τα φάρμακα που προκαλούν οδύνες , ώστε να επέλθει ο τοκετός
οι γυναικολόγοι συμβούλευαν τις γυναίκες να αρχίσουν τα γαμήσια , επειδή το σπέρμα έχει
προσταγλανδίνες που κάνουν μητροσύσπαση ,ώστε να μπεί σε φάση τοκετου κτλ κτλ

OPTIMUS1939

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Και εγώ όταν γαμούσα μια παντρεμένη την είχα γαμήσει και όταν ήταν έγκυος (από τον άντρα της...έτσι μου είπε τουλάχιστον). Τρελλό γαμήσι. Και φυσικά θα το ξαναέκανα

Και χέστηκα αν με πουν αλήτη... :grin:

Aλητη δεν θα σε πουνε.

Μαλακισμενο υπανθρωπο,και ζωον σιγουρα. :zombie: :zombie: :zombie:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
...είμαι λίγων μηνών έγκυος και οι ορμόνες μου έχουν τρελαθεί! Είμαι καυλωμένη συνεχώς! Πηδιέμαι με τον άντρα μου και δεν χορταίνω... Φαντασιώνομαι παρτούζες και πούτσους να με γαμάνε! Έχω τρελαθεί...

Θα γαμούσατε μία έγκυο;

Και από τα κορίτσια... το έχει πάθει καμία από εσάς;
Εγω σε γαμουσα ευχαριστως!!!Φαντασιωση μου ειναι να γαμησω εγκυο...Θα χουν φουσκωσει οι βυζαρες σου και η μουναρα σου...τρελλα θα σαι!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom