Νέα

Σεξ με καθηγήτριες, νηπιαγωγούς, δασκάλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cyclist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
τυποι, γνωρισα γκομενακι δασκαλα 31 ετων 1,75 μουνακι , αδυνατο ....ανταλλαξαμε τηλεφωνα και εχει ξεκινησει το μπλα μπλα....θετικα τα βλεπω τα πραγματα προς το παρον. απο οτι διαβαζω απο τους εμπειρους με δασκαλες κανουν γαμησι τρελλο. Για να δουμε τυποιιι

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
βγηκαμε με την δασκαλα εχθες .....αλανι λιγο, σοφιστικε λιγο, περα απο πουτσο δεν με ενδιαφερει....

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
Δασκαλες καθηγητριες θα γαμησετε αβερτα στην (ορισμενα μερη)επαρχια- μικρα νησια. Το μονο δυσκολο ειναι να μπειτε στον κυκλο τους γιατι οι δασκαλοι κανουν παρεα μονο με τους δασκαλους ειδικα την πρωτη χρονια μεταθεσης/ τοποθετησης κατι σαν τις παρεες εξ αναγκης που καναμε στον στρατο. Και παντρεμενη να ειναι συνηθως ο αντρας ειναι μακρυα και τρωει κερατο αβερτα. Να ειστε πολυ διακριτικοι γιατι δεν γουσταρουν το κουτσομπολιο στον κυκλο τους και γενικα να μην μαθαινεται στον κυκλο των γονεων-χωριου.

ΤΙΡ1. επειδη ειναι με 700 ευτω μισθο και πρεπει να πληρωνουν νοικια τηλεφωνα κτλ συνηθως εκτιμανε τον γενεοδορο οπως ολες οι ελεινιδες
ΤΙΡ2. θα τις βρειτε συνηθως για καφε μετα το σχολειο 1330-1400
ΤΙΡ3 επειδη εχουν απειρο χρονο θα τις βρειτε στις τοπικες λεσχες χορου/ κινηματογραφου κτλ
ΤΙΡ4  μιληστε για κατι διαφορετικο απο παιδια και απο μαθηματα (ακομα και τις αναμνησεις σας για τους δικους σας δασκαλους) ειναι τοσο κοινοτυπη και βαρετη κουβεντα σαν να ρωτας φιλο σου κομπιουτερα για το πισι σου γιατι " μου κολαει και παει αργα".

μειονεκτημα1 ειναι οτι εχει καιρο να κανει προσληψεις με νεο αιμα και οι αναπληρωτριες που ερχονται και φευγουν ειναι πιτσιρικες με αρκετη συστολη εξω απο τα νερα τους με γκομενο συνηθως μακρυα χωρις να εχουν παρει αποφαση οτι θα μεινουν καιρο και θα πρεπει να οργανωθουν.

μειονεκτημα2 Υπαρχει μεγαλος αριθμος απο μουρλες -ψυχακια θελει καλο κοντρολ η φαση.

Στα του αγωνα απολα εχει ο μπαξες...

Καλη τυχη και εδω ειμαστε...

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΓΚΟΜΕΝΟΥ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ, ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟ ( ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ).... ....ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΑΓΚΩΣΕ ΤΗΝ. ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΗΔΗΞΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ  :knockinb:

ΜΟΥ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗΝ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΟΜΩς Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 25 ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΑΝΩΡΙΜΗ ΣΤΑ ΓΚΟΜΕΝΙΚΑ (ΥΠΟΘΕΤΩ ΥΠΟΝΟΗΣΕ ΟΤΙ ΚΕΡΑΤΩΝΕ), ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΗΘΙΚΗ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΧΩΝΕΣΑΙ ( ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΒΟΛΗ) ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΘΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΥΤΣΟ.

???

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΡΙΧΝΩ ΚΑΝΑ ΠΟΥΤΣΟ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ. ΕΧΩ ΗΔΗ ΓΚΟΜΕΝΑ-ΣΧΕΣΗ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ .

ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΤΥΠΟΙ

:hi:

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
τυποι, γνωρισα γκομενακι δασκαλα 31 ετων 1,75 μουνακι , αδυνατο ....ανταλλαξαμε τηλεφωνα και εχει ξεκινησει το μπλα μπλα....θετικα τα βλεπω τα πραγματα προς το παρον. απο οτι διαβαζω απο τους εμπειρους με δασκαλες κανουν γαμησι τρελλο. Για να δουμε τυποιιι

που το τσιμπησες?

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Ακουω προτασεις απο πρωταθλητες σε τετοιες φασεις

Πως της το πασαρω οτι την θελω μονο να της ριχνω πουτσες.

Χρονο δεν εχω να μαλακογυρναω μαζι της, αφου γκομενα-και μαλιστα καλο μουνι- εχω. Αλλα θελω να το γαμησω το μουνι της δασκαλας

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
Τι ηλικια εχεις τυπε? ψηνεται για σοβαρη σχεση κ γαμο αυτη?

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Τι ηλικια εχεις τυπε? ψηνεται για σοβαρη σχεση κ γαμο αυτη?
39 στα 40. Δεν την ενδιαφερει ο γαμος αυτην, με την εννοια του θρησκευτικου μυστηριου. Το συμφωνο συμβιωσης το δεχεται ανετα. Δεν καταλαβα ανα ψηνεται η οχι για σοβαρη σχεση.....

εγω ομως δνε ψηνομαι !!! πουτσα θελω να της ριξω στην μουνα της

Ιάσωνας 40

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
0
Λοιπόν, για τις δασκάλες ισχύει οτι εάν δεν κάνεις κάτι καλά, σε βάζουν να το κάνεις μέχρι να το τελειοποιήσεις!!! Δική μου εμπειρία: Για δύο χρόνια, λόγω δουλειάς, βρισκόμαστε οικογενειακώς σε κάποιο μικρό νησάκι των Κυκλάδων! Η κόρη μου θα πήγαινε στην Α' δημοτικού! Ποτέ , σε αντίθεση με τη σύζυγο, δεν είχα ασχοληθεί με τα σχολεία και τις εκπαιδευτικούς που εκάστοτε είχε η κόρη μου! Ένα μήνα μετα την έναρξη των σχολικών μαθημάτων, κληθήκαμε να παρευρεθούμε στο χώρο του σχολείου, ώστε να συζητήσουμε κάποια προβλήματα που παρουσιάζονταν, λόγω έλλειψης διδακτικού υλικού! Η σύζυγος λεχώνα στον γιο μας, αδυνατούσε να παρευρεθεί! Αναγκαστικά, έπρεπε να πάω εγώ ... Ετοιμάζομαι πολύ προσεγμένα, μιας και λόγω εργασίας μου ήμουν γνωστός στο νησί και κινώ για το σχολειό! Έφτασα πρώτος! Με υποδέχτηκε ένα κουκλί, με πολύ προσεγμένο ντύσιμο, κορμάρα και απόλυτα γελαστό! Τρελάθηκα! Παρέλυσα! Με ρώτησε ποιανού παιδιού γονιός ήμουν! Της είπα και τότε άρχισε να εκθειάζει το παιδί μου με τα καλύτερα λόγια! Ντροπή μου, αλλά εγώ κοιτούσα μόνο το στήθος της ... Αφού μαζεύτηκαν αρκετοί γονείς, συζητώντας, αποφασίσαμε ότι έπρεπε να συγκεντρώσουμε κάποιο ποσό και μαζί με τη δασκάλα και μια επιτροπή που θα επιλέγαμε θα ερχόμασταν Αθήνα να πάρουμε κάποιες προσφορές και να υλοποιήσουμε τις αγορές μας! Δυστυχώς, όμως, κανείς από τους γονείς δεν ήθελε να μπει σε αυτήν τη διαδικασία! Κοιτώντας με, τότε, η δασκάλα μου πρότεινε να πάμε μαζί, μιας και ήμουν από Αθήνα και θα ήξερα καλύτερα τα κατατόπια! Δεν μπορούσα να αρνηθώ ... Ήταν παραπάνω από εμένα! Δύο ημέρες αργότερα, ημέρα Σάββατο μπαίναμε στο πλοίο! Σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού συζητούσαμε συνεχώς, χωρίς να καταλάβουμε πώς πέρασαν 4 ώρες! Όταν κατεβήκαμε από το πλοίο, της πρότεινα να την κεράσω ένα ουζάκι ... Η αρχή της καταστροφής  :pipa1: :pipa1:! Δεν αρνήθηκε ... Το ένα έγιναν 2,3,4,5,6 ...  :2funny: :2funny: Τοτε άρχισε να ακουμπάει στον ώμο μου και να μου λέει τα προβλήματα που αντιμετώπιζε κατα καιρούς με τους άντρες , τους συνομίληκους ... Πέρασε αρκετή ώρα έτσι, μέχρι να ξενερώσουμε!!! Στη συνέχεια, σηκωθήκαμε και πήγαμε να τελειώσουμε τη δουλεια για την οποία είχαμε έρθει ... Μας πήρε βράδυ και δεν προλάβαμε το βραδινό πλοίο! Της πρότεινα τότε να παμε στο σπίτι της αδελφής μου, η οποία εργαζόταν στην Αθήνα! Δέχτηκε, μιας και άκουσε ότι και η αδελφή μου θα ήταν εκεί! Φτάσαμε στην περιοχή (νότια προάστια), καταπονημένοι και αμέσως πέσαμε για ύπνο! Εκείνη στο ένα δωμάτιο κι εγώ στο άλλο ... Η αδελφή μου, είχε κανονίσει έξοδο! Μέσα στο βαθύ ύπνο μου, αισθάνομαι κάποιον δίπλα μου ... Ανοίγω τα μάτια μου και τι να δω; Τη δασκάλα ολόγυμνη δίπλα μου να έχει βάλει το χέρι της κάτω από το σεντόνι και να με χαϊδεύει ... Πώς να συγκρατηθώ;;; Την ανεβάζω από πάνω μου, και αρχίζει να τρίβει το υγρό μου .... κι της στον π...τσο μου! Κάτι η καύλα, κάτι ο φόβος μη τυχόν γυρίσει η αδελφή μου δεν άργησα να της τον χώσω ... Μάλιστα, αυτό που με τρέλανε είναι που μου έκανε και υποδείξεις ...!!! Γλύψε με εδώ ... βάλτον μου στον κώλο !!! Μέσα σε μιάμιση ώρα περίπου κάναμε τα πάντα!!! Η ωραιότερη εμπειρία που είχα ποτέ ...!!!  :wanker: :wanker:

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Ιάσωνα 40 θα σε " περιποιηθεί" ο iakovos μόλις πάρει χαμπάρι το ποστ σου.  :S :S

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Οι καθηγητριες Αγγλικων κανουν πολυ καλο σεξ.

Όχι ότι έχω και προσωπική εμπειρία... αλλά...μόλις είδα αυτό ήθελα να συμφωνήσω... διότι μία καθηγήτρια Αγγλικών που είχα, milf, αλλά κορμάρα, με yoga και τα σχετικά... και καθώς εγώ όπως και άλλα παιδιά στη σχολή ήμασταν δροσερά παιδιά :cheesy: και κάναμε πιο πολύ παρέα.... κράτησα επαφή μαζί της...
και εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι... αυτή 40+ τώρα 45+ έκανε σεξ με κανέναν φοιτητή που θα της την έπεφτε... τα είχε 1χρόνο με ένα 22χρονο, και πριν από αυτόν είχε κάνει φάση με 17-19χρονο δεν θυμάμαι και ακριβώς.. :)

Γενικά δεν έχει σταθερή σχέση, όποτε τη θυμάμαι και μιλάμε είναι και με άλλο γκόμενο. Οπότε όποτε γνωρίζω σε τσατ και αυτά παιδιά που μου ζητάνε αν ξέρω καμία milf προσπαθώ να κάνω κανα κονέ... αλλά δεν έχει γίνει και κάτι, γιατί όπως σας είπα σχεδόν πάντα είναι με κάποιον, 35αριδες συνήθως.

Αυτά :cheesy:

ΤΙΡ3 επειδη εχουν απειρο χρονο θα τις βρειτε στις τοπικες λεσχες χορου/ κινηματογραφου κτλ
Επίσης όπως αναφέρει ένας άλλος φίλος, όντως αυτή που σας λέω κάνει χορό και yoga :cheesy:

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΓΚΟΜΕΝΟΥ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ, ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟ ( ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ).... ....ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΑΓΚΩΣΕ ΤΗΝ. ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΗΔΗΞΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ  :knockinb:

ΜΟΥ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗΝ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΟΜΩς Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 25 ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΑΝΩΡΙΜΗ ΣΤΑ ΓΚΟΜΕΝΙΚΑ (ΥΠΟΘΕΤΩ ΥΠΟΝΟΗΣΕ ΟΤΙ ΚΕΡΑΤΩΝΕ), ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΗΘΙΚΗ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΧΩΝΕΣΑΙ ( ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΒΟΛΗ) ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΘΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΥΤΣΟ.

???

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΡΙΧΝΩ ΚΑΝΑ ΠΟΥΤΣΟ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ. ΕΧΩ ΗΔΗ ΓΚΟΜΕΝΑ-ΣΧΕΣΗ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ .

ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΤΥΠΟΙ

Αφηνεις να ενοηθει σε ολα οτι σου λεει οτι εισαι θετικος χωρις να εισαι ξεκαθαρα αρνητικος.Της ριχνεις οσες πουτσες προλαβαινεις. Μετα δν απαντας τηλεφωνα η προφασιζεσαι κατι αλλο και την στελνεις στο διαολο. ΜΕ το φιλοτιμο δεν γαμαμε παντα...

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Αφηνεις να ενοηθει σε ολα οτι σου λεει οτι εισαι θετικος χωρις να εισαι ξεκαθαρα αρνητικος.Της ριχνεις οσες πουτσες προλαβαινεις. Μετα δν απαντας τηλεφωνα η προφασιζεσαι κατι αλλο και την στελνεις στο διαολο. ΜΕ το φιλοτιμο δεν γαμαμε παντα...

τυπε, το θεμα ειναι επειδη εχω ηδη γκομενα , και αρκετα καλυτερη της, οτι δεν εχω χρονο να αφιερωσω .....θελω να την πηδηξω μπαμ μπαμ..

εδω θελω τα φωτα σας τυποι!!

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
τυπε, το θεμα ειναι επειδη εχω ηδη γκομενα , και αρκετα καλυτερη της, οτι δεν εχω χρονο να αφιερωσω .....θελω να την πηδηξω μπαμ μπαμ..

εδω θελω τα φωτα σας τυποι!!
..αυτό σου'πε κι ο προηγούμενος να κάνεις..

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
..αυτό σου'πε κι ο προηγούμενος να κάνεις..

ναι αυτο ειπε.

το θεμα ειναι πως το καταφερενεις να την πηδηξεις μπαμ μπαμ χωρις να πρεπει να βγεις μαζι της πολλες φορες και να αφιερωσεις χρονο. Χρονος δεν υπαρχει...εχω αλλο μουνι που γαμαω

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
ναι αυτο ειπε.

το θεμα ειναι πως το καταφερενεις να την πηδηξεις μπαμ μπαμ χωρις να πρεπει να βγεις μαζι της πολλες φορες και να αφιερωσεις χρονο. Χρονος δεν υπαρχει...εχω αλλο μουνι που γαμαω
..πες της αυτό που λες εδώ σε μας..

v21sex

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2017
Like
52
Πόντοι
1
Αν ειχες γκομενα θα ηξερες πως να γαμας. Μαλλον την Μαρια Παλαμη εχεις γκομενα.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Αν ειχες γκομενα θα ηξερες πως να γαμας. Μαλλον την Μαρια Παλαμη εχεις γκομενα.

το ζητουμενο ειναι το γρηγορα.....

βαλε να δουλεψει και λιγο το μυαλο...αν υφισταται

Αντι να λετε  :jerking: , πειτε καμια σοβαρη ιδεα πως να την γαμησω γρηγορα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom