You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ με καθηγήτριες, νηπιαγωγούς, δασκάλες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα cyclist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 112
- Εμφανίσεις 26K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
πω πω συχαθηκα ρε τυπε με τα κωλοφιδα που εβαλες
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Με τις ξένες δεν υπάρχει κανένα θέμα, μπορείς να πεις αμέσως για σεξ, οι Ελληνίδες είναι οι παρεξηγησιάρες που κάνουν λες και τις τσίμπησε μύγα....
Ενηλικη ξενη οταν βγαινει με αγνωστο ανδρα ... βγαινει για να γαμηθει η γυναικα.
Αυτο ειναι το νορμαλ.
Εδω μπορει να θελει να την ταϊζεις ... σουσι σε κλαρινογαμπροφλωροεστιατορια
και μετα να σου πει οτι ... σε θελει για φιλο ...
STAVROS6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2015
- Like
- 546
- Πόντοι
- 36
Συμφωνωεγω πιστευω οτι αυτη που θελει να γαμηθει φαινεται γρηγορα,οπως και η αλλη που ψαχνει γαμπρο η οτιδηποτε αλλο!!
kritikaros76
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
γεια σας παιδια καλωσ σας βρηκα και εγω εδω.. εχω και εγω ενα φετιχ με τις δασκαλεσ... θα ηθελα να μαθω αν και εχω ακουσει για καποιες αν παιζει τιποτα να περασουμε ομορφα.. μου αρεσουν οι χοντρουλες... ευχαριστω..
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.440
- Πόντοι
- 34.538
Καινουργιο φρουτο....
Αλλη ξεκωλιαρα....
Αλλη ξεκωλιαρα....
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Οι καθηγητριες Αγγλικων κανουν πολυ καλο σεξ.
Επισκέπτης
Φαίνεται ότι το έχεις ψάξει το θέμα τύπεΟι καθηγητριες Αγγλικων κανουν πολυ καλο σεξ.
Αλλά που να βρω κάποια εδώ στο κωλοχώρι να με μάθει Αγγλικά γιατί όταν ανοίγω το στόμα νομίζεις ότι ομιλεί ο Μίστερ Αλέξης!
Θέλω μια μαντάμ Μέρκελ
Ξέχωρα από την πλάκα θυμόμουν ότι υπήρξα παιδί, γουδί βιολί της 5ης Δημοτικού κι είχα καυλώσει με την κυρία Ρουμπίνη του φροντιστηρίου. Τώρα αυτή θα είναι γύρω στα 70 και θαχει γίνει σκουμπρί
VILLAGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
Οι πιο ξενέρωτες γκόμενες. Ξεχάστε το, ασχοληθείται με άλλο κλάδο. Οι μόνες χειρότερες είναι οι δικαστίνες.
να είστε καλά!
γιατι τυπε λες για τις δικαστινες???
Ριχνω κατι πουτσες σε μια κυρα προεδρος, 33 ετων, και την τελευταια φορα αρχισα να της βαζω και δαχτυλο στην κολοτρυπιδα.
mixalis mixoy
Μέγας
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 949
- Πόντοι
- 3.925
Με τέτοια .... ξεσκίσματα πού να μείνει χρόνος για γράμματαΠαντός ή δικιά μου δασκαλα... Τις έχω πει ότι με καυλώνει να πάει για μάθημα χωρίς εσώρουχο και πήγε βέβαια με μακριά φούστα αλλά πήγε η καυλιτσα μου...Καλά όταν γύρισε εννοείται έγινε χαμός στο σπίτι ξεσκιζομασταν σαν τα γατιά
Κ όμως φιλέ κάνεις λάθος όλα τα καταφέρνουν οι γυναίκες.... Διαβάζει κ πολύ μάλιστα ήταν κ μαθήτρια του 19 βλέπεις! Πως μπορούν πάντως να είναι τόσο κυρίες με τον έξω κόσμο και στο κρεβάτι να γίνονται τόσο πουτανες... Εγώ. Έχω πάθει πλάκα με την δικιά μου αλλά επειδή ξέρει ότι αυτό με καυλώνει απίστευτα το κάνει συνέχεια η καριολιτσα
Babouinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2015
- Like
- 64
- Πόντοι
- 1
Με τέτοια .... ξεσκίσματα πού να μείνει χρόνος για γράμματα
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.838
- Πόντοι
- 19.795
Μια φορα σε μια επαρχια, ανοιξε μια τσατσα ενα τριορωφο μπουρδελο.
Στο πρωτο οροφο εβαλε μανεκεν.
Στο δευτερο εβαλε νοικοκυρες.
Στο τριτο εβαλε δασκαλες.
Στην αρχη ολοι επηγαιναν στα μανεκεν, στο πρωτο οροφο.
Μετα απο ενα διαστημα, παρατησαν τα μανεκεν και αρχισαν να πηγαινουν στις νοικοκυρες.
Στο τελος ομως ολοι αρχισαν να πηγαινουν στο τριτο οροφο, που ηταν οι δασκαλες, και ολοι κολλησαν εκει.
Η τσατσα κοντευε να τρελαθει, γιατι ολοι κολλησαν στις δασκαλες και κανεις δεν πηγαινε, ουτε στα μανεκεν ουτε στις νοικοκυρες.
Τελικα πιανει ενα πελατη και τον ρωταει γιατι πηγαινει μονο στις δασκαλες.
-Κοιτα της λεει αυτος, στην αρχη πηγαινα μονο στα μανεκεν. Δεν λεω ομορφες ητανε, αλλα μολις αρχιζαμε το σεξ μου λεγανε, "προσεχε μη μου χαλασεις το μαλλι", "προσεχε μη μου φυγει το μακιγιαζ", "προσεχε μη μου σκισεις το καλσον"
ε, δεν μπορουσα αλλο.
_Μετα αρχισα να πηγαινω στις νοικοκυρες. Και αυτες καλες ητανε, αλλα μου αρχιζανε "προσεχε μη χυσεις στα σεντονια","προσεχε μην λερωσεις το μαξιλαρι" κλπ. ε, δεν μπορουσα αλλο.
Στο τελος πηγα στις δασκαλες. Αυτες ειναι πολυ καλες, Και οταν τελειωνουμε το σεξ, μου λενε:
-Το εμαθες το μαθημα σου η να το επαναλαβουμε;
Στο πρωτο οροφο εβαλε μανεκεν.
Στο δευτερο εβαλε νοικοκυρες.
Στο τριτο εβαλε δασκαλες.
Στην αρχη ολοι επηγαιναν στα μανεκεν, στο πρωτο οροφο.
Μετα απο ενα διαστημα, παρατησαν τα μανεκεν και αρχισαν να πηγαινουν στις νοικοκυρες.
Στο τελος ομως ολοι αρχισαν να πηγαινουν στο τριτο οροφο, που ηταν οι δασκαλες, και ολοι κολλησαν εκει.
Η τσατσα κοντευε να τρελαθει, γιατι ολοι κολλησαν στις δασκαλες και κανεις δεν πηγαινε, ουτε στα μανεκεν ουτε στις νοικοκυρες.
Τελικα πιανει ενα πελατη και τον ρωταει γιατι πηγαινει μονο στις δασκαλες.
-Κοιτα της λεει αυτος, στην αρχη πηγαινα μονο στα μανεκεν. Δεν λεω ομορφες ητανε, αλλα μολις αρχιζαμε το σεξ μου λεγανε, "προσεχε μη μου χαλασεις το μαλλι", "προσεχε μη μου φυγει το μακιγιαζ", "προσεχε μη μου σκισεις το καλσον"
ε, δεν μπορουσα αλλο.
_Μετα αρχισα να πηγαινω στις νοικοκυρες. Και αυτες καλες ητανε, αλλα μου αρχιζανε "προσεχε μη χυσεις στα σεντονια","προσεχε μην λερωσεις το μαξιλαρι" κλπ. ε, δεν μπορουσα αλλο.
Στο τελος πηγα στις δασκαλες. Αυτες ειναι πολυ καλες, Και οταν τελειωνουμε το σεξ, μου λενε:
-Το εμαθες το μαθημα σου η να το επαναλαβουμε;