Λοιπόν, για τις δασκάλες ισχύει οτι εάν δεν κάνεις κάτι καλά, σε βάζουν να το κάνεις μέχρι να το τελειοποιήσεις!!! Δική μου εμπειρία: Για δύο χρόνια, λόγω δουλειάς, βρισκόμαστε οικογενειακώς σε κάποιο μικρό νησάκι των Κυκλάδων! Η κόρη μου θα πήγαινε στην Α' δημοτικού! Ποτέ , σε αντίθεση με τη σύζυγο, δεν είχα ασχοληθεί με τα σχολεία και τις εκπαιδευτικούς που εκάστοτε είχε η κόρη μου! Ένα μήνα μετα την έναρξη των σχολικών μαθημάτων, κληθήκαμε να παρευρεθούμε στο χώρο του σχολείου, ώστε να συζητήσουμε κάποια προβλήματα που παρουσιάζονταν, λόγω έλλειψης διδακτικού υλικού! Η σύζυγος λεχώνα στον γιο μας, αδυνατούσε να παρευρεθεί! Αναγκαστικά, έπρεπε να πάω εγώ ... Ετοιμάζομαι πολύ προσεγμένα, μιας και λόγω εργασίας μου ήμουν γνωστός στο νησί και κινώ για το σχολειό! Έφτασα πρώτος! Με υποδέχτηκε ένα κουκλί, με πολύ προσεγμένο ντύσιμο, κορμάρα και απόλυτα γελαστό! Τρελάθηκα! Παρέλυσα! Με ρώτησε ποιανού παιδιού γονιός ήμουν! Της είπα και τότε άρχισε να εκθειάζει το παιδί μου με τα καλύτερα λόγια! Ντροπή μου, αλλά εγώ κοιτούσα μόνο το στήθος της ... Αφού μαζεύτηκαν αρκετοί γονείς, συζητώντας, αποφασίσαμε ότι έπρεπε να συγκεντρώσουμε κάποιο ποσό και μαζί με τη δασκάλα και μια επιτροπή που θα επιλέγαμε θα ερχόμασταν Αθήνα να πάρουμε κάποιες προσφορές και να υλοποιήσουμε τις αγορές μας! Δυστυχώς, όμως, κανείς από τους γονείς δεν ήθελε να μπει σε αυτήν τη διαδικασία! Κοιτώντας με, τότε, η δασκάλα μου πρότεινε να πάμε μαζί, μιας και ήμουν από Αθήνα και θα ήξερα καλύτερα τα κατατόπια! Δεν μπορούσα να αρνηθώ ... Ήταν παραπάνω από εμένα! Δύο ημέρες αργότερα, ημέρα Σάββατο μπαίναμε στο πλοίο! Σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού συζητούσαμε συνεχώς, χωρίς να καταλάβουμε πώς πέρασαν 4 ώρες! Όταν κατεβήκαμε από το πλοίο, της πρότεινα να την κεράσω ένα ουζάκι ... Η αρχή της καταστροφής
! Δεν αρνήθηκε ... Το ένα έγιναν 2,3,4,5,6 ...
Τοτε άρχισε να ακουμπάει στον ώμο μου και να μου λέει τα προβλήματα που αντιμετώπιζε κατα καιρούς με τους άντρες , τους συνομίληκους ... Πέρασε αρκετή ώρα έτσι, μέχρι να ξενερώσουμε!!! Στη συνέχεια, σηκωθήκαμε και πήγαμε να τελειώσουμε τη δουλεια για την οποία είχαμε έρθει ... Μας πήρε βράδυ και δεν προλάβαμε το βραδινό πλοίο! Της πρότεινα τότε να παμε στο σπίτι της αδελφής μου, η οποία εργαζόταν στην Αθήνα! Δέχτηκε, μιας και άκουσε ότι και η αδελφή μου θα ήταν εκεί! Φτάσαμε στην περιοχή (νότια προάστια), καταπονημένοι και αμέσως πέσαμε για ύπνο! Εκείνη στο ένα δωμάτιο κι εγώ στο άλλο ... Η αδελφή μου, είχε κανονίσει έξοδο! Μέσα στο βαθύ ύπνο μου, αισθάνομαι κάποιον δίπλα μου ... Ανοίγω τα μάτια μου και τι να δω; Τη δασκάλα ολόγυμνη δίπλα μου να έχει βάλει το χέρι της κάτω από το σεντόνι και να με χαϊδεύει ... Πώς να συγκρατηθώ;;; Την ανεβάζω από πάνω μου, και αρχίζει να τρίβει το υγρό μου .... κι της στον π...τσο μου! Κάτι η καύλα, κάτι ο φόβος μη τυχόν γυρίσει η αδελφή μου δεν άργησα να της τον χώσω ... Μάλιστα, αυτό που με τρέλανε είναι που μου έκανε και υποδείξεις ...!!! Γλύψε με εδώ ... βάλτον μου στον κώλο !!! Μέσα σε μιάμιση ώρα περίπου κάναμε τα πάντα!!! Η ωραιότερη εμπειρία που είχα ποτέ ...!!!