Νέα

Σεξ με καθηγήτριες, νηπιαγωγούς, δασκάλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cyclist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.267
Πόντοι
5.006
το ζητουμενο ειναι το γρηγορα.....

βαλε να δουλεψει και λιγο το μυαλο...αν υφισταται

Αντι να λετε  :jerking: , πειτε καμια σοβαρη ιδεα πως να την γαμησω γρηγορα
στο πρωτο ραντεβού να της λες σε όλα ναι και ο,τι ακριβως θελει να ακουσει...ποτισε την να κανει κεφαλι...παρε και ένα ψευτικο δαχτυλιδι αρραβωνων αν θελει μονο σοβαρες σχεσεις και πηδηξε την το ιδιο βραδυ...μετα μπουχος και μην τον ειδατε τον παναη  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.267
Πόντοι
5.006
Λοιπόν, για τις δασκάλες ισχύει οτι εάν δεν κάνεις κάτι καλά, σε βάζουν να το κάνεις μέχρι να το τελειοποιήσεις!!! Δική μου εμπειρία: Για δύο χρόνια, λόγω δουλειάς, βρισκόμαστε οικογενειακώς σε κάποιο μικρό νησάκι των Κυκλάδων! Η κόρη μου θα πήγαινε στην Α' δημοτικού! Ποτέ , σε αντίθεση με τη σύζυγο, δεν είχα ασχοληθεί με τα σχολεία και τις εκπαιδευτικούς που εκάστοτε είχε η κόρη μου! Ένα μήνα μετα την έναρξη των σχολικών μαθημάτων, κληθήκαμε να παρευρεθούμε στο χώρο του σχολείου, ώστε να συζητήσουμε κάποια προβλήματα που παρουσιάζονταν, λόγω έλλειψης διδακτικού υλικού! Η σύζυγος λεχώνα στον γιο μας, αδυνατούσε να παρευρεθεί! Αναγκαστικά, έπρεπε να πάω εγώ ... Ετοιμάζομαι πολύ προσεγμένα, μιας και λόγω εργασίας μου ήμουν γνωστός στο νησί και κινώ για το σχολειό! Έφτασα πρώτος! Με υποδέχτηκε ένα κουκλί, με πολύ προσεγμένο ντύσιμο, κορμάρα και απόλυτα γελαστό! Τρελάθηκα! Παρέλυσα! Με ρώτησε ποιανού παιδιού γονιός ήμουν! Της είπα και τότε άρχισε να εκθειάζει το παιδί μου με τα καλύτερα λόγια! Ντροπή μου, αλλά εγώ κοιτούσα μόνο το στήθος της ... Αφού μαζεύτηκαν αρκετοί γονείς, συζητώντας, αποφασίσαμε ότι έπρεπε να συγκεντρώσουμε κάποιο ποσό και μαζί με τη δασκάλα και μια επιτροπή που θα επιλέγαμε θα ερχόμασταν Αθήνα να πάρουμε κάποιες προσφορές και να υλοποιήσουμε τις αγορές μας! Δυστυχώς, όμως, κανείς από τους γονείς δεν ήθελε να μπει σε αυτήν τη διαδικασία! Κοιτώντας με, τότε, η δασκάλα μου πρότεινε να πάμε μαζί, μιας και ήμουν από Αθήνα και θα ήξερα καλύτερα τα κατατόπια! Δεν μπορούσα να αρνηθώ ... Ήταν παραπάνω από εμένα! Δύο ημέρες αργότερα, ημέρα Σάββατο μπαίναμε στο πλοίο! Σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού συζητούσαμε συνεχώς, χωρίς να καταλάβουμε πώς πέρασαν 4 ώρες! Όταν κατεβήκαμε από το πλοίο, της πρότεινα να την κεράσω ένα ουζάκι ... Η αρχή της καταστροφής  :pipa1: :pipa1:! Δεν αρνήθηκε ... Το ένα έγιναν 2,3,4,5,6 ...  :2funny: :2funny: Τοτε άρχισε να ακουμπάει στον ώμο μου και να μου λέει τα προβλήματα που αντιμετώπιζε κατα καιρούς με τους άντρες , τους συνομίληκους ... Πέρασε αρκετή ώρα έτσι, μέχρι να ξενερώσουμε!!! Στη συνέχεια, σηκωθήκαμε και πήγαμε να τελειώσουμε τη δουλεια για την οποία είχαμε έρθει ... Μας πήρε βράδυ και δεν προλάβαμε το βραδινό πλοίο! Της πρότεινα τότε να παμε στο σπίτι της αδελφής μου, η οποία εργαζόταν στην Αθήνα! Δέχτηκε, μιας και άκουσε ότι και η αδελφή μου θα ήταν εκεί! Φτάσαμε στην περιοχή (νότια προάστια), καταπονημένοι και αμέσως πέσαμε για ύπνο! Εκείνη στο ένα δωμάτιο κι εγώ στο άλλο ... Η αδελφή μου, είχε κανονίσει έξοδο! Μέσα στο βαθύ ύπνο μου, αισθάνομαι κάποιον δίπλα μου ... Ανοίγω τα μάτια μου και τι να δω; Τη δασκάλα ολόγυμνη δίπλα μου να έχει βάλει το χέρι της κάτω από το σεντόνι και να με χαϊδεύει ... Πώς να συγκρατηθώ;;; Την ανεβάζω από πάνω μου, και αρχίζει να τρίβει το υγρό μου .... κι της στον π...τσο μου! Κάτι η καύλα, κάτι ο φόβος μη τυχόν γυρίσει η αδελφή μου δεν άργησα να της τον χώσω ... Μάλιστα, αυτό που με τρέλανε είναι που μου έκανε και υποδείξεις ...!!! Γλύψε με εδώ ... βάλτον μου στον κώλο !!! Μέσα σε μιάμιση ώρα περίπου κάναμε τα πάντα!!! Η ωραιότερη εμπειρία που είχα ποτέ ...!!!  :wanker: :wanker:

ρε τον μπαγασα

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
στο πρωτο ραντεβού να της λες σε όλα ναι και ο,τι ακριβως θελει να ακουσει...ποτισε την να κανει κεφαλι...παρε και ένα ψευτικο δαχτυλιδι αρραβωνων αν θελει μονο σοβαρες σχεσεις και πηδηξε την το ιδιο βραδυ...μετα μπουχος και μην τον ειδατε τον παναη  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

το πρωτο ραντεβου εγινε. θελω το μινιμουμ χρονο για να την πηδηξω. δεν μπορω να σπαταλαω χρονο για να βγαινω μαζι της. η δικια μου ειναι λαγωνικο....γαμησετα

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
το πρωτο ραντεβου εγινε. θελω το μινιμουμ χρονο για να την πηδηξω. δεν μπορω να σπαταλαω χρονο για να βγαινω μαζι της. η δικια μου ειναι λαγωνικο....γαμησετα

Κοιτα εδω εχεις βγει για βρομοδουλεια απροετοιμαστος. Χρειαζεσαι τουλαχιστον 2ο τηλεφωνο για σιγουρια στην επικοινωνια σου για να μην σε πιασει το λαγονικο, και για να την ψησεις σε καβλομηνηματα οταν εισαι στην δουλεια/ εισαι μονος /εχεις χρονο χωρις να χρειαστει να την ψησεις απο κοντα. Εφοσον εχει γινει το πρωτο ραντεβου χρειαζεσαι λιγο επικικοινωνια να την ψησεις /προετοιμασεις το εδαφος. Εαν το παιξεις καλα και αναλογα και την γκομενα πλεον μπορεις να της κλεισεις και ραντεβου μονο για πηδημα σπιτι της / ξενοδοχειο.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ. Εαν δεν εχεις 2ο τηλεφωνο γαμησεις και φυγεις κανενας δεν σου αποκλειεει τον κινδυνο να σε παιρνει τηλεφωνο οτι ωρα της καβλωσει και εσυ να τρεμεις μν δει την κληση η το μνμ η γκομενα σου. Η γενικα να χρησιμοποιησει οτι πληροφορια εχει για να σε βρει και να σου τα κανει τοσα.

Σε καθε περιπτωση εαν δεν εχεις 2ο τηλεφωνο (που δν το ξερει οτι υπαρχει η σχεση σου) και σε εδνιαφερει η σχεση που εχεις τωρα αστο.

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16

Γερούνδιο ρε Τσιριγκούλη

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294
Θυμάμαι είχαμε στο σχολείο μια δασκάλα μουσικής απίστευτο κομμάτι. Όλοι τη γουστάραμε μέχρι που την είδαμε να δίνει γλωσσόφιλα με τη γκόμενά της στην είσοδο της αυλής. Το ξενέρωμα  :headbang:

dreamtom

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Η μεγάλη μου φαντασίωση (απωθημένο) για χρόνια ήταν η καθηγήτρια των Αγγλικών. Ζουμερή σαραντάρα με καμπύλες και καυτά κόκκινα χείλη. Επίσης φόραγε ένα πολύ καυλωτικό άρωμα. Είχα βαρέσει άπειρες μαλακίες για πάρτη της.

Ntiknik

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2018
Κριτικές
1
Like
81
Πόντοι
0
Ειχα μια δασκαλα παλια καθηγητρια αγγλικων. Τρελη για πηδημα. Καθε φορα που ειχε διαλλειμα απο τα ιδιαιτερα που εκανε και ειχα χρονο ερχοταν σπιτι μου για ξεκαβλωμα. Πολυ δυνατη ξανθια!
Τα εκανε ολα μιλαμε!!! Και γκομενο που ειχε εξακολουθουσε να ερχετε

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.792
Πόντοι
3.506
Πριν από καμμια 15αριά χρόνια είχα για κανα χρόνο ένα μπλέξιμο με μια 28άρα δασκάλα που δίδασκε στην πέμτη δημοτικού σε κάποιο σχολείο των Β.Π. Τότε ήμουνα ακόμα παντρεμένος και τη πήδαγα στα γνωστά χοτέλια της περιοχής. Αγαπημένο σκηνικό: την έστηνα στα τέσσερα απέναντι στο καθρέφτη του δωματίου και όσο τη ξεμούνιαζα της έλεγα να χαζεύει τον εαυτό της και να μου περιγράφει πόσο θα καύλωναν τα μαθητούδια της αν την έβλεπαν να γαμιέται έτσι, και πόσο δυνατά θα τον έπαιζαν αν ήξεραν πόσο μεγάλη τσόντα ήταν. Το τί έλεγε το στόμα της για τα πιτσιρίκια ούτε που το φαντάζεστε... καύλωνε απίστευτα με το σκηνικό και έχυνε σαν τρελλή. Τις σκέφτομαι ακόμα αυτές τις φάσεις και φτιάχνομαι.

Talisker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2019
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
0
Λοιπόν, για τις δασκάλες ισχύει οτι εάν δεν κάνεις κάτι καλά, σε βάζουν να το κάνεις μέχρι να το τελειοποιήσεις!!! Δική μου εμπειρία: Για δύο χρόνια, λόγω δουλειάς, βρισκόμαστε οικογενειακώς σε κάποιο μικρό νησάκι των Κυκλάδων! Η κόρη μου θα πήγαινε στην Α' δημοτικού! Ποτέ , σε αντίθεση με τη σύζυγο, δεν είχα ασχοληθεί με τα σχολεία και τις εκπαιδευτικούς που εκάστοτε είχε η κόρη μου! Ένα μήνα μετα την έναρξη των σχολικών μαθημάτων, κληθήκαμε να παρευρεθούμε στο χώρο του σχολείου, ώστε να συζητήσουμε κάποια προβλήματα που παρουσιάζονταν, λόγω έλλειψης διδακτικού υλικού! Η σύζυγος λεχώνα στον γιο μας, αδυνατούσε να παρευρεθεί! Αναγκαστικά, έπρεπε να πάω εγώ ... Ετοιμάζομαι πολύ προσεγμένα, μιας και λόγω εργασίας μου ήμουν γνωστός στο νησί και κινώ για το σχολειό! Έφτασα πρώτος! Με υποδέχτηκε ένα κουκλί, με πολύ προσεγμένο ντύσιμο, κορμάρα και απόλυτα γελαστό! Τρελάθηκα! Παρέλυσα! Με ρώτησε ποιανού παιδιού γονιός ήμουν! Της είπα και τότε άρχισε να εκθειάζει το παιδί μου με τα καλύτερα λόγια! Ντροπή μου, αλλά εγώ κοιτούσα μόνο το στήθος της ... Αφού μαζεύτηκαν αρκετοί γονείς, συζητώντας, αποφασίσαμε ότι έπρεπε να συγκεντρώσουμε κάποιο ποσό και μαζί με τη δασκάλα και μια επιτροπή που θα επιλέγαμε θα ερχόμασταν Αθήνα να πάρουμε κάποιες προσφορές και να υλοποιήσουμε τις αγορές μας! Δυστυχώς, όμως, κανείς από τους γονείς δεν ήθελε να μπει σε αυτήν τη διαδικασία! Κοιτώντας με, τότε, η δασκάλα μου πρότεινε να πάμε μαζί, μιας και ήμουν από Αθήνα και θα ήξερα καλύτερα τα κατατόπια! Δεν μπορούσα να αρνηθώ ... Ήταν παραπάνω από εμένα! Δύο ημέρες αργότερα, ημέρα Σάββατο μπαίναμε στο πλοίο! Σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού συζητούσαμε συνεχώς, χωρίς να καταλάβουμε πώς πέρασαν 4 ώρες! Όταν κατεβήκαμε από το πλοίο, της πρότεινα να την κεράσω ένα ουζάκι ... Η αρχή της καταστροφής  :pipa1: :pipa1:! Δεν αρνήθηκε ... Το ένα έγιναν 2,3,4,5,6 ...  :2funny: :2funny: Τοτε άρχισε να ακουμπάει στον ώμο μου και να μου λέει τα προβλήματα που αντιμετώπιζε κατα καιρούς με τους άντρες , τους συνομίληκους ... Πέρασε αρκετή ώρα έτσι, μέχρι να ξενερώσουμε!!! Στη συνέχεια, σηκωθήκαμε και πήγαμε να τελειώσουμε τη δουλεια για την οποία είχαμε έρθει ... Μας πήρε βράδυ και δεν προλάβαμε το βραδινό πλοίο! Της πρότεινα τότε να παμε στο σπίτι της αδελφής μου, η οποία εργαζόταν στην Αθήνα! Δέχτηκε, μιας και άκουσε ότι και η αδελφή μου θα ήταν εκεί! Φτάσαμε στην περιοχή (νότια προάστια), καταπονημένοι και αμέσως πέσαμε για ύπνο! Εκείνη στο ένα δωμάτιο κι εγώ στο άλλο ... Η αδελφή μου, είχε κανονίσει έξοδο! Μέσα στο βαθύ ύπνο μου, αισθάνομαι κάποιον δίπλα μου ... Ανοίγω τα μάτια μου και τι να δω; Τη δασκάλα ολόγυμνη δίπλα μου να έχει βάλει το χέρι της κάτω από το σεντόνι και να με χαϊδεύει ... Πώς να συγκρατηθώ;;; Την ανεβάζω από πάνω μου, και αρχίζει να τρίβει το υγρό μου .... κι της στον π...τσο μου! Κάτι η καύλα, κάτι ο φόβος μη τυχόν γυρίσει η αδελφή μου δεν άργησα να της τον χώσω ... Μάλιστα, αυτό που με τρέλανε είναι που μου έκανε και υποδείξεις ...!!! Γλύψε με εδώ ... βάλτον μου στον κώλο !!! Μέσα σε μιάμιση ώρα περίπου κάναμε τα πάντα!!! Η ωραιότερη εμπειρία που είχα ποτέ ...!!!  :wanker: :wanker:

Συνημμένα

• tumblr_n2lg3o697C1qbgu0jo1_500.gif
    tumblr_n2lg3o697C1qbgu0jo1_500.gif
    942,5 KB · Εμφανίσεις: 90

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407