Νέα

Σεξ με καθηγήτριες, νηπιαγωγούς, δασκάλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cyclist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pswlas

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Like
5
Πόντοι
1
Μάγκες φωτό δύσκολο είναι γυναίκα μου και αν βάλω φωτό τον κώλο της με κολάν θα πρέπει να είναι κάπως να μην το καταλάβει η ίδια και θα φαίνονται και άλλα πράγματα από.πισω και ίσως αναγνωριστεί....Και είναι κ δασκάλα!!

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286
Μάγκες φωτό δύσκολο είναι γυναίκα μου και αν βάλω φωτό τον κώλο της με κολάν θα πρέπει να είναι κάπως να μην το καταλάβει η ίδια και θα φαίνονται και άλλα πράγματα από.πισω και ίσως αναγνωριστεί....Και είναι κ δασκάλα!!

giant_snake_by_ironmaster99-d37ehdi.jpg

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Όταν πήγαινα γυμνάσιο και έμενα Θεσσαλονίκη, μου έκανε ιδιαίτερα μαθήματα μια φοιτήτρια φιλολογίας. Ήταν μια πανέμορφη ξανθιά 19χρονη πιπίνα και την έλεγαν Σούλα. Μιλάμε είχα φάει τρελό κόλλημα μαζί της και φορούσε ένα άρωμα που με τρέλαινε πραγματικά! Το δωμάτιο μου μύριζε από το άρωμα της για ώρες! Πριν έρθει για μάθημα έκανα σενάρια στο μυαλό μου πως να της την πέσω και ποτέ δεν είχα το θάρρος να κάνω εκείνο το βήμα! Αν είχα τότε τα σημερινά μυαλά και τις εμπειρίες, θα της είχα ρίξει πολλούς κρεμπιέδες  :wanker:! Άρε Σούλα ακόμα σε θυμάμαι  :-*

pswlas

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Like
5
Πόντοι
1
Δεν είναι ψέματα μαγκες....Δεν ξέρω αν είστε παντρεμένοι αλλά οι γυναίκες είναι πολύ δυπροσωπες και καριολες... Σας λέω η δικιά μου στο κρεβάτι κάνει πράγματα τρελά και λέει και ζητάει αλλά από κει κ πέρα κυρία... Απλά αν της ζητήσω κάτι που θα με καυλώσει θα το κανει..Όπως να βγει χωρίς εσώρουχο κλπ... Όσο για τις φωτό επειδή δεν γουσταρει είναι δύσκολο..

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Όταν πήγαινα γυμνάσιο και έμενα Θεσσαλονίκη, μου έκανε ιδιαίτερα μαθήματα μια φοιτήτρια φιλολογίας. Ήταν μια πανέμορφη ξανθιά 19χρονη πιπίνα και την έλεγαν Σούλα. Μιλάμε είχα φάει τρελό κόλλημα μαζί της και φορούσε ένα άρωμα που με τρέλαινε πραγματικά! Το δωμάτιο μου μύριζε από το άρωμα της για ώρες! Πριν έρθει για μάθημα έκανα σενάρια στο μυαλό μου πως να της την πέσω και ποτέ δεν είχα το θάρρος να κάνω εκείνο το βήμα! Αν είχα τότε τα σημερινά μυαλά και τις εμπειρίες, θα της είχα ρίξει πολλούς κρεμπιέδες  :wanker:! Άρε Σούλα ακόμα σε θυμάμαι  :-*

Ειναι σιγουρο οτι θα σου καθοταν τυπε?

taraxias

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2006
Κριτικές
8
Like
19
Πόντοι
1
μου χει τυχει 2 φορες παλια, λιγα χρονια μικροτερη μου,ηταν 23-24 δασκαλα δημοτικου, γνωριζομασταν χρονια μεσο ιντερνετ τσατ κ ειχαμε βρεθει 1-2 φορες σε meeting απο το τσατ. Στο σεξ ηταν ηφαιστειο μπορω να πω, πρεπει να χυνε κα8ε 5 λεπτα....καλα της το δωσα να το παρει στο χερι κι ολας, μιας που την τοτε περιοδο, ημουν επαρχια, μακρια απο τη γυναικα και με πολλες καυλες. Οποτε πιστευεω μου κατσε καλα κ το timing. απο τοτε τιποτα αλλο...βλεπω ομως την συνοδο του σχολικου που ναι και βρεφονηπιαγωγος, πιπινι και θελω να της τον βαλω επι τοπου..χαχαχαχ

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
Τόσο διάσημο κωλο εχει η δικιά σου που θα την αναγνωρισουμε απο πίσω; μηπως εχει γράψει πολλα χιλιόμετρα και ειναι τόσο γνωστός ο κωλος της; :knockinb: :2on1:

pswlas

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Like
5
Πόντοι
1
Τόσο διάσημο κωλο εχει η δικιά σου που θα την αναγνωρισουμε απο πίσω; μηπως εχει γράψει πολλα χιλιόμετρα και ειναι τόσο γνωστός ο κωλος της; :knockinb: :2on1:
Δεν μπορώ να ξέρω τι έχει γράψει... Γτ όπως είπα ήταν και 2 χρόνια σε νησίονη τής...

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Ειναι σιγουρο οτι θα σου καθοταν τυπε?
Σίγουρο! Χάρης στο συγκεκριμένο θρεντ ξύπνησαν οι παλιές μνήμες μου με την φιλολογο και την έψαξα και την βρήκα. Τελικά είναι ακόμη μόνη και δεν έχει παιδιά! Βέβαια έχει σπάσει λίγο, αλλά είναι μιλφάρα με τα όλα της! Σιγά σιγά θα χωθώ, αλλά ποιος πάει Θεσσαλονίκη να γαμήσει  :S

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Σίγουρο! Χάρης στο συγκεκριμένο θρεντ ξύπνησαν οι παλιές μνήμες μου με την φιλολογο και την έψαξα και την βρήκα. Τελικά είναι ακόμη μόνη και δεν έχει παιδιά! Βέβαια έχει σπάσει λίγο, αλλά είναι μιλφάρα με τα όλα της! Σιγά σιγά θα χωθώ, αλλά ποιος πάει Θεσσαλονίκη να γαμήσει  :S
Θεσσαλονικη ειμαι τωρα
στειλε fb :sunglasses:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Tυπε μου η φωτο που ανεβασα στις ''γυμνες φωτο απο γκομενες/γυναικες''
σε καθηγητρια γυμναστικης ανηκει
Ως αναπληρωτρια δουλευε κ σε δημοτικα και σε λυκεια :grin:

pswlas

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Like
5
Πόντοι
1
Tυπε μου η φωτο που ανεβασα στις ''γυμνες φωτο απο γκομενες/γυναικες''
σε καθηγητρια γυμναστικης ανηκει
Ως αναπληρωτρια δουλευε κ σε δημοτικα και σε λυκεια :grin:
Φιλέ καλά έκανες αλλά εμένα είναι γυναίκα μ και δεν θέλω να την ξεφτυλισω αν αναγνωριστεί από κάποιον... Εγώ απλά έγραψα για να ανταλλάξουμε απόψεις σχετικά με το πόσο πουτανια έχουν μέσα τους οι γυναίκες!! Και πόσο καυλωμενες είναι πολλές φορές!! Φαντάσου ότι εμένα μου είπε ότι μία φορά που βγήκε χωρίς εσώρουχο ακουμπούσε τα μουνόχειλα της στην καρέκλα που καθόταν και καυλώνε...

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286
τυπε τι ειδος ειναι :think:

το ειδος "Δενείναιψέματαμαγκες...."
του γεννους "lewmalakious gia na ediposiasw xwris logo"
ευδοκιμει σε ολα τα μηκοι και τα πλατοι αυτης της μικρης νησιοτικης-ορεινης χωρας.
τα τελευταια χρονια δε με την οικονομικη κριση τεινει να μας εχει ζαλισει λιγο παραπανω.

υγ ειμαστε κατοικοι μιας χωρας που ολοι εχουμε μαμησει τα παντα αλλα καθομαστε με μια τσοντα πλεον σπιτι γιατι ειμαστε υπερανω

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
ευδοκιμει σε ολα τα μηκοι και τα πλατοι αυτης της μικρης νησιοτικης-ορεινης χωρας.
τα τελευταια χρονια δε με την οικονομικη κριση τεινει να μας εχει ζαλισει λιγο παραπανω.

υγ ειμαστε κατοικοι μιας χωρας που ολοι εχουμε μαμησει τα παντα αλλα καθομαστε με μια τσοντα πλεον σπιτι γιατι ειμαστε υπερανω
:thumbsup:

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Mitharadir

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
Η δικιά μου η κοπέλα/δεύτερη ξαδέρφη μου που είναι 19 και σπουδάζει καθηγήτρια μαθηματικών κάνει τρομερό σεξ την πηδαω τέλεια!Bdsm μόνο δεν δοκιμασαμε αλλά σύντομα ελπίζω να την δεσω κιόλας να την φιμωσω να την πηδηξω και με bdsm τρομερό θα ήταν!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom