You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ με καθηγήτριες, νηπιαγωγούς, δασκάλες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα cyclist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 112
- Εμφανίσεις 26K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
peinasmenos_lukos2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 195
- Πόντοι
- 286
Μάγκες φωτό δύσκολο είναι γυναίκα μου και αν βάλω φωτό τον κώλο της με κολάν θα πρέπει να είναι κάπως να μην το καταλάβει η ίδια και θα φαίνονται και άλλα πράγματα από.πισω και ίσως αναγνωριστεί....Και είναι κ δασκάλα!!
Erotiaris26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 171
- Πόντοι
- 376
Όταν πήγαινα γυμνάσιο και έμενα Θεσσαλονίκη, μου έκανε ιδιαίτερα μαθήματα μια φοιτήτρια φιλολογίας. Ήταν μια πανέμορφη ξανθιά 19χρονη πιπίνα και την έλεγαν Σούλα. Μιλάμε είχα φάει τρελό κόλλημα μαζί της και φορούσε ένα άρωμα που με τρέλαινε πραγματικά! Το δωμάτιο μου μύριζε από το άρωμα της για ώρες! Πριν έρθει για μάθημα έκανα σενάρια στο μυαλό μου πως να της την πέσω και ποτέ δεν είχα το θάρρος να κάνω εκείνο το βήμα! Αν είχα τότε τα σημερινά μυαλά και τις εμπειρίες, θα της είχα ρίξει πολλούς κρεμπιέδες ! Άρε Σούλα ακόμα σε θυμάμαι :-*
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
τυπε τι ειδος ειναι
Τι ειναι το σταρ86;
Συνάδελφος, Αίσωπος...!
Δεν είναι ψέματα μαγκες....Δεν ξέρω αν είστε παντρεμένοι αλλά οι γυναίκες είναι πολύ δυπροσωπες και καριολες... Σας λέω η δικιά μου στο κρεβάτι κάνει πράγματα τρελά και λέει και ζητάει αλλά από κει κ πέρα κυρία... Απλά αν της ζητήσω κάτι που θα με καυλώσει θα το κανει..Όπως να βγει χωρίς εσώρουχο κλπ... Όσο για τις φωτό επειδή δεν γουσταρει είναι δύσκολο..
VILLAGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
Όταν πήγαινα γυμνάσιο και έμενα Θεσσαλονίκη, μου έκανε ιδιαίτερα μαθήματα μια φοιτήτρια φιλολογίας. Ήταν μια πανέμορφη ξανθιά 19χρονη πιπίνα και την έλεγαν Σούλα. Μιλάμε είχα φάει τρελό κόλλημα μαζί της και φορούσε ένα άρωμα που με τρέλαινε πραγματικά! Το δωμάτιο μου μύριζε από το άρωμα της για ώρες! Πριν έρθει για μάθημα έκανα σενάρια στο μυαλό μου πως να της την πέσω και ποτέ δεν είχα το θάρρος να κάνω εκείνο το βήμα! Αν είχα τότε τα σημερινά μυαλά και τις εμπειρίες, θα της είχα ρίξει πολλούς κρεμπιέδες ! Άρε Σούλα ακόμα σε θυμάμαι :-*
Ειναι σιγουρο οτι θα σου καθοταν τυπε?
μου χει τυχει 2 φορες παλια, λιγα χρονια μικροτερη μου,ηταν 23-24 δασκαλα δημοτικου, γνωριζομασταν χρονια μεσο ιντερνετ τσατ κ ειχαμε βρεθει 1-2 φορες σε meeting απο το τσατ. Στο σεξ ηταν ηφαιστειο μπορω να πω, πρεπει να χυνε κα8ε 5 λεπτα....καλα της το δωσα να το παρει στο χερι κι ολας, μιας που την τοτε περιοδο, ημουν επαρχια, μακρια απο τη γυναικα και με πολλες καυλες. Οποτε πιστευεω μου κατσε καλα κ το timing. απο τοτε τιποτα αλλο...βλεπω ομως την συνοδο του σχολικου που ναι και βρεφονηπιαγωγος, πιπινι και θελω να της τον βαλω επι τοπου..χαχαχαχ
napoleonV1
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 69
- Like
- 8.010
- Πόντοι
- 24.436
Τόσο διάσημο κωλο εχει η δικιά σου που θα την αναγνωρισουμε απο πίσω; μηπως εχει γράψει πολλα χιλιόμετρα και ειναι τόσο γνωστός ο κωλος της;Μάγκες φωτό δύσκολο είναι γυναίκα μου και αν βάλω φωτό τον κώλο της με κολάν θα πρέπει να είναι κάπως να μην το καταλάβει η ίδια και θα φαίνονται και άλλα πράγματα από.πισω και ίσως αναγνωριστεί....Και είναι κ δασκάλα!!
Δεν μπορώ να ξέρω τι έχει γράψει... Γτ όπως είπα ήταν και 2 χρόνια σε νησίονη τής...Τόσο διάσημο κωλο εχει η δικιά σου που θα την αναγνωρισουμε απο πίσω; μηπως εχει γράψει πολλα χιλιόμετρα και ειναι τόσο γνωστός ο κωλος της;
Erotiaris26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 171
- Πόντοι
- 376
Σίγουρο! Χάρης στο συγκεκριμένο θρεντ ξύπνησαν οι παλιές μνήμες μου με την φιλολογο και την έψαξα και την βρήκα. Τελικά είναι ακόμη μόνη και δεν έχει παιδιά! Βέβαια έχει σπάσει λίγο, αλλά είναι μιλφάρα με τα όλα της! Σιγά σιγά θα χωθώ, αλλά ποιος πάει Θεσσαλονίκη να γαμήσει :SΕιναι σιγουρο οτι θα σου καθοταν τυπε?
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Θεσσαλονικη ειμαι τωραΣίγουρο! Χάρης στο συγκεκριμένο θρεντ ξύπνησαν οι παλιές μνήμες μου με την φιλολογο και την έψαξα και την βρήκα. Τελικά είναι ακόμη μόνη και δεν έχει παιδιά! Βέβαια έχει σπάσει λίγο, αλλά είναι μιλφάρα με τα όλα της! Σιγά σιγά θα χωθώ, αλλά ποιος πάει Θεσσαλονίκη να γαμήσει :S
στειλε fb
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Tυπε μου η φωτο που ανεβασα στις ''γυμνες φωτο απο γκομενες/γυναικες''Μάγκες φωτό δύσκολο είναι γυναίκα μου και αν βάλω φωτό τον κώλο της με κολάν θα πρέπει να είναι κάπως να μην το καταλάβει η ίδια και θα φαίνονται και άλλα πράγματα από.πισω και ίσως αναγνωριστεί....Και είναι κ δασκάλα!!
σε καθηγητρια γυμναστικης ανηκει
Ως αναπληρωτρια δουλευε κ σε δημοτικα και σε λυκεια
Erotiaris26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 171
- Πόντοι
- 376
Δεν δέχεται άτομα που δεν ξέρει. Και εμένα δεν δέχτηκε και αναγκαστικά της έστειλα στο viberΘεσσαλονικη ειμαι τωρα
στειλε fb
Φιλέ καλά έκανες αλλά εμένα είναι γυναίκα μ και δεν θέλω να την ξεφτυλισω αν αναγνωριστεί από κάποιον... Εγώ απλά έγραψα για να ανταλλάξουμε απόψεις σχετικά με το πόσο πουτανια έχουν μέσα τους οι γυναίκες!! Και πόσο καυλωμενες είναι πολλές φορές!! Φαντάσου ότι εμένα μου είπε ότι μία φορά που βγήκε χωρίς εσώρουχο ακουμπούσε τα μουνόχειλα της στην καρέκλα που καθόταν και καυλώνε...Tυπε μου η φωτο που ανεβασα στις ''γυμνες φωτο απο γκομενες/γυναικες''
σε καθηγητρια γυμναστικης ανηκει
Ως αναπληρωτρια δουλευε κ σε δημοτικα και σε λυκεια
peinasmenos_lukos2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 195
- Πόντοι
- 286
τυπε τι ειδος ειναι
το ειδος "Δενείναιψέματαμαγκες...."
του γεννους "lewmalakious gia na ediposiasw xwris logo"
ευδοκιμει σε ολα τα μηκοι και τα πλατοι αυτης της μικρης νησιοτικης-ορεινης χωρας.
τα τελευταια χρονια δε με την οικονομικη κριση τεινει να μας εχει ζαλισει λιγο παραπανω.
υγ ειμαστε κατοικοι μιας χωρας που ολοι εχουμε μαμησει τα παντα αλλα καθομαστε με μια τσοντα πλεον σπιτι γιατι ειμαστε υπερανω
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
ευδοκιμει σε ολα τα μηκοι και τα πλατοι αυτης της μικρης νησιοτικης-ορεινης χωρας.
τα τελευταια χρονια δε με την οικονομικη κριση τεινει να μας εχει ζαλισει λιγο παραπανω.
υγ ειμαστε κατοικοι μιας χωρας που ολοι εχουμε μαμησει τα παντα αλλα καθομαστε με μια τσοντα πλεον σπιτι γιατι ειμαστε υπερανω
txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.790
- Πόντοι
- 496
Mitharadir
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Η δικιά μου η κοπέλα/δεύτερη ξαδέρφη μου που είναι 19 και σπουδάζει καθηγήτρια μαθηματικών κάνει τρομερό σεξ την πηδαω τέλεια!Bdsm μόνο δεν δοκιμασαμε αλλά σύντομα ελπίζω να την δεσω κιόλας να την φιμωσω να την πηδηξω και με bdsm τρομερό θα ήταν!