Junis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 42
- Πόντοι
- 6
[size=15pt]Χωρίς συνταγή δεν υφίσταται η ύπαρξη του ΕΞΤΡΑΔΙΞ... [/size]καλά αν νομίζεις ότι θα πάρεις την συνταγή έτσι απλά είσαι γελασμένος
[size=15pt]Χωρίς συνταγή δεν υφίσταται η ύπαρξη του ΕΞΤΡΑΔΙΞ... [/size]καλά αν νομίζεις ότι θα πάρεις την συνταγή έτσι απλά είσαι γελασμένος
[size=15pt]Χωρίς συνταγή δεν υφίσταται η ύπαρξη του ΕΞΤΡΑΔΙΞ... [/size]
Εγώ μόνο ένα παραδέχομαι που έκανε σεξ ακάποτο με Call-girl..
Της είπε "Στο επόμενο break που θα κάνεις (συνήθως κάνουνε κάθε τόσο αποχή για λίγο καιρό) θέλω να πάμε μαζί ένα πρωϊνό να κάνουμε και οι δύο αναλύσεις γενικές για τα πάντα, μέχρι το βράδυ να βγουν τα αποτελέσματα και να το περάσουμε μαζί. Με σεξ όλη νύχτα ακάποτο και χύσιμο μέσα στο μουνί"
Αυτό και έγινε αλλά ο τύπος έδωσε κάνα 800άρι θυμάμαι (αναλύσεις και των 2, hotel, χάπι της επόμενης μέρας και δωράκι στην Τάνα)..
ΥΓ. Δεν λέω περισσότερα γιατί η κοπέλα δουλεύει σε γραφείο.. ο τύπος πρέπει να την έχει πάρει πάνω από 10 φορές και είναι τακτικός της..
Της είπε "Στο επόμενο break που θα κάνεις (συνήθως κάνουνε κάθε τόσο αποχή για λίγο καιρό) θέλω να πάμε μαζί ένα πρωϊνό να κάνουμε και οι δύο αναλύσεις γενικές για τα πάντα, μέχρι το βράδυ να βγουν τα αποτελέσματα και να το περάσουμε μαζί. Με σεξ όλη νύχτα ακάποτο και χύσιμο μέσα στο μουνί"
Αυτό και έγινε αλλά ο τύπος έδωσε κάνα 800άρι θυμάμαι (αναλύσεις και των 2, hotel, χάπι της επόμενης μέρας και δωράκι στην Τάνα)..
ΥΓ. Δεν λέω περισσότερα γιατί η κοπέλα δουλεύει σε γραφείο.. ο τύπος πρέπει να την έχει πάρει πάνω από 10 φορές και είναι τακτικός της..
Τι παραδεχεσαι ρε φιλε? Οτι εδωσε 800 ευρω για μια σαχλαμαρα?
Άμα έχεις λεφτά για πέταμα και δεν βλέπεσαι αυτά κάνεις
εγω δεν μπορω να καταλαβω πως ενα Θεμα...που κανονικα επρεπε να ειχε κλεισει σε 4-5 ποστ με ενα ξερο "ΟΧΙ, ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ" (σορρυ για τα κεφαλαια) εχει φτασει στις 20 σελιδες.
διπλοκαποτάκιας ?
τυπε καταλαβαινουμε εμείς, εσυ δεν χρειάζεται, πήγαινε να κοιμηθείς ήσυχα. ..εγω δεν μπορω να καταλαβω πως ενα Θεμα...που κανονικα επρεπε να ειχε κλεισει σε 4-5 ποστ με ενα ξερο "ΟΧΙ, ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ" (σορρυ για τα κεφαλαια) εχει φτασει στις 20 σελιδες.
μην σου πω και τριπλο για να κοιμόμαστε ησυχοι ολοι τα βραδια μας
τυπε καταλαβαινουμε εμείς, εσυ δεν χρειάζεται, πήγαινε να κοιμηθείς ήσυχα. ..
Φιλαρακο το ΑΚΑ στην ελλαδα ειναι παρανομο. Δεν ξερω τι ισχυει στη γερμανια αλλα στην Ελλαδα ειναι παρανομο.
Βεβαια δεν ξεχναμε οτι και πολλα αλλα πραγματα ειναι παρανομα εδω και μια χαρα δουλευουν.
Ομως το να ανοιγεις thread με στοχο να μαζεψεις ολες οσες κανουν κατι τυπικα παρανομο δεν ειναι και τοσο καλη ιδεα. Γιατι απλα δινεις μαζεμενες ολες τις εργσζομενες του χωρου που δινουν το Ακα στα στρουμφακια που το site σιγουρα το παρακολουθουν.
Ειναι αλλο πραγμα να ισχυριζεται σποραδικα και ασχετα καποιος οτι πηρε ενα παρανομο εξτραδακι ( που μπορει να ειναι και μουφα ) και αλλο να συμφωνουν 15 ατομα οτι η ταδε το δινει ΑΚΑ.
Παντως αν και ειχα σκεφτει δεκαδες λογους για να μεταναστευσει κανεις απο την Ελλαδα το συγκεκριμενο δεν τον ειχα σκεφτει.
Προκειται για κλασικη περιπτωση lapsus calami.
Για τα ακάποτα έχω μετανιώσει πολύ ό,τι και να πω λίγο είναι.Βασικά αμα το έχεις το ακάποτο το κάνεις αλλά παιδιά είναι μεγάλη μαλακία.Δεν αξίζει να ρισκάρεις για καμία βρώμα.
Ακάποτο είναι φανταστείτε το σα να τρως σκουληκιασμένο χάμπουργκερ και να λες δε θα κολλήσω σκουλήκια.Γενικά πρέπει να βλέπετε τις γκόμενες σαν αηδιαστικές πηγές νοσημάτων αλλά πρέπει πρώτα να την πατήσεις για να το καταλάβεις.
ολα αυτα ακα?Λοιπόν. Όποιος δεν κάνει ρομαντικό γαμησι, δεν ξέρει τι χάνει. Σε μια ώρα εχυσα μέσα 3 φορές. Έδινε και κωλο αλλά είπα να μην αυξήσω τις πιθανότητες να κολλήσω τίποτα. Πριν το σεξ, είδα τα χαρτιά της. Εξετάσεις κτλ. Όλα λειτουργούν νόμιμα και με σεβασμό στον πελάτη και στην δημόσια υγεία. Αυτά.
Λοιπόν. Όποιος δεν κάνει ρομαντικό γαμησι, δεν ξέρει τι χάνει. Σε μια ώρα εχυσα μέσα 3 φορές. Έδινε και κωλο αλλά είπα να μην αυξήσω τις πιθανότητες να κολλήσω τίποτα. Πριν το σεξ, είδα τα χαρτιά της. Εξετάσεις κτλ. Όλα λειτουργούν νόμιμα και με σεβασμό στον πελάτη και στην δημόσια υγεία. Αυτά.