Νέα

Σεξ με call girl χωρίς καποτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kamenosentelws
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 307
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
[size=15pt]Χωρίς συνταγή δεν υφίσταται η ύπαρξη του ΕΞΤΡΑΔΙΞ... [/size]  :2funny:  :2funny:  :2funny:

η συνταγή του ΕΞΤΡΑΔΙΞ είχε γραφτεί στο νήμα ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΞΤΡΑΔΑΚΙΑ
ένα νήμα που έγραφαν αληθινοί χύστες...

Εδώ πέρα είναι ένα μείγμα Spielberg & Andersen

:orchestra: :orchestra: :orchestra:

Larisseos4

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
3
Like
20
Πόντοι
1
Εγώ μόνο ένα παραδέχομαι που έκανε σεξ ακάποτο με Call-girl..

Της είπε "Στο επόμενο break που θα κάνεις (συνήθως κάνουνε κάθε τόσο αποχή για λίγο καιρό) θέλω να πάμε μαζί ένα πρωϊνό να κάνουμε και οι δύο αναλύσεις γενικές για τα πάντα, μέχρι το βράδυ να βγουν τα αποτελέσματα και να το περάσουμε μαζί. Με σεξ όλη νύχτα ακάποτο και χύσιμο μέσα στο μουνί"

Αυτό και έγινε αλλά ο τύπος έδωσε κάνα 800άρι θυμάμαι (αναλύσεις και των 2, hotel, χάπι της επόμενης μέρας και δωράκι στην Τάνα)..

ΥΓ. Δεν λέω περισσότερα γιατί η κοπέλα δουλεύει σε γραφείο.. ο τύπος πρέπει να την έχει πάρει πάνω από 10 φορές και είναι τακτικός της..

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056

Της είπε "Στο επόμενο break που θα κάνεις (συνήθως κάνουνε κάθε τόσο αποχή για λίγο καιρό) θέλω να πάμε μαζί ένα πρωϊνό να κάνουμε και οι δύο αναλύσεις γενικές για τα πάντα, μέχρι το βράδυ να βγουν τα αποτελέσματα και να το περάσουμε μαζί. Με σεξ όλη νύχτα ακάποτο και χύσιμο μέσα στο μουνί"

Αυτό και έγινε αλλά ο τύπος έδωσε κάνα 800άρι θυμάμαι (αναλύσεις και των 2, hotel, χάπι της επόμενης μέρας και δωράκι στην Τάνα)..

ΥΓ. Δεν λέω περισσότερα γιατί η κοπέλα δουλεύει σε γραφείο.. ο τύπος πρέπει να την έχει πάρει πάνω από 10 φορές και είναι τακτικός της..

Άμα έχεις λεφτά για πέταμα και δεν βλέπεσαι αυτά κάνεις  :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Τι παραδεχεσαι ρε φιλε? Οτι εδωσε 800 ευρω για μια σαχλαμαρα?

Larisseos4

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
3
Like
20
Πόντοι
1
Τι παραδεχεσαι ρε φιλε? Οτι εδωσε 800 ευρω για μια σαχλαμαρα?

όχι φίλε με παρεξήγησες..

το παραδέχομαι πηγαίνει σε όσους γράφουν περί αρρώστιας.. αυτός ήταν βλάκας αλλά νομίζω έκανε όσο πιο safe σεξ μπορούσε.. γιατί αυτή έκανε break για 2 βδομάδες και μαζί βρέθηκαν μετά από 10 μέρες αποχής της..

Larisseos4

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
3
Like
20
Πόντοι
1

Άμα έχεις λεφτά για πέταμα και δεν βλέπεσαι αυτά κάνεις  :2funny: :2funny: :2funny:

χαχα αυτό ακριβώς τύπε του είπα κι εγώ.. (το λεφτά για πέταμα..)

αν και έχει ψηλή θέση και μισθό γύρω στα 4 χιλιάρικα άρα "στα @@ μου" ήταν η απάντηση του..

αλίμονο σε εμάς λέω εγώ που εγώ προσωπικά όταν δεν έχω γκόμενα ψάχνω υπολογιστικές για να δω αν βγαίνει ο μήνας αν πάω με τάνα..  :grin:

mix_pap1456

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2016
Κριτικές
2
Like
21
Πόντοι
0
εγω δεν μπορω να καταλαβω πως ενα Θεμα...που κανονικα επρεπε να ειχε κλεισει σε 4-5 ποστ με ενα ξερο "ΟΧΙ, ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ" (σορρυ για τα κεφαλαια) εχει φτασει στις 20 σελιδες.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
εγω δεν μπορω να καταλαβω πως ενα Θεμα...που κανονικα επρεπε να ειχε κλεισει σε 4-5 ποστ με ενα ξερο "ΟΧΙ, ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ" (σορρυ για τα κεφαλαια) εχει φτασει στις 20 σελιδες.

διπλοκαποτάκιας ?

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
τυπε καταλαβαινουμε  εμείς, εσυ δεν χρειάζεται, πήγαινε να κοιμηθείς ήσυχα. ..

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Οι λεφταδες που γαμανε τις επωνυμες της showbiz , με ταριφες 5Κ ως 20Κ , για βραδια ολοκληρα η βδομαδες,
τις γαμανε με καποτα ; Δε νομιζω ...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Φιλαρακο το ΑΚΑ στην ελλαδα ειναι παρανομο. Δεν ξερω τι ισχυει στη γερμανια αλλα στην Ελλαδα ειναι παρανομο.

Βεβαια δεν ξεχναμε οτι και πολλα αλλα πραγματα ειναι παρανομα εδω και μια χαρα δουλευουν.

Ομως το να ανοιγεις thread με στοχο να μαζεψεις ολες οσες κανουν κατι τυπικα παρανομο δεν ειναι και τοσο καλη ιδεα. Γιατι απλα δινεις μαζεμενες ολες τις εργσζομενες του χωρου που δινουν το Ακα στα στρουμφακια που το site σιγουρα το παρακολουθουν.

Ειναι αλλο πραγμα να ισχυριζεται σποραδικα και ασχετα καποιος οτι πηρε ενα παρανομο εξτραδακι ( που μπορει να ειναι και μουφα ) και αλλο να συμφωνουν 15 ατομα οτι η ταδε το δινει ΑΚΑ.

Παντως αν και ειχα σκεφτει δεκαδες λογους για να μεταναστευσει κανεις απο την Ελλαδα το συγκεκριμενο δεν τον ειχα σκεφτει. :2funny: :2funny:

Για τα ακάποτα έχω μετανιώσει πολύ ό,τι και να πω λίγο είναι.Βασικά αμα το έχεις το ακάποτο το κάνεις αλλά παιδιά είναι μεγάλη μαλακία.Δεν αξίζει να ρισκάρεις για καμία βρώμα.
Ακάποτο είναι φανταστείτε το σα να τρως σκουληκιασμένο χάμπουργκερ και να λες δε θα κολλήσω σκουλήκια.Γενικά πρέπει να βλέπετε τις γκόμενες σαν αηδιαστικές πηγές νοσημάτων αλλά πρέπει πρώτα να την πατήσεις για να το καταλάβεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
:2funny:
Προκειται για κλασικη περιπτωση lapsus calami.  :2funny:

Οντως οι μόνες που δέχονται στανταρ κατούρημα κάνουν πάντα γλυφοκώλι και μπορεί να δεχτούν να τις χέσεις ή να γαμηθούν με σκύλο είναι οι Πολωνέζες.Γενικά γουστάρουν τα male dominations όπς λένε.Ουκρανέζα ή Τσέχα πολύ δυσκολότερα να δεχτεί χέσιμο μερικές Ρωσίδες το δέχονται και μπορεί να φάνε και τα σκατά σου αλλά είναι στα πλαίσια του ρωσικού εξτρεμαλισμού η γκόμενα τα δίνει όλα για εσένα γίνεται θυσία στις επιθυμίες σου.Υπάρχει ένας όρος για αυτό στη ρωσική γλώσσα.
Αν πεις βέβαια σε Ελληνίδα μωρό μου θέλω να κάψω τα βυζιά σου,να σε γαμήσει σκύλος ή να φας τα σκατά μου δεν μπορώ να φανταστώ τι θα επακολουθήσει.Αλλά στις Σλάβες έχεις δικαίωμα να λες τα πάντα είσαι άρχοντας.
Είναι και αυτές κάπως τρελιάρες τίποτα δεν τους φαίνεται περίεργο από τα αντρικά και γυναικεία βίτσια.

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
Για τα ακάποτα έχω μετανιώσει πολύ ό,τι και να πω λίγο είναι.Βασικά αμα το έχεις το ακάποτο το κάνεις αλλά παιδιά είναι μεγάλη μαλακία.Δεν αξίζει να ρισκάρεις για καμία βρώμα.
Ακάποτο είναι φανταστείτε το σα να τρως σκουληκιασμένο χάμπουργκερ και να λες δε θα κολλήσω σκουλήκια.Γενικά πρέπει να βλέπετε τις γκόμενες σαν αηδιαστικές πηγές νοσημάτων αλλά πρέπει πρώτα να την πατήσεις για να το καταλάβεις.

Τύπε έβγαλες χολή αλλά είπες την αλήθεια!  :hi:

Ακόμα και η πιο αθώα γκόμενα μπορεί να στην φέρει..

OP
OP
K

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Λοιπόν. Όποιος δεν κάνει ρομαντικό γαμησι, δεν ξέρει τι χάνει. Σε μια ώρα εχυσα μέσα 3 φορές. Έδινε και κωλο αλλά είπα να μην αυξήσω τις πιθανότητες να κολλήσω τίποτα. Πριν το σεξ, είδα τα χαρτιά της. Εξετάσεις κτλ. Όλα λειτουργούν νόμιμα και με σεβασμό στον πελάτη και στην δημόσια υγεία. Αυτά.

tzakomo

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Like
142
Πόντοι
1
Λοιπόν. Όποιος δεν κάνει ρομαντικό γαμησι, δεν ξέρει τι χάνει. Σε μια ώρα εχυσα μέσα 3 φορές. Έδινε και κωλο αλλά είπα να μην αυξήσω τις πιθανότητες να κολλήσω τίποτα. Πριν το σεξ, είδα τα χαρτιά της. Εξετάσεις κτλ. Όλα λειτουργούν νόμιμα και με σεβασμό στον πελάτη και στην δημόσια υγεία. Αυτά.
ολα αυτα ακα?

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456

Πρέπει να πας και εσύ για εξέταση τώρα.  :vomit:

:s&m_1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom