Νέα

SEX ΜΕ 2 ΓΥΝΑΙΚΕΣ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MARIOS32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
http://[URL unfurl="true"]www.salamina.gr/Portals/0/%CE%A3%CE%97%CE%9C%CE%91%20%CE%9A%CE%91%CE%A0%CE%97.jpg[/img[/URL]] ;D

τυπε μια φορα ειχαν βαλει μια νεαρη πουτανα
μια μερα μονο
μετα καταλαβαν το λαθος τους ;D
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
τυπε αυτα δεν ειναι επαγγελματικα πραγματα,εαν η γυναικα εχει ακομα δοντια,δεν εχει χαρη το γαμισι

γεροντολαγνειες type ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
M

MARIOS32

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
2.070
Πόντοι
3.415
Πραγματικα δεν καταλαβαινω τι παιζει .... ίσως επειδη είμαι άσχετος με τα στούντιο . Ζητάω κάτι συγκεκριμένο και στο φορουμ μου απαντατε αλλα ντάλα ...και οκ , αλλα ρωταω 3-4 κυριες πριβε απο στουντιο και μου λενε έλα απο δω , το ίδιο έγινε όταν πήρα τηλέφωνο . Να πάω απο κει να κάνω τι; Αφου τα περισσότερα έχουν 1 κοπέλα ανα βάρδια ! Επίσης αν πάω και έχουν 2 κοπελες αλλα έχει πλακώσει και κόσμος τι θα κάνουμε ; Είναι τόσο δύσκολο να μου πουν όπως λένε και τα cg " φίλε τόσο είναι η ώρα αν θες πάρε τηλεφωνο 2 ώρες πριν να το κανονίσουμε ..." Αφου ζηταω συγκεκριμένα πράγματα
2 κοπέλες
1 ώρα
όσες εκτωνώσεις
όχι ανωμαλίες
οχι πρωκτικο
πιπα χωρις πρφυλακτικο
και να μην συχαινετε η μια την άλλη , οπότε να το γλύφουν μαζί και οταν το βγάλω απο το νιμου της μιας να μπορω με το ίδιο προφυλακτικο να μπω στην άλλη

γιατι δηλαδη θα πρέπει να φύγω απο το καματερο και να παρω σβάρνα όλα τα στούντιο ;
Αν θέλει κάποια ας μου πει
" φιλε αυτο που ζητας το κάνει το ζευγάρι μαρια-αννα στο στουντιο.... και κοστιζει ..... , αν τα έχεις τα λεφτα και θες παρε ενα τηλ στο....... 5 ώρες πιο νωρις να το κανονισουμε"

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
Πραγματικα δεν καταλαβαινω τι παιζει .... ίσως επειδη είμαι άσχετος με τα στούντιο . Ζητάω κάτι συγκεκριμένο και στο φορουμ μου απαντατε αλλα ντάλα ...και οκ , αλλα ρωταω 3-4 κυριες πριβε απο στουντιο και μου λενε έλα απο δω , το ίδιο έγινε όταν πήρα τηλέφωνο . Να πάω απο κει να κάνω τι; Αφου τα περισσότερα έχουν 1 κοπέλα ανα βάρδια ! Επίσης αν πάω και έχουν 2 κοπελες αλλα έχει πλακώσει και κόσμος τι θα κάνουμε ; Είναι τόσο δύσκολο να μου πουν όπως λένε και τα cg " φίλε τόσο είναι η ώρα αν θες πάρε τηλεφωνο 2 ώρες πριν να το κανονίσουμε ..." Αφου ζηταω συγκεκριμένα πράγματα
2 κοπέλες
1 ώρα
όσες εκτωνώσεις
όχι ανωμαλίες
οχι πρωκτικο
πιπα χωρις πρφυλακτικο
και να μην συχαινετε η μια την άλλη , οπότε να το γλύφουν μαζί και οταν το βγάλω απο το νιμου της μιας να μπορω με το ίδιο προφυλακτικο να μπω στην άλλη

γιατι δηλαδη θα πρέπει να φύγω απο το καματερο και να παρω σβάρνα όλα τα στούντιο ;
Αν θέλει κάποια ας μου πει
" φιλε αυτο που ζητας το κάνει το ζευγάρι μαρια-αννα στο στουντιο.... και κοστιζει ..... , αν τα έχεις τα λεφτα και θες παρε ενα τηλ στο....... 5 ώρες πιο νωρις να το κανονισουμε"
τα στουντιο δε δουλευουνε με ραντεβου  πρεπει να πας απο κει να ξηγηθεις αναγκαστικα

OP
OP
M

MARIOS32

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
2.070
Πόντοι
3.415
και τι νοημα εχει? αν ειναι μια κοπελα και εγω θελω 2?
αν μου ζητησουν ενα ποσο αστρονομικο ? δηλαδη να πάρω την μηχανη και να ανεβοκατεβω ολη την αττικη?
ε , τοτε παω κρεολι , κλεινω και 2 αστερια  ( οπως τις παλιες καλες εποχες που λεφτα υπηρχαν) και τελοσ

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
και τι νοημα εχει? αν ειναι μια κοπελα και εγω θελω 2?
αν μου ζητησουν ενα ποσο αστρονομικο ? δηλαδη να πάρω την μηχανη και να ανεβοκατεβω ολη την αττικη?
ε , τοτε παω κρεολι , κλεινω και 2 αστερια  ( οπως τις παλιες καλες εποχες που λεφτα υπηρχαν) και τελοσ

και ακομα καθεσαι?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom