Επισκέπτης
Κερδίζεις το επόμενο μανικιούρ - πεντικιούρ εάν πεις ποιός είπε ότι η "Κύπρος κείται μακράν".
Ο Καραμανλης το '74. Ευκολακι, αν και ακυρη η προκληση γιατι θα μπορουσα καλλιστα να το γουγλαρω.
Κερδίζεις το επόμενο μανικιούρ - πεντικιούρ εάν πεις ποιός είπε ότι η "Κύπρος κείται μακράν".
Αυτό σαν ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΗΓΚ μοιάζει!
Έχετε γαμηθεί στο σπαμάρισμα και μια πληροφορία πως θα τη βγάλει ο νέος..
Όχι, δεν ήταν και τόσο μακριά το γαμώνησ... εεεεεεεεε, η μεγαλόνησος. Αλλά μαυρίλα λεμεεεεεεεεεεεεεεεε
ο νεος να παει πρωτα λιγο μαγειρια,καλλιοπες ,αναφορες ,σκοπετακια κλπ και μετα που μου θελει και να γαμησει ακομη δεν μπηκε....Έχετε γαμηθεί στο σπαμάρισμα και μια πληροφορία πως θα τη βγάλει ο νέος..
Τελικα τα αδερφια μας μας λατρευουν
Ήταν αμοιβαία η λατρεία, λατρεία μου... :-*
Ε μα σύντροφοι!Πιάστε δούλεια!
Μέχρι τώρα μόνο σκασκούλης κλαιεί επειδή την πάτησε και πήγε θητεία!Εσείς οι πιο έμπειροι!Πείτε! Πως να πάρει εύκολα ένα Ι5 , πως μπορεί να το παίξει αντιρρησίας συνείδησης
ναι ξερω. Τεσπα πα να μπανισω κανα ΕΛΔΥΚαριο
την αποτυχία σας να βρείτε μια δουλειά.
Ήταν αμοιβαία η λατρεία, λατρεία μου... :-*
Ειχα φτασει σε σημειο να λεω γιατι δεν εμεινα κοσοβο
Νάτσε, τα κλωνάρια θέλουν κλάδεμα...
Δύσκολη αυτή η κατάσταση. Μαλατσία κάναμε.
Κατ' εμέ τους χρωστάμε. Εάν μας μισούν, ιδιαίτερα αυτοί που έμεναν Β. Κύπρο και τελικά έφυγαν από τα σπίτια τους, μόνο δίκιο έχουν...
με αυτό το εργαλείο σε κουρέψαν θύμα όταν παρουσιάστηκες για την θητεία;
Νάτσε, τα κλωνάρια θέλουν κλάδεμα...
Ενώ εσείς πχ είχατε μια σκασίλα για την Κύπρο ε;
Ναι, μόνο που γι' αυτό φταίνε κάποιοι σούπερ ντούπερ γουάο πατριώτες (τα παιδιά του φοίνικα)
προψες ενα γελοίο κλωνο-νικ (klasemouta) έκανε ντουετάκι μ' ενα εδώ παρόν ξεπουπουλιασμένο μέλος ....
μέχρι που εξαϋλώθηκε!
σήμερα ένα φρέσκο επίσης γελοίο κλωνο-νικ (xoseta) κανει ντουετάκι με το ίδιο μέλος....
τυχαίο;