skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
What?
Δεν σε έπιασα...
Τί ακροβώς δεν έπιασες?
What?
Δεν σε έπιασα...
Μπουλάκο, εγώ ήμουν λοχίας στην ΕΛΔΥΚ και κάτι χοντρομπαλάδες σαν κι εσένα τους έστελνα πίσω αδυνατισμένους...
Μπουλάκο, εγώ ήμουν λοχίας στην ΕΛΔΥΚ και κάτι χοντρομπαλάδες σαν κι εσένα τους έστελνα πίσω αδυνατισμένους...
Δεν πήρε από τη σειρά μου για Ελ.Δυ.Κ...
ρε κλαπαρχιδα ετσι εξηγουντε τα κολητιλικια με τον περσονοπλεζουρα. κανατε αλλαξοκωλιες στην κυπρο και γινατε κολληταρια. και μη με ξανα πεις χοντρο για να μη σε
Ωχχχχ!
Τώρα θα επέμβουν οι πορνόπαποι, οι σκασκάδες (που είναι ήδη εδώ) και οι συν αυτοις...
Εμ είσαι κοιμήσακας και εσύ.
Το σινάφι σου το I5 για πλάκα το παίζει.Μπορούσες επίσης να είσαι ένας αντιρρησίας συνείδησης.Εμ χαζούλη σε πιάσανε κοροίδο πάλι ε;
Κωλόφαρδε...
(Ειδικότητα?)
ΤΟΥΡΚΥΚ οχι ΕΛΔΥΚ
Βy the way στην ΕΛΔΥΚ πολυ χλυδα...ρε μαγκες ουτε σε ξενοδοχειο 5* να εισασταν...Αυτη δεν ειναι θητεια
Χλίδα μεν... μαυρίλα δε. Πολύ σω. βε. και όχι μόνο...
Όχι ρε! Τότενες ήμουν εκπαιδευτής στο Πεύκο!
Πυρομαχικά, εκρηκτικά κι έτσι.
Εάν θέλεις για τίποτε τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον του ελληνοφωνου καπιταλιστικού κράτους, έχω κονέ να σε εφοδιάσω
Πςςςςςςςςςςςςς
Να πέ και παί κυρ δεκανέα??
Μην θυμώνεις.Την συμπαράσταση μας έχεις που πιάστηκες κοροίδο και έκανες την θητεία σου
Λοχίας!
50 η ταρίφα!
Και πάντα έπεφτα μαζί με αυτούς που έριχνα!
Κορόιδα ήταν αυτοί που με πήγαν εκεί και με έμαθαν πράγματα που δεν θα έπρεπε...
Λοχίας!
50 η ταρίφα!
Και πάντα έπεφτα μαζί με αυτούς που έριχνα!
Από πότε έχεις να τη δεις ρε χοντρέ που θες και να γαμήσεις?