Νέα

Σεξ και στρατός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dieyoung
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 335
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΨΑΜΕ ΤΗ ΔΑΔΑ
ΣΕ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΟΡΓΗ
ΜΙΑ ΝΕΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ

Y.Γ.Aυτό το σημείο δηλώνει επεκτατικές τάσεις-βλέψεις ή είναι η ιδέα μου;;; :cheesy:

κοίτα κάτσε πρώτα να υπογράψεις ως μέλος και μετά θα σου πω. :cheesy:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Ζόλη την έκανα  :sleeping:

καλό βράδυ σε όλους

Επισκέπτης
κοίτα κάτσε πρώτα να υπογράψεις ως μέλος και μετά θα σου πω. :cheesy:
Μεταξύ μας αντικειμενικά,ο επεκτατισμός αν σου πετύχει μια χαρά είναι για την χώρα σου (το πρόβλημα είναι για τις άλλες)!!! ;)

O Xίτλερ πάντως έφτασε πολύ κοντά....

Δες εδώ: ( Ο Χίτλερ πέθανε σε βαθυά γεράματα; :o).

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

Συνημμένα

• SANY0229.jpg
    SANY0229.jpg
    84,2 KB · Εμφανίσεις: 45

todoris1979

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
68
Πόντοι
1
ΦΙΛΕ ΠΗΓΕΝΑΙ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙΣ ΝΑ ΓΑΜΑΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΩΡΑ. ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΘΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΙΠΤΙΤΖΑΔΙΚΟ. Η ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΙ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ BACKSTAGE ME 30-40 ΕΥΡΩ

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Σήμερα απολύθηκα να καταθέσω την γνώμη μου για το θέμα σεξ-στρατός. Κατα βάση δεν θα γαμάς. Γκόμενα αν εχεις θα φας κέρατο.Δεν μιλάμε τώρα για αεροπορίες και ναυτικά και τρελά βύσματα 10 εξω μια μέσα. Καλα θα είναι να σου κάτσει να είσαι κοντά σε πόλη και να βγαίνεις εκεί εξοδούχος αλλα συνήθως σε τέτοιες πόλεις που υπάρχει στρατός οι γκόμενες και οι σερβιτόρες σε κόβουν απο χιλιόμετρα και κατα βάση σνομπάρουνε και γυρνάς τον πέζεις στο στρατόπεδο. Επίσης οι καφετέριες γεμίζουν ψωλαρία αναφορά λόχου θυμίζει το καφέ για χαβαλέ καλή φάση για να ψήσεις κανα μουνί δύσκολο. Αρα σου μένουν οι ΑΔΕΙΕΣ σου και τα ΔΝ σου. Όσες περισσότερες πάρεις (πέρα απο τισ 15 κανονική) ΤΟΣΟ περισσότερο θα γαμής.Σε επαγγελματίες αλλά και αν έχης καμιά καβάτζα.Καλύτερη και πιο ασφαλής λύση και με μεγαλύτερη ποικιλία επαγγελματίες. Επίσης αν σου τύχη να μείνεις για καιρό κάνα φυλάκιο κ εκεί ζόρικα τα πράματα.Γκόμενα σχέση δεν αξίζει να χης το μόνο που θα σου ήταν χρίσιμη ήταν σε περίοδο βαρεμάρας να μιλάτε να λέτε 10 μαλακίες . Τζάμπα θα σε καβλώση βέβαια και δεν πρόκειται να την γαμήσης απο χιλιόμετρα μακριά οπότε πάλι η παλάμη θα γνωρίση μέρες δόξας. Κύπρος πολύ καλή περίπτωση για πουτάνες. Εχεις και το 300αρι , 287 για την ακρίβεια αν δεν έχεις και άλλα πάθη τσιγάρα ποτά πολύυυ φαι θα ευχαριστηθείς καλό μουνί σε ξενοδοχεία σε καλές τιμές. Εννοείται υπάρχουν και τα τυχερά μπορή να σου τύχη κάτι στρατό που έξω τοσα χρόνια δεν σου έτυχε και εννοείται μακριά απο χαζο - συναισθηματισμούς με γκόμενα που τα χεις εξω στην πολιτική ζωή γιατί θα τρως το κέρατο και θα σπάζεσε αν το πέρνης στα σοβαρά και μετά άντε τσάπισε, τραβα σκοπιά η περίπολο και καθάρισε χέστρα με τέτοια ψυχολογία !!

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Στο στρατό γάμησα ελάχιστες φορές, όσες κατέβηκα Αθήνα για άδεια, και φυσικά όλες σε μπουρδέλο.

poulieros

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Like
62
Πόντοι
1
Η καλύτερη λύση εγώ πιστεύω είναι το τρελόχαρτο. Ο στρατός έτσι όπως είναι δεν προσφέρει τίποτα απολύτως. Όταν βγείς δεν έχεις μάθει καν να κρατάς όπλο στα χέρια σου, απο σκοποβολή τίποτα, και συνήθως βγαίνεις με χειρότερη φυσική κατάσταση από αυτή που είχες όταν μπήκες. Δε μπορώ να διανοηθώ κάποιος που δεν ξέρει σκοποβολή τι θα πάει να κάνει στον πόλεμο. Και σε όλα αυτά συν ότι θα έχεις τον κάθε κομπλεξικό βλάχο να σε διατάζει επειδή απλά έτυχε να έχει καλό βύσμα και να του έχουν δώσει κάποια θέση.

kolaraki_gia_olous

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2019
Like
4
Πόντοι
0
εγω παλι εχω τεραστια εμπειρια σε αρβυλα κ ολες τις στολες ολα αυτα τα χρονια ...
πολυ καταπιεση δυστυχως εχουν αυτα τα ατομα(ενστολοι) κ ξερω μοναδικα πλεον τι θελουν κ πως στο πηδημα κ τη περιποιηση ...
στο στρατο τωρα αν κ δεν ειμαι θυληπρεπεις επειθα στελεχοι κ φανταρους κατα καιρους να τους γλυφω ποδια ιδιαιτερα βραδυνες ωρες οταν εβγαιναν οι αρβυλες πριν το ντους ...
οι περισσοτεροι ηθελαν σα τρελοι να τους γλυψω ποδια
καποιοι ζηταγαν κ πιπουλες ... λιγοι πηδουσαν κ λογικο οι στρειτ δε πηδανε ευκολα πουστη ....
τη περιοδο εκεινη θυμαμαι μια μονιμη ποδαριλα να εχω στη μυτη μου...
εποχες που λησμονω ακομα κ σημερα .... :)

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
962
Πόντοι
86
Σώμα εφοδιασμού μεταφορών στην Κω τι παίζει;

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.