Νέα

Σεξ έξω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ghostrider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Γειά σε όλους τους συναγωνιστές. Έχω καιρό να λογκάρω.

Τον τελευταίο καιρό υπάρχει μεγάλη οικονομική στενότητα και δεν μπορώ να ξοδεύω σε ξενοδοχεία. Τώρα που έχει φτιάξει ο καιρός θέλω να βρω κανένα παρκάκι πχ στο κέντρο της Αθήνας για να γαμάω τις γκόμενες που γνωρίζω κατά καιρούς. Αν έχετε να προτείνετε κανένα μέρος θα το εκτιμούσα πολύ. Ευχαριστώ.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616

Τον τελευταίο καιρό υπάρχει μεγάλη οικονομική στενότητα και δεν μπορώ να ξοδεύω σε ξενοδοχεία. Τώρα που έχει φτιάξει ο καιρός θέλω να βρω κανένα παρκάκι πχ στο κέντρο της Αθήνας για να γαμάω τις γκόμενες που γνωρίζω κατά καιρούς. Αν έχετε να προτείνετε κανένα μέρος θα το εκτιμούσα πολύ. Ευχαριστώ.

Φίλε,για 20-30€ μην το ρισκάρεις να πας σε παρκάκια.Εκτός αν δεν αγαπάς τη ζωή σου,και δε σέβεσαι την κοπέλα που θα έρθει μαζί σου.Αν δεν έχεις λεφτά,παίξε μόνος σου,αλλά μακρυά από πάρκα κλπ.Θέλεις να φας ξύλο και να δεις την κοπέλα να την βιάζουν;Ή να βιάσουν κι εσένα;Έξω να αποφεύγεις και το κατούρημα!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Φίλε,για 20-30€ μην το ρισκάρεις να πας σε παρκάκια.Εκτός αν δεν αγαπάς τη ζωή σου,και δε σέβεσαι την κοπέλα που θα έρθει μαζί σου.Αν δεν έχεις λεφτά,παίξε μόνος σου,αλλά μακρυά από πάρκα κλπ.Θέλεις να φας ξύλο και να δεις την κοπέλα να την βιάζουν;Ή να βιάσουν κι εσένα;Έξω να αποφεύγεις και το κατούρημα!

σωστος

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Παρκο? Πρεπει οποσδηποτε να ειναι παρκο?
Ξερω κατι καλες παιδικες χαρες!  :tooth:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16

μεγαλε καλυτερα να μην πηγαινεις,γιατι αλλιως θα βρεθεις και εσενα και την γκομενα να σας παρτουζονουν καμια 10 πακιστανοι,και μετα δυσκολα τα πραγματα.

Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Υπαρχουν περιοχες αρκετες αλλα κεντρο να το αποφευγεις. Καλυτερα σε αλλες περιοχες. Εγω ξερω ΒΠ διαφορες περιοχες σκοτεινες κτλ αλλα κοντα σε σπιτια , αν αυτο σου δινει καποια ασφαλεια. Παντως καλυτερα σε αμαξι αν εχεις σε αυτα τα μερη. Το τελειως outdoor δεν το συνιστω ουτε εκει

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
πλατεια συνταγματος μετα τις 22.00,ακριβως πισω απο τους τσολιαδες...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
πλατεια συνταγματος μετα τις 22.00,ακριβως πισω απο τους τσολιαδες...
Εχουν σφαιρες στο οπλο(m1 garand ειναι? δεν εχω πλησιασει ποτε κοντα...) οι τσολιαδες ή δεν θα εισαι ασφαλης ουτε εκει??? :rolleyes:

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1

file otan to paris apofasi na me fonaksis na kano mati

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Υπάρχουν μέρη πίσω από την Γλυφάδα,πίσω από Καλλιθέα-Τζιτζιφιές, με σχετική κάλυψη (όσο βέβαια γίνεται με τόσο κόσμο).
Είχα βρει κάρτα ξενοδοχείου ημιδιαμονής 15 ευρώ οι 4 ώρες (αν κάνεις έρευνα αγοράς μπορεί να έχει τέτοιες τιμές ακόμη, δεν θυμάμαι όνομα όμως).

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Σπιτάκι δεν έχεις άστεγος,είσαι;;;;!!!! :grin:
Tόσο πολύ σε συναρπάζει το έξω που δεν φοβάσαι τους κινδύνους;;;!!! :think:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Δεν λεω ...φαση εχει που και που το λιγακι παρακινδυνευμενο το ρισκο....
ανεβαζει την αδρεναλινη......Αλλα μια , στο τοσο.....Εσυ θελειs να το κανειs καθεστωs....Αν το βαλειs "παγια" στη ζωη σου καποια στιγμη θα κληθειs να πληρωσειs τα τσουχτερα "κοινοχρηστα"

OP
OP
G

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Τλκ μάλλον θα κανονίσω ξενοδοχείο. Γνωρίζω πολλά μέρη κοντά στο σπίτι μου που είναι πολύ ασφαλή και δοκιμασμένα αλλά η κοπέλα μένει μακρυά και πρέπει να βρισκόμαστε κέντρο.

Μπορεί να της πω ότι είναι τα γενέθλια μου για να πληρώσει αυτή το δωμάτιο.  ;)

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616

:jerking: :jerking: :jerking:

Να της πεις καλύτερα να πληρώσει τα μισά.Αν και μπορεί να το κάνει από μόνη της.Αυτό που σκέφτηκες είναι μαλακία.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
...γκόμενες που γνωρίζω κατά καιρούς.....Αν ειναι πολλες συμφερει να νοικιασεις διαμερισμα.Και μια συμβουλη!η καλυτερη κρεμα για τα χερια ειναι η νιβεα......

Επισκέπτης
Aμα η γκομενα ειναι παρτουζιαρα στειλε pm.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.338
Πόντοι
8.645
Τλκ μάλλον θα κανονίσω ξενοδοχείο. Γνωρίζω πολλά μέρη κοντά στο σπίτι μου που είναι πολύ ασφαλή και δοκιμασμένα αλλά η κοπέλα μένει μακρυά και πρέπει να βρισκόμαστε κέντρο.

Eισαι λιγο γυφτος εδω που τα λεμε.

Ξερω ενα γαματο παρκαρκι στην περιοχη μου που παω τον σκυλο μου να ζευγαρωσει, υπαρχει ο κινδυνος βεβαια να κολλησετε τσιμπουρια.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

αντε εσυ εισαι εντελως και τελειως ζαβλαμας.
η κοπελια σου πως δεχτηκε να κανει σεξ εξω?????? :huh:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.708
Πόντοι
19.485

Και προσοχή στα πουρνάρια! Σοβαρεψουουουου!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom