Νέα

Σεξ χωρίς προφύλαξη- η γυναικεία οπτική!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stunt
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
23/10/2006 12:40:14
"PsyCho : 
Eσύ μιλάς για μαλάκες άντρες.Όχι για νορμάλ.Αλλάζει το θέμα εδώ.Πάμε σ'άλλες αναλύσεις μετά.Όποιος δε δέχεται να φοράει προφυλακτικό,έπρεπε να απαγχωνίζεται σε πλατείες για παραδειγματισμό.Ευχαριστώ."

χμμμμ.... :) :) :) :) :)

PSyCho_BiTCh

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Δουλειά δεν είχαμε και ψάχναμε πάλι το cosmoforum φίλτατε?

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Εγώ πάλι ρε γαμώτο γιατί τυχαίνω σε γκόμενες (όχι πουτάνες, τουλάχιστον όχι στα χαρτιά στην ψυχή το συζητάμε) που γουστάρουν σεξ χωρίς προφυλακτικό και μάλιστα χωρίς να τις ξέρω καλά;Και επιμένουν παρακαλώ μάλλον όχι γιατί γουστάρουν χύσια κλπ κλπ αλλά την γυμνή αίσθηση του πέους στο μουνί τους

OP
OP
S

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Δουλειά δεν είχαμε και ψάχναμε πάλι το cosmoforum φίλτατε?

σας ευχαριστω που το πρωτο σας μηνυμα απευθυνεται σε μενα φιλτατη "ψυχοπαθη σκυλα" (ατυχης μεταφραση του...nickname σας)!
αγγιξαμε καποια ευαισθητη χορδη σας μηπως; χαιρομαι παντως που εσεις ειστε και επισημο μελος στο παρον site προφανως απο επαγγελματικο ενδιαφερον!!! ;) ;) ;) :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
S

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Εγώ πάλι ρε γαμώτο γιατί τυχαίνω σε γκόμενες (όχι πουτάνες, τουλάχιστον όχι στα χαρτιά στην ψυχή το συζητάμε) που γουστάρουν σεξ χωρίς προφυλακτικό και μάλιστα χωρίς να τις ξέρω καλά;Και επιμένουν παρακαλώ μάλλον όχι γιατί γουστάρουν χύσια κλπ κλπ αλλά την γυμνή αίσθηση του πέους στο μουνί τους

ακριβως φιλε Βανζελ...και οχι μονο στο μουνι τους βεβαιως βεβαιως! βλεπουν να θελεις να χρησιμοποιησεις προφυλακτικο μερικες μερικες και σε
θεωρουν ....ανωμαλο που επιχειρει να τους στερησει την απολυτη ηδονη! (βεβαια στις συζητησεις τους αν ΔΕΝ χρησιμοποιησεις προφυλαξη εισαι για φτυσιμο και για..ηλεκτρικη καρεκλα)!

Παντως ψηφιζω προφυλαξη ακομη και με πλαστικη κουκλα, οι καιροι ειναι πονηροι ακομη και με τις γκομενες που λιωνουν για μας (και κερνανε και κονδυλωματα αμα λαχει, οπως διαπιστωνουμε και απο σχετικο thread εδω!)

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Εχω ενα αδερφακι 16 χρονων!Το σεξ στις ηλικιες που γαμαει κοπελιτσες 14-20 νομιζω που συζηταμε καταλαβενεται τι μου λεει οτι πολυ λιγες ειναι αυτες που βαζουν προφυλακτικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αφου επαθα σοκ με αυτο που μου ειπε!Μου λεει κ το αλλο οτι ειναι καλυτερα χωρις προφυλακτικο!
Που παει αυτη η νεολαια?Και εγω φυσικα γνωριζω τετοιες περιπτωσεις που κοπελες που την πρωτη φορα που γαμιομαστε δεν θελουν προφυλακτικο αλλα σε συγκριση με τις πιο μικρες ηλικιες που ασχολειται ο αδερφος το φαινομενο τις μη χρησης προφυλακτικου εχει παρει επικυνδυνα μετρα!
Ή κανω λαθος?

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Εχω ενα αδερφακι 16 χρονων!Το σεξ στις ηλικιες που γαμαει κοπελιτσες 14-20 νομιζω που συζηταμε καταλαβενεται τι μου λεει οτι πολυ λιγες ειναι αυτες που βαζουν προφυλακτικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αφου επαθα σοκ με αυτο που μου ειπε!Μου λεει κ το αλλο οτι ειναι καλυτερα χωρις προφυλακτικο!
Που παει αυτη η νεολαια?Και εγω φυσικα γνωριζω τετοιες περιπτωσεις που κοπελες που την πρωτη φορα που γαμιομαστε δεν θελουν προφυλακτικο αλλα σε συγκριση με τις πιο μικρες ηλικιες που ασχολειται ο αδερφος το φαινομενο τις μη χρησης προφυλακτικου εχει παρει επικυνδυνα μετρα!
Ή κανω λαθος?
και ποιος να μιλησει στους πιτσιρικαδες? στα σχολεια μιλανε για το επος του 21 αντι να βαλουν μαθημα σεξουαλικης διαπεδαγωγησης, ενω οι γονεις και ειδικα οι πατεραδες, ξεχνουν οτι στην ηλικια του 16χρονου γιου τους ειχαν τις τρελλες καυλες και τους ειχε ρεψει η  :jerking:.
αυτα ξερουν οι μικροι, αυτα βλεπουν στις τσοντες, αυτα κανουν..

Ma.Prw.

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
και ποιος να μιλησει στους πιτσιρικαδες? στα σχολεια μιλανε για το επος του 21 αντι να βαλουν μαθημα σεξουαλικης διαπεδαγωγησης, ενω οι γονεις και ειδικα οι πατεραδες, ξεχνουν οτι στην ηλικια του 16χρονου γιου τους ειχαν τις τρελλες καυλες και τους ειχε ρεψει η  :jerking:.
αυτα ξερουν οι μικροι, αυτα βλεπουν στις τσοντες, αυτα κανουν..

Σωστός ο παίχτης. Δεδομένου όμως ότι όλοι γνωρίζουν τι μαλακία βαράει το Υπουργείο Παιδείας, θεωρώ πως είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ευθύνη των γονιών να μαθαίνουν στα παιδιά κάποια (τουλάχιστον) βασικά πράγματα γύρω από το sex και να μην στρουθοκαμηλίζουν. Οι εποχές που στα 17 ακόμα δεν είχαν δει ούτε γάμπα έχουν περάσει και πολλοί γονείς δεν το καταλαβαίνουν.

PSyCho_BiTCh

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
1
Πόντοι
0
σας ευχαριστω που το πρωτο σας μηνυμα απευθυνεται σε μενα φιλτατη "ψυχοπαθη σκυλα" (ατυχης μεταφραση του...nickname σας)!
αγγιξαμε καποια ευαισθητη χορδη σας μηπως; χαιρομαι παντως που εσεις ειστε και επισημο μελος στο παρον site προφανως απο επαγγελματικο ενδιαφερον!!! ;) ;) ;) :2funny: :2funny: :2funny:

Έτσι ακριβώς! Οι μικρές χαρές της ζωής που μας προσφέρονται από ψυχοπαθείς σκύλες είναι οι καλύτερες αγαπητέ!
Ναι η αλήθεια είναι αυτή: από καθαρά επαγγελματικό ενδιαφέρον! Ζωολόγος βλέπετε? (ευθυμήσαμε κι απόψε)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Eσύ σκυλίτσα τι χαρές της ζωής μπορείς να προσφέρεις;

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Σκυλίτσα πρέπει να γίνεις πιο σαφής. Ας πούμε ο γκόμενος κάθε πότε αλλάζει; Και όταν λες όλες εννοείς και πρωκτικό, ποδολαγνεία, χύσιμο στη μάπα, μπουκάκε κ.ο.κ.;

PSyCho_BiTCh

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Σκυλίτσα πρέπει να γίνεις πιο σαφής. Ας πούμε ο γκόμενος κάθε πότε αλλάζει; Και όταν λες όλες εννοείς και πρωκτικό, ποδολαγνεία, χύσιμο στη μάπα, μπουκάκε κ.ο.κ.;
Ναι όλα! Ενδιαφέρεσαι για την συχνότητα αλλαγής του εκάστοτε? Να πάρεις νούμερο και να περιμένεις στην ουρά μαζί με τους 345 πριν από εσένα. Κι υπομονή? ακόμα βρίσκομαι σε μονοψήφιο.

OP
OP
S

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Έτσι ακριβώς! Οι μικρές χαρές της ζωής που μας προσφέρονται από ψυχοπαθείς σκύλες είναι οι καλύτερες αγαπητέ!
Ναι η αλήθεια είναι αυτή: από καθαρά επαγγελματικό ενδιαφέρον! Ζωολόγος βλέπετε? (ευθυμήσαμε κι απόψε)

σπουδασατε ζωοολογια σκυλιτσα αλλα εξασκειτε το αρχαιοτερο των επαγγελματων;; ενδιαφερον!!!!

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Οι μικρές χαρές της ζωής που μας προσφέρονται από ψυχοπαθείς σκύλες είναι οι καλύτερες αγαπητέ!

Ναι αλλά οι πραγματικές χαρές της ζωής είναι αλλού αγαπητή και όχι σε σκύλες, ξέκωλα, πουτάνες και πουτανάκια (με βούλα ή χωρίς). Καλά και αυτά αλλά το νόημα της ζωής είναι αλλού...πάντως όχι στο να βρίσκω γκομενίτσες - ξεκωλάκια των μπουζουκιών ή του κάθε club για να γαμιούνται μαζί μου και όχι μόνο (ή να μου πέρνουν πίπα στην τουαλέτα όχι βέβαια από έρωτα ή ανάγκη αλλά για να κάνουν μαγκιά). Κατάντια! Η γυναίκα σήμερα!

OP
OP
S

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Ναι όλα! Ενδιαφέρεσαι για την συχνότητα αλλαγής του εκάστοτε? Να πάρεις νούμερο και να περιμένεις στην ουρά μαζί με τους 345 πριν από εσένα. Κι υπομονή? ακόμα βρίσκομαι σε μονοψήφιο.

οταν τα κανει η σκυλα-ζωολογος ολα εννοουμε ολα (με τον γκομενο της εξ αριστερων φυσικα!!! γαβ!!!) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• bitch.jpg
    bitch.jpg
    38,5 KB · Εμφανίσεις: 52

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Σιγά μην είναι πόρνη. Καμία από το cosmopolitan θα είναι και αυτή και θέλει να "δείξει χαρακτήρα" στο site.

Περι ζωολογίας επίσης δεν δικαιούται να μιλάει η σύγχρονη ανεξάρτητη γυναίκα: Πιό ανάγωγες, κομπλεξικές, αυθάδεις και εγωίστριες γυναίκες δεν υπήρξαν πότε στο παρελθόν. Και αν εσείς είχατε καλές εμπειρίες μαγκιά σας. Εγώ όμως δεν είχα. Μιλάω για τις δικές μου εμπειρίες. Αν εσύ μας λές ότι είσαι ζωολόγος (εννοώντας ότι όλοι οι άντρες είναι ζώα) εγώ τότε με βάση τις δικές μου εμπειρίες τι να πω ότι είμαι κτηνη-ιατρός θηλυκών ζώων; Έλεος!!!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ναι σκυλίτσα, πες ποιό είναι το πρόγραμμά σου και το δωράκι σου κι εμείς θα το αξιολογήσουμε όπως πρέπει  :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom