Πολυ σκοταδι στα δωματια αλλα ωραιος χωρος.
Να μία ιδέα-πρόταση προς τη διεύθυνση:
Η παροχή φωσφοριζέ ελαστικών, για να κάνει πιό ευχάριστη την ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια της συνεδρίας...... ;)
Πολυ σκοταδι στα δωματια αλλα ωραιος χωρος.
παλι εσπευσες να δειξειςΈκανες μια παρατήρηση να ενημερώνουν, άντε και να την πω λίγο ειρωνική και σου έγραψε ο Άντζελο ότι σε έχει φάει η μαλακία. IQ ραδικιού ο τύπος.
λαθος να νομιζεις αυτο ......η γκευ συμπεριφορα σου προκυπτει απο τις ανισσοροπιες που εκφραζεις ......και ας εχεις δικιο σε ελαχιστα ....η συνολικη εικονα σου ομως ειναι απαραδεκτη .....για να μας αποδειξεις ταχα μου οτι δεν εισαι χαζος .....χαζος δεν εισαι αλλα οτι εχεις συνδρομο εξαπατημενου εχεις ....Αυτη την εικονα μου δινεις ....Πρόσεχε γιατί αν λες πράγματα που δεν τους αρέσουν θα σε λένε και σένα γκέϊ. Αν και εσύ έχεις ανοιχτούς λογαριασμούς με τους υπαρχηγούς Άντζελο και spl
δεν ξερω αν ζητησες μασαζ . Παντως το εχει και κανει παρα πολυ καλο .....Οντως , σε σημειο να θελω να πω μια γνωμη τοσο καιρο και να εχω ξενερωσει .
Σοφια 60€ μιση ωρα στα μειον η πληρης απουσια μασαζ στα συν η φιλικη συμπεριφορα και η κουβεντουλα . Πολυ σκοταδι στα δωματια αλλα ωραιος χωρος.
αυτο που σιγουρα δεν θελω ειναι να ειμαι MARIOS KALOS .Αντε παλι με τις μανιες σου ...τι τραβας κακομοιρη μου ....Εγώ για το IQ του Άντζελο έγραψα. Εσύ τι ανακατεύτηκες? Ρε μήπως είσαι ο ίδιος και Ψάρακας και Άντζελο?
Εγώ για το IQ του Άντζελο έγραψα. Εσύ τι ανακατεύτηκες?
.....αν μιλας για εμενα κανεις λαθος ....παραδεχομαι οτι αρκετοι εχουν πολλα ονοματα ....εγω οχι ....και δεν εχω ουτε διαθεση ουτε οφελος ουτε την ιδιοσυγκρασια να κοροιδεψω καποιον εδω μέσα .Εσυ με τις εμμονες σου παραγεις τετοια συμπερασματα .Επίσης προεξοφλείς συμπεριφορες κοροιδιας λόγω κάποιων σχέσεων που εγω ο ιδιος εχω παραδεχτει οτι εχω......και το εχω παραδεχτει ακριβως γιατι δεν κοροιδευω. Οσο για τις μανιες που σου γραφω επιμενω οτι κατι δεν παει καλα με εσενα .....περιμενω να γραψεις καποια κριτικη για καποια κοπελα για να εχεις το δικαιωμα και την αξιοπρεπεια να διαφωνεις .......Πως να γράψω κριτική Ψάρακα αφού είμαι γκέϊ.
Για να μιλήσουμε σοβαρά τώρα. Τι μανίες και γκέϊ μου λες τόσες μέρες. Εδώ καραμπινάτα κοροϊδεύετε τον κόσμο και από τα πολλά ονόματα που μπαίνετε στο σάϊτ, μπερδεύεστε. Έλεος.
.....αν μιλας για εμενα κανεις λαθος ....παραδεχομαι οτι αρκετοι εχουν πολλα ονοματα ....εγω οχι ....και δεν εχω ουτε διαθεση ουτε οφελος ουτε την ιδιοσυγκρασια να κοροιδεψω καποιον εδω μέσα .Εσυ με τις εμμονες σου παραγεις τετοια συμπερασματα .Επίσης προεξοφλείς συμπεριφορες κοροιδιας λόγω κάποιων σχέσεων που εγω ο ιδιος εχω παραδεχτει οτι εχω......και το εχω παραδεχτει ακριβως γιατι δεν κοροιδευω. Οσο για τις μανιες που σου γραφω επιμενω οτι κατι δεν παει καλα με εσενα .....περιμενω να γραψεις καποια κριτικη για καποια κοπελα για να εχεις το δικαιωμα και την αξιοπρεπεια να διαφωνεις .......
συνεχιζεισ να με προκαλεισ στο ξαναλεω προσεχε τα λογια σου!Το δικαίωμα το δίνουν τα γραπτά σου. Με το μήνα ή μεροκάματο?
επι τησ ουσιασ πιασ που με λεσ υπαρχηγο και μαλακα? δεν μπορεισ να κρινεισ καποιον και να τον βριζεισ χωρισ να τον ξερεισ!Εδώ γράφω για σένα και απαντάει ο Ψάρακας σαν να ήταν ο Άντζελο. Γιαυτά να μας πεις και όχι να απειλείς. Επί της ουσίας.
εγω δεν απειλω ουτε σε βριζω νομιζω εσυ το κανεισ και η υπομονη εχει και τα ορια τησ!Εδώ γράφω για σένα και απαντάει ο Ψάρακας σαν να ήταν ο Άντζελο. Γιαυτά να μας πεις και όχι να απειλείς. Επί της ουσίας.
επι τησ ουσιασ πιασ που με λεσ υπαρχηγο και μαλακα? δεν μπορεισ να κρινεισ καποιον και να τον βριζεισ χωρισ να τον ξερεισ!
εχεισ μπερδευτει μονοσ σου και δεν ξερω πωσ θα ξεμπερδευτεισ?μαγαζι εχω εγω τελικα? η μονο υπαρχηγοσ ειμαι? η ο ψαρακασ ειμαι?Υπαρχηγό σε είπα και έχω δίκιο. Αν δεν είσαι ο ίδιος ο Ψάρακας, έτσι που παρενέβει να απαντήσει για σένα τότε τι είσαι? Μαλάκα όμως δεν σε είπα ποτέ.
εγω εχω βαλει κριτικεσ με καποια κοριτσια ! εσυ θα μασ βαλεισ καμια κριτικη? η επειδη πηγαινεισ με αντρεσ δεν εχεισ κατι να μασ πεισ!!Αυτό θα μας το πεις εσύ. Αν και μικρή σημασία έχει. Το σημαντικό είναι ότι κάνετε επιχειρηματική ενημέρωση την οποία παρουσιάζετε σαν κριτική πελατών. Απάτη δηλαδή.