Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

jim1212

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
πολυ ησυχια εχει πεσει!!τι νεα απο το μαγαζι?μασαζ με τα ποδια κανει καμια στο μαγαζι??

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
Πήρα τηλέφωνο πριν από λίγο και μου είπαν ότι έκλεισε. Ξέρει κανείς τίποτα

Το αυτί μου πήρε ότι μετακομίζουν σε καλύτερο χώρο. Δεν είναι διασταυρωμένο, αλλά προ 10ημέρου με φίλο συναγωνιστή παρατηρούσαμε τα ντιβάνια να εξέρχονται της εισόδου, ενώ παίρναμε το καφεδάκι μας. Περισσότερα θα μάθουμε από τον φίλτατο κύριο Ψάρακα, που τυγχάνει τακτικός του θεραπευτηρίου. :sunglasses:

sarka

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το αυτί μου πήρε ότι μετακομίζουν σε καλύτερο χώρο. Δεν είναι διασταυρωμένο, αλλά προ 10ημέρου με φίλο συναγωνιστή παρατηρούσαμε τα ντιβάνια να εξέρχονται της εισόδου, ενώ παίρναμε το καφεδάκι μας. Περισσότερα θα μάθουμε από τον φίλτατο κύριο Ψάρακα, που τυγχάνει τακτικός του θεραπευτηρίου. :sunglasses:
Βασικά μου είπαν ότι πάνε μόνο στο δικό σου χώρο

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Βασικά μου είπαν ότι πάνε μόνο στο δικό σου χώρο

Τότε να ζητήσετε καλλίτερη τιμή. (Αφού κατ΄αυτόν τον τρόπο έχουν μειωμένα λειτουργικά έξοδα).

Δεν είναι απόλυτο αυτό......

Τη Δανάη την έπαιρνες με 60 στο Ελ.Βενιζέλου, ενώ τώρα στο χώρο σου με 80!

refill

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35
Πόντοι
1
Καλημερα .... εγω περασα  εχτες ..και ηταν κλειστα  ..τιποτα .... καθ' οτι καινουριος στο site  διαβασα  για το παραπανω και ειπα να παω ...κριμα  ..και ειχα  αναγκη ενα καλο μασαζ σε ολους  τους  μυς

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Καλημερα .... εγω περασα  εχτες ..και ηταν κλειστα  ..τιποτα .... καθ' οτι καινουριος στο site  διαβασα  για το παραπανω και ειπα να παω ...κριμα  ..και ειχα  αναγκη ενα καλο μασαζ σε ολους  τους  μυς

Μαλλον δεν διάβασες και πολύ.....έχει γραφτεί πολλές φορές ότι το μαγαζί μετακόμισε,αλλά δεν μας έχουν ακόμα ενημερώσει για την νέα διεύθυνση....οσονούπω.....

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467

Και η Μπελούτσι τώρα έχει τιμές σχεδόν ct. Όταν εργαζόταν σε στούντιο είχε φούλ στα 150 και μερικοί την πρόλαβαν στα λαδάδικα με φούλ στα 80.

Υπάρχουν όμως και άλλες επιλογές και ο καθείς κάνει την δικιά του λουλούδι μου.  ;)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Και η Μπελούτσι τώρα έχει τιμές σχεδόν ct. Όταν εργαζόταν σε στούντιο είχε φούλ στα 150 και μερικοί την πρόλαβαν στα λαδάδικα με φούλ στα 80.

Υπάρχουν όμως και άλλες επιλογές και ο καθείς κάνει την δικιά του λουλούδι μου.  ;)

Μακαρίζω την τύχη μου, που δεν την πρόλαβα στα ντουζένια της. :cheesy: ;)

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267

Σε σένα ειδικά θα έπαιζε σούπερ τιμή με σκόντο από τη Δανάη! Οι αδυναμίες έχουν και τα τυχερά τους! :uglystupid:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

σε λαδάδικο εργαζόταν??????????????????????σε ποιό φίλτατε?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Σε σένα ειδικά θα έπαιζε σούπερ τιμή με σκόντο από τη Δανάη! Οι αδυναμίες έχουν και τα τυχερά τους! :uglystupid:

Παρ'ότι υπάρχει μία καλή φιλική επικοινωνία, δεν έχει τύχει να συναντηθώ με την εν λόγω κατά μόνας, κι'έτσι δεν έχω ιδίαν άποψιν. :)

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Μαλλον δεν διάβασες και πολύ.....έχει γραφτεί πολλές φορές ότι το μαγαζί μετακόμισε,αλλά δεν μας έχουν ακόμα ενημερώσει για την νέα διεύθυνση....οσονούπω.....
ειμαι βεβαιος οτι εσυ κατι γνωριζεις......γιατι δεν ενημερώνεις?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Όποιος γνωρίζει, ενημερώνει. Γιατί να κρατήσει την πληροφορία για ιδία χρήση?

Αναμένωμεν νεότερα...... από τους γνωρίζοντες.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom