μαυρο μαλι θηλυκο σωμα με πιασιματα οχι κοντη οχι ψηληΕξωτερική περιγραφή ταύτης?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
μαυρο μαλι θηλυκο σωμα με πιασιματα οχι κοντη οχι ψηλη
Εξαιρετικά ενδιαφέρον......
Πήρα τηλέφωνο πριν από λίγο και μου είπαν ότι έκλεισε. Ξέρει κανείς τίποταπολυ ησυχια εχει πεσει!!τι νεα απο το μαγαζι?μασαζ με τα ποδια κανει καμια στο μαγαζι??
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.511
- Πόντοι
- 34.267
Πήρα τηλέφωνο πριν από λίγο και μου είπαν ότι έκλεισε. Ξέρει κανείς τίποτα
Το αυτί μου πήρε ότι μετακομίζουν σε καλύτερο χώρο. Δεν είναι διασταυρωμένο, αλλά προ 10ημέρου με φίλο συναγωνιστή παρατηρούσαμε τα ντιβάνια να εξέρχονται της εισόδου, ενώ παίρναμε το καφεδάκι μας. Περισσότερα θα μάθουμε από τον φίλτατο κύριο Ψάρακα, που τυγχάνει τακτικός του θεραπευτηρίου.
Βασικά μου είπαν ότι πάνε μόνο στο δικό σου χώροΤο αυτί μου πήρε ότι μετακομίζουν σε καλύτερο χώρο. Δεν είναι διασταυρωμένο, αλλά προ 10ημέρου με φίλο συναγωνιστή παρατηρούσαμε τα ντιβάνια να εξέρχονται της εισόδου, ενώ παίρναμε το καφεδάκι μας. Περισσότερα θα μάθουμε από τον φίλτατο κύριο Ψάρακα, που τυγχάνει τακτικός του θεραπευτηρίου.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.449
- Πόντοι
- 25.467
Βασικά μου είπαν ότι πάνε μόνο στο δικό σου χώρο
Τότε να ζητήσετε καλλίτερη τιμή. (Αφού κατ΄αυτόν τον τρόπο έχουν μειωμένα λειτουργικά έξοδα).
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.511
- Πόντοι
- 34.267
Στο δικό μου;;;;;;;;;;;;;Βασικά μου είπαν ότι πάνε μόνο στο δικό σου χώρο
Βασικά μου είπαν ότι πάνε μόνο στο δικό σου χώρο
Τότε να ζητήσετε καλλίτερη τιμή. (Αφού κατ΄αυτόν τον τρόπο έχουν μειωμένα λειτουργικά έξοδα).
Δεν είναι απόλυτο αυτό......
Τη Δανάη την έπαιρνες με 60 στο Ελ.Βενιζέλου, ενώ τώρα στο χώρο σου με 80!
Καλημερα .... εγω περασα εχτες ..και ηταν κλειστα ..τιποτα .... καθ' οτι καινουριος στο site διαβασα για το παραπανω και ειπα να παω ...κριμα ..και ειχα αναγκη ενα καλο μασαζ σε ολους τους μυς
Μαλλον δεν διάβασες και πολύ.....έχει γραφτεί πολλές φορές ότι το μαγαζί μετακόμισε,αλλά δεν μας έχουν ακόμα ενημερώσει για την νέα διεύθυνση....οσονούπω.....
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.449
- Πόντοι
- 25.467
Δεν είναι απόλυτο αυτό......
Και η Μπελούτσι τώρα έχει τιμές σχεδόν ct. Όταν εργαζόταν σε στούντιο είχε φούλ στα 150 και μερικοί την πρόλαβαν στα λαδάδικα με φούλ στα 80.
Υπάρχουν όμως και άλλες επιλογές και ο καθείς κάνει την δικιά του λουλούδι μου. ;)
και παρακάτω αγιότατεμερικοί την πρόλαβαν στα λαδάδικα με φούλ στα 80.
Και η Μπελούτσι τώρα έχει τιμές σχεδόν ct. Όταν εργαζόταν σε στούντιο είχε φούλ στα 150 και μερικοί την πρόλαβαν στα λαδάδικα με φούλ στα 80.
Υπάρχουν όμως και άλλες επιλογές και ο καθείς κάνει την δικιά του λουλούδι μου. ;)
Μακαρίζω την τύχη μου, που δεν την πρόλαβα στα ντουζένια της. ;)
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.511
- Πόντοι
- 34.267
Σε σένα ειδικά θα έπαιζε σούπερ τιμή με σκόντο από τη Δανάη! Οι αδυναμίες έχουν και τα τυχερά τους!Δεν είναι απόλυτο αυτό......
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
σε λαδάδικο εργαζόταν??????????????????????σε ποιό φίλτατε?
Γ' Σεπτ 199... ;)σε λαδάδικο εργαζόταν??????????????????????σε ποιό φίλτατε?
δεν υπαρχει πλεον
Σε σένα ειδικά θα έπαιζε σούπερ τιμή με σκόντο από τη Δανάη! Οι αδυναμίες έχουν και τα τυχερά τους!
Παρ'ότι υπάρχει μία καλή φιλική επικοινωνία, δεν έχει τύχει να συναντηθώ με την εν λόγω κατά μόνας, κι'έτσι δεν έχω ιδίαν άποψιν.
ειμαι βεβαιος οτι εσυ κατι γνωριζεις......γιατι δεν ενημερώνεις?Μαλλον δεν διάβασες και πολύ.....έχει γραφτεί πολλές φορές ότι το μαγαζί μετακόμισε,αλλά δεν μας έχουν ακόμα ενημερώσει για την νέα διεύθυνση....οσονούπω.....
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 13K