οπως ειπωθηκε στο θησεως 142 κ δαβακη ειναι στον τριτο οροφο ;)
οταν πηγα εγω εκτελουσε και χρεη σεριφ........
εγω που πηγα ηταν μια κοντουλα αδυνατη με μαυρα κοντα μαλλια κοντα καρε γυρω στα 30 ισως και παραπανω.....είστε σίγουροι? νομίζω ότι στο μαγαζί που λέτε στην Καλλιθέα είναι άλλη Νάνσυ
οταν πηγα εγω εκτελουσε και χρεη σεριφ........
οχι....αυτη που ποσταρεις ΔΕΝ ειναι η νανσυ....QUIZ: Η παρακάτω Νάνσυ είναι αυτή η Νάνσυ που ήταν στο Μακεδονίας 5?
:-*καλημερα ειμαστε ολες εδω πια αφου εμας οι διακοπες τελειωσαν
καλό φθινόπωρο τότες :-*καλημερα ειμαστε ολες εδω πια αφου εμας οι διακοπες τελειωσαν
επισηςκαλό φθινόπωρο τότες :-*
είστε σίγουροι? νομίζω ότι στο μαγαζί που λέτε στην Καλλιθέα είναι άλλη Νάνσυ
...εδω σου στελνουμε τα φιλια μας ,και συ ουτε ενα γεια δεν μας λες....καλαααααααα!!!!επισης
έλα ρε παραπονιάρη , πάρε απο μένα ένα :-*...εδω σου στελνουμε τα φιλια μας ,και συ ουτε ενα γεια δεν μας λες....καλαααααααα!!!!
...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!...οντως τα δικα μου τα πεντε λεπτα μπορει να ειναι 2-3 μερες...αστα,αφου εχουμε μπλεξει με τις δουλειες ρε φιλε...και γω τωρα τρεχω σαν τον βεγγο...έλα ρε παραπονιάρη , πάρε απο μένα ένα :-*
ακόμα περιμένω να με πάρεις τηλ...
κύριε γκούρου έχετε πμ......χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!...οντως τα δικα μου τα πεντε λεπτα μπορει να ειναι 2-3 μερες...αστα,αφου εχουμε μπλεξει με τις δουλειες ρε φιλε...και γω τωρα τρεχω σαν τον βεγγο...
...εδω σου στελνουμε τα φιλια μας ,και συ ουτε ενα γεια δεν μας λες....καλαααααααα!!!!
Πέρασμα και από εδώ όπου ετιμήθη η Σάρα. Μιλφάκι στα 30 με 35 κοντό καστανόξανθο μαλί με αναλογίες όπως αναφέρει ο συνάδελφος παραπάνω.Σάρα ξανθοκάστανη με κανονικό σώμα και 2άρι βυζί και
καλημερα στους φιλουςΠέρασμα και από εδώ όπου ετιμήθη η Σάρα. Μιλφάκι στα 30 με 35 κοντό καστανόξανθο μαλί με αναλογίες όπως αναφέρει ο συνάδελφος παραπάνω.
Από μασάζ λίγα πράγματα πιο πολύ τρίψιμο θα έλεγα παρά μασάζ. Στα του αγώνα απλά διεκπερεωτική. Πεταχτά γλωσσόφιλα, πίπα ακα μονότονη και με αρκετή χρήση χεριού εναλλαγή 2 στάσεων και τέλος. Καμία σχέση με την Εύα που είναι φωτιά!
Επόμενος στόχος η Βαλέρια....