Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

prokkroustis

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
πολύ ωραία αντίθεση...... :dancing:

τελικα για Ευα πηγαινα και σε Βαλέρια κατεληξα καθοτι η μικρα ηταν απασχολημενη με αλλον συναγωνιατη .
Φυσικά και δεν το ματανοιωσα  , το κοριτσι επιβεβαιωσε τα καλα λογια που εχουν γραφτει γιαυτην

η βαλέρια είναι πολύ καύλα πάντως!!!!!!

vroutos99

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Like
2
Πόντοι
1
η βαλέρια είναι πολύ καύλα πάντως!!!!!!
Θα συμφωνησω δεν βρισκεις σε μασατζιδικα τοσο καλο συνδυασμο που παιρνεις απο Βαλερια . Ομως και η Ευα που σε κανει να την νοιωθεις γκομενα σου

prokkroustis

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Θα συμφωνησω δεν βρισκεις σε μασατζιδικα τοσο καλο συνδυασμο που παιρνεις απο Βαλερια . Ομως και η Ευα που σε κανει να την νοιωθεις γκομενα σου

εντάξει αλλά η βαλέρια σου βγάζει αυτό το προκλητικό " θέλω να την ξεμουνιάσω τώρα οπωσδήποτε τώρα όμως"

FOTINI

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Καλημερες σε ολους , μαζυ με την Ευα , και Σοφια και Σαρα και Βαλερια και Παμελα

mmakis42

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Φωτεινουλα  κατέβα  στους αγωνιστικούς  χώρους  και  θα  διαπρέψεις  :boobies: :boobies:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
εχουμε πολλες κοπελες και αδυνατες  :2funny: :2funny:
Δεν εχω τιποτα μαζι σου κοπελια. Απλά ολοι αυτοι που βγαινουν και γλυφουν θεωρω οτι το κανουν περισσοτερο γιατι δεν μπορουν να πανε με την σεριφισα παρα γιατι θα την ηθελαν αν ηταν στις επιλεξιμες.

FOTINI

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Δεν εχω τιποτα μαζι σου κοπελια. Απλά ολοι αυτοι που βγαινουν και γλυφουν θεωρω οτι το κανουν περισσοτερο γιατι δεν μπορουν να πανε με την σεριφισα παρα γιατι θα την ηθελαν αν ηταν στις επιλεξιμες.
καλημερα σου οπως και σε ολους τους υπολοιπους φιλους

το αντιθετο αγορι μου δεν σε παρεξηγω . Εχω ψιλοκαταλαβει πιος εισαι και εχω να σου πω οτι τα γουστα σου βρισκονται σε αυτο το μαγαζυ και οχι στο προηγουμενο . Πολλα φιλια σε περιμενω

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Φωτεινή, ποια κοπέλα μου προτείνεις για GFE κατάσταση;

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
καλημερα σου οπως και σε ολους τους υπολοιπους φιλους

το αντιθετο αγορι μου δεν σε παρεξηγω . Εχω ψιλοκαταλαβει πιος εισαι και εχω να σου πω οτι τα γουστα σου βρισκονται σε αυτο το μαγαζυ και οχι στο προηγουμενο . Πολλα φιλια σε περιμενω
Αν προηγουμενο λες και εκεινο το <<ανοιγμα>> στον Πειραια , σίγουρα δεν ηταν τα γουστα μου εκει. Στην Πατησιων που και που με καλυπτε ;)

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015
Παράθεση από: mmakis42 στις 23/07/14, 16:04
Φωτεινουλα  κατέβα  στους αγωνιστικούς  χώρους  και  θα  διαπρέψεις   :boobies:  :boobies:

:rockon: :rockon: :rockon: ooooh...yes  babe..   :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:

Πραγματικά μου έχει μείνει απωθημένο από τότε στο Ηρακλείου 5 στο πεζόδρομο του Χαλανδρίου η Φωτεινούλα, αλλά φεύ , φρούδες οι ελπίδες. Έπρεπε να την αρπάξω να μπεί και κείνη μέσα στο τριο-ολέ (κουαρτέτο για την ακρίβεια), ακριβώς πάνω στο σκηνικό  που είχε καυλώσει από τις φωνές μας από το διπλανό της δωμάτιο με την Αννούλα την Αλεξάνδρα και την Τζούλια, , για να μου φύγει και μένα η καύλα.

V...

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Πέρασμα σήμερα. Τρεις παρούσες. Σοφία Εύα και ένα μιλφάκι με κοντό μαλί καστανό. Δεν θυμάμαι όνομα. Όποιος ξέρει το όνομα ας το γράψει. Αναχώρησα γιατί ήθελα Βαλέρια.

rdeliaris

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2009
Κριτικές
29
Like
1.218
Πόντοι
3.910
Πέρασμα σήμερα. Τρεις παρούσες. Σοφία Εύα και ένα μιλφάκι με κοντό μαλί καστανό. Δεν θυμάμαι όνομα. Όποιος ξέρει το όνομα ας το γράψει. Αναχώρησα γιατί ήθελα Βαλέρια.

Δυνατό "χαρτί" η Βαλέρια.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.169
Πόντοι
46.232
λογικά την Σάρα θα είδες.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom