Παντως κριτικές άλλων συναγωνιστών ειναι πολύ καλές και η θεραπευτρια εχει αγαπηθεί . Εγώ δεν εχω προσωπική άποψη ακόμη....Εν αναμο(υ)νή λοιπόν.. ;)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Εγώ δεν εχω προσωπική άποψη ακόμη....
Yet......! ;)
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.511
- Πόντοι
- 34.267
Ωχχχχ......θα πλακώσουν κι οι "αγαπούληδες".....Παντως κριτικές άλλων συναγωνιστών ειναι πολύ καλές και η θεραπευτρια εχει αγαπηθεί . Εγώ δεν εχω προσωπική άποψη ακόμη....
Ωχχχχ......θα πλακώσουν κι οι "αγαπούληδες".....
Κι αυτοί έχουν δικαίωμα στην...αγάπη!
με την καλή εννοια!!!!!!! ;Κι αυτοί έχουν δικαίωμα στην...αγάπη!
εξωγηινη την κόβωπροελευσις ?
φίλε agiana πάω για τεστ ......θα ενημερώσω τα μέλη και μη γιατί υπάρχει αδράνεια απο τους υπόλοιπους δικούς μας ....Yet......! ;)
agiana εχεις pmφίλε agiana πάω για τεστ ......θα ενημερώσω τα μέλη και μη γιατί υπάρχει αδράνεια απο τους υπόλοιπους δικούς μας ....
φίλε agiana πάω για τεστ ......θα ενημερώσω τα μέλη και μη γιατί υπάρχει αδράνεια απο τους υπόλοιπους δικούς μας ....
εγω έχω αναλάβει άλλο test drive....λόγω του κρυου ομως,η "προωθητική" δύναμη είναι πεσμένη.....δεν το εχω ξεχάσει πάντως....
Αναμένουμε με αγωνία......
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.511
- Πόντοι
- 34.267
Μην τον ψάχνεις....εξαργυρώνει κουπόνια!!!!!!!!agiana εχεις pm
Επισκέπτης
απογευματινή επίσκεψη στο ζεστό χώρο του καταστήματος στο πεζόδρομο του Χαλανδρίου...την πόρτα άνοιξε η sexy σερίφισα Φωτεινή και αφού ανταλλάξαμε ευχές για το νέο έτος με έβαλε στο δωμάτιο να περιμένω για λίγο να παρελάσουν οι κοπέλες...πρώτη μπήκε η γεματούλα με τις και τη προστυχόφατσα Τζούλια, μετά η Ιλεάνα η Ρωσίδα με σώμα λαμπάδα και ενδαφέρον πρόσωπο (μιλφ) και τέλος η Αλεξάνδρα(μιλφόνι και αυτή) πρώην Ομήρου από Σαλόνικα με σούπερ κωλάρα, ωραίο πρόσωπο και σπάνια γκρίζα μάτια...επέλεξα την Αλεξάνδρα και πέρασα πολύ καλά...καταπληκτικό μασάζ και μετά και τέλος πάνω στη φανταστική κωλάρα της!
το κατάστημα είναι value for money.-
το κατάστημα είναι value for money.-
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.511
- Πόντοι
- 34.267
Total cost?απογευματινή επίσκεψη στο ζεστό χώρο του καταστήματος στο πεζόδρομο του Χαλανδρίου...την πόρτα άνοιξε η sexy σερίφισα Φωτεινή και αφού ανταλλάξαμε ευχές για το νέο έτος με έβαλε στο δωμάτιο να περιμένω για λίγο να παρελάσουν οι κοπέλες...πρώτη μπήκε η γεματούλα με τις και τη προστυχόφατσα Τζούλια, μετά η Ιλεάνα η Ρωσίδα με σώμα λαμπάδα και ενδαφέρον πρόσωπο (μιλφ) και τέλος η Αλεξάνδρα(μιλφόνι και αυτή) πρώην Ομήρου από Σαλόνικα με σούπερ κωλάρα, ωραίο πρόσωπο και σπάνια γκρίζα μάτια...επέλεξα την Αλεξάνδρα και πέρασα πολύ καλά...καταπληκτικό μασάζ και μετά και τέλος πάνω στη φανταστική κωλάρα της! το κατάστημα αυτό είναι value for money.-
Επισκέπτης
Total cost?
80 ευρώ για μια ώρα κομπλέ ;)
τα εγραψε ο συναγωνιστης daniel72 μια χαρά ..ισχυουν ολα οσα ειπε με την ομορφη ΕλληνίδαΤο μαγαζί είναι απο τα καλύτερα....η συνεχής ανανέωση του ρόστερ συμβάλλει σ' αυτό...Ομως,περιμένουμε απο το μεσημέρι τα αποτελέσματα του test drive.....
φίλε agiana πάω για τεστ ......θα ενημερώσω τα μέλη και μη
Αναμένουμε και τη δική σου ετιμυγορία φίλτατε, για να είναι πιό ολοκληρωμένη η εικόνα για την κορασίδα.
τα εγραψε ο συναγωνιστης daniel72 μια χαρά ..ισχυουν ολα οσα ειπε με την ομορφη Ελληνίδα
Είναι γνωστό ότι τα ψαράκια ξεγλιστράνε...πόσο μάλλον ένας ΨΑΡΑΚΑΣ.....
Αναμένουμε και τη δική σου ετιμυγορία φίλτατε, για να είναι πιό ολοκληρωμένη η εικόνα για την κορασίδα.
Δεν θα την έχεις,διότι μάλλον δεν υπάρχει....το test drive έγινε δι' αντιπροσώπου!!!!!
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.511
- Πόντοι
- 34.267
Ειδικά όταν έχει τα......κονέ!Είναι γνωστό ότι τα ψαράκια ξεγλιστράνε...πόσο μάλλον ένας ΨΑΡΑΚΑΣ.....
Δεν θα την έχεις,διότι μάλλον δεν υπάρχει....το test drive έγινε δι' αντιπροσώπου!!!!!
Αυτό χρίζει επεξήγησης......
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 13K