n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.703
- Πόντοι
- 46.232
την οποία όμως δεν την ανέφερες ;)
την οποία όμως δεν την ανέφερες ;)
επίσκεψη σήμερα το απόγευμα ,Σε ρόλο σερίφησας απο σήμερα , μίας και απο τότε που έφυγε η Νάνσυ η θέση είχε μείνει ορφανή η Αλίνα(σταμάτησε να περνάει στο δωμάτιο)ρόστερ ακόμα Τατιάνα ξανθοκάστανη κατσαρομάλλα με μαλλί μέχρι τους ώμους λεπτή με μικρό βυζί , Σοφία ξανθοκάστανη κατσαρομάλλα λεπτή με μικρό βυζί , Βαλέρια ξανθό ενδιαφέρων μιλφάκι λεπτή με μικρό βυζί , Λία κοκκινομάλλα πληθωρική μιλφογκίλφ και πάμε στις δύο καινούργιες ,βέβαια σε μένα τα πρόσωπα τους ήταν γνώριμα και ας μην έχουν δουλέψει ξανά σε μασάζ , Πάμελα ξανθιά γκίλφ με πράσινα μάτια κανονικό σώμα 2άρια βυζιά στην φάτσα μοιάζει με την ηθοποιό Κωνσταντίνα Μιχαήλ...βέβαια η φυσιογνωμία της δεν μου ήταν απο εκεί γνωστή , έχει δουλέψει σε αρκετά κωλόμπαρα και εγώ την είχα πετύχει σε κάποιο της 3ής Σεπτεμβρίου , η δεύτερη κοπέλα η Βουλγάρα Αννίτα 24 χρονών μελαχρινή
με κανονικό σώμα και μικρό βυζί(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)γνωστή όπως είπα και η δική της φυσιογνωμία και μιάς που δεν ξεχνάω φάτσες , θυμήθηκα ότι προ 2 ετών περίπου δούλευε στον Σκαραβαίο.
ναι , πέρνα να την δείςΩραια ενημερωση νσμυρνη!η γκιλφ παμελα ακουγεται ενδιαφερουσα περιπτωση
βέβαια η φυσιογνωμία της δεν μου ήταν απο εκεί γνωστή , έχει δουλέψει σε αρκετά κωλόμπαρα και εγώ την είχα πετύχει σε κάποιο της 3ής Σεπτεμβρίου ,
ν ξεχνάω φάτσες , θυμήθηκα ότι προ 2 ετών περίπου δούλευε στον Σκαραβαίο.
εχει φυγειΕπειδή έχασα επεισόδια.. Η Ηλιάνα έφυγε οριστικά? Είναι κάπου αλλού?
Που πηγε η Νανσουλα... Ξερουμε κατι???.. μίας και απο τότε που έφυγε η Νάνσυ ..
ναι φιλε μουη Αλινα που αναφερεται πιο πριν ειναι η εκ ρουμανιας που ειχε περασει απο
Κ 48 ?
θα λειτουργησει με Βαλερια Τατι Λιαδεν βλέπω ενημέρωση τελευταία...
το μαγαζί θα λειτουργήσει όλο τον Αύγουστο;
κοπέλες παρούσες;
Τατιάνα και Βαλέρια στα πόστα τους;
και μια καινουργια απο Αφρικη η Βικτωριαδεν βλέπω ενημέρωση τελευταία...
το μαγαζί θα λειτουργήσει όλο τον Αύγουστο;
κοπέλες παρούσες;
Τατιάνα και Βαλέρια στα πόστα τους;