apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Έχει και πιο φθηνα με τη Balkan express
http://[URL unfurl="true"]www.pamepreveza.gr/Portals/0/PamePreveza/NewsImages/trikikl.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :2funny:
Έχει και πιο φθηνα με τη Balkan express
http://[URL unfurl="true"]www.pamepreveza.gr/Portals/0/PamePreveza/NewsImages/trikikl.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :2funny:
xaxaxa δεν εχω τετοια προθεση..πριν ενα μηνα βρηκα με αυτη την τιμη ..για να σου πω την αληθεια τωρα δεν ξερω ,,παντως τιμη για 200 εβρω την ημερα πως σου φενετε?και οσες φορες γουσταρεις ..καλη δεν ειναι?130euro από βελιγράδι με τι? πηγαιν ελα αεροπλάνο?δεν παίζει.
Φίλε να βάζεις στην μπάντα κανα φράγκο για να βγαζεις τα γουστα σου σαν αντρας κι οχι να ξεφτυλίζεσαι μεσα στα φόρα για 500ευρω.
Εκτός κι αν θέλεις να μας δειξεις πόσο μαγκας εισαι που έβγαλες καλο μουνι μεσω ιντερνετ.
Εκτος κι αν εισαι τρολ και θελεις την προσοχή των μελών. Και για να σε ικανοποιήσω: πως το σκεφτηκες να μοιραστεις τα εξοδα..θες κατάθεση σε κανενα λογαριασμό πχ?
ναι και με την πουτσο εξπρες..ειναι καινουργεια.. και καθεσε στο φτερο
H κοπελα γνωριζει ότι προκειται να φαει καμια εικοσαρια χιλιόμετρα πουτσα σε μια εβδομαδα, ή νομιζει ότι ερχεται για να κανει διακοπες?xaxaxa δεν εχω τετοια προθεση..πριν ενα μηνα βρηκα με αυτη την τιμη ..για να σου πω την αληθεια τωρα δεν ξερω ,,παντως τιμη για 200 εβρω την ημερα πως σου φενετε?και οσες φορες γουσταρεις ..καλη δεν ειναι?
Αφου δεν ξέρεις λοιπόν τι δίνεις νούμερα για εισητήρια και ζητάς να μοιραστεις το έξοδο κιολας.xaxaxa δεν εχω τετοια προθεση..πριν ενα μηνα βρηκα με αυτη την τιμη ..για να σου πω την αληθεια τωρα δεν ξερω ,,παντως τιμη για 200 εβρω την ημερα πως σου φενετε?και οσες φορες γουσταρεις ..καλη δεν ειναι?
επειδη καποιοι εδω μεσα το πεζουνε μανγκες και αλανια .ενα πραμα θα σας πω ..να πατε να γ..ε σκατο πουστες.προσπαθησα να σας κανω καλο και να γαμησετε αστερι μωρο να το μοιραστουμε παρεα .το ειδα σκυπε,το ποσο ειναι 400 εβρω 2 μερες+εισιτηρειο που ειναι 130 απο βελιγραδι .. μια μερα εγω μια μερα ο αλος .. τελος ..δεν θελω να μου στειλετε μυνηματα..το ακυρωσα σημερα το πρωι.τωρα εαν ειναι επαγελματιας η οχι αυτο δεν με ενδιαφερει ..σημασια εχει οτι θα βγαζαμε γουστα ..αιντε γεια σας
Ναι, το αρχιπέλαγος των καλακάφροςΗ Σερβια εχει θαλασσα?
μπορει να ειναι στο μαυροβουνιο τυπεΗ Σερβια εχει θαλασσα?
αν νταβατξοφερνει θα σου ελεγα για 100 την φορα και οχι 200 για μια μερα...Σορρυ, αλλα το ποστ σου νταβατζοφερνει λιγακι ... ;)
Α, με 200 τη μερα δεν είναι νταβατζιλικι. Τι είναι? Ευγενικη προσφορα στον ελληνικο λαο?αν νταβατξοφερνει θα σου ελεγα για 100 την φορα και οχι 200 για μια μερα...
Για κυβερνητικός μου κάνει ο απροσπέραστοςΑ, με 200 τη μερα δεν είναι νταβατζιλικι. Τι είναι? Ευγενικη προσφορα στον ελληνικο λαο?
μπορει να ειναι στο μαυροβουνιο τυπε ;ρε c φιλε σε βαριεμε
μονο εγω σε πιστευω ομως τυπεμπορει να ειναι στο μαυροβουνιο τυπε ;ρε c φιλε σε βαριεμε
οι υπολοιποι στην λενε :S
Μηπως είναι λιγο πιο νοτια σκέφτομαι.μπορει να ειναι στο μαυροβουνιο τυπε
στο μεχικο τυπε?Μηπως είναι λιγο πιο νοτια σκέφτομαι.