txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.788
- Πόντοι
- 496
ΓΙα να κερδισουμε τι ;
λογικα τυπε
ΓΙα να κερδισουμε τι ;
Κατσε ρε τύπε, γιατι να μοιραστουμε τα εξοδα? Τι θα κερδίσουμε εμεις δηλαδή?Ενδιαφερει καποιον εδω μεσα να μοιραστουμε εξοδα για σερβα μουναρα 23 ετων..ερχετε αυτες τις μερες .αν ναι στειλε μου p.m.ειμαι θεσσαλονικη
Με τα λογικα δεν γαμησε κανεις!!!!λογικα τυπε
εμεινες με το πουλι στο χερι ;επειδη καποιοι εδω μεσα το πεζουνε μανγκες και αλανια .ενα πραμα θα σας πω ..να πατε να γ..ε σκατο πουστες.προσπαθησα να σας κανω καλο και να γαμησετε αστερι μωρο να το μοιραστουμε παρεα .το ειδα σκυπε,το ποσο ειναι 400 εβρω 2 μερες+εισιτηρειο που ειναι 130 απο βελιγραδι .. μια μερα εγω μια μερα ο αλος .. τελος ..δεν θελω να μου στειλετε μυνηματα..το ακυρωσα σημερα το πρωι.τωρα εαν ειναι επαγελματιας η οχι αυτο δεν με ενδιαφερει ..σημασια εχει οτι θα βγαζαμε γουστα ..αιντε γεια σας
ενταξει μαστορα τι περιμενες?λιγοι ειναι αυτοι που εννοουν αυτα που λενε κ ειναι σοβαροι!τωρα που εβαλες κ φωτο να δεις κλαμα....επειδη καποιοι εδω μεσα το πεζουνε μανγκες και αλανια .ενα πραμα θα σας πω ..να πατε να γ..ε σκατο πουστες.προσπαθησα να σας κανω καλο και να γαμησετε αστερι μωρο να το μοιραστουμε παρεα .το ειδα σκυπε,το ποσο ειναι 400 εβρω 2 μερες+εισιτηρειο που ειναι 130 απο βελιγραδι .. μια μερα εγω μια μερα ο αλος .. τελος ..δεν θελω να μου στειλετε μυνηματα..το ακυρωσα σημερα το πρωι.τωρα εαν ειναι επαγελματιας η οχι αυτο δεν με ενδιαφερει ..σημασια εχει οτι θα βγαζαμε γουστα ..αιντε γεια σας
ναι οταν θα σνεβασω φωτο με το μωρο στην χαλκιδικη θα σε στειλω μυνημα να ερθεις χαχαχαεμεινες με το πουλι στο χερι ;
σημασια εχει οτι θα βγαζαμε γουστα ..αιντε γεια σας
Με τα λογικα δεν γαμησε κανεις!!!!
ΘΑ δωσουμε λεφτα χωρις να ξερουμε τιποτα;Ουτε μια φωτο;
Ενδιαφερει καποιον εδω μεσα να μοιραστουμε εξοδα για σερβα μουναρα 23 ετων..ερχετε αυτες τις μερες .αν ναι στειλε μου p.m.ειμαι θεσσαλονικη
μαζι σου σαλονικιε!προσωπικα ενδιαφερομαι αλλα με κολλαει οτι εισαι συμπρωτευουσα κ γω αθηνα...αν θες τα λεμε κ τηλεφωνικα.Ειμαι πολλα χρονια εδω .και ποιο παλια με αλο προφιλ.προσπαθω επανιλημενα να βοηθησω κοσμο και απο ταξιδια που εχω κανει και οτι καλο και λογικη τιμη υπαρχει θελω να το μοιραζωμε.αλα υπαρχει πολλη μαλακια και κομπλεξισμος εδω μεσα.ειναι η τελευταια φορα που ανεβαζω αυτο και τελος.το κοριτσι ειναι αυτο
επειδη καποιοι εδω μεσα το πεζουνε μανγκες και αλανια .ενα πραμα θα σας πω ..να πατε να γ..ε σκατο πουστες.προσπαθησα να σας κανω καλο και να γαμησετε αστερι μωρο να το μοιραστουμε παρεα .το ειδα σκυπε,το ποσο ειναι 400 εβρω 2 μερες+εισιτηρειο που ειναι 130 απο βελιγραδι .. μια μερα εγω μια μερα ο αλος .. τελος ..δεν θελω να μου στειλετε μυνηματα..το ακυρωσα σημερα το πρωι.τωρα εαν ειναι επαγελματιας η οχι αυτο δεν με ενδιαφερει ..σημασια εχει οτι θα βγαζαμε γουστα ..αιντε γεια σας
πολυταξιδεμενο το μωρο τυπεεπειδη καποιοι εδω μεσα το πεζουνε μανγκες και αλανια .ενα πραμα θα σας πω ..να πατε να γ..ε σκατο πουστες.προσπαθησα να σας κανω καλο και να γαμησετε αστερι μωρο να το μοιραστουμε παρεα .το ειδα σκυπε,το ποσο ειναι 400 εβρω 2 μερες+εισιτηρειο που ειναι 130 απο βελιγραδι .. μια μερα εγω μια μερα ο αλος .. τελος ..δεν θελω να μου στειλετε μυνηματα..το ακυρωσα σημερα το πρωι.τωρα εαν ειναι επαγελματιας η οχι αυτο δεν με ενδιαφερει ..σημασια εχει οτι θα βγαζαμε γουστα ..αιντε γεια σας
pimp και ετσι τυπεΣορρυ, αλλα το ποστ σου νταβατζοφερνει λιγακι ... ;)
στην κανει πακετο και στην στελνει αθηνα ρε τυπεμαζι σου σαλονικιε!προσωπικα ενδιαφερομαι αλλα με κολλαει οτι εισαι συμπρωτευουσα κ γω αθηνα...αν θες τα λεμε κ τηλεφωνικα.
130euro από βελιγράδι με τι? πηγαιν ελα αεροπλάνο?δεν παίζει.