και όπως είδες, εσύ είσαι ο γραφικός του bourdela.tv
εγω θα ελεγα οτι οι γραφικοι ειναι ο βολταιρος και πορνοπαπος
και όπως είδες, εσύ είσαι ο γραφικός του bourdela.tv
Μα για μένα το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι 5-10 μεγάλοι....είναι και ο περιπτεράς της γειτονιάς, σε πολλές περιπτώσεις. Η Αριστερά ενθάρρυνε συμπεριφορές οριακές, όπως το δικαίωμα στη φοροδιαφυγή, φοροκλοπή (ΦΠΑ) και φοροαποφυγή. Επίσης ενθάρρυνε τους πάντες να διεκδικούν τα πάντα (π.χ. δεν βγήκε να καταδικάσει τα σκανδαλώδη ανδρομικά των δικαστών). Στήριξε τις στρατιές των συμβασιούχων , οι οποίοι στην πλειοψηφία των περιπτώσεων διορίστηκαν με μέσο (και μονιμοποιούνται με μοριοδότηση της προϋπηρεσίας που αποκτήθηκε με μέσο!!!!!). Χαρακτηριστική η συμμετοχή στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ κάποιας κοπελίτσας "προέδρου" συμβασιούχων, η οποία ήταν για 3 χρόνια στο γαραφείο της κ.ΠΑΠΑΚΏΣΤΑ....καταλαβαίνετε πως αποκτηθηκε η στεϊτζοθέση. Την ίδια στιγμή ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ τρίτος στο ερωψηφοδέλτιο για να αποτραπεί ο κίνδυνος να εκλεγεί. Έτσι ξέμεινε και απο ψηφοφόρους η Αριστερά αφού όλοι έγιναν συμβασιούχοι, για τους οποίους ο Αλαβάνος προσπαθούσε να μονιμοποιηθούν μλεσω νομικίστικων πρακτικων στο Ευρωκοινοβούλιο, ενώ οι ίδιοι ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Η σχιζοφρένεια της Αριστεράς και της Ελλάδας σε όλο της το μεγαλείο.
Επιτελους τα σκηνακια της ΝΕΟΣ τελειωσαν,και οι εθνικοφρονες αγωνιστες ειναι ξανα ολοι μαζι στις επαλξεις.
η λέξη κυβέρνηση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα
πολύ δε περισσότερο το φιλελεύθερη
Εδώ έχουμε απλά τη νικήτρια του διαγωνισμού των εκλογών. Μια ομάδα άναρχη, μετριων ικανοτήτων και χωρίς σχέδιο.
Η μάλλον με μονο σχέδιο - τον προσωπικό πλουτισμό των πολιτικάντηδων και όσους τους γλείφουνε
Έχω πάψει από καιρό να χωρίζω τους ανθρώπους σε δεξιούς αριστερούς και τα ρέστα
Τέλος, βλέπω ότι καίγεται και πάλι η πάρνηθα και ακόμα εμείς ασχολούμαστε με τις μαλακίες του υπαλληλου με το νικ τάδε ο οποιος απλά θα αλλάξει σε λίγο βάρδια με άλλο υπάλληλο
Λέγοντας αυτό, θα εκτιμούσα πολύ αν οι διάφοροι υπαλληλίσκοι ανάλωναν έστω και μέρος τις ενέργειας τους σε πραγματικά σημαντικά θέματα όπως αυτό του περιβάλλοντος αντί να ασχολούνται με μαλακίες
Συμφωνώ!
συμφωνει ο υπαλληλος ενφορσερ με αυτα που εσυ λες? πως ταυτιζεσαι τοσο ευκολα μαζι με εναν εαμο-βουλγαρο?
Aχτυπητε Yrett,δωστα ολα!συμφωνει ο υπαλληλος ενφορσερ με αυτα που εσυ λες? πως ταυτιζεσαι τοσο ευκολα μαζι με εναν εαμο-βουλγαρο?
Aχτυπητε Yrett,δωστα ολα!
Πρέπει να είσαι χαμηλά στην ιεραρχία
Ελπίζω να ξεφτιλίζεσαι έτσι για κάποιο σημαντικό ποσο και όχι για 600 euros η άλλες υποσχέσεις
οι 5-10 μεγαλοι δημιουργουν τα καρτελ και αυτα τα καρτελ δεν τα καταδικαζει η αριστερα αλλα τα περιγραφει περιγραφικα...
ΕΓΩ υπαλληλος δεν ειμαι σαν και εσενα...αλλωστε οι υπαλληλοι δεν παιρνουν θεση για τις βρωμιες της Αριστερας οπως εσυ.
Θαυμάστε ακρίβεια και ενάργεια έκφρασης, γνώση του συντακτικού και της γραμματικής της Ελληνικής γλώσσας από έναν ακόμη οπαδό του ΛΑΟΣ και κατ' ονομασία εθνικόφρονα.
Τα περιγράφει περιγραφικά........
Ποτε πήρα θέση για την αριστερά?
αν ξέρεις ανάγνωση δες στην πρώτη σελίδα τι γράφω
Αν δεν ξέρεις ανάγνωση, κακώς σε προσέλαβαν
Εντυπωση μου προκαλει εδω και καιρο, η τακτικη ταμπελο-κολλησεως που ακολουθουν οι αριστεροι!
εσυ απο την πολυ σκεψη καταντησες ετσι?Mε τη φράση αυτή και μονο ακύρωσες όσα ήθελες να πεις περί ταμπέλας
Ξανασκέψου το (αν μπορείς) και επανατοποθετήσου
κάνε τον κόπο και διάβασε τα ποστ και τα θέματα που έχει ανοίξει ο yrret και μετά τα λες αυτά, δεν είμαι αριστερόςΕντυπωση μου προκαλει εδω και καιρο, η τακτικη ταμπελο-κολλησεως που ακολουθουν οι αριστεροι! Βεβαια αυτο αποτελει και τη μεγαλυτερη αποδειξη της διγλωσσιας που ακολουθουν οχι μονο στον πολιτικο χωρο αλλα γενικοτερα!
εσυ απο την πολυ σκεψη καταντησες ετσι?