Pradadevil
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 866
- Πόντοι
- 96
Σαν την Νατάσα από το εμείς και εμείς είναι...
κατεστρεψε ενα δικο μου στις αρχες του 80 σε dt χρονοτην εχεις σπρωξει τυπε?
που το θυμηθηκες αυτο κουκλακι ρε γιατρεΣαν την Νατάσα από το εμείς και εμείς είναι...
κι όμως μαζί με την kathleen Turner ήταν μία από τις ξανθιές που διαμόρφωσαν τις εφηβικές ονειρώξεις μου, στο ξεκίνημα της αρχές δεκαετίας 80 δίπλα στον Χρήστο Οικονόμου ήταν μούναρος.
μια που είμασθε σε σάιτ για μπουρδέλα και πουτάνες, παλαιότερα σε κάποια εκπομπή της, δεν θυμάμαι τηλεόραση ή ραδιόφωνο, λέγεται οτι έκανε ρεπορτάζ για την πορνεία και πήρε συνέντευξη από μία πουτάνα. Ενώ της είχε υποσχεθεί οτι θα κρατήσει την ταυτότητα της κρυφή, με φλου στο πρόσωπο της, κατά την προβολή, προφανώς για τηλεθέαση την "έδωσε στεγνά".
Η κοπέλα είχε διαμαρτυρηθεί μετά αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια, που να βρει το δίκιο της.
από τα κατορθώματα της "έντιμης" κοινωνίας μας.
Θεε μου, τι μενει να δουμε ακομη?
Την Τζόυς Ευειδη??????????
Ρε είστε ανωμαλοι!
τωρα ειναι καλυτερη τυπεΕρωτικο ηφαιστειο εννοειται οτι θα ηθελα να τη βουλωνα οταν ηταν νεωτερη. Ομως no connections, no erections
πιο ωριμη απο ποτετωρα ειναι καλυτερη τυπε
τυπε για την απολυτη ηθοποιο γιατι δεν εχει ανοιξει κανενας θρεντ πιρφορισματος?τωρα ειναι καλυτερη τυπε
τυπε για την απολυτη ηθοποιο γιατι δεν εχει ανοιξει κανενας θρεντ πιρφορισματος?
http://[URL unfurl="true"]www.theatroland.com/wp-content/uploads/2011/11/agagiotou1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]συγχωρεθηκε αυτη τυπε :priest:
δεν το ηξερα!οποτε την γλειτωσε !! σεβομαι τη θανουσα αλλιως θα ανοιγα και για αυτην θρεντακισυγχωρεθηκε αυτη τυπε
τυπε ανοιξε για την deb harry που ειναι και μπανικο πουρόδεν το ηξερα!οποτε την γλειτωσε !! σεβομαι τη θανουσα αλλιως θα ανοιγα και για αυτην θρεντακι