Σημερα που εχω γενεθλια επηξα στις ευχες!
τι ευχες ??????? τυπου αντε και καλη ψυχη να τα χιλιασεις μια και σε ενα χρονο πιανεις τα 100 κτλπ!!!!
παντως για την ηλικια σου καλα κρατιεσαι τα χαπια για το αλτσχαιμερ να παιρνεις και ολα καλα!!!!!
Σημερα που εχω γενεθλια επηξα στις ευχες!
ποια ηλικια μου? >τι ευχες ??????? τυπου αντε και καλη ψυχη να τα χιλιασεις μια και σε ενα χρονο πιανεις τα 100 κτλπ!!!!
παντως για την ηλικια σου καλα κρατιεσαι τα χαπια για το αλτσχαιμερ να παιρνεις και ολα καλα!!!!!
ποια ηλικια μου? >
ελληνικα ξερεις;
τι ευχες ??????? τυπου αντε και καλη ψυχη να τα χιλιασεις μια και σε ενα χρονο πιανεις τα 100 κτλπ!!!!
αν ξερεις ελληνικα τοτε δες το προφιλκατι λιγα ναι!!! αλλα ποσο εισαι δεν μας λες.....?????????
Όχι.
Ευχές τύπου: "Να δείς χαρά στα σκέλια σου".
αν ξερεις ελληνικα τοτε δες το προφιλ
γιατι με εχεις δει και το λες?με ξερειςεισαι εσυ 28??????????????????? μαλλον 82 εισαι παλι αναριθμητισμο εκανες και σου ειπα το πρωι τα κιτρινα το μεσημερι τα μωβ και εκεινο το ροζουλι το βραδυ αν τα αλλαξεις το ειπε ο γιατρος ξεχνας!!!!
ευχαριστω οσους μου ευχονται
γιατι με εχεις δει και το λες?με ξερεις
Το βλεπω πολυ χλωμο το να με δεις!σε λιγο θα σε δω και εγω οχι γιατι θα το επιδιωξεις εσυ αλλα γιατι ετσι θα το φερουν οι καταστασεις!!!!!
Το βλεπω πολυ χλωμο το να με δεις!
Το βλεπω πολυ χλωμο το να με δεις!
Και τι με αυτο;Μην το λέτε. Ο κ. Λαρούσης εργάζεται σε ψυχιατρείο.
Μην το λέτε. Ο κ. Λαρούσης εργάζεται σε ψυχιατρείο.
Ποιες υποθεσειςειδες ο αγιος με ξερει και ξερει τοσα χρονια εδω που καταληγουν αυτες οι υποθεσεις!!!!!!!
ΣΕ ΜΕΝΑ..........!!!!!!!!!!!