daredevil12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
δεν βλεπεισ ... ακομα κοιματε από την κουραση !!
...αφου 2-3 ραντεβου,και πεθανε...μου παραπονιοτανε οτι την κακομεταχειριζονται...ακους dare...δεν βλεπεισ ... ακομα κοιματε από την κουραση !!
...εγω τον εχω πιει!...και μαλιστα 'διπλο'... ;)αυριο μου εχει υποσχεθεί καφε ....
θελω να δω αν τηρησει την υποσχεση της !!
ειχα γραψει πριν καποιες σελιδες...υπαρχει πουθενα κριτικη?
λοιπον παιδες,σχετικα με την σελενα....ειναι φιλη,δεν ειναι του χωρου,και οι λογοι για τους οποιους γραφτηκε,μου ειναι αγνωστοι...οι κριτικες που ανεβηκαν, ειχαν ποιο πολυ χιουμοριστικο χαρακτηρα,μιας και το παρον θεμα,αυτο κυριως προσφερει,εκτος απο το τρολλαρισμα....αν στεναχωρησα καποιους ζητω συγνωμμη...φιλικα.
Αυτα τα γραφεις επειδη σου το ζητησε ή πηρες την πρωτοβουλια μονος σου?λοιπον παιδες,σχετικα με την σελενα....ειναι φιλη,δεν ειναι του χωρου,και οι λογοι για τους οποιους γραφτηκε,μου ειναι αγνωστοι...οι κριτικες που ανεβηκαν, ειχαν ποιο πολυ χιουμοριστικο χαρακτηρα,μιας και το παρον θεμα,αυτο κυριως προσφερει,εκτος απο το τρολλαρισμα....αν στεναχωρησα καποιους ζητω συγνωμμη...φιλικα.
...δεν ειναι του χωρου μαν,και επειδη εχουμε μιλησει,μου ζητησε,να πω για τις κριτικες που ανεβηκαν...αλλωστε και ο φιλος dare,ποιο πανω,αν δεις συμφωνει...Αυτα τα γραφεις επειδη σου το ζητησε ή πηρες την πρωτοβουλια μονος σου?
οκ....δεν ειναι του χωρου μαν,και επειδη εχουμε μιλησει,μου ζητησε,να πω για τις κριτικες που ανεβηκαν...αλλωστε και ο φιλος dare,ποιο πανω,αν δεις συμφωνει...
...δεν ειναι του χωρου μαν,και επειδη εχουμε μιλησει,μου ζητησε,να πω για τις κριτικες που ανεβηκαν...αλλωστε και ο φιλος dare,ποιο πανω,αν δεις συμφωνει...
τυπε σε επεισε το μουνι...και σε εβαλε να την υπερασπιστης.. βρε την μαριανοβαλερια..λοιπον παιδες,σχετικα με την σελενα....ειναι φιλη,δεν ειναι του χωρου,και οι λογοι για τους οποιους γραφτηκε,μου ειναι αγνωστοι...οι κριτικες που ανεβηκαν, ειχαν ποιο πολυ χιουμοριστικο χαρακτηρα,μιας και το παρον θεμα,αυτο κυριως προσφερει,εκτος απο το τρολλαρισμα....αν στεναχωρησα καποιους ζητω συγνωμμη...φιλικα.
eftex ακριβως ετσι ειναι... η julliene,ξεκινησε με μια αγγελια,με ενα διχτυωτο ολοσωμο,και σε πολυ λιγο μπηκε στην ευα..δουλεψε καλα,αλλα τα πραγματα δεν πανε παντα οπως τα θελουμε...παντως το σαιτ λειτουργει και ως φυτωριο
να υπενθυμιζω την τζουλι - απο τον Ευα Ομιλο- που ξεκινησε οντας γκομενα χρηστη αν ενθυμουμαι ορθα
eftex ακριβως ετσι ειναι... η julliene,ξεκινησε με μια αγγελια,με ενα διχτυωτο ολοσωμο,και σε πολυ λιγο μπηκε στην ευα..δουλεψε καλα,αλλα τα πραγματα δεν πανε παντα οπως τα θελουμε...
..οχι καμια σχεση..απλως ο ομιλος αλλαξε ροστερ,και καποια ατομα,βρεθηκαν στο κενο...δεν ξερω τι εχει γινει παντως...αγνοειται..ειναι καλο κοριτσι..την εχω συναντησει παλιοτερα...δεν εχω παρκολουθίσει την πορεια της αλλα ετσι που το λες η καταληξη ηταν κακη? τι εγινε?