sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.119
- Πόντοι
- 22.266
καλημερα αγαπημενοι μου φιλοι!
καλημερα αγαπημενοι μου φιλοι!
Καλημερα Σελενα. Μηπως εισαι δηλοσιος υπαλληλος πολυ ξυσιμο εχει πεσει 14 σελιδες τωρα?καλημερα αγαπημενοι μου φιλοι!
οχι δεν ειμαι δημοσιος υπαλληλος!Καλημερα Σελενα. Μηπως εισαι δηλοσιος υπαλληλος πολυ ξυσιμο εχει πεσει 14 σελιδες τωρα?
απλα μια κοπελα!μας έχεις πει τι δεν είσαι!
πες μας και τι είσαι γιατί πολύ τρολάρισμα πέφτει
το να είσαι απλά μια κοπέλα και να τριγυρνάς στο bourdela δεν είναι καλό σημάδι!απλα μια κοπελα!
ευχαριστω θα το λαβω υπ οψιν!το να είσαι απλά μια κοπέλα και να τριγυρνάς στο bourdela δεν είναι καλό σημάδι!
να το κοιτάξεις!!
Κοπελα ελεγε και μια γριεντζω το καλοκαιρι τη φιλη της. Πουρογριες και οι δυο φορουσαν και μπικινι αναθεμα τεςαπλα μια κοπελα!
να απαντησω εγω?...καινουργια αλικη...τι κανει νιαου-νιαου στα κεραμυδια...?μας έχεις πει τι δεν είσαι!
πες μας και τι είσαι γιατί πολύ τρολάρισμα πέφτει
..πεστα στον apolyto αυτα...Κοπελα ελεγε και μια γριεντζω το καλοκαιρι τη φιλη της. Πουρογριες και οι δυο φορουσαν και μπικινι αναθεμα τες
ναι σιγάνα απαντησω εγω?...καινουργια αλικη...τι κανει νιαου-νιαου στα κεραμυδια...?
καλααααααα....κρατα μικρο καλαθι...ωραια..και σου λεω τοαλλο..εσκασε μυτη ξαφνικα μια κοπελα,στο bou,για να μαθει τι?....ναι σιγά
μπραβο κοριτσαρα... ;)στον alpula να τα πεις.που δεν πιστευει...οτι πειτε
απλα μια κοπελα!
Εμ δεν λες και τιποτα ομως ουτε ηλικια ουτε μια περιγραφη κατι.... αντε γιατι θα αρχισω τις παροιμιες.οτι πειτε
πρώτον ποιος σου είπε οτι είναι κοπέλα?καλααααααα....κρατα μικρο καλαθι...ωραια..και σου λεω τοαλλο..εσκασε μυτη ξαφνικα μια κοπελα,στο bou,για να μαθει τι?....
το έχω αλήθεια αυτό..αν δεν δω δεν πιστέυωμπραβο κοριτσαρα... ;)στον alpula να τα πεις.που δεν πιστευει...
το έγραψα πιο πάνω...μας λέει τι δεν είναι,όχι τι είναι!Εμ δεν λες και τιποτα ομως ουτε ηλικια ουτε μια περιγραφη κατι.... αντε γιατι θα αρχισω τις παροιμιες.
πρωτον δεν ειπα οτι ειναι...πρώτον ποιος σου είπε οτι είναι κοπέλα?
δεύτερον άντε και είναι...ποιος μας λέει οτι δεν ειναι καμια χοντρή,άσχημη ,αγάμητη?το έχω αλήθεια αυτό..αν δεν δω δεν πιστέυω
νομίζω αδελφε οτι πολύ ασχοληθήκαμε με το trollπρωτον δεν ειπα οτι ειναι...
δευτερον και αυτο το ειπα..ειπα οτι ειναι μοντελο?