sbl
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ναι πολλες φορες εχει και ξενοδοχεια εκει κοντα!
Θυμόμαστε τα προτιμάς ναι.
Σε καμμιά συγκέντρωση δεν ήρθες για τους πολιτικούς μας κρατούμενους;
Θα κατέβεις Σύνταγμα το Σαββάτο;
ναι πολλες φορες εχει και ξενοδοχεια εκει κοντα!
δε παω στα ξενοδοχεια στη χρυση αυγη πηγαινα.οχι δε θα κατεβω συνταγμα .Θυμόμαστε τα προτιμάς ναι.
Σε καμμιά συγκέντρωση δεν ήρθες για τους πολιτικούς μας κρατούμενους;
Θα κατέβεις Σύνταγμα το Σαββάτο;
δε παω στα ξενοδοχεια στη χρυση αυγη πηγαινα.οχι δε θα κατεβω συνταγμα .
μπορεις να σταματησεις να μου στελνεις συνεχως πμ;ειναι ενοχλητικοΚαλά θα ρωτήσω και θα μάθω αν όντως πήγαινες.
Αφού ξέρεις κ την διαδικασία εισόδου καταλαβαίνεις θαρρώ τι εννοώ.
μπορεις να σταματησεις να μου στελνεις συνεχως πμ;ειναι ενοχλητικο
στεγνα τον εδωσες!μπορεις να σταματησεις να μου στελνεις συνεχως πμ;ειναι ενοχλητικο
εσυ εστειλες ενα σωρο βλακωδη πμ οχι εγω.σου εξηγησα 1000 φορες πως δε με λενε μαριαννα εσυ το χαβα σουΕντάξει Μαριάννα ότι πεις. Σε μπλόκαρα κ όλας να μην μου ξαναστείλεις κ σε ενοχλώ απαντώντας.
edit: Αφιέρωση
σου εξηγησα 1000 φορες πως δε με λενε μαριαννα εσυ το χαβα σου
εγώ στη θέση σου τύπε sbl θα έβγαζα στη φόρα τα πμ να δούμε ποιος στέλνει απανωτά.
ρε παιδια τι ρόλο βαραει αυτη η selena?ετσι στα καλά καθουμενα μου έπιασε την κουβεντα και μου έστειλε αιτημα φιλίας στο οποιο δεν απαντησα και μου ζήτησε τα ρέστα.....κατι δεν μου κολλαει καλα
γεια σε ολους.......
μλκιες του κωλου αντε μην βγαλω εγω τα πμ στη φορα και φανει ποιος εστειλε πρωτος σε ποιον
εσυ τι λες;μου κανανε ηθικες;δε μπορω να καταλαβω τι γινεται ειλικρινασου κάνανε ανήθικες προτάσεις ?
εσυ τι λες;μου κανανε ηθικες;δε μπορω να καταλαβω τι γινεται ειλικρινα
ακριβως οποτε τι προτεινεις;μπαχαλάκιδες τύπισα...
δεν θα βγάλεις άκρη :S
δε μπορω να καταλαβω τι γινεται ειλικρινα
δηλαδη επειδη αυτη εγραφε στο θεμα της χρυσης αυγης σημαινει οτι ειμαι αυτοματως εγω;απο που αποδεικνυεται αυτο;Σε περάσαμε για κάποια Μαριάννα.
δηλαδη επειδη αυτη εγραφε στο θεμα της χρυσης αυγης σημαινει οτι ειμαι αυτοματως εγω;απο που αποδεικνυεται αυτο;