Νέα

Sega mega drive + παιχνίδια του!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
To SNES ήταν καλύτερο, τύπε!

907470Wikipedia_SNES_PAL.jpg

Πωπω, τι είπες τώρα! Πόρωση το πιστόλι που σκότωνες πάπιες (το οποίο παρεμπιπτόντως ακόμα δεν έχω καταλάβει πώς λειτουργούσε)
Και το κλασικό φύσιμα της κασέτας σα φυσαρμόνικα άμα δεν έπαιζε το παιχνίδι  :grin:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Πωπω, τι είπες τώρα! Πόρωση το πιστόλι που σκότωνες πάπιες (το οποίο παρεμπιπτόντως ακόμα δεν έχω καταλάβει πώς λειτουργούσε)
Και το κλασικό φύσιμα της κασέτας σα φυσαρμόνικα άμα δεν έπαιζε το παιχνίδι  :grin:
α...και εγω νομιζα οτι την εβαζες στον κωλο σου την κασετα για να παιξει...

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Λίγοι θα έχουν στην κατοχή τους ένα Atari Jaguar.

http://[URL unfurl="true"]www.atariage.com/Jaguar/archives/hardware/images/sys_JaguarConsole.jpg[/img[/URL]]

Πήγε άπατο λόγω ατυχούς timing και ελλιπούς υποστήριξης και αποτέλεσε την ταφόπλακα της πάλαι ποτέ κραταιάς Atari.

Κάποια στιγμή το βρήκα κοψοχρονιά και το αγόρασα και υπάρχει ακόμη κάπου στην αποθήκη μου, μαζί με 4-5 παιγνίδια (Doom, Tempest 2000, Sensible Soccer, Cybermorph...).

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Τυπε κατα τη γνώμη μου δεν συγκρινοντε οι τιτλοι του nitendo με του mega drive!Το μονο αξιολογο του nitendo ηταν το super mario που δεν υπηρχε στο sega.
τι λες ρε μαλακα
το donkey kong το ξεχασες
αξεπεραστο

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Πρέπει όμως να τιμηθεί και ο πρωτοπόρος, αλλιώς ή πιο επιτυχημένη κονσόλα όλων τον εποχών(14 χρόνια επιτυχίας το τριπλάσιο)
ATARI 2600
http://[URL unfurl="true"]www.surrealist.de/spielmonster/Impressum/Gewinnspiel/Monsterletter/Konsolen-Ecke/Atari_2600/Atari_2600_02.JPG[/img[/URL]]

με  900 παιχνιδια και πολλά νέα που φτιάχνουνε φανατικοί στα σπίτια τους!

όσο για το όπλο της νιντένντο έβλεπε το φως: για μία στιγμή η οθόνη γινόταν μαύρη εκτός από τους στόχους που γινόντουσαν άσπροι
το όπλο ανίχνευε αυτό το άσπρο φως έν αντίθεση της μαύρης εικόνας και πετύχαινε το στόχο.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
παιχνίδια ATARI 2600

http://[URL unfurl="true"]www.jeffisageek.net/blog/wp-content/uploads/2011/02/tumblr_lgr218nbzB1qbw2q1o1_500.jpg[/img[/URL]]
[MEDIA=youtube]_3XPKIuHw6c[/MEDIA]

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.325
Πόντοι
486
Επισης και το dreamcast πηγε απατο λογω ps2.Ομως δεν ηταν ο λογος οτι το ps2 ηταν ποιο γαματη κονσολα που πουλησε τοσα τρελα,αλλα το οτι το χακαρανε με τσιπακι και το οτι ηταν φτηνοτερο απο το dreamcast.To dreamcast ηταν τερας τεχνολογιας εκεινη την εποχη με ενσωματομενο Modem και windows ce.To κοστος ομως του Hardware ηταν υπερβολικα υψιλο και η sega δεν μπορεσε να ριξει τις τιμες με αποτελεσμα οι πωλησεις του να μειωθουν.Εχασε και η sega την συναργασια της με την EA games,και ετσι αρχισε το τελοσ τησ κονσολας.Μεχρι που εσκασε μυτη το ps2 και λιγο αργοτερα σταματησε η sega την παραγωγη του dreamcast,και γενικα σταματησε να φτιαχνει hardware.AΠο τοτε βγαζει μονο παιχνιδια που τα πουλαει απο εδψ και απο κει.Κριμα η κονσολα!!

κριμα γαμουσε το dreamcast

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
,,,,,,,,λιωναμε στο golden axe!

ΠΟΥΣΤΡΑΛΕΚΟ καβλιαρετζο μου τι μου θυμησες τωρα!

Πσσσσσσσσς!!!Γαματο παιχνιδακι!
Ελιωνα στο PC!

Εγω αντιθετως δεν ειχα ποτε κονσολα!
Αρχισα με υπολογιστη κατ'ευθειαν!

Ο Πρωτος ειταν ενας SCHNEIDER με 4,81 Μhz!!!

Επισκέπτης
Ενα ανγχος μας επιανε την ωρα που περιμεναμε πως και πως να βγει η μεγαλη φουσκα για να παρουμε ανασα!.....πω πω!

Συνημμένα

• 218643-sonic1.jpg
    218643-sonic1.jpg
    84,6 KB · Εμφανίσεις: 48
  • s1-lz-zone0artfull.jpg
    s1-lz-zone0artfull.jpg
    149,2 KB · Εμφανίσεις: 26

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Τι μου θυμισατε ρε παιδες...
Ξεκινησα με sega master system και game boy...
Ερχοταν ο ξαδερφος μου απο την Γερμανια με το sega game gear μαζι με την τηλεοραση...του το επαιρνα και να τα ξενυχτια με αυτο, ειχε και το ρευμα του οποτε χωρις μπαταριες...
Και το θεικο...
Εποχες playstation 1 μου το δινει ενα φιλαρακι στο εξοχικο μου για να παιξω gran turismo 1, και μου λεει ο φιλος
Ρε η τηλεοραση σου πρεπει να εχει ενα απο τα 2 βυσματα, τις τρυπουλες κοκκινο κιτρινο ασπρο η εκεινο το {--------} καπως ετσι το τετραγωνο που εκει "κουμπωναν" τα 3 στρογγυλα και ολο μαζι στην τηλεοραση.
Εγω απο την χαρα μου ναι ναι ναι τα εχει δωστο τωρα και φυγε  :2funny: :2funny:
Ελα που δεν ειχε τιποτα, μονο το βυσμα της κεραιας, και λεω ρε πουστη καπου μεσα στην τηλεοραση θα ειναι γαμω την πουτανα μου....να εχεις τετοια κονσολαρα και να μην την ευχαριστηθεις...
Ε την ανοιξα στα 2  :2funny: :2funny: και ψαχνω ψαχνω τιποτα...και εκει τελειωσε το "ονειρο" μου να τερματισω και να παρω ολα τα διπλωματα απο το grand turismo 1
Γαμωωωωωωωωω :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ρε ειστε μαλακες!.....κανετε block χωρις λογο οποτε σας καυλώσει!....Παπαρες!

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Πρέπει όμως να τιμηθεί και ο πρωτοπόρος, αλλιώς ή πιο επιτυχημένη κονσόλα όλων τον εποχών(14 χρόνια επιτυχίας το τριπλάσιο)
ATARI 2600
http://[URL unfurl="true"]www.surrealist.de/spielmonster/Impressum/Gewinnspiel/Monsterletter/Konsolen-Ecke/Atari_2600/Atari_2600_02.JPG[/img[/URL]]

με  900 παιχνιδια και πολλά νέα που φτιάχνουνε φανατικοί στα σπίτια τους!

όσο για το όπλο της νιντένντο έβλεπε το φως: για μία στιγμή η οθόνη γινόταν μαύρη εκτός από τους στόχους που γινόντουσαν άσπροι
το όπλο ανίχνευε αυτό το άσπρο φως έν αντίθεση της μαύρης εικόνας και πετύχαινε το στόχο.

[/quote]

εγραψες τυπε !  :cool:

τα καλυτερα μου χρονια ....

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
ολα τα games τοτε τωρα αλλα και μετα , ηταν , ειναι και θα ειναι "γατακια" μπροστα του.

Επισκέπτης
Και ποιος δεν καύλωνε με αυτο το λογοτυπο! :rockon:

Συνημμένα

• 430full.jpg
    430full.jpg
    23,7 KB · Εμφανίσεις: 34

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom