You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
therion1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 43
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
εγω εχω το ποιο καινουγιο Mega drive ,αυτο που ειναι τετραγωνο με κοκκινα κουμπιά.Φοβερη κονσολα.Τοτε δεν μαςενοιζαν το ποσο πανακριβα ηταν τα παιχνιδια,μαζευαμε καλαντα,μας ειδαν γιαγιά παππούς λεφτα,ανταλλασαμε με τους αλλους στο σχολειο.Τωρα χbox και φλασαρισμα,και παιχνιδια που εχουμε κατεβασει απο το ιντερνετ!
MUAY THAI
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
εγω εχω το ποιο καινουγιο Mega drive ,αυτο που ειναι τετραγωνο με κοκκινα κουμπιά.Φοβερη κονσολα.Τοτε δεν μαςενοιζαν το ποσο πανακριβα ηταν τα παιχνιδια,μαζευαμε καλαντα,μας ειδαν γιαγιά παππούς λεφτα,ανταλλασαμε με τους αλλους στο σχολειο.Τωρα χbox και φλασαρισμα,και παιχνιδια που εχουμε κατεβασει απο το ιντερνετ!
16.000 δρχ για το fifa 96. Τι ωραίες εποχές!!!!!
pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ασε φιλε...αρρωστια αυτες οι κονσολες...εχω ακομη το playstation του '97 φυλαγμενο και τσιπαρισμενο...1000 δραχμες το παιχνιδι,ωραιες εποχες!Το είχατε?.....Μα τι κονσολάρα!
nintendo 64,megadrive, το απατο dreamcast, atari ολα αυτα εχουν τρομερη αξια ...στην ουσια οι πρωτες παιχνιδοκονσολες μετα τα arcades...
therion1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 43
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Επισης και το dreamcast πηγε απατο λογω ps2.Ομως δεν ηταν ο λογος οτι το ps2 ηταν ποιο γαματη κονσολα που πουλησε τοσα τρελα,αλλα το οτι το χακαρανε με τσιπακι και το οτι ηταν φτηνοτερο απο το dreamcast.To dreamcast ηταν τερας τεχνολογιας εκεινη την εποχη με ενσωματομενο Modem και windows ce.To κοστος ομως του Hardware ηταν υπερβολικα υψιλο και η sega δεν μπορεσε να ριξει τις τιμες με αποτελεσμα οι πωλησεις του να μειωθουν.Εχασε και η sega την συναργασια της με την EA games,και ετσι αρχισε το τελοσ τησ κονσολας.Μεχρι που εσκασε μυτη το ps2 και λιγο αργοτερα σταματησε η sega την παραγωγη του dreamcast,και γενικα σταματησε να φτιαχνει hardware.AΠο τοτε βγαζει μονο παιχνιδια που τα πουλαει απο εδψ και απο κει.Κριμα η κονσολα!!
kavliaris23
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Απο τις πιο επικες κονσολες...
Κλασικα με παιχιδακια...
Κλασικα με παιχιδακια...
δεν νομιζω παιχτη!
sega saturn κι αυτο ειχε παει απατο λογο playstation...
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Το είχατε?.....Μα τι κονσολάρα!
Οντως κονσολαρα! Το ειχε ενας φιλος μου και λιωναμε στο golden axe!
Εγω δεν ειχα λεφτα και αρκεστηκα στο master system! Ειχα και το game gear! Την πρωτη εγχρωμη φορητη κονσολα!
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ
?Ainigma?
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 91
- Πόντοι
- 606
To SNES ήταν καλύτερο, τύπε!
olotyxeros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.225
- Πόντοι
- 1.796
Εγώ είχα το master system to 1 kai to 2 και ενα GAME BOY POCKET...
pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
επιμενω...παντα το playstation ηταν μπροστα στον ανταγωνισμο ,τα περιοδικα της εποχης (μιλαμε για καμμια 20ετια πριν) ειχαν μονιμως αυτο το θεμα για τις πωλησεις της μιας κονσολας εναντι των αλλων ,τα παιχνιδια της καθε μιας κτλ και απ οτι θυμαμαι ολες οι αλλες κονσολες στο τελος εμεναν πισω το saturn πχ θυμαμαι οτι ειχε κανει κανα χρονο πωλησεις και μετα αντε γεια,ενω ας πουμε το nintendo64 ειχε κρατησει παραπανω αλλα σταματησε η παραγωγη μολις ειχε βγει το playstation2 ...)
το dreamcast ηταν αλλη ιστορια,οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω ηταν πολυ καλο τεχνικα αλλα πολυ γρηγορα εχασε στις πωλησεις ...
εξαλλου οταν θυμαμαι σκηνικα απο εκεινη την εποχη ( παππους ) ολοι λεγαμε οτι το playtastion ηταν κορυφη ενω τα αλλα υστερουσαν...ασε που συγκριτικα ειχε πολυ περισσοτερα παιχνιδια (επιλογες)
τωρα με το xbox δε ξερω τι γινεται...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 50
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 14