Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 2.410
- Πόντοι
- 446
Ειναι bot σε μεγαλο βαθμο!Εντωμεταξύ ρε παιδιά, σας κάνουν και εσάς συνέχεια favourite άσχετες κοπέλες από άλλες χώρες που δεν είναι καν στην Ελλάδα;
μην ψαρωνεις!
Ειναι bot σε μεγαλο βαθμο!Εντωμεταξύ ρε παιδιά, σας κάνουν και εσάς συνέχεια favourite άσχετες κοπέλες από άλλες χώρες που δεν είναι καν στην Ελλάδα;
ναι τυπε και εμενα απειρα εχεις δικιο κουραστικο
Ειναι bot σε μεγαλο βαθμο!
μην ψαρωνεις!
Ειναι bot σε μεγαλο βαθμο!
μην ψαρωνεις!
Δεν ψαρωνω, απλά είναι κουραστικό όπως αναφέρει ο φίλος.
Επίσης κουραστικό είναι ότι δεν υπάρχει τρόπος να αποκλείσουμε από την αναζήτηση non-cis γυναίκες (για να χρησιμοποιήσω και την woke ορολογία την οποία δεν ασπάζομαι).
παλια στριπερ του αλκατραζ και πιο παλια μπεημπι γκολντ νομιζω.Καλησπερα στο νημα!
Με την συγκεκριμενη εχει βγαλει κανενας ακρη?
Και πάλι, κάποια τρανς προφίλ δεν χρησιμοποιούν το tag trans-friendly οπότε τα εμφανίζει στο search.το μονο που μπορεις να κανεις να επιλεξεις να μην ψαχνει για trans friendly
Δεν κλείνει πόδια ε;Προλαβαίνετε δεν προλαβαίνετε την dream doll στα 700
Τι να κλείσει ; Αυτή είναι η δουλειά της. Μόλις γύρισε από ταξίδι με την συναγωνίστρια και κολλητή της από την Ασία και τσουπ το profile βγήκε πρώτο πρώτο στα Επιδοτούμενα. Για να πιάσουμε το επόμενο ψάριΔεν κλείνει πόδια ε;
Θα περιμένω να χτυπίσει 1.000/1 για να αποκλειστούν οι φτωχομπινέδες βρωμιάρηδες
το έκλεισε πάλι, αν κάποιος έχει στοιχεία εποικοινωνίας και μπορεί να μου στείλει πριβε θα το εκτιμούσα, 2η φορά που πληρώνω συνδρομή και το κλείνει η αλλη,Προλαβαίνετε δεν προλαβαίνετε την dream doll στα 700
Θες να δωσεις το 700ριτο έκλεισε πάλι, αν κάποιος έχει στοιχεία εποικοινωνίας και μπορεί να μου στείλει πριβε θα το εκτιμούσα, 2η φορά που πληρώνω συνδρομή και το κλείνει η αλλη,
εδώ δώσαμε κανα 250αρι στο σεεκινγκ χωρις λόγο , αν έχεις επαφή στείλε μου ένα πριβέΘες να δωσεις το 700ρι
Η δεύτερη ποια είναι; Μου βγάζει profile closed or you were blocked.Καλησπέρα. Ξέρεις κανείς κάτι για τις https://members.seeking.com/member/7e1ac075-e3dc-4854-b702-c10e6ddffbe3 και https://members.seeking.com/member/049840bc-8370-4c3b-b787-2fdab0d8ce54 ? Αν έχει βρεθεί από κοντά, αν είναι αληθινές φωτογραφίες κλπ.
Και μια ερώτηση γενικότερα: κάποιες που στέλνετε εδώ με το username που έχουν, πώς τις βρίσκετε? Με αναζήτηση στην Αθήνα βγάζει πολύ λίγα προφίλ και ακόμα κι αν έχω το username κάποιας, δεν έχω καταλάβει πώς βρίσκεις το προφίλ της.
Μια Nadia, 28, για την οποία λέει Member Since: May 28, 2024Η δεύτερη ποια είναι; Μου βγάζει profile closed or you were blocked.
Κι εμενα. Μαλλον ζητουσε παπάδες και η απαντηση μου δεν ηταν καλουλαΗ δεύτερη ποια είναι; Μου βγάζει profile closed or you were blocked.