dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.476
- Πόντοι
- 8.345
Ισχυει και για τα onlyfans αυτο?
Δεν το έχω δοκιμασει
Ισχυει και για τα onlyfans αυτο?
Εχει κανεις αποψη για την evelina?μαυροφορεμενη π ειναι με καμπυλες
Απο εμφανιση?Δεν ειναι δικες της οι φωτο, κανει ραντεβου σε κλειστο κυκλο χρονια με φιλες της αλλα εχει κοψει το αναλ. Με αναλ τρωγοτανε μου εχουν πει
Απο εμφανιση?
Η πρώτη κανένα 400/1, η δεύτερη 300/1
Η πρώτη κανένα 400/1, η δεύτερη 300/1
Καλά η πρώτη μου ζήτησε 1κ για το βράδυ!!Η δευτερη λεει και 300 χωρις ρολοι, αλλα δεν ξερω αν ρννορι το ακαδημαϊκό τεταρτο ή 2 ωρες
300/1, 350/2 έμαθαΗ δευτερη λεει και 300 χωρις ρολοι, αλλα δεν ξερω αν ρννορι το ακαδημαϊκό τεταρτο ή 2 ωρες
Ψωνισμένη τελείωςΚαλά η πρώτη μου ζήτησε 1κ για το βράδυ!!
300/1, 350/2 έμαθα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ψωνισμένη τελείως
Η DreamDoll η καποια αλλη?Μιλούσα με κοπέλα τον Φλεβάρη η οποία μου είχε ζήτησε 400 για συνάντηση χωρίς ρολόι.
Δεν προχώρησα γιατί δεν είχα το χρόνο και την ευκαιρία παρότι στις φωτογραφίες μου άρεσε πάρα πολύ.
Στο μεταξύ έκλεισε το προφίλ της αλλά είχα κρατήσει τη συνομιλία στο τελεγκραμ καθώς ήταν από τις ελάχιστες που είχα πραγματικά σκοπό να βρεθώ μόλις βρω ευκαιρία.
Η ίδια σήμερα μου ζήτησε 700 για συνάντηση.
Γιατί προφανώς βρέθηκε κάποιος που έδωσε τα 400.. όποτε ανέβηκε το κασέΜιλούσα με κοπέλα τον Φλεβάρη η οποία μου είχε ζήτησε 400 για συνάντηση χωρίς ρολόι.
Δεν προχώρησα γιατί δεν είχα το χρόνο και την ευκαιρία παρότι στις φωτογραφίες μου άρεσε πάρα πολύ.
Στο μεταξύ έκλεισε το προφίλ της αλλά είχα κρατήσει τη συνομιλία στο τελεγκραμ καθώς ήταν από τις ελάχιστες που είχα πραγματικά σκοπό να βρεθώ μόλις βρω ευκαιρία.
Η ίδια σήμερα μου ζήτησε 700 για συνάντηση.
ολες αυτες απο τα 100-150 ξεκινησαν! μολις ανακαλυψαν την μυκονο ....ανακαλυψαν οταν υπαρχουν χα'ι'βανια που θα τις πληρωνουν απλα για να αναπνεουν!Γιατί προφανώς βρέθηκε κάποιος που έδωσε τα 400.. όποτε ανέβηκε το κασέ
Αυτή ήταν καλή στην αρχή.Κριμα που εκλεισε το προφ της η DreamDoll αν και κομοδινο ηταν τιμιος πουτσομεζες!
ΆλληΗ DreamDoll η καποια αλλη?
ναι τυπε και εμενα απειρα εχεις δικιο κουραστικοΕντωμεταξύ ρε παιδιά, σας κάνουν και εσάς συνέχεια favourite άσχετες κοπέλες από άλλες χώρες που δεν είναι καν στην Ελλάδα;