Matthew James
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 700
- Πόντοι
- 361
αν ζητάει paysafe ή τα λεφτά μπροστά είναι απατεώνας φύγε μακριάΜπορει καποιος να με διαφωτισει αν η συναντηση γνωριμιας επι πληρωμη ειναι απατεωνια;
αν ζητάει paysafe ή τα λεφτά μπροστά είναι απατεώνας φύγε μακριάΜπορει καποιος να με διαφωτισει αν η συναντηση γνωριμιας επι πληρωμη ειναι απατεωνια;
Υπάρχουν κοπέλες που ζητούν καφέ γνωριμίας με δωράκι πριν το χοτέλ. Έχω ακούσει από 40€ μέχρι και 300€. Συνήθως 50-60€Μπορει καποιος να με διαφωτισει αν η συναντηση γνωριμιας επι πληρωμη ειναι απατεωνια;
δε ρώτησε αυτοαν ζητάει paysafe ή τα λεφτά μπροστά είναι απατεώνας φύγε μακριά
αν ζητάει paysafe ή τα λεφτά μπροστά είναι απατεώνας φύγε μακριά
Μου ζητησε ενα σεβαστο ποσο για συναντηση γνωριμιας κι αν υπαρξει χημεια ενα ακομη σεβαστοτερο ποσο.Υπάρχουν κοπέλες που ζητούν καφέ γνωριμίας με δωράκι πριν το χοτέλ. Έχω ακούσει από 40€ μέχρι και 300€. Συνήθως 50-60€
Αν δώσεις λεφτά από πριν σου στοιχιματιζω τα τριπλάσια ότι αφού στείλεις τα χρήματα δεν θα την ξαναδείς. Είναι ο πρώτος κανονας του πορνοκυνηγου αυτός. ΠΟΤΕ λεφτά πριν τη συνάντησηΜου ζητησε ενα σεβαστο ποσο για συναντηση γνωριμιας κι αν υπαρξει χημεια ενα ακομη σεβαστοτερο ποσο.
Το θεμα ειναι αν θεωρησει οτι δεν υπαρχει χημεια θα πληρωσω ενα σεβαστο ποσο μονο για καφε;
Δηλαδή σου ζήτησε πχ 100€ να πάτε για καφέ και αν βρείτε χημεία στον καφέ ραντεβού κανονικό για πχ 300€;Μου ζητησε ενα σεβαστο ποσο για συναντηση γνωριμιας κι αν υπαρξει χημεια ενα ακομη σεβαστοτερο ποσο.
Το θεμα ειναι αν θεωρησει οτι δεν υπαρχει χημεια θα πληρωσω ενα σεβαστο ποσο μονο για καφε;
Καπως ετσι. Τα ποσα που ζητησε ειναι μεγαλυτερα απο αυτα που υπεθεσες. Η αληθεια ειναι οτι καποιες σε ρωτανε ποσα νεφρα εχεις; Και στο καπακι σου λενε νομιζω οτι σου περισσευει το ενα. Η συγκεκριμενη ειναι μια απο αυτες. Επειδη η περιεργεια σκοτωσε τη γατα αν το αποφασισω θελω να μαθω αν υπαρχει περιπτωση να πληρωσω τον καφε βαπορισιο και μετα να μου πει "ξερεις δεν εχουμε χημεια".Δηλαδή σου ζήτησε πχ 100€ να πάτε για καφέ και αν βρείτε χημεία στον καφέ ραντεβού κανονικό για πχ 300€;
Τι άλλο θα ακούσουμε; Σε λίγο θα μας πουλάνε και τον αέρα που αναπνέουν.
Προσωπικά δεν θα πλήρωνα καμία να πάω για καφέ μαζί της. Επιπλέον αφού πάτε για καφέ και πάρει τα €100 δεν έχεις καμία εξασφάλιση ότι θα κάνετε και δεύτερο ραντεβού. Από εμένα είναι ένα τεράστιο όχι γιατί οι πιθανότητες να πάρεις αυτό που θέλεις είναι ελάχιστες
Εσύ τι λές; Δεν υπάρχει περίπτωση;... θελω να μαθω αν υπαρχει περιπτωση να πληρωσω τον καφε βαπορισιο και μετα να μου πει "ξερεις δεν εχουμε χημεια".
Ποια είναι; Μπορεί να υπάρχει πληροφόρηση.Καπως ετσι. Τα ποσα που ζητησε ειναι μεγαλυτερα απο αυτα που υπεθεσες. Η αληθεια ειναι οτι καποιες σε ρωτανε ποσα νεφρα εχεις; Και στο καπακι σου λενε νομιζω οτι σου περισσευει το ενα. Η συγκεκριμενη ειναι μια απο αυτες. Επειδη η περιεργεια σκοτωσε τη γατα αν το αποφασισω θελω να μαθω αν υπαρχει περιπτωση να πληρωσω τον καφε βαπορισιο και μετα να μου πει "ξερεις δεν εχουμε χημεια".
Με καθαρά χιουμοριστική διάθεση θα σου πω ότι αν βρεθείτε για καφέ και μετά βρείτε χημεία και ξαναβρεθειτε θα σου φτιαξουμε ανδριάντα που θα λέει στην περιγραφή: "Ο πρώτος άνδρας που πλήρωσε προκαταβολικά για να πηδήξει και τελικά όντως πήδηξε"Καπως ετσι. Τα ποσα που ζητησε ειναι μεγαλυτερα απο αυτα που υπεθεσες. Η αληθεια ειναι οτι καποιες σε ρωτανε ποσα νεφρα εχεις; Και στο καπακι σου λενε νομιζω οτι σου περισσευει το ενα. Η συγκεκριμενη ειναι μια απο αυτες. Επειδη η περιεργεια σκοτωσε τη γατα αν το αποφασισω θελω να μαθω αν υπαρχει περιπτωση να πληρωσω τον καφε βαπορισιο και μετα να μου πει "ξερεις δεν εχουμε χημεια".
Αν δεν είναι βίζιτα ναι.αν είναι πάει με.ολους σχεδόν αν την πληρώσουνΕσύ τι λές; Δεν υπάρχει περίπτωση;
Είναι. Πιστεύω μάλιστα πως αυτά τα ονόματα πρέπει να αναφέρονται δημόσια ώστε να προστατεύονται και οι υπόλοιποιΜπορει καποιος να με διαφωτισει αν η συναντηση γνωριμιας επι πληρωμη ειναι απατεωνια;
Θα συμφωνουσα αλλα δεν εχω παει μαζι της.Είναι. Πιστεύω μάλιστα πως αυτά τα ονόματα πρέπει να αναφέρονται δημόσια ώστε να προστατεύονται και οι υπόλοιποι
ναι συμβαίνει. Όσο υψηλότερο το ποσό που ζητάνε για καφέ γνωριμίας τόσο πιο πιθανό. Οι κοπελες που πραγματικά ήθελαν ένα καφέ γνωριμίας για λόγους ασφαλείας και να δουν αν υπάρχει χημεία συνήθως μου έλεγαν "το αφήνω σε σένα" η έλεγαν ενα πόσο μεταξύ 50 κ 100Καπως ετσι. Τα ποσα που ζητησε ειναι μεγαλυτερα απο αυτα που υπεθεσες. Η αληθεια ειναι οτι καποιες σε ρωτανε ποσα νεφρα εχεις; Και στο καπακι σου λενε νομιζω οτι σου περισσευει το ενα. Η συγκεκριμενη ειναι μια απο αυτες. Επειδη η περιεργεια σκοτωσε τη γατα αν το αποφασισω θελω να μαθω αν υπαρχει περιπτωση να πληρωσω τον καφε βαπορισιο και μετα να μου πει "ξερεις δεν εχουμε χημεια".
..εσυ τι νομιζεις δεν ειναι????Μπορει καποιος να με διαφωτισει αν η συναντηση γνωριμιας επι πληρωμη ειναι απατεωνια;
..καλα τωραΜα αυτο σημαίνει ρε φίλε το sd στην κυριολεξία . Την πληρώνεις για καφεδάκια ποτάκια ταξιδάκια και σεξακι