You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Seeking.gr
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Fotis88
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 163K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
John 100
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 32
- Like
- 4.232
- Πόντοι
- 2.846
750 για τριήμερο είναι εξαιρετικάΕπειδή το να ανταλλάσσουμε πληροφορίες μεταξύ μας είναι δύναμη και μας βοηθάει να αποφύγουμε κακοτοπιες θα σχολιάσω ένα ένα τα προφίλ Θεσσαλονίκης με τα οποία έχω μιλήσει:
1. Stella: βίζιτα εξ Αθηνών ζητάει €300 την ώρα
2. ΜoonPriestess: επαγγελματίας sugar baby από Σερβία. Μου ζήτησε 750€ για ένα τριήμερο
3. Lolitaa: βίζιτα εξ Αθηνών μου ζήτησε €300 για ραντεβού 1,5 ώρας
4. InnocentCutie: αματουρι από Θεσσαλονίκη, ζήτησε €200 το δίωρο
5. ΧxJanee: δεν είναι SB, δεν μένει Θεσσαλονίκη, απλά χαζολογαει στο σάιτ.
6. Εγώ: Αματουρι από Θεσσαλονίκη με υφακι ντίβας. Ζήτησε €400 για ραντεβού.
7. Angiel: έμπειρο SB, ζήτησε €200 για ραντεβού
8. Lily: 20χρονο αματουρι, ζήτησε €300 για ραντεβού.
Έχω μιλήσει και σε άλλες αλλά δεν μου έχουν απαντήσει ως τώρα. Δώστε και εσείς τα φώτα σας!
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 7.636
προχώραπαιδες ενα παιδι μου προτεινε να φτιαξουμε μια ομαδικη να τα λεμε πιο αμεσα οσοι εχουμε seeking. υπαρχει ενδαιφερον για κατι τετοιο?
Έχοντας υπόψιν τι έγινε με το μασαζ στο σπίτι θεωρώ ότι θα την χαλάσουμε την φάση στο seeking αν γίνει κάτι τόσο οργανωμένο μαζικό.οσο οφορα πάντα τα πραγματικά αματουρια/κορίτσια που το κάνουν για λιγο κλπ.οι επαγγελματίες του seeking δε με αφορούν αλλωστε
giannis939
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.160
- Πόντοι
- 486
Κάτι μου λέει ότι ξέρω ποιος στο πρότεινε.....παιδες ενα παιδι μου προτεινε να φτιαξουμε μια ομαδικη να τα λεμε πιο αμεσα οσοι εχουμε seeking. υπαρχει ενδαιφερον για κατι τετοιο?
Ραντεβου για ποτο εξω . Αν μου αρεσει θα την κρατήσω . Αν όχι κερναω το ποτό και έφυγα. Παντως απο φωτό δεν είναι ασχημη! Πρώτη φόρα απο seeking για να δω και μόνοΦίλε Σρεκ εγώ θα σου πρότεινα αν σου αρέσει (και εμένα οι Ελληνίδες μου σρεσουν και όχι οι ξένες ) να πας για μια ώρα να δεις αν είναι καλη .Μετά όποτε θέλεις κλείνεις για μια βραδιά .Να είσαι καλά .
Εστειλε καλή είναι !Δε σου εχει στείλει φωτο της
Καλύτερα χαλαρό ποτό καφε πρώτα. Και ένα γρήγορο σεξ 1 2 ωρών και αν παει καλά πας την επόμενη για ολονύχτια
The Lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Like
- 415
- Πόντοι
- 36
..ονομα?Bρηκα μια κοπέλα ελληνίδα με 400 για όλο το βραδυ. Τι λέτε είναι συμφερουσα φαση ή θα μου βγει φόλα!
Rose to kalitexniko..ονομα?
georgiou14275
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2022
- Like
- 19
- Πόντοι
- 0
Αδερφέ πολύ μέτριο την έκλεισα για μια ώρα και μόλις την είδα την έδιωξαRose to kalitexniko
Όμως όλους θα ενδιέφερε και η άποψη σου σχετικά με ποιές θεωρείς άνω του μετρίου από αυτές που μίλησες/έκλεισεςΑδερφέ πολύ μέτριο την έκλεισα για μια ώρα και μόλις την είδα την έδιωξα
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.505
- Πόντοι
- 46.423
Ραντεβου για ποτο εξω . Αν μου αρεσει θα την κρατήσω . Αν όχι κερναω το ποτό και έφυγα. Παντως απο φωτό δεν είναι ασχημη! Πρώτη φόρα απο seeking για να δω και μόνο
Πολλές ανεξάρτητες έχουν προφίλ στο seeking.
Και πολλες ρομαντικες επίσης.Πολλές ανεξάρτητες έχουν προφίλ στο seeking.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 40
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις