Διαγραμμένο μέλος 215434
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2021
- Like
- 2.719
- Πόντοι
- 446
2 με 2,5Κ αδερφε περιπουκαι ποσο υπολογιζεις να σου κοστισει η ρωσσιδα?
2 με 2,5Κ αδερφε περιπουκαι ποσο υπολογιζεις να σου κοστισει η ρωσσιδα?
δηλαδη ποσες μερες θα κατσει?προσπαθω να δω αν ειναι value for money η ολη κατασταση...φανταζομαι οτι θα πληρωσεις ξενοδοχεια εισητηρια και εισαι σιγουρος οτι θα σου κατσει...2 με 2,5Κ αδερφε περιπου
Εννοειται μαν . Ναι ολα μεσα τα εξοδα και δωρακι . Σε airbnb διαμερισμα θα μεινει που θα χω κλεισει . 10 μερες συνολικαδηλαδη ποσες μερες θα κατσει?προσπαθω να δω αν ειναι value for money η ολη κατασταση...φανταζομαι οτι θα πληρωσεις ξενοδοχεια εισητηρια και εισαι σιγουρος οτι θα σου κατσει...
Εχω ξαναναφερει σε αλλο ποστ οτι μεχρι και εκβιασμους εχω δεχτει , τωρα πλεον παντρεμενος με παιδι δε θελω μπελαδες οποτε προσεχω πολυ παραπανω . γιατι να γυρνα κανεις στα 50 και στα 60 με σπονσορετες , οσο μουναρες και να ναι δε θα τον καλυπτει απο ενα σημειο και επειτα .
Oσο για την ηλικια , ειμαι 36 και εχω κανει υπερβολες και μαλακιες αλλα να γυρναω στα 50 και στα 60 με τυπισσες που με αρμεγουν και με βλεπουν σα πορτοφολι και η μονη μου εννοια να ναι αυτη το θεωρω καταντια . Για μενα μιλαω , δε κρινω κανεναν . Απλα δε το ζηλευω
Συμφωνω 100% μαζι σου ετσι ειναιOσο για την ηλικια , ειμαι 36 και εχω κανει υπερβολες και μαλακιες αλλα να γυρναω στα 50 και στα 60 με τυπισσες που με αρμεγουν και με βλεπουν σα πορτοφολι και η μονη μου εννοια να ναι αυτη το θεωρω καταντια . Για μενα μιλαω , δε κρινω κανεναν . Απλα δε το ζηλευω
Φιλε, μηπως γνωριζεις και εχεις να μου προτεινεις καποιο airbnb που να αξιζει για παρομοια κατασταση? Αν θες στειλε πμ μην χαλασουμε το νημα εδωΕννοειται μαν . Ναι ολα μεσα τα εξοδα και δωρακι . Σε airbnb διαμερισμα θα μεινει που θα χω κλεισει . 10 μερες συνολικα
Η λογικη των Sugar Sites ειναι η Ιδια Αντρας πλουσιος Γυναικα μικρη σε Ηλικια και ωραια Αν μιλαμε για Sugar σχεση το Seeking ειναι το ιδιοΝα καταθέσω και εγώ την εμπειρία μου, που είχα ένα μήνα συνδρομή στο seeking, ως κάτοικος Θεσσαλονίκης, κάνοντας μια σύγκριση με το lunona.
Καταρχάς στο seeking υπάρχουν πολύ λιγότερα προφίλ. Σήμερα που μιλάμε υπάρχουν γύρω στα 20 προφίλ που έχουν μπει το τελευταίο δεκαπενθήμερο. Στο lunona υπάρχουν ίσως και πάνω από 100 προφίλ με έδρα Θεσσαλονίκη αλλά κάποια από αυτά δεν είναι ενεργά.
Στο seeking δεν υπάρχουν fake profiles ή δεν πέτυχα εγώ κάποιο. Οι κοπέλες δεν πληρώνονται από το σάιτ όποτε δεν έχει νόημα να κάνουν fake profile. Στο lunona από την άλλη ένα 90-95% των προφίλ είναι ψεύτικα, με την έννοια ότι οι κοπέλες δεν σκοπεύουν να βρεθούν με κάποιο, μόνο τα luns τους ενδιαφέρουν. Τώρα αν οι κοπέλες είναι bots ή υπάλληλοι του σάιτ δεν με ενδιαφέρει καθόλου, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο ( δεν γαμας).
Προσωπικά ψάχνω αματουρια με τα οποία πέρα από το σεξ να μπορείς να πεις και καμία κουβέντα. Επιπλέον δεν είμαι πλούσιος ή κληρονόμος για να μη με νοιάζουν τα ευρώ. Το lunona δεν είναι για εμένα, θέλει πολύ ενασχόληση, άρα και πολλά έξοδα, για να βρεις έστω καλουτσικα αματουρια. Οι γκομεναρες είναι απλησίαστες για κάποιον με την δική μου οικονομική δυνατότητα. Στο εξάμηνο που ασχολήθηκα με το lunona γάμησα 2 πιτσιρίκες 20 και 21 ετών. Από την άλλη στο seeking μέσα σε ένα μήνα βρέθηκα με 3 κοπέλες σε και έχω άλλες 3-4 stand by.
Στο lunona υπάρχουν σαφώς εντυπωσιακότερες γκόμενες σε σχέση με το seeking αλλά είπαμε, είναι φάτε μάτια ψάρια...
Στις γειτονικές χώρες ( Βουλγαρία και Ρουμανία ) υπάρχουν πάρα πολλά και ποιοτικα προφίλ στο seeking και σε διερευνητικής επαφές που είχα με κάποιες φαίνεται εύκολο να τις φέρεις για ένα ΣΚ.
Αυτά, ελπίζω να βοήθησα
Αυτο καταλαβες εσυ ? Αν καταλαβες αυτο Okφίλε έχεις κανένα ανταγωνιστικό σάι ή απλά έχεις μείνει τόσο δυσαρεστημένος από το seeking που αποφάσισες να κάνεις εκστρατεία?
τόσο μένος?
αν δεν σου αρέσει μην γράφεσαι...
το είπες κι εδώ, 2,3 5, 10 φορές...πόσες πια?
Μπραβο σου λοιπον αν καταλαβες αυτο Ασε και κανεναν αλλο να εχει... Γνωμηceo
αλλά τον ελεύθερο χρόνο μου γυρνάω στο bou
ναι, αυτό κατάλαβα...
Αν παρω απο σενα που καταλαβες αυτο που μου ειπες τοτε θα χρειαστει 150 σελιδες για να παρεις... χαμπαρι τι παιζει στο Seekingποιός σε σταμάτησε?
έχεις αραδιάσει 7 σελίδες μηνύματα που λένε συνέχεια το ίδιο
ποιός σε σταμάτησε?
έχεις αραδιάσει 7 σελίδες μηνύματα που λένε συνέχεια το ίδιο
Ειδες τι εκανες τωρα john100;Αν παρω απο σενα που καταλαβες αυτο που μου ειπες τοτε θα χρειαστει 150 σελιδες για να παρεις... χαμπαρι τι παιζει στο Seeking
Θελει ψαξιμοαν και 7 χρόνια (σποραδικά) στο seeking δεν καταλαβαίνω γρι....
Και ποσα ξοδεψες στο seeking συνολικα?Να καταθέσω και εγώ την εμπειρία μου, που είχα ένα μήνα συνδρομή στο seeking, ως κάτοικος Θεσσαλονίκης, κάνοντας μια σύγκριση με το lunona.
Καταρχάς στο seeking υπάρχουν πολύ λιγότερα προφίλ. Σήμερα που μιλάμε υπάρχουν γύρω στα 20 προφίλ που έχουν μπει το τελευταίο δεκαπενθήμερο. Στο lunona υπάρχουν ίσως και πάνω από 100 προφίλ με έδρα Θεσσαλονίκη αλλά κάποια από αυτά δεν είναι ενεργά.
Στο seeking δεν υπάρχουν fake profiles ή δεν πέτυχα εγώ κάποιο. Οι κοπέλες δεν πληρώνονται από το σάιτ όποτε δεν έχει νόημα να κάνουν fake profile. Στο lunona από την άλλη ένα 90-95% των προφίλ είναι ψεύτικα, με την έννοια ότι οι κοπέλες δεν σκοπεύουν να βρεθούν με κάποιο, μόνο τα luns τους ενδιαφέρουν. Τώρα αν οι κοπέλες είναι bots ή υπάλληλοι του σάιτ δεν με ενδιαφέρει καθόλου, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο ( δεν γαμας).
Προσωπικά ψάχνω αματουρια με τα οποία πέρα από το σεξ να μπορείς να πεις και καμία κουβέντα. Επιπλέον δεν είμαι πλούσιος ή κληρονόμος για να μη με νοιάζουν τα ευρώ. Το lunona δεν είναι για εμένα, θέλει πολύ ενασχόληση, άρα και πολλά έξοδα, για να βρεις έστω καλουτσικα αματουρια. Οι γκομεναρες είναι απλησίαστες για κάποιον με την δική μου οικονομική δυνατότητα. Στο εξάμηνο που ασχολήθηκα με το lunona γάμησα 2 πιτσιρίκες 20 και 21 ετών. Από την άλλη στο seeking μέσα σε ένα μήνα βρέθηκα με 3 κοπέλες σε και έχω άλλες 3-4 stand by.
Στο lunona υπάρχουν σαφώς εντυπωσιακότερες γκόμενες σε σχέση με το seeking αλλά είπαμε, είναι φάτε μάτια ψάρια...
Στις γειτονικές χώρες ( Βουλγαρία και Ρουμανία ) υπάρχουν πάρα πολλά και ποιοτικα προφίλ στο seeking και σε διερευνητικής επαφές που είχα με κάποιες φαίνεται εύκολο να τις φέρεις για ένα ΣΚ.
Αυτά, ελπίζω να βοήθησα