Αδερφε μ αρεσει να σε διαβαζω . Το χω κανει με το κουταλι το σουγκαριλικι απο πολυ νωρις , τωρα εχω ψιλοχαλαρωσει . Μιλαω μονο με μια γυναικαρα απο mahnem.ru μεσω whatssap αυτη τη περιοδο και θα τη φερω Ελλαδα για μερικες μερες , μιλαμε εδω και 1,5 μηνα . Δεν ασχολουμαι πλεον με πουτανονα ουτε με σικινγκ , σπανια μπαινω . Παντως σπονσοριλικι δεν υπαρχει στην Ελλαδα και καλα τα λες , ειναι θεμα νοοτροπιας . Αν γραψω και γω ποσα εχω φαει σε σουγκαρ γκομενες αλλα και σε σαητ αντιστοιχα θα με παρουν με τις πετρες και καλα θα κανουν γτ ειναι προκλητικα τα ποσα και δε καμαρωνω για τις μαλακιες μου πιστεψε με , χαχα .
Γαμα οσες μπορεις παντως αμα σε παιρνει και εχεις τη διαθεση γτ εχει σουγκαρ πιτσιρικες μουναρες . Εστω για την εμπειρια ενας αντρας αναλογα τις δυνατοτητες του πρεπει να κανει τις μαλακιες του . Εχω ξαναναφερει σε αλλο ποστ οτι μεχρι και εκβιασμους εχω δεχτει , τωρα πλεον παντρεμενος με παιδι δε θελω μπελαδες οποτε προσεχω πολυ παραπανω .
Κοιτα να κανεις οσα περισσοτερα μπορεις ωστε να σαι χορτασμενος οταν θα ρθει η ωρα γιατι να γυρνα κανεις στα 50 και στα 60 με σπονσορετες , οσο μουναρες και να ναι δε θα τον καλυπτει απο ενα σημειο και επειτα . Παντως συμφωνω απολυτα οτι σουγκαρμπειμπι μουναρα με next door γκομενα εχει αποσταση χιλιομετρικη παρα πολλων...ευρω