papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 138
- Like
- 52.433
- Πόντοι
- 27.261
πατηρτι σημαινει τριαδα πειτε και σε μενα τον αδαη
υιος
και αγιο πνευμα
παιχτη μου
πατηρτι σημαινει τριαδα πειτε και σε μενα τον αδαη
ποια έλενα ?σορρυ συνεχιζω να μην το εχω πιασει για δωσε λιγο παραπανω ινφο
τυπε μου την κολοκυθια θα παιξουμε σε ρωταω μια ερωτηση "τι σημαινει τριαδα πειτε και σε μενα τον αδαη" και απαντας με ερωτηση και την λεξη ελενα πως να βγει ενα λογικο συμπερασμα απο αυτο. Αν με ρωταγες τι κανει νιου νιου στα κεραμυδια και σου απανταγα ελενα? Τι ακριβως θα καταλαβαινες εσυ?ποια έλενα ?
Τρεις φίλες που ξεκίνησαν μαζί τα πουτανοταξίδια.τι σημαινει τριαδα πειτε και σε μενα τον αδαη
Ποιο είναι το κομοδίνο που ακούει στο όνομα Έλενα; Έχει προφίλ SA;Εγω παιδια για value for money εχω την ελενα αλλα πραγματικα με ολη την σημασια της λεξη η τυπιισα ειναι κομοδινο κλεινει ματια δεν κουναει ουτε χερια ουτε ποδια. Απο ολη την ερωτικη μου ζωη με εππαγγελματιες και κανονικες κοπελες τετοιο κομοδινο δν ξαναειδα. Ενιωθα λες και γαμαω κουκλα πλαστικη
τωρα μαλιστα οκ το επιασα μια χαρα στελνω λινκ μην σας ξεγελασει η φωτογραφια και σας φανει μουναρα τα εχει τα κιλακια της εχει βυζαρα δεν λεω αλλα εχει μερικα κιλα στελνω ινφο. Το καλο με αυτη ειναι οτι ζηταει δωρακι αλλα δεν σου μετραει το χρονο εγω δινω γυρω στο 150 και καθομαι κανα 2 ωρες το θεωρω καλα αλλα σταματησα γιατι γαμαγα κουκλα πλαστικη κινηση μηδεν παρακαλω να σπασετε ομως το λικε αν σας φανει ενδιαφερουσα περιπτωση ευχαριστω!!!!! https://members.seeking.com/member/5a0e0176-cac6-4269-9ed8-f81841cc1bf6Τρεις φίλες που ξεκίνησαν μαζί τα πουτανοταξίδια.
Στη συνέχεια έγιναν 2+1
Στη συνέχεια 1+2
Στη συνέχεια 1+1+1
Και τώρα από όσο ξέρω 1+2.
Το Ελληνικό Καρντάσιανς
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποιο είναι το κομοδίνο που ακούει στο όνομα Έλενα; Έχει προφίλ SA;
Μάλιστα, γνωστή είναι. Δεν ήξερα πως είναι το απόλυτο κομοδίνο.τωρα μαλιστα οκ το επιασα μια χαρα στελνω λινκ μην σας ξεγελασει η φωτογραφια και σας φανει μουναρα τα εχει τα κιλακια της εχει βυζαρα δεν λεω αλλα εχει μερικα κιλα στελνω ινφο παρακαλω να σπασετε ομως το λικε αν σας φανει ενδιαφερουσα περιπτωση ευχαριστω!!!!! https://members.seeking.com/member/5a0e0176-cac6-4269-9ed8-f81841cc1bf6
Όταν ο άνθρωπος έχει πληροφόρηση.Τρεις φίλες που ξεκίνησαν μαζί τα πουτανοταξίδια.
Στη συνέχεια έγιναν 2+1
Στη συνέχεια 1+2
Στη συνέχεια 1+1+1
Και τώρα από όσο ξέρω 1+2.
Το Ελληνικό Καρντάσιανς
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποιο είναι το κομοδίνο που ακούει στο όνομα Έλενα; Έχει προφίλ SA;
αρκετά γνωστή και πολλά κιλά... 150-200 όπου δαγκώσει αλλά από όσο ξέρω ελαστική στην ώραΜάλιστα, γνωστή είναι. Δεν ήξερα πως είναι το απόλυτο κομοδίνο.
Και πόσα της δίνεις για το ραντεβού;
εκανα επεξεργασια το προηγουμενο ποστ μου δες παλι και εγραψε πολυ σωστα και ο φιλος @Poli_AsxetosΜάλιστα, γνωστή είναι. Δεν ήξερα πως είναι το απόλυτο κομοδίνο.
Και πόσα της δίνεις για το ραντεβού;
τι σημαινει τριαδα πειτε και σε μενα τον αδαη
Ρωτα τη με κρεμπιε ή χωρίς?We have a winner . 1000 ευρώ θέλει
καλα πηγε το γαμησι? Επεστρεψες κι ολας?Ρωτα τη με κρεμπιε ή χωρίς?
Κάτσε να απαντήσει στην αντιπρόταση να πληρώσω ώρα κατοστάρικο και μετά τραπέζι στον Τέλη τον μπριζολάκιαΡωτα τη με κρεμπιε ή χωρίς?
Βεβαια !καλα πηγε το γαμησι? Επεστρεψες κι ολας?
Τον τραβάει τον κρεμπιέ το site δηλαδή .Βεβαια !
3 ωρες 21,30-00,30 στοΜιραντα, 300ευρω
Εριξα 1 κρεμπιε και ενα στόμα. Στο δευτερο γύρο δεν τελιωνα ευκολα και με τελιωσε με πιπα.
All good
Στο seeking εχω 50% πιθανοτητες για ακα. Το πιο βολικο μερος για τετοιες καταστασεις κατα την αποψη μου.
Φυσικα !Τον τραβάει τον κρεμπιέ το site δηλαδή .
Phd εχω αδερφε σε αυτα πλεων!Αν το έχεις ψάξει τόσο καλά πάω πάσο , εγώ δεν έχω πειστεί ότι έχει και τέτοια φρούτα .